:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]iğnelere devam ediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]hamişşşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlarrrr eskılere bakarak bıraz lıste yapmaya calsıtımmm eger eksıkelrınız yazarsanız lıstemıze devam edelım derım ne dersınız
deryacık ve sevinç85 sizlerin hamileliğiniz hayırlı olsun. İlk denemeleriniz miydi. Tabloda bilgileriniz yok. Tekrar tebrikler. Allah kucağnıza almayı nasip etsin. Bize de göstersin inşallaaaahhhhh....
Ecrin çok güzel düşünmüş yazmışsın. Bugün yazdığın gibi ilk iğneme başladım. Çok ama çok heyecanlı hissediyorum. Adetimin 21. günü bugün. Lucrin vuruldum.Biraz yanma hissettim acıdı. Olsun bebişlerimiz için herşeye değer.
Bilgilerimi tamamlar mısın? yaş 31, merkez: Ankara Anatolia , 1 başarısız aşılama, tüp bebekte 1. deneme, sebepsiz infertilite
Öptüm hepinizi...
deryacık ve sevinç85 sizlerin hamileliğiniz hayırlı olsun. İlk denemeleriniz miydi. Tabloda bilgileriniz yok. Tekrar tebrikler. Allah kucağnıza almayı nasip etsin. Bize de göstersin inşallaaaahhhhh....
Ecrincim deneme sayısına 1 aşılama+1.tüp bebek yazar mısın:)) Hani 2. kez tüp bebek gibi algılanmasın. Tüp bebek sayısı arttıkça başarı şansı da azalıyor. Bu her hamile kalamadığın ayda şansın azalması gibi. Doktorum bana %50 şansım olduğunu söyledi. 35 yaş altı oldugum için. 30 yaş altının şansı daha yüksek tabii %55-60 oluyor onlarda da. Olsun %50 az bir olasılık değil. Aşılama çok kötüydü ya aslın Anatolia beni çok üzdü aşılamada. 2 saate yakın aşılama için doktoru bekledim odada tek başıma. Hem de hemşireler soymuştu beni. Doktor gelince ağladım felan. Hastalarını bırakıp gelemedi yanıma(
Neyse şuanda yine Anatoliadayım, olumsuz şeyler yazılmış hep üzüldüm ama, açıkçası profesyonel çalışıyorlar işlerinin ehli olmuşlar. Duygusal yönle çok da ilgilenmiyorlar. Bu eksiklikleri, ama ne yapalım. Aşılamada eşimin spermi ilk seferde az bulununca tekrar sperm vermişti. yani sayıyı yükseltmeye çalıştılar, ilgilenmemezlik yapmadılar.
Doktorum aşılamayı çok sevmediğini söyledi. Sonuçta olasılığı 2 sene deneme yapmış bir çift için çok düşüktü..% 10-17 . Ama tüp bebek öyle değil % 50 şansımız. Allah izin verirse %1 şans deseler de olmaz mı? off Allahım nolur nasip et bize de...
Ayyyy benim de açıklanamayan infertilite. Eşimin sperm sayı ve morfoloji bir miktar düşük. Allahım inşallah ilk denemede olur. Deryacım 3. denemenmiş Allah gönlüne göre versin bu sefer inşallahh..Kucağına almayı nasip etsin. Bakalım biz ne yapacağız!?!?!?!
nasıl gıdıyor cnm hamılelıkkkkk son durum nedır bakımmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ısn cnm benımmm....Canım, benim ilk denememde tutmuştu ama bir talihsizlik yaşadık. Seninki de inşallah tutar ve kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?