işallah canım hamileyimdir düşünmüycem artık oluruna bırakıcam allahım ne zaman kısmet ederse artık
18 yaşındayım canım erken biliyorum ama erkenden anne olmak istiyorum
nasıl yani yaştanda kaynaklana bilir mi canım
anladım tatlım artık sıkıntı stres yok o vaktini saatini bekliyo hayırlısı tatlım sen kaç yaşındasın ve adın ne canım
canım benim adım nazlı :) :) :)......................
ne yazık ki bu gün adet gördüm kızlar çok kötüyüm çok ağrım var dünden beri sabah lekelenme oldu 1.2. saat sonra kanamam başladı çok sancım var bebiş yok yani kırmızı kartı gördük yani neyse hakkımda hayırlısı diyecek bişey yok
ne yazık ki bu gün adet gördüm kızlar çok kötüyüm çok ağrım var dünden beri sabah lekelenme oldu 1.2. saat sonra kanamam başladı çok sancım var bebiş yok yani kırmızı kartı gördük yani neyse hakkımda hayırlısı diyecek bişey yok
arkadaşlar aylar sonra hatta tam 1 yıl sonra piknik sezonunu actık inş.devamı gelir dün inanılmaz derecede güzel ama yorucu bi gündü cok cok eğlendim 2 tane yeni arkadaş edindim eşimin 2 arkadasının eşi ve biz gittik arkadaşlarda hamile idi birinin 2 haftası birinin 8 haftası vardı 2side oğlan bekliyo kızıma arkadaş bulamayacagız sanırım daha simdiden talip oldular kızıma :)) manzara harikaydı süper ötesiydi. umarım birdaha yasarız ama nasıl olur bilemem dogum yapıcak olan var bakalım kısmet ne zmana olucak.
Elif cim çok iyi yapmışsınız,
tabi artık havalar güzel tam piknik sezonu..yorucu olsa da değer çok eğlenceli.
bizde cuma günü gidiyoruz tatile.ben de bi an önce denize girmek isitiyorum.
bu arada son bulduğum isim duygu.analizine baktım tam istediğim gibi mücadeleci olsun zoluklar karşısında pes etmesin isterim..analiz tam istediğim gibi..duru duygu uyumlu bir de..bakalım son karar ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?