Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Hayırlısı olsun cnm aret kamere benım doktorum gonderdı benı ama ben gebzede oturdugum ıcın gıt gel orası bana uzak kaldı ama kadıkoyde bırgul hanıma gıdıyorum onuda doktorum tavsıye etttı 1. denemede olmadı sımdı adetımı beklıyorum ve dondurulmuslarlar denıycez cnmmm rapor uzun suruyorkı benım yerım rapor kabul etmıyor yaa o yuzden napalım verdık bır kere dıyorzu nasıp kısmettt rabbım bebgımı versınde para onemlı degıll artıkk cnm ....:26::26::26:

Canım çok teşekkür ederim.

Ben Memorial'da tedavi oluyorum.

Bugün histeroskopi konusu netleşecek inşallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı haberler almayı / vermeyi nasip etsin inşalah...

Hadi bakalım canım, snein tedavin başlıyor desene. İnşallah herşey yolunda gider de 2012 de biz de görürüz miniklerimizi.

amin inşallah ya bugün kontrole gittim yine 2 gün daha kullanacağım fostimon ve yumurtaların çatlamaması için 2 tane orgalutran verdi pazartesi tekrar kontrole çağırdı çok heyecanlı bir süreç ya sürekli aklımda bebeğim var inşallah 2012 bize sağlıklı hayırlı evlatlar getirir bu arada sen benim memleketimde oturuyormuşsun canım ben de balıkesirliyim ama iş için istanbuldayım

Merhaba ben de bu ay başlamakistiyorum.Ankaradaki anatolia da yaptırmayı düşünüyorum ama hala karar vermiş değilim

sakın tavsiye etmem ben başladım hiç memnun kalmadım zaten genelde her şeyi baş hemşiresi anlatıyor. Hemşirelerle çok fazla muhatap oluyorsun DOKTORU pek fazla göremiyosun. yine de sen bilirsin allah yardımcın olsun dilerim bebeğinize en kısa sürede kavuşursunuz.

Hadi yaaaa, bak şimdi dünya ne kadar küçük görüyomusun. Ben 84 lüyüm canım eğeryaşıt falansak belki de birbirimizi tanıyoruzdur. Balıkesir küçük şehir sonuçta :) :) Umarım pazatresi günü yumurtaların istenilen olgunluğa gelircanım, yunurta toplaman gerçekleşir. Hadi bakalım güzel haberler ver bize haftaya :)

merhaba arkadaşlar benim 5 ocakta trasferim oldu su an 3. günüm hiç bir belirti yok normalmi aceba:18:

deryacım ne tür ilaçlar kullandın sen ben de şuan tedavi oluyorum 18.günüm tedavide ama hala tranffer edilmedi haftaya diyorlar. ve şuana kadar lucrin, gonal-f kullanıyordum dün kan verdim eksra manoful die bi iğne daha verdiler şaşırdım

ben puregon ve orgalitron kullandım en sonda pregnly kullandım inşallah senin ilacını hiç duymadım canım ama dr sor istersen

merhaba ninya hikayelerimiz benziyor benimde 1.denememde bebeğimi 15 haftalıkken kaybettim.2. denemem de tutmadı bu 3. denenem insallah tutar.bebişlerimizi alırız kucamıza

7 ocakta iğnelere başladım. kayseri tüp bebekte.ilk denemem.umarım hamilelik haberinide burdan haykırırım

evet canım ben de 84 lüyüm ve muhtemelen birbirimizi görmüşüzdür hatta aynı okula dershaneye bile gitmiş olabiliriz) bugün doktora gittim vee perşembe Ya Rabbim de inşallah izin verirse yumurtalar toplanacakmış çok heyecanlıyım) inşallah darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...

7 ocakta iğnelere başladım. kayseri tüp bebekte.ilk denemem.umarım hamilelik haberinide burdan haykırırım

inşallah canım benim de ilk denemem umarım güzel haberlerimizi buradan hep beraber paylaşırız Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

Hadi canım hayırlı olsun, umarım toplanan yumurtalar 1. kalite embiriyoya dönüşür ve transferin de rahat rahat geçer. Benimde son 1 ayım, 2 hafta sonra regli olabilirsem zamanında başlıcaz bakalım... Ayyy çok heycanlı gerçekten. Allah bebek isteyenleri bu yolda çok oyalamasın umarım, bir an önce kucaklarımız bebeklerimizle dolsun :)

merhaba arkadaşlar benim 5 ocakta trasferim oldu su an 3. günüm hiç bir belirti yok normalmi aceba:18:

merhaba canım benim de perşembe günü yumurta toplaması gerçekleşecek inşallah senin yumurta toplandıktan ne kadar zaman sonra transfer gerçekleşti

amin inşallah canım senin de inşallah her şey istediğin gibi olur da Allahın izniyle kucaklarımız bebişle dolar tüp bebek merkezine gidince görüyorum da sanki bu insanoğlunun normal yoldan çocuğu olmuyor:-( Allahım bu yollarda kimseyi eylemesin kimsenin kucağını boş bırakmasın

5 gün sonra trasfer edildi canım kendimi dinliyorum belirti diye perşembe sonuç öğreneceğim insallah pozitif olur:18:

Deryacım günlerini bol bol dua ederek geçirmeni tavsiye ederim rabbim inşa gönlüne göre versin bol bol dinlen ve düşünmemeye çalış olumlu ve pozitif ol herşey çok güzel olucak inş güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…