Canım, benim ilk denememde tutmuştu ama bir talihsizlik yaşadık. Seninki de inşallah tutar ve kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
Çok geçmiş olsun canm. Peki düşme nedenini araştırmılmıydınız? En büyük korkum da bu zaten tutması ve sonra düşmesi. İnşallah böyle birşey olmaz diye dua ediyorum. Ama olacağı varsa da hiçbirşeyin önüne geçemiyoruz. Bu bebek işi tamamen nasip kısmet işi ya. Her insanın dünyaya geleceği zaman ve öleceği zaman önceden belli değil mi? Rabbim o günü bekliyor işte biz de niye olmuyor diye gereksiz üzülüyoruz. İnşallah kısa sürer bekleyişlerimiz. Hepinize iyi günler...
:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Acıbadem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]hamişşşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD] bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabiBenimde durumum şöyle;
Yaklaşık 1 hafta önce tüp bebek ile çocuk sahibi olacağımızı öğrendik eşimin spermiyogram sonuçlarına göre.4 yıllık evliyiz ve ben son 1 senedir bebek için eşimi ikna etmeye çalışıyordum en sonunda ikna oldu derken 7 aydır korunmamamıza rağmen bebeğimiz gelmeyince iyice içime kurt düştü ve doktora gittik( o da ikna ederek tabi) 1 yıldır korunmuyoruz dedik (yoksa detaylı tetkik yapmayacakları için) Geçen hafta bu gerçekle yüzleşince hemen tüp bebek için araştırmalara başladık Bahçeci ve umut tüp bebek aklımıza yattı okuduğumuz olumlu yorumlar sonucu bahçeci fulyadan önümüzdeki hafta için randevu alıp bi öngörüşme yapmak istiyorum reglim gelmeden hormon vs tetkik isteyecekleri için 1 ay daha kaybetmeyelim diye.Sayfanın başından itibaren okudum yazdıklarınızı Güvenç beyden randevu almayı düşünüyorum.Bizimde hikayemiz böyle kızlar.Şimdi büyük bir sabır ve tevekkülle bu yola baş koyduk Allah bu uğurda kimsenin kucağını boş bırakmasınİlla rahim filmi isteniyor mu ? yoksa direkt tüp bebek olacağı için gerek yok mu? ve bahçecide tüp bebek maliyeti ilaçlarla 6 bini buluyor değil mi?
Merhaba kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabiBenimde durumum şöyle;
Yaklaşık 1 hafta önce tüp bebek ile çocuk sahibi olacağımızı öğrendik eşimin spermiyogram sonuçlarına göre.4 yıllık evliyiz ve ben son 1 senedir bebek için eşimi ikna etmeye çalışıyordum en sonunda ikna oldu derken 7 aydır korunmamamıza rağmen bebeğimiz gelmeyince iyice içime kurt düştü ve doktora gittik( o da ikna ederek tabi) 1 yıldır korunmuyoruz dedik (yoksa detaylı tetkik yapmayacakları için) Geçen hafta bu gerçekle yüzleşince hemen tüp bebek için araştırmalara başladık Bahçeci ve umut tüp bebek aklımıza yattı okuduğumuz olumlu yorumlar sonucu bahçeci fulyadan önümüzdeki hafta için randevu alıp bi öngörüşme yapmak istiyorum reglim gelmeden hormon vs tetkik isteyecekleri için 1 ay daha kaybetmeyelim diye.Sayfanın başından itibaren okudum yazdıklarınızı Güvenç beyden randevu almayı düşünüyorum.Bizimde hikayemiz böyle kızlar.Şimdi büyük bir sabır ve tevekkülle bu yola baş koyduk Allah bu uğurda kimsenin kucağını boş bırakmasınİlla rahim filmi isteniyor mu ? yoksa direkt tüp bebek olacağı için gerek yok mu? ve bahçecide tüp bebek maliyeti ilaçlarla 6 bini buluyor değil mi?
hoşgeldin şekerim öncelikle hayırlısı neyse o olsun neden tüp bebek önce ona bakıyorlar benım fılmım vardı ama senınde tupler tıkalımı degılmı dıye bakmak ısterler dıye dusunuyorumkı bence yaptır bu seferde aklında kalacak acaba tıkalımı degılmı dıye sıkıntı olmasın derım ben canım ....
Canım hoşgeldin aramıza, ben de bahçeci fulyadayım. Doktorum Erbil Bey ve çok güzneiyorum ona. Merkezden de çok memnunum. 3 aydır ordayım ben de başarısız bir aşılamam var orada. Ama tüp tedavisini de orada yapmak istedim çünkü gerçekten çok memnun kaldım.Umarım sen de memnun kalırsın bahçeci den. Rahim filmini ben önceden çekilmiştim. O yüzden yeniden istemedi benden. Şart mı tüp bebek için rahim filmi emin değilim canım. Tüp tedavisi ilaçlar hariç 4000 TL , ilaçlarla ve tahlillerle falan 6000 olur çok büyük ihtimal. Reglin ne zaman? aşağı yukarı seninle aynı zamanlarda mı başlıcaz acaba?[/QUO
Hoşbulduk pirayecim.Çok sağol bilgilendirmen için şubatın 2 si gibi regl dönemim gelmeden bi randevu almak istiyorum(hormon testleri isteyeceği için) ama hangi dr karar veremedim :44:Güvenç beyin çok güler yüzlü ilgili biri olduğunu okudum diğer sayfalarda ona istinaden onu düşünüyorum Erbil bey nasıl biri? ve bu 6 bine muayene ücretleri dahil mi acaba?
Hoşbulduk Ecrincim.Biz ilk önce florance nıghtingale gittik orda tetkik yaptırdık ultrasonda rahim ve yumurtalıklarıma bakıldı bi sorun yok çok şükür kist vs iltihap başlamış az biraz bende farketmiştim 1 aydır bi antibiyotikle fitil kullandım sona erdi çok şükür iltihap hamile kalmaya engel olucak kadar da değillmiş smear de yapıldı bu arada çok şükür o da temiz(gitmişken yaptırdım onuda) sonra dr eşinizin spermiyogramına bakalım o da normalse rahim filmi dedi spermiyogramın sonuçları sıkıntılı çıkınca dr gerek kalmadı usg ye dedi direkt tüp bebek yorumu var çünkü dr un.Acaba bahçeci istermi yoksa o da tüp bebek için gerek yok mu der bilemedim
zaten sen giderken bütün raporlarını yanında gotureceksın belkıde gerek yok der cnm inş. tabi rabbim büyük bizde bir gün anne olucaz cnmmm bende 29 da muayene olucam ve 1 de öukrıne baslıycam sonra ılac kullanıcam ve martta bebegımı alıcam ıns cnmherkes bebeklerıne kavususun ıns
Canım hoşgeldin aramıza, ben de bahçeci fulyadayım. Doktorum Erbil Bey ve çok güzneiyorum ona. Merkezden de çok memnunum. 3 aydır ordayım ben de başarısız bir aşılamam var orada. Ama tüp tedavisini de orada yapmak istedim çünkü gerçekten çok memnun kaldım.Umarım sen de memnun kalırsın bahçeci den. Rahim filmini ben önceden çekilmiştim. O yüzden yeniden istemedi benden. Şart mı tüp bebek için rahim filmi emin değilim canım. Tüp tedavisi ilaçlar hariç 4000 TL , ilaçlarla ve tahlillerle falan 6000 olur çok büyük ihtimal. Reglin ne zaman? aşağı yukarı seninle aynı zamanlarda mı başlıcaz acaba?[/QUO
Hoşbulduk pirayecim.Çok sağol bilgilendirmen için şubatın 2 si gibi regl dönemim gelmeden bi randevu almak istiyorum(hormon testleri isteyeceği için) ama hangi dr karar veremedim :44:Güvenç beyin çok güler yüzlü ilgili biri olduğunu okudum diğer sayfalarda ona istinaden onu düşünüyorum Erbil bey nasıl biri? ve bu 6 bine muayene ücretleri dahil mi acaba?
Canım Erbil Bey çok tatlı biri, insana güven veriyor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. Bildiğim kadarıyla Halit Bey'in de asistanlığını yapmış.Bence çok yetenekli :) Zaten tüp bebek tedavilerinde doktor kadar labaratuarda önemli olduğu için bahçeciye güvenebilirsin :) Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız sadece bir defa muayene ücreti veriyorsun sonra birdaha muayene ücreti vermiyosun. yapılan tahliller ve kullanılan ilaçlar kişiden kişiye değiştiği için 6000 tl'de değişebilir 5000 ve 7000 arasında düşünebilirsin. Ama sende bir problem yoksa fazla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın diye tahmin ediyorum. Bu da daha az maliyet demek :)
Canım Erbil Bey çok tatlı biri, insana güven veriyor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. Bildiğim kadarıyla Halit Bey'in de asistanlığını yapmış.Bence çok yetenekli :) Zaten tüp bebek tedavilerinde doktor kadar labaratuarda önemli olduğu için bahçeciye güvenebilirsin :) Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız sadece bir defa muayene ücreti veriyorsun sonra birdaha muayene ücreti vermiyosun. yapılan tahliller ve kullanılan ilaçlar kişiden kişiye değiştiği için 6000 tl'de değişebilir 5000 ve 7000 arasında düşünebilirsin. Ama sende bir problem yoksa fazla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın diye tahmin ediyorum. Bu da daha az maliyet demek :)
İnşallah canım.hayırlısıyla önümüzdeki hafta alalım randevuyu yaptırayım hormon testlerini inş onlarda bişey çıkmaz hemen başlarlar tedaviyeön görüşmeye yalnız gideceğim eşimin gelmesine gerek yok değil mi?
Keşke öyle olsa ama sanmıyorum canım yaDr spermiyogramın altına sonuç olarak ICSI için yeterli ve sınırlı sayıda sperm görülmüştür yazmış.Normal olarak hiç umut etmeyin dedi ve hastanenin tüp bebek merkezindeki dr a yönlendirdi bende oraya güvenmedim araştırınca bahçeci aklıma yattı sadece orda bu konu üzerine uzmanlaşmış dr lar olduğu için.Ben bu sonucu aldığımızda bir yanım yıkıldı bir yanımda en azından sonucu öğrendik her ay boşuna beklemeyeceğiz diye umut yeşerdi içimde.Ve benim eşim ilk başta istemedi ikna ettim ama 1 kez deneyeceğiz şuan sonra 30 a kadar deneme olmayacak (yaşım 27) çünkü kaç aydırda gündemde bebek konusu e birde bu sonucu alınca aklımızdan atıp 3 yıl ara vereceğiz bebek hayallerine 3 yıl veda
İnşallah canım.hayırlısıyla önümüzdeki hafta alalım randevuyu yaptırayım hormon testlerini inş onlarda bişey çıkmaz hemen başlarlar tedaviyeön görüşmeye yalnız gideceğim eşimin gelmesine gerek yok değil mi?
ama sen bastan umutsuzsun bizimde normal yolla olma ımkanı yok benım esımde azosperm cnm ama ben 1. negatıften sonra yıkıldım kı bırde ohss olmustum ama sımdı 2. tane dnmus bebegım var sogukta kaldılar alıcam onalrı ve yıne aynı sekılde heyecanlı ve umutluyum cnm bende 28 yasındayım eger bu ıkı donmusda olmazsa ozaman ara vermeyı dusunuyorum kısmet hersey ama senınde donmus bebeklerın olabılır halıyle malıyet ozaman dusuyor sende 2. denemeyı yaparsın :)
bence esınde gelsın senınlı ılk gorusme dıyorsunnn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?