canım benimmm Allah yardımcın olsun inşallah Allahımın izniyle güzel ve kaliteli yumurtalar toplanır sonra da çok kaliteli embriyolar olurlar inşallah!!!hiç korkma anestezi altında oluyor hiçbir şey duymuyorsun sonra da adet sancısı gibi kasıkların ağrıyor ama bebiş için her şeye değer...
merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah!!Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!!bu süreç hem maddi yönden hem de manevi yönden zor bir süreç ama başladığın zaman geçip gidiyor benim de başarısız bir aşılamam var ben de sorun yok ama eşimde morfolojik bozukluk vardı ama Allahımıza şükürler olsun ki derdi veren Rabbim çaresini de vermiş ben de 2 ocakta tedaviye fostimonla başladım daha sonra orgalutran ve ovitrelle kullandım en son da ovitrelle ile yumurtaları çatlattılar şimdi de folbiol ve progestron hormonu içeren fitil kullanıyorum 12 ocakta yumurta toplama bugün de transfer gerçekleşti şimdi önümüzde 12 gün var..inşallah 12 gün sonra bebeğimiz bizimle olur
bugün yumurtalar toplandı 11 taneymiş.iyi geçti şükür.cuma veya pazar transfer olacak
bugün yumurtalar toplandı 11 taneymiş.iyi geçti şükür.cuma veya pazar transfer olacak
Çok teşekkür ederim canım tekrar hoşbulduk. Benim yumurta transferi Şubatın ilk haftasında olacak ama tam emi değilim. Perşembe günü Lucrine başlıycam. Bir hafta içinde adet sonra 3. gün gonal f başlıyacak. Senin emriyon konulmuş bile. Çooookk güzel birşey her zaman pozitif düşün tamam mı. Ben de transferimin olacağı günü dört gözle bekliyorum Geçirdiğimiz süreçler ve problemlerimiz aynı. 1 negatif aşılamam oldu. Yİne aynı merkezdeyim. Ankara Anatolia Hakan Yaralı'da tedavi oluyorum. Merkezden memnunum. Zaten Hakan Bey bu işi Türkiye'de ilk başlatanlardan. Hacettepe'ye de o getirmiş. Bakalım maddi manevi saçıldık. İnşallah gönlümüze göre olur. Dualarım seninle ve senin gibi olan tüm arkadaşlarla. Hepimizin isteği ortak kucaklarımız bebeişle dolsunnnn:)))))
Kızlaarr . Size çok öenmli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. Tüp bebek tedavisine başlamadan hangi testleri yaptırdınız?? Gittiğim merkez benden hiçbir test istemedi. Düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????
canım walla ben zilyon tane test yaptırdım, hatta öle ki işlemler hızlı olsun diye özelden yaptırdığım testler de oldu nerdeyse 450 tl para verdim tüm testlerime, sürekli de prolaktin ve tsh baktırıyorum. Nasipse bu ay başlıcam reglimi bekliyorum bugün yarın gelir. Transferim de şubata kayacak. Senin de öledi sanırsam. Aynı anda başlıcaz tedavilerimize :)
selam piraye. Allh hepimizin yüzüne gülsün inşallah. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim merak ettiğim kan pıhtılaşması olup olmadığı için hangi testler yaptırılıyor? Sen yaptırdın mı bu testi??
Benim transferim de inşallah sağlıklı embriyolarım olur şubat ortasına doğru olacak bakalım. çok ama çok umutluyum ve heyacanlıyım. Bir problemim varsa testlerle önceden öğrenmek istiyorum((((
Kızlaarr . Size çok öenmli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. Tüp bebek tedavisine başlamadan hangi testleri yaptırdınız?? Gittiğim merkez benden hiçbir test istemedi. Düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????
genel anestezi.korkma hiç ağrı falan yok.hafif bir adet sancısı onada iğne yapıyolar geçiyoÇok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun. Kucağımız bebişlerle dolsun:)) Yumurta toplama işlemin nasıl geçti ağrın sızın oldu mu. Genel anestezi yapılıyor diye biliyorum bakalım benim de şubatın ilk haftası yumurtalar toplanacak. Çok korkuyorumm. Ama güzel sonucunu düşündükçe korkum kalmıyor:)
hayır ya ağrı falan olmadı bende.1 saat içinde yürüyerek eve geldim yattım uyudumbende onu sorucaktım haftaya yumurta toplama ıslemı yapılacak cok can yakıyor mu?
,
hayır ya ağrı falan olmadı bende.1 saat içinde yürüyerek eve geldim yattım uyudum
Kimler ne aşamada topiğimizde. Yazalım birbirimizi takip edelim. Moral destek bulmak çok önemli bu süreçte. Hamiş adayları nerdesiniz ne durumdasınız.??????
Ben kendimi yazıyorum sonra hepsini toplarız bir yere..
Yarın yani 19 ocakta lucrin ile başlıyorum. Yaklaşık 1 ay sonra test günümm:)))
hamilemisin demişsin ya çok hoşuma gitti.yok daha değil ama bu ilk denemem ya cuma yada pazar günü transferim var .embriyoların gelişimine göre haber vereceklerikeban sen su anda ne durumdasın. Hamile misin? Bebişlerin seninle mi? Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...dayanılmayacak acı vermesin olsun yumurta toplamada acı olsa da dayanırız biz:))
Kimler ne aşamada topiğimizde. Yazalım birbirimizi takip edelim. Moral destek bulmak çok önemli bu süreçte. Hamiş adayları nerdesiniz ne durumdasınız.??????
Ben kendimi yazıyorum sonra hepsini toplarız bir yere..
Yarın yani 19 ocakta lucrin ile başlıyorum. Yaklaşık 1 ay sonra test günümm:)))
hamilemisin demişsin ya çok hoşuma gitti.yok daha değil ama bu ilk denemem ya cuma yada pazar günü transferim var .embriyoların gelişimine göre haber verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?