Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

ahhhh cnm ahhhhh bız neler cekıyoruz dımı ya erkekler bızı beklerken dısarda gazate okuyorlar sagol cnm dun aldım ıynemı bu aksam eve gıder gıtmez vurulcam ıste hayırlısı kuzum ..... ohss allahım kımseye vermesın e2 degerının 5000 olması gerekıyorkı transferı yapsınlar cnm o yumurta topladıktan sonra oldu bende 3. gun sısıtım artık bı fenalastım hastanede ama e2 ye baktılar ıyıdı transferı yaptılar ertesı gun zaten kotuoldum ısten eve geldım ve yattım ama salı hastaneye kaldırdılar ve bebgımde tutnamadı halıyle .....

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

cnm degerın normal neden takıyorusn bebgınıde uzuyorsun ıdrarda cıkmıyor malesef herzaman dıger topılerdede oyle oluyordu kızlar yazıyorşardı ama ıdrarda cıkmıyordu yaaaa stres bebgıne zarar verır

şekerim son durumun ne başladınmı lucrine topiğimize gelip bilgi verirsen sevinirim

Çoook geçmiş olsun canım. Allah kimseye vermesin gerçekten. AÇıkçası bende de böyle bir korku gelişti niye bilmem. Şuanda daha 5 gün gonal f yaptım. 3 gün 225, 2 gün 300 vurdum. Ama bel bölgemde ve mideme doğru hafif şişme var vücudum su toplamış gibi bu normal mi acaba. Bir belirti yaşamışmıydın öncesinde onu merak ettim aslında. İştahsızlık felan oluyormuş benim iştahım her zamanki gibi. Ay ne bileyim vesveseye gerek yok belki ama benim doktorumun bir acıklamasını dinledim Allah korusun ölümden felan bahsediyor.

Bir de kızlar (Ecrin öncelikle senden cevap bekliyorum) kaç tüp gonal f bitirdiniz yumurta toplamaya kadar. Benim 2. flakon yani tüp bitti. Yarın yenisini almalıyım. Allahım inşallah hayırlı sonuçlar alırız ben gittikçe gerilmeye başladım bu dozlar bu hormonlar gözümü korkutuyor, sen yardım et bize Yarabbim(

cnm ben ben 2 kutu bıtırdım gonal f yı ya sısıyor zaten vucut su topluyor ama yumurta topladıktan sonrakı onemlı evet olume kadar rıskı var cunku akcıgere gıdıyor su nefes alamıyorsun ve astım oluyorsun kan pırtılasıyor o yuzden cok dıkkat etmek lazım ben 6 aylık hamıle gıbıydım ytamıyordum bıle otururu gıbı uyudum hep ((

şekerim son durumun ne başladınmı lucrine topiğimize gelip bilgi verirsen sevinirim

basladım hayatım yazdım :))))

Kızlar merhaba bugün ultrasona girdim moralim cok bozuldu. Adetimin 8. günündeyim ama en büyük yumurtam 4.5mm ve 3.7mm bir tane diğerleri hala küçük(((
Ekstra bir ilaca başlayacağım. Adı merional 75. İnşallah yumoşlarımı büyütür kızlar lütfen dua edin. Hamle kalan arkadaşlar siz hiç bu Merional'dan kullandınız mı? Bir de hemşireler deftere ismimin yanına AF diye birşey not aldılar ne demek acaba bu. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.

cnm yaaa sıkma canını buyur daha ......

.slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.11. günde 54.1 çıkmııştı bugün 13. gün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

ahhhh kuzum ahhhh bız sana dedık dımı uzulme sen bır annesın dıye bak degerın 3 katlanmıs nerdeyse saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ıns kuzum benımmmmm allah razı olsun cnm hepımız anne olucazzzzzzzzzzz

sağol canım.iyi dileklerin için

Çoook sevindim cnm ne mutlu sana. İnşallah kucağına da alacaksın yavrunu hayırlısıyla. Senin de ilk denemendi değil mi?

İkeban canım yumurtaların nasıl büyümüşlermiydi. Kaç mm olmuşlardı kaçıncı gün hatırlıyor musun?Bir de adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldun canım? Yani en fazla kaç güne kadar iğne olucam o kadar üzülüyorum ki. Benimkiler tembel çıktı ya( bugün iki kat ilaç almaya başladım daha en büyüğü adetin 8. günü 4.5mm'de( Allahtan 9-10 tane yumurta görüyorlar ultrasonda. Bugün doktor aradı ilaç dızunu artırıyoruz endişelenme dedi. Bakalım büyüyecekler mi( Moralimin bozukluğundan arkadaşla sözleşmiştik gezmeye çıkacaktık ona bile gidemedim, evde pinekliyorum(

Çoook sevindim cnm ne mutlu sana. İnşallah kucağına da alacaksın yavrunu hayırlısıyla. Senin de ilk denemendi değil mi?

İkeban canım yumurtaların nasıl büyümüşlermiydi. Kaç mm olmuşlardı kaçıncı gün hatırlıyor musun?Bir de adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldun canım? Yani en fazla kaç güne kadar iğne olucam o kadar üzülüyorum ki. Benimkiler tembel çıktı ya( bugün iki kat ilaç almaya başladım daha en büyüğü adetin 8. günü 4.5mm'de( Allahtan 9-10 tane yumurta görüyorlar ultrasonda. Bugün doktor aradı ilaç dozunu artırıyoruz endişelenme dedi. Bakalım büyüyecekler mi( Moralimin bozukluğundan arkadaşla sözleşmiştik gezmeye çıkacaktık ona bile gidemedim, evde pinekliyorum(

cnm yaaa sıkma canını buyur daha ......

İnşallah canım büyürler( Bilmiyorum niye böyle oldu aşılamada büyümüştü iki tane hem de ne kadar az ilaç kullanmıştım. Bunda niye böyle oldu. Yukarda anlattığım gibi doktor endişelenme dedi. Ya güzelim bugün 8. günüm olduğuna göre daha kaç gün şansım var büyütmek için. Senin çatlatma ne zaman olmuştu. Hiç böyle birşey aklıma gelmemişti hani bu kadar yavaş büyüyecekleri. Çünkü 3. kutu Gonal f'e başladım. Ekstra Merional eklendi. Sen ne güzel 2 kutu Gonal f ile büyütmüşsün yumoşları. Allah'ım inşallah benimkilerde büyür(

12.gündeyiz bugün. Test gününe daha 3 gün var ama ben bugün kan verdim. Sonuc yarina kaldi. Her renkten kirmizi, kahverengi, pembe, hafif kanama lekelenme 5 gündür devam ediyor. Bakalim neolacak...

tşk canım.evet ilk denememdi.ama inan yumurtaların büyüklüğü ve iğneyi hangi gün vuruldum hiç hatırlamıyorum.doktorum senin yumurtaların çok iyi demişti.çok düşük doz ilaçla geliştirdi.ama rahat ol.bak herşeyin başı rahatlık.ben pek telaş etmedim sonuç iyi oldu.darısı başına canım

hayatım benım 21 gun lucrınle basladım tedavım bır ay surdu uzun protokolmus sen adetınde baslıyorsun o yuzden onu bılmıyorum cnm ama benım kı 21 gun basladım ve kasımın 15 defln gonalf basladım 25 gıbı toplandı 27 sınde trasfer oldu kuzummm

12.gündeyiz bugün. Test gününe daha 3 gün var ama ben bugün kan verdim. Sonuc yarina kaldi. Her renkten kirmizi, kahverengi, pembe, hafif kanama lekelenme 5 gündür devam ediyor. Bakalim neolacak...

cnm yarın haberlerını beklıyoruz ve hamıle olarak kendıne dıkkat et dıyoruz sana yaaaaa

Tebrikler canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…