Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Ben de bugün test yaptım , pozitif çıktı . Az sonra da kan tahlilini almaya gideceğim bakalım.

Ben de bugün test yaptım , pozitif çıktı . Az sonra da kan tahlilini almaya gideceğim bakalım.

canım hayırlı olsun gözün aydın allah bi çırpıda kucagına almayı nasip etsin senle tarihlerimiz aynı ben ilk perşembe günü doktora gidicem sen dr falan başladınmı bide folik asit diyolar ilk aylarda çok önemliymiş onu kullanıyomusun

mehtap hayirlisi olsn cok sevindim bende persembe gunu 3 ocak ogrendim test pozitif cikti uzerine toplam 3 test yapilmis oldu doktor banada yapmadi gerek duymadilar

Jose çok teşekkür ederim canım.Dilerim Rabbim kucağımızada almamızı nasip eder.Desene doğum tarihleri aynı bir sıkıntı olmazsa:) Nasılsın,hamilelik belirtilerin varmı?Kalp atışını dinledinmi.Sanırım kalp atışı 6/7 haftalıkken dinleniyor.Çok heyecanlıyım.

slm arkadaşlar
bende çok şükür ağustos ayında ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim rabbim isteyen herkese nasip etsin
zor bir hamileleik süreci geçirdim elimde bir torba ilaç var bu ilaçlar çok pahalı ilaçlar değil ama bu süreçte okadar çok para harcanıyorki bu ilaçların olması bile fayda sağlayacaktır
iki kutu progestan
bir kutu folbiol
bir kutu elevit
bir kutu ferrum fort
ayrıca klomen ve puregon nun kalemi var
isteyen arkadaşlara gönderebilirim tarihleri geçmedi benim gebeliğimde geçen sene bu zamanlardı zaten
isteyenler bana mesaj atabilir...
rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah...

Sağol canım , İnşallah sen de rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin. Ben daha doktora gitmedim , ne yapılacağını bilmiyorum ilk gebeliğim :)

ohh ohh bakıyorum da hamişler artmış maşallah
bende test yaptım ve negatif çıktı ama hala hasta olmadım dört gözle bekliyorum ama olmuyorum allahım isteyenlere versin inş....kızlar gebe olmasamda sizi takip edicem inş

Sağol canım , İnşallah sen de rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin. Ben daha doktora gitmedim , ne yapılacağını bilmiyorum ilk gebeliğim :)

yerinizde olsam 8. haftadan önce dra gitmezdim kalp atımları ya 6. haftadan yada 8. haftadan sonra başlıyor tabi insan heves ediyor minnacıkta olsa o keseyi görmek için can atıyoruz
hayırlısıyla kucağına alırsın inş....

merhaba kızlar,bende dün boynum için doktora gitmiştim hamile kalmak istedigimi falan söyleyince ilaç yazmak için önce kan testi dedi daha hastalanmama 2 gün var dedim çıkar o dedigittim yaptırdım bugünde kadın dogum doktoruna gösterdim hamilesin dedi üç hafta sonra gel testler yaparız hemde bebege bakarıs dedi şimdi görünmezmiş çok küçükmüş.sadece agır kaldırmamamı ve ani hareketlerden kaçınmamı söyledi.benim hasta olacakmış gibi sancım var ama.enterasan bir olay şimdi kendime bi özel hastaneden doktor falan bakayım mı ne dersiniz..

Tebrik ederim...neye niyet neye kısmet :)hastalanacağın günlerde ağrı normal cnm.

Son düzenleme:

ne güzel ya hayırlısı olsun inş
benim 10 gün boyunca sağ kasıgım ağrımıştı adet olmama yakın korkulacak birşey değil normaldir.....(bi oğlum var )

ben hasta oldum çok şükür allahım sizlerinkini hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gerçekten de merak ediyor insan , bugün muayeneye gittim ve göremedim miniğimi , daha çok küçük zaten ama . Bakalım ne zaman göreceğiz ...

kızlar mide bulantısını önleyici bileklik varmış.aranızda duyan ya da kullanan var mı acaba?gün içinde ara ara bulantılarım başladı benim.eğer biliyorsanız ilaç yerine bileklik kullanalım.nette yan etkisi yoktur diye yazıyor.cumaya kalp atışları için gideceğim ben dr.a bilekliği de soracağım bakalım ne diyecek?

merhaba,aranıza yeni katıldım.dün idrar testi yaptım vee pozitifff.tabi inanamadım,bugün sabah tekrar yaptım testi o da pozitif çıkınca kan testi yaptırdım.en sonunda inandım :) isteyen herkese nasip olur inş.haftaya çarşamba gidicem tekrar doktora.

bende varim p.tesi evde kendim ogrendim cumada ilk konturolume gidicem ins son adet tarihim 5 aralikti
rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ben bu haberi 2.5 sene bekledim

kızlar son sat tarihim 3 aralık 7 gün geçti cumartesi idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu sabahta kan vermeye gittim sonuç yarın çıkacak ama içimden bir ses hamileyim diyor..Allahım inş. bu sefer yüzümü güldürecek inş. sağlıklı bir bebeğim olur...ilkim hüsranla bitti ama inş. bu böyle olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…