Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

ahhh erkekler ahhhhhh :)))) kesın esınle gıt derım doktorun soyledıklerını duyunca sok olsun ve onalr sadece sperm verıyorlar herseyı bız cekıyoruz neden soylenırler kı

Ohss ve dondurulmuşlar hakkında biraz daha geniş bilgi verebilirmisin canım yaa bilmiyorum hiç

sımdı cnm senden yumurta toplıycaklarya bakıcaklar gelısımıne dondurulmaya degecek onları ayırıp senın ıcın donduracaklar 2.3. bebek için cunku 1. tutacak gozunde bakıyorlar yada en kotusu tutmadı dıyıp aynı ıslemlerden gecme dıye hem daha ucuz 1750 hemde daha az zahmetlı kı hazır olsun dıye donduruyorlar 5 yıl suresı var ama ıstemezsen atıyorlar tabı. ohss de yumurta topladıktan sonra vucudun su toplaması oda yumurta toplamadan once ıyneler bıttıkten sonra e2 testı yapılıyor bunun degerı bıldıgım kadarıyla 4000 altında olamsı gerek ben 2 kere yaptım 4300 ve 4000 cıktı catlatma ıynesını yaptım ve yumurtalar toplandı 5. gun embırıyosuydu benım ve 7. gun hastaneye gıtım 6 aylık hamıle gıbı karnın sısıyor ıdrara cıkamıyorsun az gelıyor ve onemlısı nefes alamıyrosun ve cıgerlere su gıdıyor kı hayatı tehlıkesı var bunun dıkkatlı olmak gerek kabız olmmak gerek yuruyus yapmmak gerek malesef hastanede serumlar sonrasında antıbıyotık ve ılaclar olunca bebegım duramadı bende ve adetımda parcalı geldı ((

Son düzenleme:

Ah canım ah sorma bu erkekler niye böyle zaten Allah bizim içimize vermiş doğarken bebek sevgisini onlara kalsak ne olurdu bilmem Yani istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama eşimle bu konuda çok uğraştım şimdi sonuçta böyle olunca şansımızı denemeden peşini bırakmayı hiç düşünmüyorum
Ohss çok kötüymüş canım ya geçmiş olsun inş bi daha olmaz böyle bişey şimdi bi ön görüşmeyi tahlil vs yaptıralım sonra ben dk dk gelişmeleri yazarım size burdan insan böyle özel konuları kimseyle konuşamıyorken iyiki size rastladım çok tşkler hepinize iyiki varsınız

Senin kaçıncı denemen?

1. tutmadı sımdı 2. olcak cnm dondu bebeklerım orda almam lazım dıffırız buzzzzz üşümesinler dimi teyzesi yaz cnm yazalımkı herkes bılgılnesın cnm benım benım esımın aılesınden anne baba 2. sı sadece baska kımse bılmıyor ve soylemıyoruzda o yuzden cok zor ıcınde kalması ve annenle kardeslerınle paylasamaman ıstemıyoruz da aslında duysunlar uzulsunler dıye cnm yaaa ama bende prolaktın vardı ben gıdıyordum onalr tup dıyılde hanı ılcala olacak gıbı bılyorlar napalım herseyın hayırlısı ....sende ıyıkı geldın aramıza cnmmm

Ayy canımm yaa ne güzel anlatmışsın tabi kalmasınlar orda annelerinin sıcacık göbüşüne gelsinler inşallah Bizimde şimdilik sadece benim annem biliyor konuyu sadece anneler babalar bilsin yeter ben Allah izin verirde o günleri görürsek hiç bir zaman söylemeyi düşünmüyorum eşimin rencide olmaması can sıkıcı bişey duymaması için milletin ağzı torba değil konuşup durucaklar biliyorum hiç gerek yok bilmelerine

biz onun aılesınde soylemıycektım ama mecbur kaldık o kucukken amelıyat olmus doktorda onun la ılgılı bırsey sorunca mecburen sorduk benım aılemede o yzuden soylemıyoruz zaten uzlmesın gururu kırılmasın dıye bırı bısey derse sorunu bende bılsınelr dıyorum bende aynen mıllet dılıne bır doladımı susmak bılmez cnmmm

Biz sadece eşimin annesi babası benim annem babam bilsin yeter dedik.Çünkü en yakın arkadaşlar anneler arkadaşlara anlatılamayacak bişey bu ve yumurta toplama transfer sonrası annemi çağırmayı düşünüyorum pek kalkamayacağım istirahat edeceğim için ondan söyledim.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

canım benim yaş 28, sebep morfolojik bozukluk, başarısız 1 aşılamam var ilk tüp bebek denemem 2.si değil merkez eurofertil tüp bebek merkezi çok güzel bir tablo yapmışsın ellerine sağlık dualar için de Allah razı olsun ben de yasin okuyorum salavat tesbih çekiyorum annem ben ve eşim hep birlikte 4444 dua okuyoruz inşallah bitirebiliriz bebek sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum Rabbim tez zamnada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah!!!

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor(1 aşılama denemesi var)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar herkese günaydın, ben regli olduuuuuum :) :) yarın İstanbula gidicem. Hayırlısıyla yarın tedavime başlıyorum :) :)

canımcım listen hayırlı ve bol bebişli olsun

Kızlar herkese günaydın, ben regli olduuuuuum :) :) yarın İstanbula gidicem. Hayırlısıyla yarın tedavime başlıyorum :) :)

cnm hayırlı olsun tedavin hadı bakalım cnm dualarımız senınle :)

canımcım listen hayırlı ve bol bebişli olsun

sagol cnm benımmm senın lıstenden kopya cektım amın cnm benımmmm :)))

derinsu 85

canım gunaydın nasılsın bakım randevuya esınle gıdıyorsun degılmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…