Canim sen de 7 ocakta baslamissin hayirli ugurlu olsun ben de 2 ocakta basladim yarin kismetse yumurtalar toplanacak senin ilk tedavin mi hepimiz icin hayirli olsun insallah
merhaba;
bende şubat yada mart ayında tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse:):)
Allah hepimizden razi olsun insallah canim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimiz icin en iyisi olur en iyi embriyolar olsun insallah yarin doktora gidecegm cok heyecanliyim yaa anlatamanm kismetse yarin yumurtalar toplanacak ama ne zaman transfer icin cagirirlar acaba cok merak ediyorum
nerede yaptırıyorsunuz işlemlerinizi
merhaba;
bende şubat yada mart ayında tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse:):)
be_bem merak ediyoruz seni canım, nasıl geçti opu? herşey yolundadır umarım. Bizi haberdar et tatlım, iyi haberlerle gel inşallah
be-bemmmm nerdesın nasıl gectı opu cnm haber verr
evet canım ilk tedavim.benimde kısmetse yumurta toplama 16 ocak gibi tahmin ediyo doktor.senin pozitif haberini önce benimkinide hemen arkasına öğrenecez inşallah
nerede yaptırıyorsunuz işlemlerinizi
canım benim turp gibiyim maşallah sadece dün adet sancısı gibi oldu bugün hiçbir şeyim yok çok şükür Allahımadün anestezi verdiler ya çok uykum vardı bir de herkes merak etti bol bol tlfnla konuştum giremedim sayfaya.. 8 tane yumurta toplandı bakalım bugün arayacaklar kaç tanesi döllendi tranfer günü ne zaman diye...inşallah bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin(amin)
Merhaba ben de bahçeci fulya da ilk tüp denememe başlıcam bu ay, transferim şubat ayına sarkabilir tabi. Çok heycanlıyım. Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz umarım, tüm bebek isteyenlerin 2012 umudu olur umarım, 2012 yüzümüzü güldürür...
Merhaba, bende bu ayın sonlarında 27-28 i gibi adet le beraber ist.cerrahide serdar koç la başlayacağım transfer şubata sarkacak ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün 2012 bizim yılımız olsun
Merhaba, bende bu ayın sonlarında 27-28 i gibi adet le beraber ist.cerrahide serdar koç la başlayacağım transfer şubata sarkacak ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün 2012 bizim yılımız olsun
kızlar dün 8 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 4 tane kalmış yarın da 14.30-15.00 gibi transfer gerçekleşecek inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin (amin)
canım transferin şimdiden hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün canım benim en güzel şeklde transfer sürecini geçir ben çok streslydim bekleme aşamasında aman canım hep pozitif ol alah yardımcın olsun inş canım sonunda güzel haber almayı rabbim nasip eder:)
günaydın kızlarrrr...çok ama çok heyecanlıyım bugün transfer var inşallah!!!bu defa gelirken bebeğimi de getireceğim inşallah!!!çok heyecanlıyım bebeğim hep benimle kalır inşallah!!!bu gece hepimiz için bol bol dua ettim siz de bana dua edin canlarım
cnm benım hadı hayırlısı olsun 12 gunun cok guzel gecmes dılegılyle cnm benımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?