günaydın kızlarrrr...çok ama çok heyecanlıyım bugün transfer var inşallah!!!bu defa gelirken bebeğimi de getireceğim inşallah!!!çok heyecanlıyım bebeğim hep benimle kalır inşallah!!!bu gece hepimiz için bol bol dua ettim siz de bana dua edin canlarım
Merhaba Kızlar,
Ben forumda yeniyim. Veee bu ay tedaviye başlıyorum. İlk denemem olacak çok heyecanlıyım. Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım ama tutmadıTedavim Ankara Anatolia'da olacak. 19 Ocak'ta LUCRIN ile başlıyorum. Şimdilik herşey güzel, bir de yeni yıl zammı olmasaydı Ne yapalım ancak bütçe ayırabildik.
Tedaviye başlayan veya başlamayı planlayan tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin, en başta hayırlısını versin. AMİN!
amın cnm benımmmmm ıns pozotofşle sonuclanırrrrr yaaaaaa bılırım cok guzle bır duygu dıkkat et kendıne cnm ıs yapma fazla yat dınlennnnamin canım benim Allah razı olsun umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır hayatımın en güzel 12 günü olur inşallah sonunda da bebeğime kavuşurum çok güzel bir duygu yaa bebeğim içimde ya..Allahım bebeğimi hep benimle bıraksın inşallah!!!Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah!!!
hayırlı uğurlu olsun canım allah yardımcın olsun .bende bugün test yaptıırdımdeğerim 106 cıktırabbim hayırlısı ile kucağıma almakta nasip eder inş.
hayırlısı olsun cnm benım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın ınsssssMerhaba Kızlar,
Ben forumda yeniyim. Veee bu ay tedaviye başlıyorum. İlk denemem olacak çok heyecanlıyım. Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım ama tutmadıTedavim Ankara Anatolia'da olacak. 19 Ocak'ta LUCRIN ile başlıyorum. Şimdilik herşey güzel, bir de yeni yıl zammı olmasaydı Ne yapalım ancak bütçe ayırabildik.
Tedaviye başlayan veya başlamayı planlayan tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin, en başta hayırlısını versin. AMİN!
cok sevındım cnmmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm benımmmmm hayırlı olsunnnnn nazar degmesınnn kuzummmmmhayırlı uğurlu olsun canım allah yardımcın olsun .bende bugün test yaptıırdımdeğerim 106 cıktırabbim hayırlısı ile kucağıma almakta nasip eder inş.
amın cnm benımmmmm ıns pozotofşle sonuclanırrrrr yaaaaaa bılırım cok guzle bır duygu dıkkat et kendıne cnm ıs yapma fazla yat dınlennnn
amin canım Allah razı olsun senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin!!bak birşey hissetmiyorum deyip stres yapıyordun şimdi değerin 106 çıkmış maşallah!!kaçıncı gün yaptırdın testi?bana 12 gün sonra dediler benim transferim 4 hücreliyken gerçekleşti önümüzdeki 3 gün de çok önemli dediler bilgi verirsen sevinirim
hayırlısı olsun cnm benım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın ınsssss
cok sevındım cnmmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm benımmmmm hayırlı olsunnnnn nazar degmesınnn kuzummmmm
Evet boşuna stres yapmışım çok şükür pozitif geldi. 9.gün test yaptırdım. Benimki blastokist transferiydi. İnşallah tutunur bebişin :)
yarın sabah 9.30 da yumurtalarım toplanıyor inşallah.
kayseri tüp bebekte nurettin bey
canım hayırlı olsun senin dr kim nerde yaptırıyorsun
günaydın kızlarrrr...çok ama çok heyecanlıyım bugün transfer var inşallah!!!bu defa gelirken bebeğimi de getireceğim inşallah!!!çok heyecanlıyım bebeğim hep benimle kalır inşallah!!!bu gece hepimiz için bol bol dua ettim siz de bana dua edin canlarım
hayırlı uğurlu olsun canım allah yardımcın olsun .bende bugün test yaptıırdımdeğerim 106 cıktırabbim hayırlısı ile kucağıma almakta nasip eder inş.
yarın sabah 9.30 da yumurtalarım toplanıyor inşallah.
Canım benim Allah yardımcın olsun, bebeğini de al gel evine sıcacık yuvana. Umarım seni hiç bırakmaz miniğin, senden güzel haberler bekliyoruz canım.
annem annem nasılsınşimdi hissediyor musun bebişini darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah!!!bizleri de dualarında unutma...
evet canım hissediyorum geceleri sağa sola dönüslerimde kasıklarım patlayacak gibioluyorbebegimden oluyorya hoşuma gidiyor inş kucagımada alırım rabbim herkese nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?