yok be güzelim ben dün marketleri gezmeye başladım. Walla hiç bu kadar sıkılmamıştım 1 hafta evde otur hiç bana göre değil. Patladım resmen. şimdi ise kaçıncı pedi değiştirdiğimi unuttum maalesef tutunamadı yavrucuk. Canı isterse ne yapalım bulmuş da benim gibi anneyi:)) eşim çok üzüldü ve yıkıldı tabii ama ben kendimi hazırladım kaptırmadım allahtan. Ne yapalım. Bir dahaki sefere:) irtibatı koparmayalım ama ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yetersiz. Gelişmelere buradan devam edelim ok. öptüm çok.
iyiyim canım bugün sabah gördük bebeğimi uyuyodu uyandırdık yaramazı
YAAA NEDEN UYANDIRDINIZ BAKIMMMMYAZIK DEGILMI KUZUYAAAAA AMAN MASALLLAH ANNESI KUCAGINA ALDIGIN GUNUDE GOR CANIM ARKADASIMMM
Ecrincim test sonucum 2'nin altında. Yani biyokimyasal veya dış gebelik söz konusu değil. Zaten adet olduktan sonra bunlar var mı yok mu diye test yapılırmış. Benim temiz çok şükür. Ama doktor il dışında oldugu için görüşemedim kendisiyle. Kızlar sizce bu sonuç ne anlama geliyor. Benim yorumum embriyo hiiç tutunma felan yaşayamadı(( Ecrincim özellikle senin 2. denemen. İlk denemende tutmadı demiştin kaçtı peki hcg sonucun.
Herşeyin hayırlısı arkadaşlar. Ben aştım artık niye neden sürecini. Hiç bir yaşadığım olayda neden ben diye sormadım. Hep Allahtan hayırlısını istedim. Ve bugün 31 yaşındayım inanın hayatta olmasını istediğim zamanda sahip olamadığım hemen herşeye geç de olsa sahip oldum ve sanırım bu bebek olayı da öyle olacak. Olsun hiç önemli değil; yeter ki olsun sonunda. Bugün kan alan bayan sakın üzülme dedi. Bunda bir hayır vardır dedi. Akrabası 15 yasında evlenmiş ve 30 yasında tüp bebekle ilk cocugu olmus. Sonra doğal yolla bir çocuğu olmuş Ve daha yeni 3. çocuğu da 40 yaşında doğal yolla olmuş . Bunun gibi binlerce örnek var arkadaşlar. Yılmak yok diyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sizinle bu süreçte yalnız kalmadım. Lütfen menfi veya müspet haberlerinizi paylaşın. Öpüyorum....
woodoo2 canım herşeyin hayırlısı Allah en hayırlı zamanı kararlayandır ve sen bunun bilincindesin ne güzel arkadaşım Rabbim tez zamanda bu duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın inşallah!!! ecrincim canım bebişimiz iyi ama arada annesinin midesini bulandırıyor karnını ağrıtıyor ama olsun o yeter ki iyi olsun da annesi her şeye katlanır
Ecrincm transferin oldu mu??
woodoo2 canım herşeyin hayırlısı Allah en hayırlı zamanı kararlayandır ve sen bunun bilincindesin ne güzel arkadaşım Rabbim tez zamanda bu duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın inşallah!!! ecrincim canım bebişimiz iyi ama arada annesinin midesini bulandırıyor karnını ağrıtıyor ama olsun o yeter ki iyi olsun da annesi her şeye katlanır
özledım sızııııııııııııııııııı
ben geldımmmm kızlar hersey cok uzel gectı ve 2 embırıyo kondu sımıd ayın 12 sını beklıyoruzzzzzz heycanlaaaa
sımdı ben ne yapayımmm yaaaa bebemm soyle bana ne yıyeyım ne yemeyeymmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?