Tamam canım öyle yapalım doğru diyorsun hem o da dr dan duyar nasıl bi yol izleyeceğimizi.Bana diyorki nasıl bir bebek aşkıdır bu bu kadar şeyi nası göze alıyorsun diyor bende kucağına alıp yüzünü görünce hatırlatıcam sana bu sözü diyorum
Ohss ve dondurulmuşlar hakkında biraz daha geniş bilgi verebilirmisin canım yaa bilmiyorum hiç
Canım Erbil Bey çok tatlı biri, insana güven veriyor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. Bildiğim kadarıyla Halit Bey'in de asistanlığını yapmış.Bence çok yetenekli :) Zaten tüp bebek tedavilerinde doktor kadar labaratuarda önemli olduğu için bahçeciye güvenebilirsin :) Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız sadece bir defa muayene ücreti veriyorsun sonra birdaha muayene ücreti vermiyosun. yapılan tahliller ve kullanılan ilaçlar kişiden kişiye değiştiği için 6000 tl'de değişebilir 5000 ve 7000 arasında düşünebilirsin. Ama sende bir problem yoksa fazla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın diye tahmin ediyorum. Bu da daha az maliyet demek :)
Piraye sana çok soru sordum ama muayene ücreti ne kadar ?
ahhh erkekler ahhhhhh :)))) kesın esınle gıt derım doktorun soyledıklerını duyunca sok olsunve onalr sadece sperm verıyorlar herseyı bız cekıyoruz neden soylenırler kı
sımdı cnm senden yumurta toplıycaklarya bakıcaklar gelısımıne dondurulmaya degecek onları ayırıp senın ıcın donduracaklar 2.3. bebek için cunku 1. tutacak gozunde bakıyorlar yada en kotusu tutmadı dıyıp aynı ıslemlerden gecme dıye hem daha ucuz 1750 hemde daha az zahmetlı kı hazır olsun dıye donduruyorlar 5 yıl suresı var ama ıstemezsen atıyorlar tabı. ohss de yumurta topladıktan sonra vucudun su toplaması oda yumurta toplamadan once ıyneler bıttıkten sonra e2 testı yapılıyor bunun degerı bıldıgım kadarıyla 4000 altında olamsı gerek ben 2 kere yaptım 4300 ve 4000 cıktı catlatma ıynesını yaptım ve yumurtalar toplandı 5. gun embırıyosuydu benım ve 7. gun hastaneye gıtım 6 aylık hamıle gıbı karnın sısıyor ıdrara cıkamıyorsun az gelıyor ve onemlısı nefes alamıyrosun ve cıgerlere su gıdıyor kı hayatı tehlıkesı var bunun dıkkatlı olmak gerek kabız olmmak gerek yuruyus yapmmak gerek malesef hastanede serumlar sonrasında antıbıyotık ve ılaclar olunca bebegım duramadı bende ve adetımda parcalı geldı((
Ah canım ah sorma bu erkekler niye böyle zaten Allah bizim içimize vermiş doğarken bebek sevgisini onlara kalsak ne olurdu bilmemYani istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama eşimle bu konuda çok uğraştım şimdi sonuçta böyle olunca şansımızı denemeden peşini bırakmayı hiç düşünmüyorum
Ohss çok kötüymüş canım ya geçmiş olsun inş bi daha olmaz böyle bişey şimdi bi ön görüşmeyi tahlil vs yaptıralım sonra ben dk dk gelişmeleri yazarım size burdan insan böyle özel konuları kimseyle konuşamıyorken iyiki size rastladım çok tşkler hepinize iyiki varsınız
Senin kaçıncı denemen?
1. tutmadı sımdı 2. olcak cnm dondu bebeklerım orda almam lazım dıffırız buzzzzzüşümesinler dimi teyzesi yaz cnm yazalımkı herkes bılgılnesın cnm benım benım esımın aılesınden anne baba 2. sı sadece baska kımse bılmıyor ve soylemıyoruzda o yuzden cok zor ıcınde kalması ve annenle kardeslerınle paylasamaman ıstemıyoruz da aslında duysunlar uzulsunler dıye cnm yaaa ama bende prolaktın vardı ben gıdıyordum onalr tup dıyılde hanı ılcala olacak gıbı bılyorlar napalım herseyın hayırlısı ....sende ıyıkı geldın aramıza cnmmm
Ayy canımm yaa ne güzel anlatmışsın tabi kalmasınlar orda annelerinin sıcacık göbüşüne gelsinler inşallahBizimde şimdilik sadece benim annem biliyor konuyu sadece anneler babalar bilsin yeter ben Allah izin verirde o günleri görürsek hiç bir zaman söylemeyi düşünmüyorum eşimin rencide olmaması can sıkıcı bişey duymaması için milletin ağzı torba değil konuşup durucaklar biliyorum hiç gerek yok bilmelerine
biz onun aılesınde soylemıycektım ama mecbur kaldık o kucukken amelıyat olmus doktorda onun la ılgılı bırsey sorunca mecburen sorduk benım aılemede o yzuden soylemıyoruz zaten uzlmesın gururu kırılmasın dıye bırı bısey derse sorunu bende bılsınelr dıyorum bende aynen mıllet dılıne bır doladımı susmak bılmez cnmmm
aramıza hoşgeldininşallah tez zamanda bebişine kavuşursun..
Piraye sana çok soru sordum ama muayene ücreti ne kadar ?
Canım benim ne demek, bildiğim şeyleri paylaşmak isterim ben de, insan bu gibi durumlarda edinebildiği kadar çok bilgi edinmek istiyo bilmezmiyim :) Ben Erbil Bey'e 200 TL ye muayene olmuştum, zaten de bir defa muayene ücreti ödedim, bidaha ödemedim canım. Prof.lar 400 falan alıyomuş bilgin olsun. Halit beye falan gitmek istersen mutlaka muayene ücretini sor derim.
:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]DENEME
[/TD]
[TD]AŞAMA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor(1 aşılama denemesi var)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikeban
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm sorunu
[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Sperm sorunu
[/TD]
[TD]Kadıköy şifa
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]Ankara Anatolia
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]pko -morfolojik
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryacik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]hamişşşşşş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım benim ne demek, bildiğim şeyleri paylaşmak isterim ben de, insan bu gibi durumlarda edinebildiği kadar çok bilgi edinmek istiyo bilmezmiyim :) Ben Erbil Bey'e 200 TL ye muayene olmuştum, zaten de bir defa muayene ücreti ödedim, bidaha ödemedim canım. Prof.lar 400 falan alıyomuş bilgin olsun. Halit beye falan gitmek istersen mutlaka muayene ücretini sor derim.
Günaydınlarr kızlarrr
Pirayecimmm naber? sen şehirdışındanmı geliyorsun bahçeciye? Ben bu sabah perşembe günü için Güvenç beyden randevu aldım 250 tlymış.Benden daha önce yapılmış tetkikler varsa yanınızda getirin dedi kız ama bende tetkik yok bi tüp bebeğe yönlendiren spermiyogram raporu var.Hormon tahlili vs isteyecektir artık ne gerekiyorsa kendisi yönlendirecek beni reglim 2 şubat gibi tahminen önceden gelmesin reglim diye dua ederken şimdi gelsinde başlayalım diye dua ediyorum hayat işte...
Günaydınlarr kızlarrr
Pirayecimmm naber? sen şehirdışındanmı geliyorsun bahçeciye? Ben bu sabah perşembe günü için Güvenç beyden randevu aldım 250 tlymış.Benden daha önce yapılmış tetkikler varsa yanınızda getirin dedi kız ama bende tetkik yok bi tüp bebeğe yönlendiren spermiyogram raporu var.Hormon tahlili vs isteyecektir artık ne gerekiyorsa kendisi yönlendirecek beni reglim 2 şubat gibi tahminen önceden gelmesin reglim diye dua ederken şimdi gelsinde başlayalım diye dua ediyorum hayat işte...
Evet canım şehir dışından geliyorum ben. Biraz zor ama Balıkesirde olduğum için burda tüp bebek yapan merkez yokİzmirde de kalacak yerim yok, o yüzden İstanbulu tercih ettim. Kalmam gerektiren durumlarda kalıyorum falan. Yarın gelicektim ama Erbil Bey yarın Ankarada olacakmış, şansıma bak. Bugünden de gidemem artık geç kaldım. ya yarın gidicem başka bi doktora yönlendirecek ya da çarşamba günü gidicem. Şimdi kendisi ameliyatta girecekmiş konuşamadım doktorumla, arıcaklar beni tekrar. Moralim bozuldu yaaa
Kızlar herkese günaydın, ben regli olduuuuuum :) :) yarın İstanbula gidicem. Hayırlısıyla yarın tedavime başlıyorum :) :)
canımcım listen hayırlı ve bol bebişli olsun
Evet canım şehir dışından geliyorum ben. Biraz zor ama Balıkesirde olduğum için burda tüp bebek yapan merkez yokİzmirde de kalacak yerim yok, o yüzden İstanbulu tercih ettim. Kalmam gerektiren durumlarda kalıyorum falan. Yarın gelicektim ama Erbil Bey yarın Ankarada olacakmış, şansıma bak. Bugünden de gidemem artık geç kaldım. ya yarın gidicem başka bi doktora yönlendirecek ya da çarşamba günü gidicem. Şimdi kendisi ameliyatta girecekmiş konuşamadım doktorumla, arıcaklar beni tekrar. Moralim bozuldu yaaa
Canım bence boşa zaman kaybetme telefon et doktoruna mutlaka başka dr yönlendirir önemli olan tedavinin başlaması zaten önemli olan diğer aşamalar o zamanda doktorun yanında olacaktır bence erteleme bundada vardır bir hayır sıkma canınıBenide heyecan bastırdı randevuyu aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?