Benim de aynı :)) jose bugün senin kontrolün vardı gittin mi?edacım sen ne zaman gideceksin doktora
Ben de bugün test yaptım , pozitif çıktı . Az sonra da kan tahlilini almaya gideceğim bakalım.
ocağa 1 kala öğrendim 31 aralık günü....
ocaktan sayılırmı kızlarrr
canım,ben 14ünde gideceğim.Siz nler yapıyorsunuz? Yediklerinize dikkat ediyor musunuz?
mehtap hayirlisi olsn cok sevindim bende persembe gunu 3 ocak ogrendim test pozitif cikti uzerine toplam 3 test yapilmis oldu doktor banada yapmadi gerek duymadilar
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi...
Sağol canım , İnşallah sen de rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin. Ben daha doktora gitmedim , ne yapılacağını bilmiyorum ilk gebeliğim :)canım hayırlı olsun gözün aydın allah bi çırpıda kucagına almayı nasip etsin senle tarihlerimiz aynı ben ilk perşembe günü doktora gidicem sen dr falan başladınmı bide folik asit diyolar ilk aylarda çok önemliymiş onu kullanıyomusun
Sağol canım , İnşallah sen de rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin. Ben daha doktora gitmedim , ne yapılacağını bilmiyorum ilk gebeliğim :)
merhaba kızlar,bende dün boynum için doktora gitmiştim hamile kalmak istedigimi falan söyleyince ilaç yazmak için önce kan testi dedi daha hastalanmama 2 gün var dedim çıkar o dedigittim yaptırdım bugünde kadın dogum doktoruna gösterdim hamilesin dedi üç hafta sonra gel testler yaparız hemde bebege bakarıs dedi şimdi görünmezmiş çok küçükmüş.sadece agır kaldırmamamı ve ani hareketlerden kaçınmamı söyledi.benim hasta olacakmış gibi sancım var ama.enterasan bir olay şimdi kendime bi özel hastaneden doktor falan bakayım mı ne dersiniz..
merhaba kızlar,bende dün boynum için doktora gitmiştim hamile kalmak istedigimi falan söyleyince ilaç yazmak için önce kan testi dedi daha hastalanmama 2 gün var dedim çıkar o dedigittim yaptırdım bugünde kadın dogum doktoruna gösterdim hamilesin dedi üç hafta sonra gel testler yaparız hemde bebege bakarıs dedi şimdi görünmezmiş çok küçükmüş.sadece agır kaldırmamamı ve ani hareketlerden kaçınmamı söyledi.benim hasta olacakmış gibi sancım var ama.enterasan bir olay şimdi kendime bi özel hastaneden doktor falan bakayım mı ne dersiniz..
Evet gerçekten de merak ediyor insan , bugün muayeneye gittim ve göremedim miniğimi , daha çok küçük zaten ama . Bakalım ne zaman göreceğiz ...yerinizde olsam 8. haftadan önce dra gitmezdim kalp atımları ya 6. haftadan yada 8. haftadan sonra başlıyor tabi insan heves ediyor minnacıkta olsa o keseyi görmek için can atıyoruz
hayırlısıyla kucağına alırsın inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?