Walla hayatım doktoru aradım. Adet gibi bir kanamadan korkarız dedi. O şekilde peçeteyle zorlayarak birşeyler geliyorsa (ki küloduma bulaşan birşey yok şimdilik) bu durum crinone jelin yan etkisidir dedi. Bu jel kahverengi-siyah akıntılar yaparmış. Durum bu cumartesi test günüm oldu. Senin dedigin gibi pazar normalde ama cumartesi gel dediler. Adet olsam bile test olacakmış. Nasıl iş anlamadım. Adet olup da hamile olabiliyorsun demek ki ama tabii bu istenmeyen bi durummuş. Böyle bir durum yaşayan var mı adet gününde varsa yazsın lütfen...Bugün adetimin 28. günü ve normalde 25-29 günleri arasında olur döngüm.
Hayırlısı olsun ne diyeyim % 1 ümidim vardı bu lekelerin artışıyla daha da azaldı artık gerisini sen düşünAman ben hazırladım kendim kötü sonuca. 1 hafta tatil yapmış oldu ne yapayım iyi tarafından düşüneyim diyorum. Allah OL dediyse zamanı gelince olucak yapacak HİİÇÇÇÇÇBİRŞEY YOKKKKK. Öptüm çok....
Walla hayatım doktoru aradım. Adet gibi bir kanamadan korkarız dedi. O şekilde peçeteyle zorlayarak birşeyler geliyorsa (ki küloduma bulaşan birşey yok şimdilik) bu durum crinone jelin yan etkisidir dedi. Bu jel kahverengi-siyah akıntılar yaparmış. Durum bu cumartesi test günüm oldu. Senin dedigin gibi pazar normalde ama cumartesi gel dediler. Adet olsam bile test olacakmış. Nasıl iş anlamadım. Adet olup da hamile olabiliyorsun demek ki ama tabii bu istenmeyen bi durummuş. Böyle bir durum yaşayan var mı adet gününde varsa yazsın lütfen...Bugün adetimin 28. günü ve normalde 25-29 günleri arasında olur döngüm.
Hayırlısı olsun ne diyeyim % 1 ümidim vardı bu lekelerin artışıyla daha da azaldı artık gerisini sen düşünAman ben hazırladım kendim kötü sonuca. 1 hafta tatil yapmış oldu ne yapayım iyi tarafından düşüneyim diyorum. Allah OL dediyse zamanı gelince olucak yapacak HİİÇÇÇÇÇBİRŞEY YOKKKKK. Öptüm çok....
Günaydın kızlar,
Deryacık ve ecrin cok tesekkurler verdiğiniz moral dolu sözler içinİnşallah sizin dediğiniz gibi olur tabii ki de temennim bu yönde. Allah ümitsizleri sevmez ben de ümitsizim demiyorum sadece çok az diyorum. Kendimi kaptırmak da istemedigimden. Çünkü ne zaman kaptırsam hep hüsran oldu. Testler testler hem negatif. Bugün transfer günü hariç 8. günüm. Sabah yine crinone jel yaptım. Bu sefer cubukta hiç kırmızılık yoktu. Sadece nokta nokta derinlerden gelen çok az kahverengi lekeler bulastı. Dünkü lekelenmelerin devamı gelmedi, sadece ilacın etkisi oldugu söylenen kahverengi lekeler onlar da çok azaldı aksama dogru. Ecrincim sen dinlen yat demiştin dediğini yaptım öğleden sonra kalkmadım hiç ve sonra hemen hiç kalmadı o lekeler. Bilmiyorum yattığım için mi oldu :44:Bir gün önce cok ayakta kalmıstım. Hiç yatmamıştım diyebilirim. Yemekdi, camasırdı evde hep dolandım.
Bugün adetimin 29. günü evet normalde bu ara adet olmam lazımdı; ama kızlar söyle de birşey var. Bu jel adeti bir kaç gün geciktirebiliyormuş. Yarından sonra cumartesi teste gidiyorum. O zamana kadar olmazsam ümitlenebilirim diyecegim ama buna fırsat bulamadan teste girecegim.:44:
Deryacık ve ecrincim sizin de ilk gebeliğinizde kanamanız adet beklediğiniz günler mi olmuştu? Bir de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor son üç gündr. İlk gün hep sağ tarafım belim kasıgım agrıdı. Sonraki gün azaldı iki taraflıydı. Dün ise sol tarafım agrıdı durdu ama cok fazla rahatsız etmiyordu.
Ecrincim evet ben de forumlarda farkettim. Transferden sonra lekelenme hatta adet kanaması yaşayan ve hamile kalan bir sürü kadın var. Çok ilginç gelmişti bana da. Hiç bir lekelenme yaşamayan daha az gibi geldi bana da.Ay inşallah diyorum Rabbim hayırlısını versin. Hayırlı bir evlat olacaksa, kesirsiz kusursuz, eli ayağı düzgün, aklı başı yerinde bir çocuk verecekse Rabbim olsun yoksa olmasın. Rabbim herşeyin iyisini bilir. Hem biz de biliyoruz ki tutunamayan bebeklerde kromozom bozuklukları oluyor ve elenip gidiyor. Genetiği bozuk bir bebk biz de istemeyiz. Tabi istisnalar da cıkabiliyor genetik problem yok embriyo da ama tutmamıs. O da Allahtan. O yüzden Ecrincim 2. denemede daha yüksek şans bunu bir doktordan duymustum; 1. denemede şartlar süper gittiğinde bile olasılık %60 imiş. Benim %30-35 Hakkımızda hayırlısı olsun.
Deryacık hep belirti soruyorum senin bebiş ne alemde anlatsana. Çok öpüyorum kızlar. Hepimiz hamiş kalalım inşallaahh
ecrin-mert saol canım dua için.senin transfer tarihi belli olmus hayırlı olsun bu arada
Maşallah Deryacım büyümüş kocaman olmuş bebişin 46: Walla hep yatıyorum canım sadece yemeklik birşeyler almak için kalkıyorum. Suyum hep yanımda bol bol içiyorum. Kuru kayısı, incir, ananas yiyorum. Emriyom 2. kaliteydi ve 8 hücreli. Senin 1. kaliteydi diye hatırlıyorum. Hayırlısı bakalım. Yalnız benim 3 gün öncesinden beri göğüslerim Allahtan acıması kalmadı. NEden acaba:44: Senin acımış mıydı? Bu arada kalp atışı 10 hafta duyuluyordu değil mi? Bir de progesteron 10. haftaya kadar kullanılıyor:)) Hepsini öğrenmişim okumaktan. Kalp atısını duydun mu pıtıcıgın
Ecrincim dua için teşekkürler. Transfer tarihin de hayırlı olsun canım. Senin kaç tane embriyon dondurulmuştu. Benim 2 tane 2. kalite donduruldu. Biri 6 biri 7 hücreli. Olmazsa 2 ay sonra ikisini birden koyduracagım. Kısmet bakalım. Hepimize duacıyım. Siz de bana dua edin. Öptüm
Kızlaarr tekrar regl tarzı ağrılarım başladı veee kırmızılarım her tuvalete gidişimde peçeteye gelmeye başladı(( Dedim kuzum sizlere ben hamile degilim işte olmadı test yaptırmama gerek var mı offff ne yapalım zaten sansım azdı biliyordum olmayacagını hayırlısı diyelim. Şimdi ped koydum yatıyorum. Çok üzgünüm ama Allahtan kendimi hazırlamıştım. Sizin mutlu haberleriniz olur inşallah.Test sonucunu da yazarım. Öptüm.
Yok doktoru aradım cumartesi gel dedi. Kanamalı gebelikler de olabiliyormuş. Bilmiyorum valla kafam iyice karıştı. Aman ne zormuş ya belli olması bir dert olmaması bir dert
ozamana kadar yat kuzum o zaman kalkma ıste yappa yat dınlen kalsın ev oyle dagınık aaaaakızarım bak
voodoo2 canım hakında hayırlısı olsun inşallah adet olup da kanaması olanlar var ma bende öyle bir şey olmadı Rabbim hakkında hayırlısını versin ama inşallah hamilesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?