Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ELİF CİM ben de dalinin sıvı sabununu kullanıyorum.ayrıca ben de prima kullanyrm.en iyisi o diye ama prime berilde de bi kaç kez sızma yaptı kakayı ve aynen dediğin gibi çıkmadı leke.en iyisini yapıosun önce ariel sora dalin ben de öyle yapıyorum.ben de yeni 4.9 kg olandan aldım.sızdırma olayını ne çözer inan ben de merak ediyrm canım.

aynen ben de senin gibi ilk 1,5 ay humana içtim.süt gelsin diye..neler yaptım.yememden pek jkısmıyorum..bence sen vücut şeklini böyle kafaya takma..biliyorum insanın elinde değil ama şuan sen çok kıymetli bi şey yapıosun KİTABIMIZDA bile emziren anne i,le ilgi çok güzel ifadeler var.bence 6 ay değil 2 yıl emzir.ben öyle düşünüyrm.millet çok söylüyo.çok kg almışsın diye ama ben pek takmıyoruım.1.5 ayda 3 fg vermişim bu arda 75 kg um şuan.ne olursa olsun kendini sev.sen bi annesin herşeyden önce..gidecek zamanla kg lar.

Canlar merhaba ,
Babamız yok ya cımcıme ıle 24 saat yoruyor benı bır de ıkı cocuk olunca anca ugradım :)
Sut konusun da ısırgan cayı rezeneyı bırakmayın sutunu kalıtelı ve cok olacak..
Şu an 67 kg ye kadar ındım :) hedefım 60 yaza kadar zaman verdım kendıme verırım ınsallah.
Dalının granulunu kullandım sımdı sıvıya gectım...Denız kakayı gazla bırlıkte cıkarıyor ve tasıyor tum camasırları batıyor...Once bır gece leke cıkarıca da bekletıyorum ertesı gun dalın sıvı ıle yıkıyorum...

hııım bende bi sıvı deterjanı deneyeyim meraK ETTİN. GRANÜL OLN SANKİ TOZ BIRAKIYO ÇAMAŞIRDA YARIN Bİ ALAYIM COK TEŞEKKÜRLER CVP İÇİN.İNŞALLAH 2 YIL SAĞLIKLI EMZİREBİLİRİM YAVRUMU İSTERİMDE EMZİRMEK.
duruda da böyle çok kg aldım.84 ila doğuma girdim.2 yılda 30 kg verdim.54e indim doğum öncesi halime.
MAŞALLAH VALLA SÜPER AZİM UMARIM BENDE BAŞARABLİRİM TEKRAR. BENDE Bİ DÖNEM 89DAN 58 E DÜŞTÜM OZMAN BEKARDIK TABİ SPORA GİDİYODUM ŞİMDİ O FIRSATI BİDAHA BULAMAM SANIRIM. AMA GENE AZİMLİ OLUCAM KENDİME GÜVNİYORUM.
annem hayatta canım benim.teş ederim çok iyi niyetlisn
YANINDA DEĞİL YANİ ANLADIM. BENDE VEFAT ETTİ SANDIM. RABBİM ANNELERİMİZİN YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. DAHA DÜN GİTTİ SANKİ AYLAR OLMUS HATTA ANNEM 3 AY YANIMDA KALMAMIS GİBİ ÖZLEDİM. HİÇ ABARTMIYORUM.

MERHABA ABLACIM :)))EŞİN DESTEK VERİYO YANİ NE GÜZEL. BİZİMKİDE ANNEM GİDERKEN KIZIMA YARDIM ET BERABER BÜYÜTÜN YAVRUNUZU DEDİ EŞİM DAHA Bİ İLGİLENİYO SAGOLSUN. ECZANEDEMİ SATILIYO CANIM NEREDE BULUCAM TAM OLARAK NE DİCEM. BURASI KÜÇÜK YER HER İSTEDİĞİMİ ANINDA BULAMIYORUM Kİ . Bİ DÖNEM MALT İÇECEĞİ DEMİŞTİN YA HEM MERKEZDE HEM İLÇELERDE ARADIM YOK BULAMADIM. HUMANAYIDA HASTANEDE TAVSİYE ETTİLER YOKSA NAPICAKTIM BİLMİYORUM. OOOFFF NASIL ZAYIFLIYOSUN BEN NEDEN YAPAMIYORUM HEM YEMEK İSTİYORUM TATLI İSTİYORUM NE OLACAK BENİM HALİM. BENDE Bİ SIVIYI DENEYEYİM. KIZIMDA GAZLA BERABER CIKARIYOR DENİZ GİBİ. SIZDIRMA İŞİ KAFAMA TAKILDI. HUGGİES Mİ DENESEM ACABA NE DERSİN ABLACIM

Canım ısırganı da , rezeneyi de aktardan bulabılırsın.. olmazsa buyuk marketler de de kutu halınde var..
Nasıl zayıflıyorum Canan Karatayın yemek önerilerini deniyorum akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum bazen bitki çaylarımı içiyorum.
İki arkadaşım isveç diyeti yapmış 13 gün yapılıyormuş ikisi de 5,5 kg vermişler..
Yapsam mı dedım sonra bu kadar kısa surede bu kadar kg verılmenın saglıklı olmadığını hem okudum hem düşündüm.
Canan Karatay ile devam edeceğim ben... az az ama sarkma olmadan düzgün kg vereceğim..
O kadar basıttı ıstedıklerı doya doya zayıflıyorsun Elif'cim mutlaka dene ve sutun de azalmıyor..
Huggies i ortagımızın hanımı kullandı çok memnun kalmıstı ben hıc denemedım.. sen dene memnun kalırsan bende denerım..
Allahın ıznı ıle babamız yarın 2 gıbı evde :)

merhaba arkadaşlarım ve minicik kuzuları. uzun zaman olmus gelmeyeli. 3 gün sonra 3 aylık olucaz kısmetse. 2 gündür sesi yükselmeye basladı mis kokulumun. sürekli ellerr agızda her önüne geleni tutup agzına götürüyo. arada ince ince çığlık atıyo. büyüdüğünü görmek cok hosuma gidiyo buarada askılı patikli veya patiksşz tulumlara taktım buaralar giysilerimiz küçük gelmeye basladı yenilerini alıcam bi kaç sey buldum netten sipariş vericem. nasıl gecti okadar zaman cok sükür saglıklı sıhhatli büyür yavrularımız. haa bide salyalar ve tükürüklerle basımız dertte badi bırakmıyo cadı öylede güzel sesler cıkarıyoki boncuk gözlüm benim. akşama kadar emzir,altını değiştir, gezdir ,konus ,güldür ,uyut ,kavga et bööööyle geciyo günümüz cok sükür buarada ilk defa kızımı banyo yaptırdım büyük bi işe imza attım. korkumdan yıkaayamıyodum hep annem yıkamıstı ama darda kalınca mecbur hersey yapılıyomus.

emziren bayanlar ayda 2 kgden az vermemilymiş canım fazla değilmi o kgler. yavaş yavaş zayıflasnması lazımmış ki sütü etkilemesin diye. ama okadar kg hemen vermek istemezmiyim isterim tabi :))) canan karatayın hangi kitabı peki bende bi alayım. primanın premium care.yi bi denicem ama 3 bedennmi alsam 4 bedenmi alsam karar veremedim. şenay abla senin bilgilerin fazla bi konuda gene yardım isticem. yeni eve tasındık biliyosun site komple yeni. üstümüz teras ve bizim suan yatak odamızda köşe yerlerde tavanda siyah siyah lekeler oldu. küf gibi duruyo yavruma bi zararı varmıdır. eğer küfse astım olma ihtimali yüksekmiş netten baktım yogunluktanda doktoru sık sık arayamıuorum. biddefa ulaşamadım sonrada tekrra aramaya fırsat olmadan akşam oldu. boya yapılınca geciyo diyolar. bide odamızda ufo yakıyoruz. onunda zararı var diyolar sen ne derrsin. bu arada burada dün acayip fırtına vardı deniz biraz yükseldi kocaman dalgalar vardı. akşam ve gece kar yagdı azıcık. kaçkar dağları buradan görünüyo orasıda bembeyaz oldu manzara süper ama asoguk felaket. yavrunu nasıl giydiriyosun merak ediyorum. yatarken neler örtüyosun ablacım. eşin gelmiştir kavusmussunuzdur inşallah. dogum sonrası yakınlasma olayını çözdük:)) teşekkür ederim...

Hoşgeldin canım..öncelikle yememi kısmadım Eif'cim.. sadece abur cubur ve insülini yükseltecek şeyler yemedim..en önemlisi ise geç saate bırakmıyorum akşam yemeklerini..bu ara gelen giden çok oldu biraz sarktı yemek saatleri şu an 67 de kaldım :) acele etmıyorum yavas ama kalıcı gıtsın kg ler...

Duvarda kı sıyah ızler terastan sızan suyun sonucudur muhtemelen...duvara nem onleyıcı kopukler doseyıp ustune alcı yapıp boya yapılıyor bu nemı onluyor bır boyacıya danısırsan daha dogru bılgıler verır sana..

Bızım ev 23 derece ..dublex oldugu ıcın ısıtmak zor oluyor alt katta yaşam alanımız onun için Denizi biraz sıkı gıydırıyorum ısınan hava ykselıp ust katı da ısıtıyor..

Ne gıyıyor..
İlk...sıfır kollu bady
Üstüne uun kollu bady.
Altına külotlu çorap
ustune ..alt ust ayaklı takım
en uste derlı toplu dursun dıye tulum..

Bu yazdıklarım kalın kalın , cocugu bunaltacak seyler degıl tabı...Doktorum prg.ızledım..cocuk doktoru dıyor kı..cocuklarınızı kat kat ama ınce kıyafetler gıydırın..bu kıyafetler arasında yaşanan sürtünme nedeni ile bebeğin vucudu daha çok ısınır ve uzun sure bu sıcaklıgı korurmus..

Kalın ama ıkı parca esya gıydırmek sağlıklı degıl dedı..bende bu sekılde gıydırıyorum...
Bu arada bebegınız emzık kullanıyorsa ve emzık tutacı varsa ( klıpsı) onu cıkarın cocugun sagına soluna öyle bir batıyor kı cıyak cıyak bagırıyor onun yerıne ben buyuk cıt cıt aldım onu dıktım :) sımdı rahat ettık..kucuk bır fıkır olsun buda..

Esın ıle sorunun kalmamasına cok sevındım sukur bızde atlattık.

Neredesiniz hanımlar..

ben buradayimm ve bunalmis durumdayimm:) yahu bebegim 2aylik daha 3numara bez kullaniorum yemin ederim kakasi omuzlarina kadar cikmis şok oldum..kucukmu geliyo acaba bez ne yapcam bilmem..4 numarayla arasinda cokmu fark varki..bezin icide baya dolmus oluyo cidden biktim artk :) sizlerinde okadar cikiyomu kakasi

Bizimkide 3+ geçti..çok tazikli yapıyor kakayı her sey berbat oluyor. Büyük kızımda Prima kullandım Deniz de de öyle ama bu sefer memnun kalmadım nedense..

canım çook uzun zamandır senş merak ediyordum...sana aylar öncesinde mesaj da atmıştım...ne güzel her gün yazıyordun bir anda ortdan kaybaoldun..çok merak ettim hatta seni topiğine bile sordum...nasılsın umarım iyisin..bebişin büyümüş bile..maşallah bizim oğluşun da 40 ı bile çıktı..

bu arada ben hala annemle banyo yaptırıyorum oğluşumu, basıyır yaygarayı valla..çok kıpır kıpır...

senin bebiş hangi hafta doğdu? çünkü sen 30'a gelmeden bıraktın yazmayı öyle hatırlıyorum....

ooff ben kaç kg.yim bilmiyorum ama aaalmaya devam ediyorum. söylediklerin evet dikka etsem vericem ama yapamıyorum eşimi bekşiyorum bebişten sonra cok vakit geciremiyoruz yemek yemek için onu bekliyorum beraber yemek istiyorum. böyle böyle alıyorum bide eslem beni görmese basıyo yaygarayı sürekli yanyanayız yemek hazırlamaya vakit yok hemen ekmek arası bişy yapıyorum yada kolay ne varsa yada bisküvi yiyorum ooff napıcam bilmyorum. suan odamız 24 ve 25 arasında havanın durumuna göre 26 yapıyorum ufoyla ısıtıyorum zaten. bi ara uzun kollu body iç zıbın alt pijama külotlu corap 1 tane normal corap en üste alt üst takım veya tulum giydiriryodum sonra değiştirdim suan gene uzun kollu body alt pijama ve üste tek body üstede askılı tulum giydiriryorum(tulum kadifeyse böyle) kadife değilse alt kısma külotlu corap giydiriyorum. banyo yaptırdıgım gün üstüde 3 altıda 3 kat hepsi uzun kapalı sekilde bide yün hırka giydiriyorum. acaba giyim konusundayanlısmı yapıyorum dediğin dogru aslında aldıgım tulumlar hep askılı off vücut sıcaklıgına göre üstüne ekleme yapıyorum zaten ama aklıma takıldı yanlısmı yapıyorum acaba. dr.değiştirdim tatmin olamadım cevaplarından bu dr. nem alma cihazı alın dedi odanın nemini kontrol altına alın dedi. küfler tavanı kaplamak üzere ve bi 4 aydır 24 saat o odadayız yavrum soluyo havayı. acaba dediğin siste buarada biliniyomu bi netten arastırayım ben cok sagol canım. teras kısmıda daha inşaat halinde kimse satın almadı boş. çıtçıt fikri güzel ahh biz anneler yokmu hatta kadınlar yokmu care tükenmez bizde aferin kadınlara valla. bende yavrumun önlüğünde cırt cırt vardı kafasını acıtıyo diye düşündüm çıtçıt diktim.
Neredesiniz hanımlar..
neredeyse 1 ay olmuş giremiyorum vakit yok yaa hayat akıp gidiyo
aaaah canım bez koleksiyonumuz var suan evde aynı dertten muzdaripim. 66 tane sanırım prima 4 beden full duruyo. 3 bedeb premium care 62 taneden yarısı duruyo. son care madem 4 beden büyük 3 beden küçük dedim bari ortasını alayım dedim 3+ ya gectim sonunda tutturdum. gece 3+yı takıyorum gündüzden sık sık değiştirip premium care yi bitirmeye calısıyorum. netten kaç gün arastırma YAPTIM veeeeee hatanın yarısını kendimde buldum hemen paylaşayııım.bezin içindeki iç bantlar içe dış bantlar dışa dönük olmalı ve gerekirse bezin arka üstünü ve ön üst kısmını içeriye kıvırabilirsin. bide bacaklarını ne sıkıcak nede bol durucak bol durunca kakayı yapınca bez agır basıyo dahada dşüyo. bide kakayı yaptıktan popoya vurma cok kucaklama hemen değiştir buda benim buldugum çözüm :))) genede arada hafiften cccoooook az denecek kadar zıbınımıza geciyo ama sırta cıkmıyo bi ara bende cıdırmak üzereydim iyiki internet var valla ne çözümler buldum. allah razı olsun bilgisayı icat edenden ve internetş icat edenlerden.
Bizimkide 3+ geçti..çok tazikli yapıyor kakayı her sey berbat oluyor. Büyük kızımda Prima kullandım Deniz de de öyle ama bu sefer memnun kalmadım nedense..
primanın eski kalitesi yok diyolar benim ilk deneyimim bilmiyorum ama forumlarda cok okudum bunu. bizde 3+dayız ve evde bez koleksiyonum var :)))

merhaba canım benim canım benim ya cok cok sagol inan samimiyetine güveniyorum mesajlarına cevap attım gelmedimi ki. biz temmuzda yeni eve gectik ozaman 7 aylık hamileydim. yeni evde net yoktu. kızım 1 aylık falandı neti ancak aldık. oyüzden giremedim. yoksa bos bırakmazdım. kızım 7 gün sonra 4 aylık olucak inşallah. 7 eylülde dogdu. aaahh demek dogum yaptın rabbim bizlere bagıslasın yavrularımızı nasıl iyimi gaz problemi varmı nasıl geciyo günlerin. bende 1 aydır tek yıkamaya basladım annecim istanbulda evine döndü mecbur iş başa düştü. file çok büyük kolaylık valla cok rahat oluyo cogu zaman. tam 40 haftadaydık canım suni sancı ile dogumumu yaptım.

EVEEETT günlerimiz nasıl geciyor paylaşmak isterim. cogu zaman sabah 6 da uyanıyoruz son 1 haftadır kusmalar var iştahsızlık var el hep agızda bazen asırı huysuzluk gündüz uyumama ve cooooook fazla salya var üst yetiştremiyorum küçük hanıma. hele kusma ve iştahsızlık acayip sinirimi bozuyo . dr.kilo alımı iyi dedi fakat kgde bi gerileme olursareflüden şüphelenebilirz dedi. bende netten baktım 45 dereclik acıyla yatırma az ama sık emzirme emzirdikten sonra 20 dk. dik tutmak ve mutlaka gaz cıkartmak gibi seylere dikkat ediyorum bide üşütmemem kazım buda cok etkiliyo bliyorum hemen rahatsızlanıyo. cogu zaman sacede süt bazen yogurt kıvanmında ekşi kokulu kusuyo. kendi sesi ilginç geliyo seviniyo cıglık atıyo acayip nazlanıyo. sürekli beni görmek istiyo baskası kucagına alsa caresizce gözleriyle konusuyo annecim beni al dermiş gibi bakıyo kurban olurum her yerine küçük meleğim. oyun oynamayı cok seviyo konusmamı cok seviyo sesim berbat oldugu hade beni mutlu sekilde sarkı söylerken dinleyen tek canlı o :)) ve ben 24 saat kızımla yanyana bizim yatak odamızdayız. kalkıyorum eslem yatıyorum eslem dogumdan sonra ev işi yapmadım mutfak banyo temizlemedim haftadır bir yemek yapıyorum kızım gündüz uyursa onun dısında eslemle hep ilgileniyorum sürekli yanyanayız hergün camasır asıyorum odamı temizliyo toz alıyorum. odamı süpüremiyorum aglıyo saçımı kurutmamıyrum banyodan sesi duyuyo korkuyo aglıyo. odada yere bişey düşse duyuyo korkuyo aglıyo. telefona video cekiyorum cektikten sonra izliyorum kendi sesinden bile korkuyo aglıyo cok nazlı acayip duygusal hareketli şarkıyl duygusal şarkıyı biliyo duygusal şarkıda dudaklar büzülüyo:)) bugün yeni 2 sey öğrendik. yavaş yavaş destekli oturtuyorum önüne çıngırakları veriyorum bacakları üzerine koyuyorum ayaklarıyla sinirlenip itiyo. cekiyorum bagırmıyo koyuyorum gene baslıyo :))) ve dün gene arastırma yaptım 4. aydan sonra elma püresi ve havuç püresi yada suyu verilmesinde sakınca bulmuyolar. bugün bi dilim elma verdim beğendi tadını ucunu emdi emdi. birazcıkta kopardı bogazına kaçtı zor cıkardım cok korktum sakın benim yaptıgım gibi yapmayın ama 1 damlada olsa suyunda vermek istiyorum. ek gıda niyetine vermiyorum sadece azda olsa bilsin baska tatlar alsın madem sakıncası yok. ama elmayı koparacagını tahmin etmedim. annemle görüşüyoduk o an kamerayı acmıstık o beni yönlendirdi allahtan yoksa panik yapardım cok kızdım kendime nasıl akıl edemedim diye ama tecrübe oldu hemde kötü bi tecrübe yıllar önce daha evlenmeden böyle bi rüya görmüştüm hatta unutma elif bu bi işaret sana demiştim rabbim kimsye caresizlik yasatmasın. ve bi kaç gün önce neye şahit olduk eşimle... eşim sakallarını genelde uzun zaman uzun tutar.gecen kestirdi. işten gelince eslemi sevmek için kucagına aldı eslem bir aglamaya basladı yabancılık cekti tanımadı haklıda küçük prenses:)) gülsekmi aglasakmı sasırdık. ikimizde eslemin aglamasına dayanamıyoruz hersey iyi olsun istiyoruz kızımız için umarım hersey iyi olur bizim için. rabbim yavrularımızı bize bagıslasın.yokluklarını aratmasın. umarım kısa zamanda gelebilirim. herkese hayırlı geceleeeeer

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin...
Denizi anlatmışsın bol bol :) Eslemle aynı seyirde gidiyorlar..yabancılama , herşeyden ürkme :) anneyi isteme..
Biz neler yapıyoruz ne kadar olduk.
Önce reflümüz arttı , ne dik yatırma ne gazını çıkarma ne kucakta tutma işe yaramadı.
4 ay sonunda kg mız..6350 olunca dr. Aptamil AR ( Reflu maması) ye başlayalım bakalım kusmalar ne olacak dedı..
1 hafta kullandık kusmalar azalmadı bir haftadır..Gaviscon ınfant'ta başladık.
Günde 3 defa reflü mamasına katıyorum sorunsuz içiyor.
Biberon alan çocuk biberon almıyor , kaşıkla zor yediriyorum ben ne yaptım..ilacı damlalıkla verıyorum :) hatta mamayı da.. sorunsuz alıyor..

Şu an 4 ay 2 haftalık olmak üzereyiz
Neler yapıyoruz.
Destekli kısa süreli oturmaya başladık.
Oyuncaklara rahatlıkla uzanıp kısa süre oynuyoruz.
Kendi kendimize " eeee eeee " diyerek :) uykumuz geldiğini söylüyoruz.
Hopiş yapalım mı kıım dediğim de onu kaldıracağımı anlayıp elleri ayakları çırpmaya , emiş yapalım mı kızım dedığımde :) emmek olduğunu anlayıp acı acı mıyavlamaya başladı :)
Ablasını çok sevıyor yabancıların arasından ayırt edıyor..
Ama sureklı benı ıstıyor ..tek kolumla yemek yapıyorum..ev temızlıgını gece herkes uyuyunca yapıyorum..

Emzık değiştirdik..chicco'nun her tarafı silikon emziklerinden aldım..diğeri yüzünde özellikle gece iz bırakıyor sağına solun abatıp canını acıtıyor...aklınızda olsun...

Artık tulum yerıne daha çok..tayt..ve ınce formda kazaklar gıydırıyorum..
Sebze filesi aldım..içine gün kurusu koyuyorum onu emmeye bayılıyor...bugün bakla yemeğinin suyundan bir çay kaşığı tattırdım..mandalina suyuna bayılıyor ama oda bir çay kaşığı...

Doğa da 6 ay su bile içirmedim çok yemek problemi yasadık hala da yasıyoruz..Bu sefer her seyın tadına baksın ıstıyorum.. :)
Bizden de haberler böyle..

aptamil mama ve gaviscon bol bol geciyo forumlarda genelde herkse memnun. ilerlemesine üzüldüm umarım atlatırsınız ne cok var bu sıkıntıları cekenler bakalım bizi neler bekliyo. eslemde elleri oleey yaparmıs gibi kaldırıyo indiriyo çıplak olmaya bayılıyo. deniz daha ilerde emmeyi bilemşyo söylüyorum ama tam kestiremiyo heralde algısı yüksek ama cok sükür. doga cok mutlu oluyodur kardeşiinin tavırlarına onu tanıması bilmesi. sebze filesi nereden bulabilirm canım ya bende istiyorum zaten alıcaktım bugün ki tecrübeden sonra gecikmemem gerekiyo eczanede bulabiirmiyim canım. vala cok iyi yaptın canım bende yogunlaşayım bu konuya bide yeni yiyecekler acken verilmeliymiş bende öyle yaptım. suyuda hergün vermeye calısıyorum toplam bir çay kaşıgı az az veriyorum. aynen bende herseyin tadına baksın istiyorum özellikle benim yemediğim ama cok faydalı seyleri sevsin istiyorum. elmada hiç yabancılık cekmedi sapur supur emdi bu olayı genişleteyim ben :))

Son düzenleme:

Fileyi ben ECZ.den aldım ama büyük marketlerde ,Joker mağazasında bulabilirsin.Tecrübeli arkadaşlarım tatlıdan başlama yoksa tatlıya alışır demişlerdi Doğa doğduğunda bende dinlememiş elma , muz , armut vermiştim :) Sonra kıza sebze yedıremedım:)
Şimdi akıllandım yemek sularından azar azar..öğrensinler damak tadları gelişsin.

Forumda ben okuyorum mama ve ilaçtan memnun olanlar çok ama olmayanlar da var artık kusmalar bıtsın ıstıyorum..
Evde çamaşır yıkıyorum daha onlar kurumadan yenı sepet cıkıyor yetıstıremıyorum artık..

Deniz'e ingilizce çocuk şarkıları dinletiyorum , kulak aşınalığı olsun istiyorum şimdiden hatta dilim döndüğünce söylüyorum..çok seviyor..
Hatta şarkıları ayırt etmeye başladı..onun sevdiği şarkıyı söylerken gülümsüyor ama dinlemekten hoşlanmadığını duyunca..gözleri belertip bakıyor :)

Bu yenı nesıl cıdden bır tuhaf..çok çabuk adapte oluyorlar dış dünyaya :) Doğa da böylemiydi diye hatırlamaya çalışıyorum :)
Kızların resımlerını koyalım ara ara :) bakalım buyumusler mı...

Sevim nerelerde bir bilgin var mı ?

buradayım canım

bizde durumlar kötü kızım çok hasta

şuan süt sağarken yazıyrm ememio yavrum

daha sonra ne olduğunu anlatcm ilk fırsatta

topiğe giremedm sanırım benden kaynaklı bi yanlış anlama oldu

hakkını helal et şenay elif

neden olduğunu sormayn
önemli olan şimdi nasıl olduğumz

aaa çok güzel valla evet kulak aşinalığı olmalı bende duygusal şarkı açıyorum dudak büküyo hareketli açıyorum dinliyo:)) kurutma makinesi sesinden ve süpürge sesinden korkuyo ( 2 gündür otur kızım diyorum dizlerini büküp iniyo kalk diyorum kalkıyo:)) evet yeni nesil uzun zamandır acayip akılllı ne diyim rabbim nazarlardan saklasın yavrularımızı. ilahi dinlemeye bayılıyo annem alıstırdı. cok seviniyo her agladıgında bende baslıyorum. ayrıca müzikte sakinleştiriyo gerçekten araştırmalar yanılmadı bu sefer. inşallah faydasını görüceksin canım herseyde öyle birileri memnunken birileri olmuyo umarım bi an önce atlatır. bizde kusma azaldı buaralar dikkat ediyorum ama 3 gündür geceelri co uyanıyo önceden 6 saat uyanmazdı 2 saatten bir emmek için kalkıyo bilmiyorum nolucak sonumuz. 5ten sonrada uyumuyo bidaHA 9da falan yatıyo 1 saat suanda uyuttum zorla napim yorgun yorgun bana bakıyo. valla canım hamileykende yüzümü göstermemiştim. eşim burada oldugumu bilmiyo oyüzden paylaşamıyorum fıstıgı kusuruma bakmayın.

aaay noldu cok gecmiş olsun neyi var içemiyo derken bogazlarımı agrıyo agzımı yara oldu bize bilgi ver umarım kısa zamanda saglıgına kavusur yavrucak. helal olsun sevim abla. evet nasılsınız merak ettim şimdi zor durumdasın haberdar et bizleri.

Helal olsun canım benim , inşallah önemli bir şey yoktur müsait olduğunda haberdar et bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…