merhaba kızlar, bende bu ay dondurulmuşlarla deniycem. 4 aşılama, 1 tüp bebek denemem oldu. tüp bebekte hamile kaldım lakin 2,5 aylıkken gelişimi durdu bebişimin7 aydır anca kendimi toparladım ve tekrar denemeye karar verdim. tedavi sürücü çok yoğun olduğu için bu sefer dondurulmuşla deniycem bakalım. ben ist. tüp bebek merkezine gidiyorum, doktorum aret kamer. çok pozitif bir adam tavsiye ederim herkese. tüp bebek raporu çıkarttım ben ve rapor kabul eden fazla yer yoktu. mecburen buraya gittim, ama çokta memnun kaldım. bu arada rapor çıkarınca maliyet 1500 tl oluyor. eğer vaktiniz varsa çıkarın derim. biraz uğraştırıyor tabi
merhaba seni bizim diğer tıpiktende biliyorum inş test sonuçların temizçıkar.dr um beni zorlamadı istersen 2.de tutmazsa öyle yaparız dedi ve ben çok yıpranmıştım 2.de yıklırım diye hist olmak istedim içime bir uşku düştü eşim hiç istemedi hist olmayı ben çok istedim iyikide olmuşum en azından sorunun ne olduğunu öğrendim 15 ila 30 dk arası değişiyor benim ki biraz zor oldu kimsede olmayan şey oldu dr umda şaşırdı kanamam çok olduğu için işlem sonlandırıldı anestezi altında yapılıyor hiç bişey anlamıyorsun çıktıktan sonra adet sancısı gibi sancın oluyor iğneyle geçiyor zaten, ben anemi olduğum için beni sarstı kanamam çok oldu herkezde öyle olmuyormuş ve 1500 tl ye işlemi oldum birde ofis hist varmış o daha kolay diyorlar anestezisiz yapıyorlar. benimki diagnostik histeroskopi sen nerde tedavi oluyorsun?
Canım çok teşekkür ederim.
Ben Memorial'da tedavi oluyorum.
Bugün histeroskopi konusu netleşecek inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı haberler almayı / vermeyi nasip etsin inşalah...
Hadi bakalım canım, snein tedavin başlıyor desene. İnşallah herşey yolunda gider de 2012 de biz de görürüz miniklerimizi.
Merhaba ben de bu ay başlamakistiyorum.Ankaradaki anatolia da yaptırmayı düşünüyorum ama hala karar vermiş değilim
amin inşallah ya bugün kontrole gittim yine 2 gün daha kullanacağım fostimon ve yumurtaların çatlamaması için 2 tane orgalutran verdi pazartesi tekrar kontrole çağırdı çok heyecanlı bir süreç ya sürekli aklımda bebeğim var inşallah 2012 bize sağlıklı hayırlı evlatlar getirir bu arada sen benim memleketimde oturuyormuşsun canım ben de balıkesirliyim ama iş için istanbuldayım
Hadi yaaaa, bak şimdi dünya ne kadar küçük görüyomusun. Ben 84 lüyüm canım eğeryaşıt falansak belki de birbirimizi tanıyoruzdur. Balıkesir küçük şehir sonuçta :) :) Umarım pazatresi günü yumurtaların istenilen olgunluğa gelircanım, yunurta toplaman gerçekleşir. Hadi bakalım güzel haberler ver bize haftaya :)
7 ocakta iğnelere başladım. kayseri tüp bebekte.ilk denemem.umarım hamilelik haberinide burdan haykırırım
evet canım ben de 84 lüyüm ve muhtemelen birbirimizi görmüşüzdür hatta aynı okula dershaneye bile gitmiş olabiliriz) bugün doktora gittim vee perşembe Ya Rabbim de inşallah izin verirse yumurtalar toplanacakmış çok heyecanlıyım ) inşallah darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...
merhaba arkadaşlar benim 5 ocakta trasferim oldu su an 3. günüm hiç bir belirti yok normalmi aceba:18:
Hadi canım hayırlı olsun, umarım toplanan yumurtalar 1. kalite embiriyoya dönüşür ve transferin de rahat rahat geçer. Benimde son 1 ayım, 2 hafta sonra regli olabilirsem zamanında başlıcaz bakalım... Ayyy çok heycanlı gerçekten. Allah bebek isteyenleri bu yolda çok oyalamasın umarım, bir an önce kucaklarımız bebeklerimizle dolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?