merhaba kızlar nasılsınız?biz de iyiyiz çok şükürdün doktora gittik değerim 759.13 çıktı ilk değerim 130 du..doktorum değer çok iyi artmış maşallah cuma günü kesesini görebiliriz inşallah dedi şu an 4+2 deyiz Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah!ben şükür namazı kıldım Rabbim bana verdin hamdolsun diye tüm isteyenlere ver inşallah diye dua ettim...
transfer sonrasi 12.gün kan testi negatif.......( ben dayanamayip yaptirdim ) Pazartesi 6 subat kendi doktorumun verdigi test tarihi. 12.günde cikmadiktan sonra cikma ihtimali varmi daha ? ( kanamalar da devam ediyor )
arkadaşlar merhaba, bende 19 ocakta tedaviye başladım.Ayın 1 inde 1 tek yumurtam oluştu 2.gün 4 hücreli olarak transferim yapıldı.bugün transferimin 3.günü 13 şubat test günüm çok heyecanlıyım.Allahım inşallah bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun bebeklerimiz bizi bırakmasın.
Diğer kızlar neredesiniz??? Transferi olanlar kan testi değerlerini takip edenler nasıl gidiyor gebelik??
Benim de bugün ultrasonum vardı. Adetimin 10. günü veee yumoşlarım büyümeye doktorun deyimiyle belirginleşmeye başlamışlar. Bir sürü 8-10 mm arası yumurtam olmuş. 10mm'i geçtiklerinde çok hızlanırmış büyümeleri. 4 gün daha devam edicem ilaçlara. Hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler...
arkadaşlar merhaba, bende 19 ocakta tedaviye başladım.Ayın 1 inde 1 tek yumurtam oluştu 2.gün 4 hücreli olarak transferim yapıldı.bugün transferimin 3.günü 13 şubat test günüm çok heyecanlıyım.Allahım inşallah bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun bebeklerimiz bizi bırakmasın.
merhaba arkadaşlar ablamlar vardı pek giremedim tedavide olan arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız transferi olup da bekleyen arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz sonucu negatif çıkan arkadaşlarım Allah büyük derdi veren Rabbim dermanını da verir sabrını da...ikeban tebriklercanım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağsalim özürsüz kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallah esay canım hoşgeldin aramıza biz de ptesi doktora gittik değer 759 du cuma günü gittiğimizde 4249 olmuş kesesini de gördük Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah!
Canım cok sevindim ne mutlu sana tebrikler. İnşallah hep böyle devam etsin.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yarın sabah yine kontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar olmuş. İlaçlardan mıdır üşüttüğümden midir bilmem başım çok ağrıyorŞu süreç sonuçlansın hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. Gerçekten çok zor. Hepinize sevgiler...
merhaba arkadaşlar ablamlar vardı pek giremedim tedavide olan arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız transferi olup da bekleyen arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz sonucu negatif çıkan arkadaşlarım Allah büyük derdi veren Rabbim dermanını da verir sabrını da...ikeban tebriklercanım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağsalim özürsüz kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallah esay canım hoşgeldin aramıza biz de ptesi doktora gittik değer 759 du cuma günü gittiğimizde 4249 olmuş kesesini de gördük Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah!
Amin,amin,amin.... Ben de yarın gideceğim kese görmeye.
Herkes iyi mi güzel haberler gelmez oldu. Solistcim gördün mü keseni:) Diğer kızlar ne aşamada tedavileriniz. Benim yarın transferim olacak hayırlısıyla. 3 döllenmem oldu. Sayım çok değil artı Embriyolarım yavaş bölünüyor ama olsun 2 hücreli bile transfer olup bebeğini doğuranlar okuyoruz. O yüzden Allah yazdıysa olurrr değil mi???
Tekrar merhaba kızlar,
Bugün öğlen transferim oldu. Mucize gibi dün 2 hücreli embriyom var die üzülüyordum. 3. gün yani bugün biri 7, diğeri 8 hücreli olmuş. 3 hücreli olan da 6'ya çıkmış:))) Sonuç olarak 8 hücreli olan transfer edildi. Diğer iki yavrumu dondurdum:) Bebem senin adına cok seviniyorum. Güzel sözlerin için de tşk ederim. Bugün hep seenin dediğini söyledim diğer kadınlara da. Allah OL derse amuda kalksan doğar o bebek dedim. Ama biz her şeyi deniyoruz Rabbim vakti gelince verecek ben inanıyorum diyorum. Rahat olmak lazım. Şuanda istirahatteyim. 26 şubat test günüm iple çekiyorum. Ecrincim berelerdesin tablomuzdaki bilgileri yenileyebilirsin. Öptüm hepinizi.
Bebem sağol canım. İnşallah güzel haber alırım. Sen sürekli yatmışmıydın test gününe kadar. Bana ilk 3 gün hiç kalkma dendi. Sonra serbest ama ağır iş yok. Ben belirti aramıyorum sadece dün transferden beri ara ara kasıklarımda özellikle soldan gelen sancılar oluyor sende de olmuşmuydu? Allah hayırlısını versin. Gönlümüze göre olsun herşey. Öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?