Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Merhaba Kızlar,

Ben forumda yeniyim. Veee bu ay tedaviye başlıyorum. İlk denemem olacak çok heyecanlıyım. Daha önce bir kez aşılama yaptırmıştım ama tutmadı Tedavim Ankara Anatolia'da olacak. 19 Ocak'ta LUCRIN ile başlıyorum. Şimdilik herşey güzel, bir de yeni yıl zammı olmasaydı Ne yapalım ancak bütçe ayırabildik.
Tedaviye başlayan veya başlamayı planlayan tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin, en başta hayırlısını versin. AMİN!

hayırlı uğurlu olsun canım allah yardımcın olsun .bende bugün test yaptıırdımdeğerim 106 cıktırabbim hayırlısı ile kucağıma almakta nasip eder inş.

merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah!!Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!!bu süreç hem maddi yönden hem de manevi yönden zor bir süreç ama başladığın zaman geçip gidiyor benim de başarısız bir aşılamam var ben de sorun yok ama eşimde morfolojik bozukluk vardı ama Allahımıza şükürler olsun ki derdi veren Rabbim çaresini de vermiş ben de 2 ocakta tedaviye fostimonla başladım daha sonra orgalutran ve ovitrelle kullandım en son da ovitrelle ile yumurtaları çatlattılar şimdi de folbiol ve progestron hormonu içeren fitil kullanıyorum 12 ocakta yumurta toplama bugün de transfer gerçekleşti şimdi önümüzde 12 gün var..inşallah 12 gün sonra bebeğimiz bizimle olur

amın cnm benımmmmm ıns pozotofşle sonuclanırrrrr yaaaaaa bılırım cok guzle bır duygu dıkkat et kendıne cnm ıs yapma fazla yat dınlennnn

hayırlı uğurlu olsun canım allah yardımcın olsun .bende bugün test yaptıırdımdeğerim 106 cıktırabbim hayırlısı ile kucağıma almakta nasip eder inş.

amin canım Allah razı olsun senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin!!bak birşey hissetmiyorum deyip stres yapıyordun şimdi değerin 106 çıkmış maşallah!!kaçıncı gün yaptırdın testi?bana 12 gün sonra dediler benim transferim 4 hücreliyken gerçekleşti önümüzdeki 3 gün de çok önemli dediler bilgi verirsen sevinirim

hayırlısı olsun cnm benım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın ınsssss
cok sevındım cnmmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm benımmmmm hayırlı olsunnnnn nazar degmesınnn kuzummmmm

amın cnm benımmmmm ıns pozotofşle sonuclanırrrrr yaaaaaa bılırım cok guzle bır duygu dıkkat et kendıne cnm ıs yapma fazla yat dınlennnn

amin canım inşallah hepimizinki pozitif olur!!! zaten doktor 3 gün rapor verdi 10 gün de yıllık izne ayrılacağım kısmetse..yeterki bebeğim beni bırakmasın Allahın izniyle...

Evet boşuna stres yapmışım çok şükür pozitif geldi. 9.gün test yaptırdım. Benimki blastokist transferiydi. İnşallah tutunur bebişin :)

Evet boşuna stres yapmışım çok şükür pozitif geldi. 9.gün test yaptırdım. Benimki blastokist transferiydi. İnşallah tutunur bebişin :)

amin inşallah ya o kadar çok merak ediyorum ki tutunacak mı diye inşallah Allahım hepimize bebişlerimizi nasip etsin

Canım benim Allah yardımcın olsun, bebeğini de al gel evine sıcacık yuvana. Umarım seni hiç bırakmaz miniğin, senden güzel haberler bekliyoruz canım.

Ahhh canım inan çok sevindim, sizler bie ümit oluyorsunuz. Böle gördükçe hamile haberlerini çok seviniyorum darısı be_bemin başına İnşallah. Aramızda ilk sonucunu o öğrenecek nasipse :) Sonra da sırayla bizler...

yarın sabah 9.30 da yumurtalarım toplanıyor inşallah.

canım benimmm Allah yardımcın olsun inşallah Allahımın izniyle güzel ve kaliteli yumurtalar toplanır sonra da çok kaliteli embriyolar olurlar inşallah!!!hiç korkma anestezi altında oluyor hiçbir şey duymuyorsun sonra da adet sancısı gibi kasıkların ağrıyor ama bebiş için her şeye değer...

Canım benim Allah yardımcın olsun, bebeğini de al gel evine sıcacık yuvana. Umarım seni hiç bırakmaz miniğin, senden güzel haberler bekliyoruz canım.

amin canım benim Allah razı olsun bebişimi aldım geldim inşallah benimledir bebeğim...inan görmesem içimde olduğunu anlamayacağım hiçbir şey hissetmiyorum ben de...Allahın izniyle hepimiz buradan güzel haberlerimizi duyuracağız inşallah...Allah yar ve yardımcımız olsun...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bizleri evlat hasretiyle yakmasın!!!ben sabah akşam yasin tebareke amme salavat okuyup tesbih çekiyorum hepimiz için dua ediyorum Allah kabul etsin inşallah!!!(amin)

annem annem nasılsın şimdi hissediyor musun bebişini darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah!!!bizleri de dualarında unutma...

annem annem nasılsın şimdi hissediyor musun bebişini darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah!!!bizleri de dualarında unutma...

evet canım hissediyorum geceleri sağa sola dönüslerimde kasıklarım patlayacak gibioluyor bebegimden oluyorya hoşuma gidiyor inş kucagımada alırım rabbim herkese nasip eder inş.

evet canım hissediyorum geceleri sağa sola dönüslerimde kasıklarım patlayacak gibioluyor bebegimden oluyorya hoşuma gidiyor inş kucagımada alırım rabbim herkese nasip eder inş.

maşallah ne güzel duygular Allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguları inşallah!!! senin gibiler için de hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…