Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Canim sen de 7 ocakta baslamissin hayirli ugurlu olsun ben de 2 ocakta basladim yarin kismetse yumurtalar toplanacak senin ilk tedavin mi hepimiz icin hayirli olsun insallah

evet canım ilk tedavim.benimde kısmetse yumurta toplama 16 ocak gibi tahmin ediyo doktor.senin pozitif haberini önce benimkinide hemen arkasına öğrenecez inşallah

merhaba;

bende şubat yada mart ayında tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse:):)

hayırlısı olsun cnm hayırlı haberler alman dılegıyle ıns ılk ve son olsun tedavınnn....

be_bemmmm haber beklıyorum senden ıns guzel gecer opunnn canım benım duaarım senınleee kuzummm ....

nerede yaptırıyorsunuz işlemlerinizi

kadıkoy sıfa cnm bırgul hanım

be_bem merak ediyoruz seni canım, nasıl geçti opu? herşey yolundadır umarım. Bizi haberdar et tatlım, iyi haberlerle gel inşallah

merhaba;

bende şubat yada mart ayında tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse:):)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah Allahım ilk denemende bebeğine kavuştursun ) benim dün yumurtalarım toplandı hiç korkma dün sadece adet ağrısı gibi oldu şimdi turp gibiyim

be_bem merak ediyoruz seni canım, nasıl geçti opu? herşey yolundadır umarım. Bizi haberdar et tatlım, iyi haberlerle gel inşallah

canım benim turp gibiyim maşallah sadece dün adet sancısı gibi oldu bugün hiçbir şeyim yok çok şükür Allahıma dün anestezi verdiler ya çok uykum vardı bir de herkes merak etti bol bol tlfnla konuştum giremedim sayfaya.. 8 tane yumurta toplandı bakalım bugün arayacaklar kaç tanesi döllendi tranfer günü ne zaman diye...inşallah bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin(amin)

be-bemmmm nerdesın nasıl gectı opu cnm haber verr

canım benim turp gibiyim maşallah sadece dün adet sancısı gibi oldu bugün hiçbir şeyim yok çok şükür Allahıma dün anestezi verdiler ya çok uykum vardı bir de herkes merak etti bol bol tlfnla konuştum giremedim sayfaya.. 8 tane yumurta toplandı bakalım bugün arayacaklar kaç tanesi döllendi tranfer günü ne zaman diye...inşallah bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin(amin)

evet canım ilk tedavim.benimde kısmetse yumurta toplama 16 ocak gibi tahmin ediyo doktor.senin pozitif haberini önce benimkinide hemen arkasına öğrenecez inşallah

hepimizin ilk ve son tedavisi olur inşallah hiç korkma anestezi veriyorlar ve sadece ilk adet günü sancısı gibi oluyor benim bugün hiç ağrım yok şükür Allahıma.. benim 8 tane yumurtam toplandı bana az dozda ilaç verildi o yüzden ilaç kullanırken hiçbir yan etki de olmadı çok şükür...bugün de kaç tanesi döllendi transfer zamanı için arayacaklar inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah mübarek cumanın hürmetine...(amin)

Bir yaş düştü içime / Ardından bir Kelamullah dilime
"LA TÂKNATU MİN RAHMETİLLAH"
"ALLAH'IN RAHMETİNDEN ÜMİT KESMEYİN"

Canım benim hadi gözün aydın, umarım hepsi döllenir :)

Merhaba, bende bu ayın sonlarında 27-28 i gibi adet le beraber ist.cerrahide serdar koç la başlayacağım transfer şubata sarkacak ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün 2012 bizim yılımız olsun

Son düzenleme:
Merhaba, bende bu ayın sonlarında 27-28 i gibi adet le beraber ist.cerrahide serdar koç la başlayacağım transfer şubata sarkacak ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün 2012 bizim yılımız olsun

İnşallah canım, tedavilerimiz seninle çok yakın olacak, burdan anlatırız birbirimize destek oluruz. Umarım mutlu sona da Şubat ayında ulaşırız.

kızlar dün 8 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 4 tane kalmış yarın da 14.30-15.00 gibi transfer gerçekleşecek inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin (amin)

merhaba canım aramıza hoşgeldin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bak benim dün yumurtalarım toplandı yarın transferim gerçekleşecek inşallah Allahın izniyle...yeter ki bu yola gir zaman çok çabuk geçiyor Allah yar ve yardımcımız olsun...

canım transferin şimdiden hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün canım benim en güzel şeklde transfer sürecini geçir ben çok streslydim bekleme aşamasında aman canım hep pozitif ol alah yardımcın olsun inş canım sonunda güzel haber almayı rabbim nasip eder:)

çok sağol canım Allah razı olsun hepimizin tedavi süreci çok iyi geçsin de bebişlerimize kavuşalım inşallah ben de stres yok aşılama zamanı çok stres yapmıştım ama şimdi yok sadece tüp bebek sürecinde yeni olduğum için nasıl olacak ne olacak diye merak ediyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız

günaydın kızlarrrr...çok ama çok heyecanlıyım bugün transfer var inşallah!!!bu defa gelirken bebeğimi de getireceğim inşallah!!!çok heyecanlıyım bebeğim hep benimle kalır inşallah!!!bu gece hepimiz için bol bol dua ettim siz de bana dua edin canlarım

cnm benım hadı hayırlısı olsun 12 gunun cok guzel gecmes dılegılyle cnm benımmmmmm

Son düzenleme:
cnm benım hadı hayırlısı olsun 12 gunun cok guzel gecmes dılegılyle cnm benımmmmmm

amin canım benim Allah razı olsun umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır hayatımın en güzel 12 günü olur inşallah sonunda da bebeğime kavuşurum çok güzel bir duygu yaa bebeğim içimde ya..Allahım bebeğimi hep benimle bıraksın inşallah!!!Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…