Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

slm canım, değerinin artmasına sevindim, bugün keseyi görmeye gidecek misin haberlerini bekliyoruz.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle hayırlı kandiller hayırlı cumalar.......

transfer sonrasi 12.gün kan testi negatif.......( ben dayanamayip yaptirdim ) Pazartesi 6 subat kendi doktorumun verdigi test tarihi. 12.günde cikmadiktan sonra cikma ihtimali varmi daha ? ( kanamalar da devam ediyor )

transfer sonrasi 12.gün kan testi negatif.......( ben dayanamayip yaptirdim ) Pazartesi 6 subat kendi doktorumun verdigi test tarihi. 12.günde cikmadiktan sonra cikma ihtimali varmi daha ? ( kanamalar da devam ediyor )

Güzelim herşeyin hayırlısı olsun öncelikle. Kan testi benim bildiğim kesin sonuç oluyor. Senin bir de kanaman oluyormuş(( Ama bir de doktorunun dediği tarihi bekle bakalım. İnşallah yanılırız ama sakın üzülme her şerde bir hayır vardır unutma. öptüm çok sevgiler.

arkadaşlar merhaba, bende 19 ocakta tedaviye başladım.Ayın 1 inde 1 tek yumurtam oluştu 2.gün 4 hücreli olarak transferim yapıldı.bugün transferimin 3.günü 13 şubat test günüm çok heyecanlıyım.Allahım inşallah bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun bebeklerimiz bizi bırakmasın.

Canım hayırlı ugurlu olsun inşallah yavrunu kucagına alırsın:)) Tek bir yumurtam oluştu ve transfer oldu demişsin doğru mu anladım. Ne kadar doz ilaç kullanmıştın? Hani tüp bebek tedavisinde çok sayıda yumurta ouşturulması sağlanıyor ya. Hayırlısı olsun tekrar.

Diğer kızlar neredesiniz??? Transferi olanlar kan testi değerlerini takip edenler nasıl gidiyor gebelik??

Benim de bugün ultrasonum vardı. Adetimin 10. günü veee yumoşlarım büyümeye doktorun deyimiyle belirginleşmeye başlamışlar. Bir sürü 8-10 mm arası yumurtam olmuş. 10mm'i geçtiklerinde çok hızlanırmış büyümeleri. 4 gün daha devam edicem ilaçlara. Hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler...

canım hayırlı olsun burdayız cnm hafta sonu olunca gırmıyorum ben pek....

hosgeldın aramıza hayırlısı olsun cnm

merhaba arkadaşlar ablamlar vardı pek giremedim tedavide olan arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız transferi olup da bekleyen arkadaşlarım Allahım hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz sonucu negatif çıkan arkadaşlarım Allah büyük derdi veren Rabbim dermanını da verir sabrını da...ikeban tebrikler canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağsalim özürsüz kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallah esay canım hoşgeldin aramıza biz de ptesi doktora gittik değer 759 du cuma günü gittiğimizde 4249 olmuş kesesini de gördük Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah!

Canım cok sevindim ne mutlu sana tebrikler. İnşallah hep böyle devam etsin.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yarın sabah yine kontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar olmuş. İlaçlardan mıdır üşüttüğümden midir bilmem başım çok ağrıyor Şu süreç sonuçlansın hayırlısıyla başka birşey istemiyorum. Gerçekten çok zor. Hepinize sevgiler...

çok sağol canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ilaçlardan canım benim de migrenim var ilacın kağıdını okumuştum tetikler diye yazıyordu ve oldu da ağrır endişelenme doktorun da sana güzel haberler verir inşallah

Amin,amin,amin.... Ben de yarın gideceğim kese görmeye.

slm arkadaşlar.ikinci tüp bebek denemesini istanbul tüp bebekte yaptıracağım burası hakkında fikirleri ve deneyimleri olan arkadaşlar lütfen yazarmısınız

Amin,amin,amin.... Ben de yarın gideceğim kese görmeye.

Herkes iyi mi güzel haberler gelmez oldu. Solistcim gördün mü keseni:) Diğer kızlar ne aşamada tedavileriniz. Benim yarın transferim olacak hayırlısıyla. 3 döllenmem oldu. Sayım çok değil artı Embriyolarım yavaş bölünüyor ama olsun 2 hücreli bile transfer olup bebeğini doğuranlar okuyoruz. O yüzden Allah yazdıysa olurrr değil mi???

merhaba canım ben de her zaman giremiyorum o yüzden arada bakıyorum ama kızlar kayıplarda...biz kesemizi gördük ve kalp atışı da oluşmuş dedi doktor Allaha şükürler olsun!!! benim de 3 embriyo kaldı hepsi de 4 hücreli 2.gün emriyosu transfer edilmişti ama bak Allaha şükürler olsun ki yavrum benimle... Allaha dua et eğer o nasip ettiyse 2. gün olmuş 5. gün olmuş hikaye...Rabbim inşallah senin yavruların için ''OL'' demiştir hayırlı olsun inşallah!!! bizi haberdar et canım

Tekrar merhaba kızlar,

Bugün öğlen transferim oldu. Mucize gibi dün 2 hücreli embriyom var die üzülüyordum. 3. gün yani bugün biri 7, diğeri 8 hücreli olmuş. 3 hücreli olan da 6'ya çıkmış:))) Sonuç olarak 8 hücreli olan transfer edildi. Diğer iki yavrumu dondurdum:) Bebem senin adına cok seviniyorum. Güzel sözlerin için de tşk ederim. Bugün hep seenin dediğini söyledim diğer kadınlara da. Allah OL derse amuda kalksan doğar o bebek dedim. Ama biz her şeyi deniyoruz Rabbim vakti gelince verecek ben inanıyorum diyorum. Rahat olmak lazım. Şuanda istirahatteyim. 26 şubat test günüm iple çekiyorum. Ecrincim berelerdesin tablomuzdaki bilgileri yenileyebilirsin. Öptüm hepinizi.

hayırlı olsun inşallah canım Allah tamamına erdirsin 26 ocakta hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bu süreçte belirti aramamanı tavsiye ederi ben de hep belirti aradım ama hiç belirtiim olmadı o yüzden üzülüp ağladım boşunaymış hamdolsun sonuç olumlu oldu herkesin bedeni farklı tepki verebilir o yüzden sen bol bol dua et Allah büyük!

Bebem sağol canım. İnşallah güzel haber alırım. Sen sürekli yatmışmıydın test gününe kadar. Bana ilk 3 gün hiç kalkma dendi. Sonra serbest ama ağır iş yok. Ben belirti aramıyorum sadece dün transferden beri ara ara kasıklarımda özellikle soldan gelen sancılar oluyor sende de olmuşmuydu? Allah hayırlısını versin. Gönlümüze göre olsun herşey. Öptüm.

canım trasnferin hayırlı olsun.rabbim yardımcın olsun ben dinlenerek geçirdim hala dinleniyorum çogu zaman yattım ama kan dolasımı için ev içinde dolaştım yemek yaptım böyle geçirdim..bide sürekli belirti aradım ecrin mert ve bebem bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…