Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

cnm hayırlı ugurlu olsun kuzummm ıns yumurtaların en ıyı kalıte olur ve hıc bırı zıyan olamz cnm benımm dualarımız senınleeee

5 gün sonra trasfer edildi canım kendimi dinliyorum belirti diye perşembe sonuç öğreneceğim insallah pozitif olur:18:

deryacıgım neden belırtı arayaraak kafan orda yaa arahat bırka kendınııı

5 gün sonra trasfer edildi canım kendimi dinliyorum belirti diye perşembe sonuç öğreneceğim insallah pozitif olur:18:

inşallah canım Allah büyük ben sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah bakalım benim durumum ne olacak perşembe Allah izin verirse yumurta toplanacak kaç gün sonra transfer olur Allah bilir hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ben eurofertile gidiyorum doktorum hakan özörneği seda sayana çıktığı programlardan ve tv8 deki sağlık programından takip ettim şimdilik memnunum benim eşim de kadıköy de çalışıyor senin gittiğin şifa hastanesine gidebiliriz demişti ama ben eurofertili tercih ettim Allahım hepimize hayırlısı ile bebişler nasip etsin inşallah

cnm birgül hanımının hastasıyım memnunumda ama ben ohss oldum ve kısmet degılmıskı tutmadı 2 tane dondurulmusum var ve onlarla baslıycam tekrar ama sımdı 2. adetımı beklıyorum ve hala olmadım sınız sey gelmıyor :)))) 4000 artı ılaclar ılcalarımda 1000 fln tuttu ama gıt gel bırde serum fln yedım 6000 tl gıbı bırsey odedık cnm bız

haklısın canım .benim ilk denemem tutmustu onunla kıyaslıyorum galiba

Ccnm kısmet hersey bakarsın tutar ama senın bu kuskuların hep yanlıs yapmana sebep olur aklını orda tutma dagıt gıtsın kuzummm 2. denemenmı nerde yapıyorsun 1. neden olamdı sebep varmı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 3 negatiften sonra tekrar istiyorum artık ve ocak adetimi bekliyorum ayın 18-20 gibi olmayı bekliyorum belki transferim şubata sarkar. donmuşlarla olacak benim ki... inşallah hakkımızda hayırlı olan karşımıza çıkar. aramızda diğer topicden tanıdığım arkadaşlar var. inşallah rabbim bir an önce sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldurur kucağımızı :))) ben ankara dayım. MEDİCANA İNTERNATİONAL HASTENESİN e gidiyorum çok memnunum.

UMUT_CAN_32 canım bende ilk anatolia istemiştim fakat daha sonra çıkan haberler daha sonra tanıdığım bikaç kişi ordan memnun kalmayınca bende vazgeçtim iyikide vazgeçmişim şimdi başka bi topicden tanıdığım ama sonra buluşup yüzyüze tanıştığım bi arkadaş hiç memnun değil. donmuşları orda olmasa çoktan bırakacak orayı donmuşlarını taşmak içinde çok uğraştı ama verdiler. anlayacağın tekrar düşüşn iyi araştır canım. bu yol uzun ve maşekatli bi yol maddi manevi yıpratan bi yol bide kliniğinden memnun kalmazsan daha çok üzülür yıpranırsın canım.

RABBİM TEZ ZAMANDA İNŞALLAH KUCAKLARIMIZI EVLATLARIMIZLA DOLDURSUN (AMİN)

canım kendinde belirti arama lütfen ben nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama maalesef sonuç negaatifdi. ve diğer topicden arkadaşlar hiç bir şey yaşamadan pozitifler yani belirtilere takılma canım :)) sen bol bol dua et. rabbim ol dediktn sonra olur

bekleyince gelmiyor zaten ben de bu ay sıkıntıdan 4 gün önce adet oldum benim de 3000 + ilaçlar dediler (ilaçlar da 300-600 arası dediler ve 600 ü buldu) inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve bebişlerimizi Rabbim kucağımıza almayı nasip eder..

amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle yakmasın amin...

Ccnm kısmet hersey bakarsın tutar ama senın bu kuskuların hep yanlıs yapmana sebep olur aklını orda tutma dagıt gıtsın kuzummm 2. denemenmı nerde yapıyorsun 1. neden olamdı sebep varmı

canım 3. denemem.1.denemem tuttu ama karnımda kaybettim bebeğimi 15 hf lıkken.ikinci tutmadı.ilk ikisini fakültede yaptırdım bunu acıbadem hastanesinde yaptırdım.bizimki açıklanamayan infertilite.persembe günü kan vercem çok az kaldı inşallah güzel sonuç alıram ve burdaki bütün arkadaşlar içinde bu dileğim

haklısın efeylül

acıbademı cok tavsıye ettıler ıns sonucun pozıtıfın pozıtıfı olur cnm benımmm ıns tutar benımde 2. denemme kadıkoy sıfaya gıdıyorum bende 1 de tutmadı sımdı adetımı beklıyorumkı dondurulmus denıycem amınn cnm hersek bebgıne kavususun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…