Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ben 9+3 günlük hamileyim.Çok fazla karın şişliğim var.Bu haftaya kadarda midem hep ağrıdı.Şimdi ağrı azaldı şişkinliğim daha iyi ama çok şişiyor midem nefes alamıyorum.5-6 aylık hamile gibiyim.Çok arkadaş 3.aydan sonra geçtiğini yazmış.Çok kişidede aynı şikayetler varmış.Acaba aranızda aynı dyrymda olan varmı

arkadaşım aynı durumdayım,gerçi bende kabızlık da var.Dr normal olduğunu söyledi.

bana da bir ay sonra gel dedi. Diğer kntroller için 12. haftalık olsun dedi dr ben de çok merak ediyorum. Tekrardan bebeğimin kalbini dinleyeceğiz.

Herkesin bebeği gayet iyi sağlıklı olması dileklerimle, sevgili arkadaşlar nasıl gdiyor hamilelik neler hissediyırsunuz. Sağlık durumunuz iyidir umarım. hamileliğimin 8+2. haftasındayım ağrılarım azaldı.

endişelenme arkadaşım bi hafta kadar sonra duyabilirsin diye düşünüyorum ben 8.haftama girerken duydum,belki cihazın da etkisi vardır.bi hafta sonra yine git istersen için rahat etsin

Hamilelik tarihimiz hemen hemen aynı.Bende de aşırı şişkinlik var.Artık kıyafetlerim olmuyor.Önden bakılınca normal,yandan bakılınca 5-6 aylık gibiyim :) İnşallah 3. aydan sonra geçer.

Bilmiyorum kizlar bi moralim cokmus durumda lekelenmem vardi hep icimde kotu hisler var haftaya gidicem kesin umarim duyarim..

Bilmiyorum kizlar bi moralim cokmus durumda lekelenmem vardi hep icimde kotu hisler var haftaya gidicem kesin umarim duyarim..

merhaba güzel bayanlar.bende ocak23 de öğrenmiştim hamile oldugumu,canım lekelenmen icin doktora gitmedin mi ilac kullanmıyn mu aynı şeyi bende yaşadım lekelenmem olmuştu progestan iğne ve hapını kullanıyorum

arkadaşlar merhaba,
bende de tiroid biraz fazla çıktı.dr.um genel cerraha gönderdi o da değerin yüksek olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.ben de ilaç kullanmaya başlamadan bi kez daha kan verdim ve alanı durumumla ilgili dr a yani endokrin dr.una göründüm.o da değerin normalden biraz yüksek olduğunu söyledi mesai bitmesine yakındı.yarın gelin boğaz ultrasonu çekelim eğer nodül varsa ilaç veririz dedi.nodül yoksa ilaca gerek yok dedi.ben de internetten bayağı bi araştırdım.gerçekten de eğer nodül yoksa ilaca gerek yokmuş.ilk kızımda ne tiroid tahlili yaptırdm ne de ilaç kullnadım.ama çok sağlıklı bi kızım var.
sanırım benim durumumda olan pek yok...

gecmiş olsun umarım cıddı bışey değildir.ben buna benzer bı durum duymadım hakkınızda hayırlısı.pekı sız su an hamilemısınız neden tıroıde bsktırdınız agrınız mı vardı

İlk ogrendigim andan itibaren vardi doktorada soyledim bisey olmaz dedi neyse lekelenme gecti ama simdi yine oldu baska dr a gittim o yazdi simdi kullaniyorum gec kalmamisimdir umarim..senin duzeldimi peki

iyi akşamlar kızlar geçen hafta 9 saat yolculuk yapıp istanbula gittim.gittikten 3 gün sonra lekenemelerim başladı acile gittim ultrasonla baktı 6+2 olduğumu söyledim kese boş gözüküyor dedi ve kese olması gerekenden çok küçük dedi boş gebelik olabilir dedi 1 martta kendi doktoruma gidicem lekelenmelerim geçti progestan kullandım umarım bi sorun yoktur iç hamilelik belirtilerim yok hiç midem bulanmıyo halsiz değilim hiçbir belirtim yok bu normalmidir..

çok teşekkür ederim ben de hamileyim bu 2. bebeğim olcak Allah nasip ederse...25 ocakta adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu.ilk tahlil olarak dr lar istiyor.kan ve idrar tahilili.kızımda hiç yaptırmamıştım hiç de bişey olmadı.bunda da tiroid çıktı..tiroid yüksekliği veya düşüklüğü bebeğe zararlıymış tiroid yüksek olduğu için organlar çok çalışıyor bu da bebeği besleyen sistemin az çalışmasına neden oluyormuş..bakalım yarın boğaz ultrasonu çektiricem inşallah nodül çıkmaz.nodül çıkmazsa ilaca gerek yokmuş..

merhaba, benim görümcemde hipotroid (troid yüksekliği) hastası. hamilelikten öncede sonrada ilaç kullandı. maşallah çok sağlıklı 2 tanede oğlu var. o yüzden ilaç kullanmayı dert etme kendine.

merhaba, benim görümcemde hipotroid (troid yüksekliği) hastası. hamilelikten öncede sonrada ilaç kullandı. maşallah çok sağlıklı 2 tanede oğlu var. o yüzden ilaç kullanmayı dert etme kendine.

çok teşekkür ederim gerekirse kullanırım tabi..ama önce iyice bi öğreneyim diyorum.2 3 gündür aç karnına kan vermekten helak oldum zaten...dr yine kan istedi verdim.ayrıca bir de endokrin dr.u özel bir hastanede tiroidle alakalı başka bir test daha yaptırmamı istedi.ben de gittim istediği kan tahlili vanda yapılmıyormuş ankaraya gönderiyorlarmış kanı orda bakılıp sonuç vana geliyormuş( biz görev nedeniyle vandayız)..bir de kendi dr uma kadın doğuma danışıcam..öğlen de ultrasona giricem.boğazda nodül var mı diye.

tam olarak öğreneyim kullanırım tabi ilacı..

inşallah nodülün yoktur canım.. endokrinciler bu işin uzmanı tabi onun görüşleri önemli onun görüşlerini de kendi dr görüşmende fayda var, inşallah geçici bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…