Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

cnm benım o agrılar normal kı olsun hem yumurtan gelısıyor demekkı yumurtalar agrıtıyor oyle bende cektım bılyıom aynı ıynelerı kullandım cunku bende yarın gıdecem ama havaya bakasan yaaa esımde karamsar hava kotu napcaz dıye napcam ben ya gıtmesem bır ay sonraya kalcak afffff alalhım afffff :)

Moral sifir 2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.

cnm tutunma kanamasıdır o moralını yuksek tuttt lutfennn :)

Moral sifir 2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.

Nursucum sakın dert etme Ecrinin dediği gibi belki yerleşme kanamasıdır. Adetinden önce böyle az leke seklinde kanaman olur muydu. Off cok zor bir durum ama inan Allah ol dediyse kimse engelleyemez buna inanıyorsan zaten daha kolay başedebilirsin yasadıklarınla. Hakkında hayırlısı olsun canım ama ben inanıyorum bu forumdaki herkesin hamile kalacagına. Sevgiler...

Amin canım, sağol iyi dileklerin için, Allah hepimizin yavrularına önce sağlık versin, olmayanların kucağını doldursun.

Amin inşallah inanıyorum hepimizin kucakları bebeişle dolacak hatta cifte bebişlerle:))) Tek yumurta ikizinin bilimsel olarak nedeni bulunabilmiş değil. Bilinmeyen bir nedenden dolayı bölünüyor işte Allah'ın işi. Dünyada 250 kadından birinde olan birşey:)) Hayırlı olsun tekrar gelişmeleri haberdar edersin. Bir dahaki Beta HCG ne zaman bakılacak?

Arkadaşlar ilki temmuzda ikincisi kasımda çamlıca erdemde 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef ikisi de hüsran şubatta tekrar denemeyi düşünüyoruz ben tekrar erdeme gitmek istemiyorum eşim dere geçerken at değiştirilmez diyo. Ne yapacağımı bilemiyorum..erdem nasıl bilen var mı ben yorumları okuyorum iyi diyen de var kötü diyen de...tamam ekip iyi güleryüzlü ama bize hiç bişey açıklamıyorlar neden olmadı bilgi veren yok.eşim azospermi ama yetersiz de olsa sperm var döllenme oluşuyor ama transferden sonra sonuç hüsran.ne dersiniz ne tavsiye ediyorsunuz?dişimzden tırnağımızdan artırdığımız tüm birikimlerimz de gidiyor off off...

Canım öncelikle hoşgeldin. Ben İstanbul'u bilmiyorum ama kafanda soru işaretleri varsa ve bunları tatmin edici cevaplayamıyorlarsa başka bir yer ara derim. Dondurulmuşlarla devam ediyorsun heralde o takdirde dondurulmuşları nasıl alacaksın gittiğin yerden bu sorun olabiliyor. Ben Ankara'dayım Anatolia'da tedavi görüyorum benim merkezi de eleştiren çok oluyor ama ben takmıyorum benim sorularıma cevap veriyorlar ve ben cevap alıyorsam devam ederim Aşılamam var 1 tane bu ilk tüp bebek denemem ve 1. olmazsa bu merkezde dondurup devam edeceğim. Değişiklik yapmak da psikolojiyi yıpratabilir. Valla zor bir durum ama en iyi kararı verecek olan sensin. Merkezle görüşüp problemi araştırmalarını istemelisin. Sana hiç test falan yapılmadı mı? Hiç araştırılmadı mı 2 kez negatif az değil sonuçta. Herşeyin başı sağlık Allah yardımcın olsun. Sevgiler...

Hata bendeki cok kaliteli 2 yumurta transfer edildikten sonra, kendimi okadar kesinlikle olacak diye öyle bi sartladimki anlatamam. Evet adet öncesi de böyle leke seklinde kanamam olurdu. Burda bir türk doktoruna sormustum. Gecen sene adet öncesi lekelenme olmustu. Yerlesme kanamasi veya tutunma kanamasi olabilirmi diye sordugumda böyle birsey olmadigini üstüne basarak söylemisti. Neyse yapacak birsey yok , pazartesiyi bekleyip görücez. Ayri yeten bugün birkac kadin doktorunu arayip persembe veya cuma test yaptirmak icin randevu almak istedim onu bile vermediler. Gurbette böyle bisey, derdini anlatmak bile zor. Mecburen pazartesiyi beklemek zorundayiz. Hayirlisi, beklemekten ve umut etmekten baska yapacak birsey yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Havaları niye dert ediyorsun güzelim sen hangi şehirdesin. Kar cok galiba. Arabanız yok mu varsa karlı havada mutlaka kar lastiği olması lazım:)) Sen calısıyormuydun Ecrin? İnşallah bu sefer olur. İlkini hiç sormak bile istemiyorum ne oldu problem neydi demiycem çünkü nasip. Ama kaç yumoşun büyümüştü ve kaç döllenme olmuştu onu merak ediyorum bu aralar.. Dondurulmuşlar ile yine Lucrin kullanılıyor mu? Başka hangilerini kullanacaksın benim düşündüğüm hiç ilaç kullanılmayacağıydı ama demek ki yumurtaları baskılamak gerekiyor.Walla herşeyin başı sağlık kızlar olursa da olmazsa da ölecek değiliz ya. Ben artık böyle düşünüyorum eskiden ne cok üzülür kafaya takardım ama simdi tıp da bizim yanımızda. Çok gelişti teknoloji ama Allah ol demezse isterse alemi cihan yöntem olsun olmaz bu kadar. Dediğin gibi zamanı gelmişse zaten kimse tutamaz yavruşlarımızı:))[/QUOTE]

cnm benım ben kocaelindeyım kadıkoye gıdıyorum gebzeden arabamız var ama bugun garajdan bıle cıkartamadık cok kar vardı mahellede bende hemsıreyı aradım ızındeymıs doktoru aradım gelem dedı lucrın ala gunluk de dedı ve kullan dedı tmm dedım bende yarın baslıycam ıste calısıyorum cnm muhasebecıyım cnm benden 11 yumurta toplandı 1 boş çıktı 10 kaldı dollenırken 9 kaldı 1 verıldı 8 gozlenmeye baslandı ve 2 tane donduruldu en el verıslı 2 tane kalmıs dondurulmuslarda da aynı tedavı lucrıne baslıyorsun gene aynı sekılde 13 subat pazartesı kontorele gıdecem ışte gonal f yerıne ılac kullanıcam 3 kutu sonra uygun oldugunda transfer edılecek ıste cnm aynen rabbım ol derse olcak bız ne yaparsak yapalım cnm onune gecemeyız nasıbımızde varsa olacak yoksa yapacak bırsey yok. ılkınde ohss oldum ılac serum fln kullandım akcıgerlere su gıtmıs cnm o yzuden olmadı kısmet degılmsı napalım

Selam kızlarr ben geldimmm

Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorummmmm Darısı başımıza inşallah
Biz geçen hafta gittik dr a eşimle beraber ben muayene oldum Allaha çok şükür tedaviye engel bir durum çıkmadı herşey yolundaymış:124:Eşimi Ürolağa yönlendirdi doktorumuz birde o muayene etsin dedi sonuç belli aslında niye yönlendirdi anlamadım ama bişey demedim.Sıkıntı onda olduğu için mi ki acaba?Sonra yapılması gereken tahlilleri verdi bize yaptırmamız için bu tahlilleri yaptıracağız ve sonuçlarına göre tedaviyi başlatacak hayırlısıyla inşallah.Sizler neler yapıyorsunuz?Tedavide kullanılan iğneler vs yan etkileri oluyormu çok fazla?

cnm benım ben kocaelindeyım kadıkoye gıdıyorum gebzeden arabamız var ama bugun garajdan bıle cıkartamadık cok kar vardı mahellede bende hemsıreyı aradım ızındeymıs doktoru aradım gelem dedı lucrın ala gunluk de dedı ve kullan dedı tmm dedım bende yarın baslıycam ıste calısıyorum cnm muhasebecıyım cnm benden 11 yumurta toplandı 1 boş çıktı 10 kaldı dollenırken 9 kaldı 1 verıldı 8 gozlenmeye baslandı ve 2 tane donduruldu en el verıslı 2 tane kalmıs dondurulmuslarda da aynı tedavı lucrıne baslıyorsun gene aynı sekılde 13 subat pazartesı kontorele gıdecem ışte gonal f yerıne ılac kullanıcam 3 kutu sonra uygun oldugunda transfer edılecek ıste cnm aynen rabbım ol derse olcak bız ne yaparsak yapalım cnm onune gecemeyız nasıbımızde varsa olacak yoksa yapacak bırsey yok. ılkınde ohss oldum ılac serum fln kullandım akcıgerlere su gıtmıs cnm o yzuden olmadı kısmet degılmsı napalım[/QUOTE]

Ecrincim nasılsın? İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmYumurta toplamadan çok tırsıyorummmanlatıldığı kadar sıkıntılı mı ya

Ecrincim nasılsın? İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmYumurta toplamadan çok tırsıyorummmanlatıldığı kadar sıkıntılı mı ya[/QUOTE]

cnm öncelikle hosgeldın ınş. tedavın cok guzel ılerler .....
ıyım cnm cok sukur gıtmedım doktora ama yarın lucrıne baslıyorum sıkıntı derken dollendımı kac kaldı ne oldu dıye hep meraktasın ya o yzuden sıkıntılı cnm yoksa baska bırsey yok agrı sısda olmuyor zaten sen uyuyorsun

Dr um bir daha HCG istemedi, transferden 35 gün geçince muayeneye çağırdı, keseye bakacak

merhaba kızlar nasılsınız?biz de iyiyiz çok şükür dün doktora gittik değerim 759.13 çıktı ilk değerim 130 du..doktorum değer çok iyi artmış maşallah cuma günü kesesini görebiliriz inşallah dedi şu an 4+2 deyiz Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah!ben şükür namazı kıldım Rabbim bana verdin hamdolsun diye tüm isteyenlere ver inşallah diye dua ettim...

tebrikler canım. Keseyi bile görece günlere gelmişsin ne kadar güzel. Senin bu heyecanını ve sevincini paylaşıyorum inan. Bu forumda hepimiz hamile kalıcaz kızlar buna inanıyorum hiç bir zaman ümidimizi kaybetmedik keybetmeyecegiz inşallah. Er ya da geç o-la-cak:)))

bebem mutlu haberlerini bekliyoruz hepinize sevgiler..

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]hamişşşşşş ve cokkk mutlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİŞŞŞŞŞ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş 26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nursu8406[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 şubat test gününü bekliyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

20 ocakta transferim oldu.bugün değerim 54.1.sizce nasıl bu sonuç

CANIM TEBRIKLER RABBIM KUCAGINA LAMAYI NASIP ETSIN INS :)

CNM BENDE SENI MERAK EDIYORUDM IYI OLDUGUNUZA SEVINDIM RABBIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INS . DEGERIN COK GUZEL HAYATIM YAA COK SEVINDIMMM

Son düzenleme:
Ecrincim sen de bugün Lucrin'e başlıyorsun hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ohss oldum demişsin peki ne gibi belirtin olmuştu. Gonal f'e başladığımdan beri bir miktar karın şişliğim oluştu. Ama e2 değerime bakıp Gonal f dozunu 225'ten 300'e cıkardılar. Ohss riski olsa artırmazlardı değil mi? İnşallah sağlığımıza bir şey olmadan atlatırız bu süreci çünkü biz kadınlar için riskli bir süreç. Bir ton hormon basıyoruz valla aşılamada 40-50 doz verirken simdi 300. Aradaki farka bak. Yarın ultrasonum var bakalım yumoşlar ne durumda çooook merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hamiş haberlerine çok seviniyorum yaaa:)))

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim büyük isteyen herkese istediği zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…