Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

işallah canım hamileyimdir düşünmüycem artık oluruna bırakıcam allahım ne zaman kısmet ederse artık

işallah canım hamileyimdir düşünmüycem artık oluruna bırakıcam allahım ne zaman kısmet ederse artık

aynen öyle tevekkül cok önemli biliyosun. eğer bu ay olmazsa bile bazı yöntemler var dogal yöntemler onuda denersin. belin altına yastık koyup 1 saat hiç kalkmadan yatın falan yazıyodu bi sitede bide yumurtlama günlerini takip etmen önemli o günlerde sans daha fazla oluyomuş. yastık olayını 2 defa denemiştim ben sanıırım hamile kaldıgımda o gün kaldım belkide. umutsuzluga kapılma sakın. yasın kaç canım

18 yaşındayım canım erken biliyorum ama erkenden anne olmak istiyorum

18 yaşındayım canım erken biliyorum ama erkenden anne olmak istiyorum

benim annemde o yasta hamile kalmıs yapabilen için olur tabiki niye olmasın canım. onunla büyücekssin genelde hep öyle oluyo ya olsun hepimiz miniklerle öğrenicez bazı seyleri,onlarla büyücez. hayırlısı neyse o olsun canım cokta gencsin bence acele etme olmazsa bile yasında etkisi oluyo kafanı bosyere bulandırma sakın

nasıl yani yaştanda kaynaklana bilir mi canım

yumurtalar daha yeni yeni görevlerini yapıyo bide evlenince hormonlar farklılaşıyo yani ben böyle biliyorum okudugum yazılardan hatırlıyorum. oyüzden vucüt bi sistemini düzelsin alıssın o dogru zamanı saglıcaktır sana. okadar farklı bi yapı ki vucudumuz mesela hamile kalındıgında bile neler neler değişiyo vucutta 3 aydan sonra artık vucut hamileliğede uyum saglıyo

anladım tatlım artık sıkıntı stres yok o vaktini saatini bekliyo hayırlısı tatlım sen kaç yaşındasın ve adın ne canım

canım benim adım nazlı :) :) :)......................

ne yazık ki bu gün adet gördüm kızlar çok kötüyüm çok ağrım var dünden beri sabah lekelenme oldu 1.2. saat sonra kanamam başladı çok sancım var bebiş yok yani kırmızı kartı gördük yani neyse hakkımda hayırlısı diyecek bişey yok

daha çok gençsin canım boşver..daha zamanı vardır belki..olur üzülme zaman en iyi ilaçtır demişler..

hakkımızda herseyin hayırlısı canım. herseyde vardır bi hayır daha yolun basındasın inş.dogru zamanda rabbim nasip edecektir.

arkadaşlar aylar sonra hatta tam 1 yıl sonra piknik sezonunu actık inş.devamı gelir dün inanılmaz derecede güzel ama yorucu bi gündü cok cok eğlendim 2 tane yeni arkadaş edindim eşimin 2 arkadasının eşi ve biz gittik arkadaşlarda hamile idi birinin 2 haftası birinin 8 haftası vardı 2side oğlan bekliyo kızıma arkadaş bulamayacagız sanırım daha simdiden talip oldular kızıma :)) manzara harikaydı süper ötesiydi. umarım birdaha yasarız ama nasıl olur bilemem dogum yapıcak olan var bakalım kısmet ne zmana olucak.

üzülmüycem tatlım artık oluruna bırakıcam allah nezaman kısmet ederse

Elif cim çok iyi yapmışsınız,
tabi artık havalar güzel tam piknik sezonu..yorucu olsa da değer çok eğlenceli.

bizde cuma günü gidiyoruz tatile.ben de bi an önce denize girmek isitiyorum.

bu arada son bulduğum isim duygu.analizine baktım tam istediğim gibi mücadeleci olsun zoluklar karşısında pes etmesin isterim..analiz tam istediğim gibi..duru duygu uyumlu bir de..bakalım son karar ne olacak?

ooo ne gzel deniz macerası dahada güzel oluyo. evet piknik cok güzel yorucu fakat harikaydı ortam cok güzeldi göl kenarındaydık her yer yemyeşildi. evet isim güzel umarım kararda güzel olur duruyada uygun dediğin gibi...

aaayyy kızlar 16:30da 4d ultrasonumuz var miniğimi cok cok merak ediyorum... acaba kaç kg oldu boyu saglıgı nasıl bide yüzünün seklini kime benziyo az cok tahminde bulunuruz heralde. kızım bu aralar cok gzel hareket ediyo bazen göbek deliğimin cevresinde dalgalanıyo geriniyo itikliyo cok gıdıklanıyorum tabi. bu gece uykusuz bi gece gecirdim. 4ten sonra yatamadım uyuyamadım bi türlü yataga sıgamıyorum boguluyorum bi ara miniği hıckırık tuttu dakikalarca pıtpıt hissettim. saymadım ama saniyede bi hıckırıyodu dinlerken 10 dk uykuya dalmısım sonra kalktım 7ye kadar tv izledim sonra eşim alıp götürdü içeri yattık 10da kalktım. buaralar sıcaklar ve minik sıkıstırıyo ama sıcaklar özellikle gece mahvediyo bide buaralar göbeğimin üzerine yatıyorum diye korku içerisindeyim önüme arkama yastık koyuyorum benim gibi böyle psikolojisi bozulan varmı. buarada şenaycııımmm tatil tam gaz devam galiba umarım cok gzel gecmiştir ve güzelce dinlenmişsinizdir. resimleri merak ediyorum göbüş resmi cekmedim ben seni bekliyorum..

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kızımızı gördük çok güzeldi :) 941 gr boyuda 35 cm bu hafta için normal mi sanki biraz fazla mı büyümüş 25. haftadayız birde doktor böbreğinde hafif genişleme var ama önemli bişey değil dedi canım çok sıkıldı inş bi dahaki kontrolde normale döner çok üzüldüm sizin bebişler 25. haftada kaç gramdı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…