Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Walla hayatım doktoru aradım. Adet gibi bir kanamadan korkarız dedi. O şekilde peçeteyle zorlayarak birşeyler geliyorsa (ki küloduma bulaşan birşey yok şimdilik) bu durum crinone jelin yan etkisidir dedi. Bu jel kahverengi-siyah akıntılar yaparmış. Durum bu cumartesi test günüm oldu. Senin dedigin gibi pazar normalde ama cumartesi gel dediler. Adet olsam bile test olacakmış. Nasıl iş anlamadım. Adet olup da hamile olabiliyorsun demek ki ama tabii bu istenmeyen bi durummuş. Böyle bir durum yaşayan var mı adet gününde varsa yazsın lütfen...Bugün adetimin 28. günü ve normalde 25-29 günleri arasında olur döngüm.

Hayırlısı olsun ne diyeyim % 1 ümidim vardı bu lekelerin artışıyla daha da azaldı artık gerisini sen düşün Aman ben hazırladım kendim kötü sonuca. 1 hafta tatil yapmış oldu ne yapayım iyi tarafından düşüneyim diyorum. Allah OL dediyse zamanı gelince olucak yapacak HİİÇÇÇÇÇBİRŞEY YOKKKKK. Öptüm çok....

neyaptın canım nasılsın seni merak ediyorum bende.benim ilk gebeligimde kanamam olmustu 3.5 gün sürdü normalde 5gün sürer bide geceleri adet kanamam olmazdı o zaman gece de kanamıştı.kanamanın basladıgı gün hcg 17 diydi.canım kendini ümitsizlige kaptırma

tatlım gunayzdın nasıl oldun canım benım son durum ne acaba ya bak benım 1 denememde kanamam oldu ve banada aynı seyı soyledıler doktorum dedıkı adetlıyken bıle hamıle kalan var umıdını kaybetme ama ben ohss oldugum ıcın tutnamadım yavrum ve kısmet degılmıs dıyorum ama umıdını kaybetme azcık bı kanla tup bebkte lekelenme olmayan kımse yok sana dıyım bak .....

Günaydın kızlar,

Deryacık ve ecrin cok tesekkurler verdiğiniz moral dolu sözler için İnşallah sizin dediğiniz gibi olur tabii ki de temennim bu yönde. Allah ümitsizleri sevmez ben de ümitsizim demiyorum sadece çok az diyorum. Kendimi kaptırmak da istemedigimden. Çünkü ne zaman kaptırsam hep hüsran oldu. Testler testler hem negatif. Bugün transfer günü hariç 8. günüm. Sabah yine crinone jel yaptım. Bu sefer cubukta hiç kırmızılık yoktu. Sadece nokta nokta derinlerden gelen çok az kahverengi lekeler bulastı. Dünkü lekelenmelerin devamı gelmedi, sadece ilacın etkisi oldugu söylenen kahverengi lekeler onlar da çok azaldı aksama dogru. Ecrincim sen dinlen yat demiştin dediğini yaptım öğleden sonra kalkmadım hiç ve sonra hemen hiç kalmadı o lekeler. Bilmiyorum yattığım için mi oldu :44:Bir gün önce cok ayakta kalmıstım. Hiç yatmamıştım diyebilirim. Yemekdi, camasırdı evde hep dolandım.
Bugün adetimin 29. günü evet normalde bu ara adet olmam lazımdı; ama kızlar söyle de birşey var. Bu jel adeti bir kaç gün geciktirebiliyormuş. Yarından sonra cumartesi teste gidiyorum. O zamana kadar olmazsam ümitlenebilirim diyecegim ama buna fırsat bulamadan teste girecegim.:44:

Deryacık ve ecrincim sizin de ilk gebeliğinizde kanamanız adet beklediğiniz günler mi olmuştu? Bir de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor son üç gündr. İlk gün hep sağ tarafım belim kasıgım agrıdı. Sonraki gün azaldı iki taraflıydı. Dün ise sol tarafım agrıdı durdu ama cok fazla rahatsız etmiyordu.

Ecrincim evet ben de forumlarda farkettim. Transferden sonra lekelenme hatta adet kanaması yaşayan ve hamile kalan bir sürü kadın var. Çok ilginç gelmişti bana da. Hiç bir lekelenme yaşamayan daha az gibi geldi bana da. Ay inşallah diyorum Rabbim hayırlısını versin. Hayırlı bir evlat olacaksa, kesirsiz kusursuz, eli ayağı düzgün, aklı başı yerinde bir çocuk verecekse Rabbim olsun yoksa olmasın. Rabbim herşeyin iyisini bilir. Hem biz de biliyoruz ki tutunamayan bebeklerde kromozom bozuklukları oluyor ve elenip gidiyor. Genetiği bozuk bir bebk biz de istemeyiz. Tabi istisnalar da cıkabiliyor genetik problem yok embriyo da ama tutmamıs. O da Allahtan. O yüzden Ecrincim 2. denemede daha yüksek şans bunu bir doktordan duymustum; 1. denemede şartlar süper gittiğinde bile olasılık %60 imiş. Benim %30-35 Hakkımızda hayırlısı olsun.

Deryacık hep belirti soruyorum senin bebiş ne alemde anlatsana. Çok öpüyorum kızlar. Hepimiz hamiş kalalım inşallaahh

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm senın adına sevındım devamı gelmemıse benım 1. De oldu hemde adetımden 2 gun once kanamam oldu azdı senınkı gıbıydı ama ben malesef ayaktaydım yatmam gerekıyormus bılmıyordum ve adet gunu tam geldı genede test yaptım bakalım 29 da transferım var bu arada tatlımmm

eger sag yada sol kasılklar agrırsa bebegımız tutunmaya kendıne yer yapmaya calısıyor cnm bak sana bı dua atıcam oku onu kuzummm

bıraz uzun gelebılır kuzum ama sonunda bır yer var orayı oku altta
arapca turkce ve nıcın okudugumuzu yazıyor aslında ben turkcesını okuyorum en altta yazan yerde...

Son düzenleme:
KENZÜL ARŞ DUASI ve FAZİLETİ VE TÜRKÇE OKUNUŞU

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmiştir.Şöyle buyuruyor……
-Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´u Teala onu,kıyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşreder.
Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanırlar.
Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.
Ona hesapsız ve azapsız,üzerine binip Cennete girmesi için Cennetten bir Burak getirilir.
Sırat köprüsünden şimsek gibi geçer.
Onun günahı denizlerden suyundan,yağmurların damlasından,ağaçların yapraklarından,kumların adedinden,taşlardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmuş(nafile)hac ve bin umre sevabı yazar.
Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktuğundan emin kılar.
Susayan kimse okursa,Allah onun susuzluğunu giderir.
Aç olan okursa,giyindirir,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa,hastalığından kurtulur,dünya ve yahut ahiret ihtiyaçlarından okursa Allah istediğini verir.
Bir düşmandan veya sultandan korktuğu için okursa,Allah onların şerrinden korur ve Allah´ın mahlukatından gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulaşmaktan meneder.
Borçlu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kılar,hiçbir kimseye muhtaç olmaz.
Eğer onu hasta olan yazan üzerinde taşırsa iyileşir.
Kadın taşırsa kocası ona ikram eder.
Cinden,insden ve şeytandan,sancı ve hastalıklardan emin olur.
Kayıp ise ailesine sağ,salim kavuşur: Bu duayı okuyan için cin, melek istiğfar ederler.
Ömrü bereketli olur.
Kim beş defa bu duayı okursa Peygamber Aleyhisselamı rüyasında görür
Kim ki Fatiha’yı,İhlas Suresi’ni,Kafirun ve Felak ve Nas Suresi’ni üç kere okuyup sonra da bu duayı okursa Allah onu karşılaştığı bütün varlıkların şerrinden korur ve her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu emin kılar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okuduğu gibi onu yazıp üzerinde taşırsa ve kim ki başının altına koyup uyursa Allahü Teala o kimsenin malından çalınanı ve evinden kaçanı geri iade eder.Akan suya okursa su durur yahut yanan ateşe okursa ateş söner.Dağ üzerine okursa dağ paramparça olur.Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.(Nevadir-i Kaylubi’den alındı.)
VE ŞÖYLE OKUNUR
Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
Ve bihî nesteînü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem
Kenzül Arş duası ANLAMI…
Tercümesi:
Melik (kral), Hakk, Mübin Allah’tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah’tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. Allah’tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah’tandır.
Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın!
AMİN

canım bol bol su iç ve yat.kanamanın durması ve devam etmemesi güzel.benimki de iyi teyzesi 10. haftadayız rabbim herkese nasip etsin saglıklı sıhhatli ins

ecrin-mert saol canım dua için.senin transfer tarihi belli olmus hayırlı olsun bu arada

sağol canım benım allah razı olsun ıns bakalım hayırlısıyla olsun ya olursa 2 embırıyo verılcek bakalım embırıyog ızın verırıse ıns allahım ol desın olsun ne olur yaaa...
baska dualarda var ıstersenız atım kuzum...

Maşallah Deryacım büyümüş kocaman olmuş bebişin 46: Walla hep yatıyorum canım sadece yemeklik birşeyler almak için kalkıyorum. Suyum hep yanımda bol bol içiyorum. Kuru kayısı, incir, ananas yiyorum. Emriyom 2. kaliteydi ve 8 hücreli. Senin 1. kaliteydi diye hatırlıyorum. Hayırlısı bakalım. Yalnız benim 3 gün öncesinden beri göğüslerim Allahtan acıması kalmadı. NEden acaba:44: Senin acımış mıydı? Bu arada kalp atışı 10 hafta duyuluyordu değil mi? Bir de progesteron 10. haftaya kadar kullanılıyor:)) Hepsini öğrenmişim okumaktan. Kalp atısını duydun mu pıtıcıgın

Ecrincim dua için teşekkürler. Transfer tarihin de hayırlı olsun canım. Senin kaç tane embriyon dondurulmuştu. Benim 2 tane 2. kalite donduruldu. Biri 6 biri 7 hücreli. Olmazsa 2 ay sonra ikisini birden koyduracagım. Kısmet bakalım. Hepimize duacıyım. Siz de bana dua edin. Öptüm

2 tane 1 kalıte dedıler canım bakalım kuzum dondurdular ıste olursa ıkısınıde verecekler bakalım kızmet artık kayısı ıncır su okey kuzum ama ben bır yerde tutunması ıcın ananas ve kabak cekırdegı yıyın dıye okudum sonra arastırdım ama ıkılemde kaldım bazıları yıyın dıyor bazıları yemeyın sımdı sen yıyon ıyıce arastırdınmı bende yesemmı yemesemmı transferden sonra kuzum yaaa

TÖVBE İSTİĞFARLA BAŞLIYORUM
1) estağfirullah el azim (700 kere)
2) estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüverrahmanürrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi
la-yemutü ve etubü ileyh rabbiğfirli (25 kere)
3) bismillahillezi la yedurru me'asmihi şey'ün fil erdi la fissemai ve hüves-semi'ul alim (3 defa)
4) elhamdülillah (300 tesbih)
5) sübhanallah (100 tesbih)
sonra başlanan işin hayırlı olması için;
6) rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bil hayr (100 tesbih)
7) ya musavvir, ya bari, ya halık (21 şer kere)
8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)
9) fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi. ''muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır''
(289 kere, tranferden önce)
10) kale rabbi heb li min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiudduna.
'' Rabbim bana da katından tertemiz bir soy armağan et, şüphesiz ki sen duaları işitensin''
11) çoçuk olması için ya evvel (1000 kere) 4 Cuma üst üste
12) hayırlı evlat için ya varis (707 defa )
13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi) Cuma
14) Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esmasi okunur .
15) Cuma günleri 100 kere "Ya Allah" diye zikreden kisiye Allah her muradini verir .
16) ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
17) ya bedi (86 kez)= maddi maneviXgüzellikXveren.allahın yardımına nail olmak için
18) ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
19) ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
20) Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
21) ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
22) Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
23) ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
24) ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
25) ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yetenX
26) ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
27) ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
28) ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.

Kızlaarr tekrar regl tarzı ağrılarım başladı veee kırmızılarım her tuvalete gidişimde peçeteye gelmeye başladı(( Dedim kuzum sizlere ben hamile degilim işte olmadı test yaptırmama gerek var mı offff ne yapalım zaten sansım azdı biliyordum olmayacagını hayırlısı diyelim. Şimdi ped koydum yatıyorum. Çok üzgünüm ama Allahtan kendimi hazırlamıştım. Sizin mutlu haberleriniz olur inşallah.Test sonucunu da yazarım. Öptüm.

kuzum umut yaaa yat sen dınlen ne olur kalkma hıc gıt test yaptrı yarın sabahtan

Yok doktoru aradım cumartesi gel dedi. Kanamalı gebelikler de olabiliyormuş. Bilmiyorum valla kafam iyice karıştı. Aman ne zormuş ya belli olması bir dert olmaması bir dert

Yok doktoru aradım cumartesi gel dedi. Kanamalı gebelikler de olabiliyormuş. Bilmiyorum valla kafam iyice karıştı. Aman ne zormuş ya belli olması bir dert olmaması bir dert

ozamana kadar yat kuzum o zaman kalkma ıste yappa yat dınlen kalsın ev oyle dagınık aaaaa kızarım bak

voodoo2 canım hakında hayırlısı olsun inşallah adet olup da kanaması olanlar var ma bende öyle bir şey olmadı Rabbim hakkında hayırlısını versin ama inşallah hamilesindir..

ozamana kadar yat kuzum o zaman kalkma ıste yappa yat dınlen kalsın ev oyle dagınık aaaaa kızarım bak

Yok be güzelim ben dün marketleri gezmeye başladım. Walla hiç bu kadar sıkılmamıştım 1 hafta evde otur hiç bana göre değil. Patladım resmen. Şimdi ise kaçıncı pedi değiştirdiğimi unuttum maalesef tutunamadı yavrucuk. Canı isterse ne yapalım bulmuş da benim gibi anneyi:)) Eşim çok üzüldü ve yıkıldı tabii ama ben kendimi hazırladım kaptırmadım Allahtan. Ne yapalım. Bir dahaki sefere:) İrtibatı koparmayalım ama ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yetersiz. Gelişmelere buradan devam edelim ok. öptüm çok.

voodoo2 canım hakında hayırlısı olsun inşallah adet olup da kanaması olanlar var ma bende öyle bir şey olmadı Rabbim hakkında hayırlısını versin ama inşallah hamilesindir..

Canım benim güzel dileklerin için sağol ama yukarıda da yazdım benden ümit yok. Anlamadıgım testi niye yaptırıyorlar. Ya resmen adet oluyorum. Az biraz değil yani. Embriyo da gidiyor işte ama acaba dış gebelikten felan mı şüpheleniyorlar kızlar böyle birşey yaşayan tanıdıgınız oldu mu? Adet olan biri nie kan testine girer. Benim okudugum hep kan değeri yüksek cıkıyor evet gebe ama sonra düşüşe geçiyor

Neyse işte olmadı sonucta. Hayat devam ediyor ve hayat bebiş olmadan da güzel. O olsa daha mı güzel olur mutlaka ama zamanı gelince simdi bol bol gezicem diger tedaviye kadar.

Bu arada dondurulmuşlar için kaç ay ara verdiniz iki tedavi arasında? Böyle bir şey yaşayan varsa konusalım. Öptüm çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…