Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Deryacım inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun. Benim bekledigim adet tarihim var ve test günümden 4-5 gün önce. Eğer o gün geldiğinde adet olmazsam hamiş olabilir miyim. Daha önceki denemesinden bilgisi olan varsa adet beklenen zamanda mı geliyor yoksa değişiyr mu???

Ben de yat yat yoruldum ve sıkıldım valla. Bazen çok pozitif oluyorum konuşuyorum karnımla:)) Bazen de olmayabilir bak kaptırma kendini hazırlıklı ol diyorum.

Deryacık senin nasıl geçiyor hamilelik, Kaçıncı haftadasın. İlk kan değerin kaç çıkmıştı? Bir de embriyon kaçıncı gün emriyosuydu kaç hücreliydi. Çok soru sordum . Görüşürüz...

transferin hayırlı olsun canım Allahım ya Rabbim inşallah ''OL'' demiştir bana da önündeki 3 gün çok önemli demişlerdi 3 gün yattım denemez ama az hareket ettim 3 gün sonra da kısa yürüyüşler evin içinde dolandım dışarı da çıktım ama yoruldum benim hiç belirtim olmadı az biraz kasık ağrısı o da test tarihine yakın zamanda...hayırlı inşallah canım

canım benim ilk gebeliğimde adet günümde kanama olmuştu ama bunda olmadı.hamileligim iyi geçiyor çok sükür bir kez kanamam oldu progestan vurundum adet günüm degildi ama moralimi hiç bozmadım kanamam durdu 1-2 saat sürdü.bebegim 9 hftalık.ilk kan degerim 106 çıkmıştı 5. gün embriyosu kaliteli demişlerdi 2 transfer yapıldı biri tuttu.rabbim alnımıza ne yazdıysa o oluyor inşallah canım sendende hayırlı haberler bekliyorum kedine iyi bak

Bugün transfer gününü saymazsak 5. günüm ve bu sabah öğlene kadar resmen regl olmadan önce olan ağrılarım oldu(( Sol yumurtalığımda ise ilk günden beri sancı saplanıyor. Ama sağda yok! Bir de bu sabah ilk defa (bilinçaltı mı okuduklarımdan bilmiyorum ama) sol ayağım çok ağrıdı kanın pompalanışını hissediyordum, bacağımdan ayağıma inen bir ağrı. Normalde 2-3 gün içinde adetimi bekliyorum. Bu şekilde regl benzeri bu ağrıları yaşayıp hamile kalan var mı arkadaşlar?? Kendimi çok dinlemek istemiyorum ama elimde değil; bütün ümidimi kaybettim diyebilirim. Hayırlısı olsun bakalım. EŞime de ümitlenme olmayacak yine diyorum. Öğrenilmiş çaresizlik oluştu bende.Her zaman denemelerin olumsuz sonuçlanmasına alıştım galiba. Şu kırmızıları da görmeye çoooook alıştım artık görmek istemiyorum ama beni bırakmıyorlar. İlk tüp bebek denemem aslında çok ümitsiz olacak bir durumum yok ama bilmiyorum olmadı galiba kızlar her an regl olabilirim gibi hissediyorum( Ya ne zor şeymiş bu beklemek siz de olmasanız kime dökeceğim içimi. Kimseye söylemiyorum tedavimi bakalım bekleyip göreceğiz...

Hamişler nerdesiniz lütfen bana cevap verin. Arada güzel şeyler yazın, paylaşın mutluluğunuzu bize de ümit olun..

merhaba arkadaşım ben hamile değilim ama senin gibi gün saydığım için cvp yazmak istedim.
benimde bugün transferimin 4. günü ve belirtilerim seninkilere çok benziyor. sol kasığım belirgin şekilde ağrıyor sağda hiç birşey yok. yine sol tarafımda belimden topuğuma kadar inen bir ağrı var.
adet ağrısına benzer ağrı yaşayıp pozitifi görende var görmeyende var herkes farklı belirtiler yaşıyor sanırım. bizede beklemekten başka yapıcak bişey kalmıyor.

Mrb Elvan memnun oldum arkadaşım yazmana. Doğru diyorsun canım beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah güzel haberlerimizi veririz ama benim ümidim azalıyor bilmiyorum işte yukarıda yazdım nedenlerini. Hayırlısı olsun. Senin kaçıncı denemen? Bu aralar regl olabilirim. Haber veririm yine

canım ben sana ne demiştim kendinde belirti arama çünkü her bünye farklı bende bir şey olmadı ben de hamile değilim belirtim yok diyordum ama bak Allaha şükürler olsun ki hamileyim belki sende de adet belirtisi gibi belirti olacak ama hamile kalacaksın nereden biliyorsun? ayrıca ben hamile olduğum halde 2 aydan beri adet zamanında kasıklarım ağrıyor ben de korkup tuvalete gidip bakıyorum ama Allaha şükürler olsun ki bir şey yok sen sadece dua et Rabbim alnına yazmışsa hamile kalırsın gerisi boş hayatım

Çok sağol canım moral dolu sözlerin için. Çok ama çok haklısın diyecek söz yok. Dua edeceğim aklıma geldikçe hayırlısını ver allahım diyeceğim.(her zaman söylediğim gibi) Benim zaten adet gecikmesi felan yasanmaz. Carsambaya kadar olmazsam belki olabilir derim bakalım bekleyip göreceğiz. sadece sabırrr..Öptüm çok.

canım benim ilk denememde oldu şükür.benimde sol kasığımda ağrı oldu.başka belirti yoktu.bende eşime bu olmazsa 2. si için parayı nasıl ayarlarız diye soruyordum.bu yaşadığın çok normal bence.bu süreci yaşayan herkes senin düşündüklerini düşünüyordur.dua et bol bol.canını sıkıp yorma.Allah en yakın zamanda sanada göstersin bu mutluluğu inşallah.

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]hamişşşşşş ve cokkk mutlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİŞŞŞŞŞ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]26 şubat test tarıhı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş 26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nursu8406[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 şubat test gününü bekliyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
canım nasılsın kuzummmm

İyiyim canımmm:) İyi olmaya çalışıyorum evde çook sıkılıyorum. İşe de gitmiyorum evde dinleneyim dedim. Valla regl de olmadım ama her an olabilirim. Bugün ağrım sızım çok çok azaldı. Arada sağlı sollu vuruyor çok hafif. Benim çok pis bir huyum var bir şey kafamdayken başka birşeye konsantre olamıyorum yani aynı anda birden fazla iş olmuyor o yüzden olmayacaksa Rabbimden bir an önce regl olmayı diliyorum. Son güne kadar bekleyip de regl olmak veya pozitif cıkar ama düşük olur vb. Allahıma dua ediyorum böyle seyler yasatmasın bana verip sonra almasın Öyle işte kuzumm sen nasılsın uzun zamandır yoktun. Nasıl geciyor ilaclara devam ediyorsundur. Mesafeyi uzatma öptüm...

çok haklısın cnm yaaa rabbım ol derse olur xzaten sende sıkıntı yapma zaten 25 de test yaparsın sen 26 sı pazar cunku
bende basladım lucrıne 1 subatta 13 de gıtıtık ıste 15 de estrofene basladım sımdı yarın gene gıdecem rahım kalınlıgına bakacaklar kalınlık uygunsa 3yada 4 gun jel kullanıcam sonra transfer yanı benımde bu hafta sonu transfer olabılır gıbı bakalım kısmet kuzum benım buraya kızlar yamıyor dıye ben tup bebek gunlugumuz var ırad takılıyorum be_bem de soyledım tmm oraya gelırım deıd ama ozeldende yazısabılırız hayatımmm bende cok optum kuzum hamıs sın sen sıkma canını

tüp bebek günlüğünün adresinin kopyalarmısın. Ben de bakayım oraya olmazsa. Hamişsin dedin ya bir tuhaf oldum hayırlısı bakalım. Öptüm...

Selam kızlar,

Az önce kalktım progesteron jeli yapacaktım. Tuvalet kağıdına kahverengi birşeyler geldi. Sonra vajinal jelin çubuğunu çok afedersiniz içeri sokunca bu sefer de çubuğa kırmızılık bulaştığını gördüm. Yani adet oldum diyebilirim. Devamı da gelir gün içinde. Bugün 7. günümdü. Tam bir hafta sonra beklediğim gün oldu hem de. Ne yapalım kısmet haber vereyim dedim. Benim olmadı inşallah diğer deneyen tüm arkadaşlarımın oldu. Hayırlısı böyleymiş, çocuğum bir gün olacak onu biliyorum ama ne zaman işte bilinmeliklere doğru hayat devam ediyor. SEvgiyle kalın...

canım benım tutunma kanamasıdır o adet tarıhın bugunmuydu kı normalde kahverengı gelmesse tutunma olur o yuzden doktorun aara hemen kuzum oyle salam kendını eger fırsatın varsa yat dınlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…