Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

günaydınnnnnnnnnnnnn canım.Allaha şükür iyiyiz.umarım moral böyle devam eder.7 ocakta iğnelere başladım

günaydınnnnnnnnnnnnn canım.Allaha şükür iyiyiz.umarım moral böyle devam eder.7 ocakta iğnelere başladım

ins cnm benım sonunda bebgını alırsın ıns kucagına nereye gıdıyorsun sen lucrınemı basladın hayırlsıı olsun ıns cnm

merhaba kızlar kendim için de sizin için de dua ediyorum bu akşam yumurta çatlatma iğnesi ovitrelle vurulacağım perşembe günü de yumurtalar toplanacak inşallah hepimiz için iyi olur

merhaba arkadaşlar benim 5 ocakta trasferim oldu su an 3. günüm hiç bir belirti yok normalmi aceba:18:

canim ben transfer ypildi 2 hafta sonra testler ypiliyoya ben testlerime 5 gun kala test yapmistim ilki cok haifi bi pembe ikincisi dunkinden daha belirgin ucuncu gun pembe dorduncu gun de ayni tam gunu de kirmizi cikmisti yani hergun sabah test yapmistim

merhaba kızlar kendim için de sizin için de dua ediyorum bu akşam yumurta çatlatma iğnesi ovitrelle vurulacağım perşembe günü de yumurtalar toplanacak inşallah hepimiz için iyi olur

allah razı olsun cnm gunaydın hayırlısı olsun ıns cnm yumurtaların en kalıtelısınden olur ....

allah razı olsun cnm gunaydın hayırlısı olsun ıns cnm yumurtaların en kalıtelısınden olur ....

Allah hepimizden razi olsun insallah canim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimiz icin en iyisi olur en iyi embriyolar olsun insallah yarin doktora gidecegm cok heyecanliyim yaa anlatamanm kismetse yarin yumurtalar toplanacak ama ne zaman transfer icin cagirirlar acaba cok merak ediyorum

Canim sen de 7 ocakta baslamissin hayirli ugurlu olsun ben de 2 ocakta basladim yarin kismetse yumurtalar toplanacak senin ilk tedavin mi hepimiz icin hayirli olsun insallah

Canım benim hadi inşallah güzel geçer toplama işlemi de aslanlar gibi yumurtaların sapasağlam toplanır :) spermlerle de birleşince sağlıklı sağlıklı kuzucuklar olsunlar da gelsinler annelerinin göbüşüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…