Pardon canımcım ben seni sonundasın işlemlerin sanmıştım:) Hadi bakalım simdiden hayırlı ugurlu olsun. Ben de öğretmenim ve subat tatiline transfer denk gelsin istedim ama olmayacak. Okullar haftaya acılıyor daha ben yumoşları büyütüyorum. İğneler 2'ye cıktı. Tabii abandone oldu vücut hormonları yiyince. Aksam iğneleri vurulduktan sonra baya bir kısa süreli ağrılar oluyor kasıklarımda ve özellikle belimde. Normalde adetten hemen sonra ağrı mı olur:))
Neyse benim de 4 bir tarafta 5-6 diğer tarafta yumoş görüldü ilk ultrasonda. Ay acaba az mı bu sayı 10 yumoştan fazla olur diye düşünmüştüm ama bu sabah okudum forumları. Yumoş kalitesi önemliymiş sayıdan cok. Hayırlısı diyelim inşallah hepsi olgunlaşır.
Öpüyorum hepinizi...
Moral sifir2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.
Moral sifir2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.
Amin canım, sağol iyi dileklerin için, Allah hepimizin yavrularına önce sağlık versin, olmayanların kucağını doldursun.
cnm benım o agrılar normal kı olsun hem yumurtan gelısıyor demekkı yumurtalar agrıtıyor oyle bende cektım bılyıom aynı ıynelerı kullandım cunku bende yarın gıdecem ama havaya bakasan yaaa esımde karamsar hava kotu napcaz dıye napcam ben ya gıtmesem bır ay sonraya kalcak afffff alalhım afffff :)
Havaları niye dert ediyorsun güzelim sen hangi şehirdesin. Kar cok galiba. Arabanız yok mu varsa karlı havada mutlaka kar lastiği olması lazım:)) Sen calısıyormuydun Ecrin? İnşallah bu sefer olur. İlkini hiç sormak bile istemiyorum ne oldu problem neydi demiycem çünkü nasip. Ama kaç yumoşun büyümüştü ve kaç döllenme olmuştu onu merak ediyorum bu aralar.. Dondurulmuşlar ile yine Lucrin kullanılıyor mu? Başka hangilerini kullanacaksın benim düşündüğüm hiç ilaç kullanılmayacağıydı ama demek ki yumurtaları baskılamak gerekiyor.Walla herşeyin başı sağlık kızlar olursa da olmazsa da ölecek değiliz ya. Ben artık böyle düşünüyorum eskiden ne cok üzülür kafaya takardım ama simdi tıp da bizim yanımızda. Çok gelişti teknoloji ama Allah ol demezse isterse alemi cihan yöntem olsun olmaz bu kadar. Dediğin gibi zamanı gelmişse zaten kimse tutamaz yavruşlarımızı:))
Arkadaşlar ilki temmuzda ikincisi kasımda çamlıca erdemde 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef ikisi de hüsran şubatta tekrar denemeyi düşünüyoruz ben tekrar erdeme gitmek istemiyorum eşim dere geçerken at değiştirilmez diyo. Ne yapacağımı bilemiyorum..erdem nasıl bilen var mı ben yorumları okuyorum iyi diyen de var kötü diyen de...tamam ekip iyi güleryüzlü ama bize hiç bişey açıklamıyorlar neden olmadı bilgi veren yok.eşim azospermi ama yetersiz de olsa sperm var döllenme oluşuyor ama transferden sonra sonuç hüsran.ne dersiniz ne tavsiye ediyorsunuz?dişimzden tırnağımızdan artırdığımız tüm birikimlerimz de gidiyor off off...
Nursucum sakın dert etme Ecrinin dediği gibi belki yerleşme kanamasıdır. Adetinden önce böyle az leke seklinde kanaman olur muydu. Off cok zor bir durum ama inan Allah ol dediyse kimse engelleyemez buna inanıyorsan zaten daha kolay başedebilirsin yasadıklarınla. Hakkında hayırlısı olsun canım ama ben inanıyorum bu forumdaki herkesin hamile kalacagına. Sevgiler...
Havaları niye dert ediyorsun güzelim sen hangi şehirdesin. Kar cok galiba. Arabanız yok mu varsa karlı havada mutlaka kar lastiği olması lazım:)) Sen calısıyormuydun Ecrin? İnşallah bu sefer olur. İlkini hiç sormak bile istemiyorum ne oldu problem neydi demiycem çünkü nasip. Ama kaç yumoşun büyümüştü ve kaç döllenme olmuştu onu merak ediyorum bu aralar.. Dondurulmuşlar ile yine Lucrin kullanılıyor mu? Başka hangilerini kullanacaksın benim düşündüğüm hiç ilaç kullanılmayacağıydı ama demek ki yumurtaları baskılamak gerekiyor.Walla herşeyin başı sağlık kızlar olursa da olmazsa da ölecek değiliz ya. Ben artık böyle düşünüyorum eskiden ne cok üzülür kafaya takardım ama simdi tıp da bizim yanımızda. Çok gelişti teknoloji ama Allah ol demezse isterse alemi cihan yöntem olsun olmaz bu kadar. Dediğin gibi zamanı gelmişse zaten kimse tutamaz yavruşlarımızı:))
Ecrincim nasılsın? İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmSelam kızlarr ben geldimmm
Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorummmmmDarısı başımıza inşallah
Biz geçen hafta gittik dr a eşimle beraber ben muayene oldum Allaha çok şükür tedaviye engel bir durum çıkmadı herşey yolundaymış:124:Eşimi Ürolağa yönlendirdi doktorumuz birde o muayene etsin dedi sonuç belli aslında niye yönlendirdi anlamadım ama bişey demedim.Sıkıntı onda olduğu için mi ki acaba?Sonra yapılması gereken tahlilleri verdi bize yaptırmamız için bu tahlilleri yaptıracağız ve sonuçlarına göre tedaviyi başlatacak hayırlısıyla inşallah.Sizler neler yapıyorsunuz?Tedavide kullanılan iğneler vs yan etkileri oluyormu çok fazla?
Amin inşallah inanıyorum hepimizin kucakları bebeişle dolacak hatta cifte bebişlerle:))) Tek yumurta ikizinin bilimsel olarak nedeni bulunabilmiş değil. Bilinmeyen bir nedenden dolayı bölünüyor işte Allah'ın işi. Dünyada 250 kadından birinde olan birşey:)) Hayırlı olsun tekrar gelişmeleri haberdar edersin. Bir dahaki Beta HCG ne zaman bakılacak?
20 ocakta transferim oldu.bugün değerim 54.1.sizce nasıl bu sonuç
merhaba kızlar nasılsınız?biz de iyiyiz çok şükürdün doktora gittik değerim 759.13 çıktı ilk değerim 130 du..doktorum değer çok iyi artmış maşallah cuma günü kesesini görebiliriz inşallah dedi şu an 4+2 deyiz rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah!ben şükür namazı kıldım rabbim bana verdin hamdolsun diye tüm isteyenlere ver inşallah diye dua ettim...
merhaba kızlar nasılsınız?biz de iyiyiz çok şükürdün doktora gittik değerim 759.13 çıktı ilk değerim 130 du..doktorum değer çok iyi artmış maşallah cuma günü kesesini görebiliriz inşallah dedi şu an 4+2 deyiz Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah!ben şükür namazı kıldım Rabbim bana verdin hamdolsun diye tüm isteyenlere ver inşallah diye dua ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?