Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

maşalah maşalahhh okurken ben bile heyecanlandım sağsalim kucağına al bebişini kaçıncı haftada sezeryanın yapılmış olucak bende sezeryanla doğum yapıcamda kaçıncı haftada oluyor?

maşalah maşalahhh okurken ben bile heyecanlandım sağsalim kucağına al bebişini kaçıncı haftada sezeryanın yapılmış olucak bende sezeryanla doğum yapıcamda kaçıncı haftada oluyor?

Amin darisi senin başina c sanim ben 39+0 da olucam ama 38 dede olan oluyo amaa en saglklsı 39 da olmak bebek icerde 1 gn kalsa e bebile kar bence sende sancn yoksa benim gbi 39 dan önce olma

Amin darisi senin başina c sanim ben 39+0 da olucam ama 38 dede olan oluyo amaa en saglklsı 39 da olmak bebek icerde 1 gn kalsa e bebile kar bence sende sancn yoksa benim gbi 39 dan önce olma

haklısın canım içerde ne kadar kalırsalar o kadar büyürler benimde 39. haftada olur inş şimdilik herşey normal sıkıntım yok 30. haftadayız geçen hafta doktorum gez dolaş tatile git denize gir dedi 36. haftaya kadar herşeyi yapabilirsin dedi rahatladım :)

Selam kizlarr ne zamandir buraya yazamiyorum bi firsat buldum geldim hemen..biz 30+2 deyiz yarin kontrolumuz var ve nst icin cagirmisti doktor.nst icin bi oneriniz varmi ilk defa gidicemde:)

Selam kizlarr ne zamandir buraya yazamiyorum bi firsat buldum geldim hemen..biz 30+2 deyiz yarin kontrolumuz var ve nst icin cagirmisti doktor.nst icin bi oneriniz varmi ilk defa gidicemde:)

merhabalar herkese,

alara cım seninle aynıydı hamileliklerimiz.

ben uzun zamandır doktorumu göremiyorum.ağustosun sonunda gidicem inşallah..

bebeğin kalp atışlarıyla alakalı bir şey..ilk hamileliğimden hatırlıyorum.bebeğin hareketini hissettiğinde buton gibi bir şey var basıyrsn

bir de sancı anında bile nstye bağlanmıştık hastane odasında hiç unutmam..

Bakalim yarin anlicam nasi boseymis en cokta boyunu posunu merak ediyorum:) birde sendede adet agrisi oluyomu yine basladi bende arada kasiklarima giriyo yarim saat bi saat suruyo

Bakalim yarin anlicam nasi boseymis en cokta boyunu posunu merak ediyorum:) birde sendede adet agrisi oluyomu yine basladi bende arada kasiklarima giriyo yarim saat bi saat suruyo

günaydıııın arkadaşlar,,

yok canım.bende o kadar uzun süreli olmuyor.en son geçen kıyıda biraz fazla oturdum sanırım.ondan biraz ağrıdı kasıklarım..ama o kadar uzun sürmedi..

yaa şu göbek byüdükçe yatarken ne yapsam nereye dönsem şaşırıyr insan..sola dönük yatmak gerekiyr daha ziyade ama sürekli aynı pozisyonda da yatamıyrsn.arada kısa süreli değiştirsem de daha çok sola dönük yatmaya çalışıyorum kızım için..

ben de boyunu merak ediyorum..şansıma,gittiğim doktorların hiçbiri söylemiyor..vandaki doktorum da söylemiyr.sadece kiloyu söylüyorlar..düz durmadığı için kesin bi şey söylenemez diyorlar..burda bazı topiklerde okudum bazı dr lar söylememeyi tercih ediyorlarmış.sanırım bana da hep onlar denk geldi..olmazsa krfez hastanesinde başka bi dr a bakarım.nasıl olsa geçiici..
aslında kiloda da öyle verilen değerler gerçeğe yakın ama tam olarak gerçeği değil.

arkadalar,
az kaldı bebeklerimize kavuşmamaıza..
o yüzden bebek bakımıyla ilgili bi şey paylaşmak isterim
ben büyük kızımı sallamaya alıştırnca çok zor oldu.3 yaşına kadar sallayarak uyuttum..
ancak bu kızımı sallamaya alıştırmak nyetinde değilim.
o yüzden sallanan beşik yada hamak almayacağım..
ayrıca bana çok söyleyen oldu sallamaya alıştırma sakın diye..gerçekten de öyle..
küçükken bir şey değil ama büyüyünce sorun olur..
şimdi tracy hogg un kitabını okuyrm kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümler..
çok kalın ve büyük bi kitap..daha 50.sayfadayım.sallamadan uyutma yerine yatır kaldır metodunu öneriyr ancak o sayfaya gelemedim daha..
şimdilik okuduğum kadarıyla İngilizce easy sisteminden bahsetmş.
e İngilizce beslenme
a aktivite
s uyku
y senin zmanın
sistemde asla bir programdan bahsedilmemiş her bebek birbirinden farklı..prematüre doğum sarılık
düşük kilolu bebekler yüksek kg lu bebekler hepsinden ayrı ayrı bahsedilmş..
rutin yani ardışık gelen eylemlerden bahsedilmiş.besle,biraz oyala(aktivite)uyut,kendine zman ayır..
yatır kalır yöntemi nedir çok merak ediyorum
ancak kzımdan vee günlük işlerdn istediğim kaar fırsat buamıyrm.bir .çırpıda bitiresim var kitabı..umarım faydası olur..

Anladimcanim zaten onlarda fl olcumu varya onu 7ile carpip boy uzunlugunu soyluyolar.bizde 44cm olmusuz kilomuzda 2kilo10gram cikti ben beklemiyodum bianda bukadar olcagni:)) okudugun kitap guzelmis bence faydasini gorursun ama uygulamakta onemli tabi..buarada normal dogum istiyordumya nst icin sira beklerken kadinin biri hastaneyi inletti nasil cigliklar atiyo cok korktum ne geregi var ol sezeryan olsun bitsin dedim biraz tirsmis durumdayim yani:))ama 15 20dk sonra bebek agladi icim bi tuaf oldu cok guzel ya

evet yazdıklarını okuyunca güldüm şimdi:))doğum yaptığım gün geldi aklıma..
benim gibi cesur yoktur diyordum.
ama başa gelince öyle olmuyor..çok zor normal doğum sancısı,,
can havliyle çok bağırmıştım en iyi ben anlarım onu..
üstelik de bana suni sancı vermediler..o daha beter diye duymuştum..ama herkesin farklı..
2 saatte kurtulan da var..
aslında en güzeli normal doğum..

İyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir..
Artık 30'lu haftalardayız , Allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin.
Doktor randevumuz vardı bugün Deniz 2627 olmuş , boy 45,5 haftası ile uyumlu dedi doktor :)
Saçlarını gördü tekrar ablasının yolundan geliyor küçük cimcime..
Doğum zamanı 22 olarak planlamıştık ama 26 olacak muhtemelen..

Bizden haberler bu kadar :)

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

Gunaydin gecen hafta doktora gittigimde denizim 1 hafta önce 2750 gramdi gecen hafta ise 3400 cikti kusum 650 gram almis bi haftada doktor gorunce masallah dedi boyumusda 52 cm bugn tekrarittim doktor acilma varmi diye bakti 1 cm bile yok olsaydi pazartesi sabahi suni sanci vericekti ama kzim iceriyi cok sevdigi icin cikmaya niyeti yok o yuzden bugn hastane kaytlrmz ypldi pazartesi sabagi sezeryanla saat 9 da melegim kucagima gelicek cok heyecanliyim karnimda gecircgi son 2 gunu kaldi sonra kucagma gelicek ve 39+0 da sezeryan olucam pazartesi gunu bana dua edermisiniz canlarim lutfen herkesin kandilide mubarek olsun bu arada bu gece bol bol dua edelim bebislerimiz icin

hadi bakalım canım
ALLAH yardımcın olsun..bak ne güzel mübarek günde geliyor miniğin..
suni sancı almaman bi bakıma iyi olmuş,,,alanlardan hiç iyi şeyler duymadım çünkü...
peki sezeryanı nasıl olucan genel nestezi ile mi lokal anestezi ile mi ne dedi dr un?sana mı bıraktı?

ilk Denizimiz annesi ile buluşmuştur artık , sağlıkla , huzurla gel küçük melek..
Anneyi çok yorma üzme :))
Sevimcimm nasılsın karşılaşamıyoruz ne zamandır , güya ben raporluyum ama hala şirkete gelip gidiyorum , şirkette ki hanımlar tatilde :) bana kaldı buralar..

iyidir canım umarım sen de iyisindir,
ben bu aralar çocuk eğitimi kitaplarına takmış durumdaym
yahu şirketteki hanımlar hamile bayana mı bırakıyrlar işleri tuhaf..

evet denizcik doğmuş olmalı,
que...den ses çıkmaynca acaba sancısı mı geldi diye falan düşündüm..

arkadaşlar

ben daha hiç hazırlık yapamadım.doğum çantamı, hastane çantamı hazırlayamadm..

evimden uzakta olduğum için..sizler yaptınız mı?

ALLAH korusun acil bişey olsa dımdızlak kalçam ortada...:))

Denizin doğum çantası hazır ,
Benimki de yavaş yavaş hazırlanıyor..
Bir pijama takımım vardı hastahane için , Dagi de güzel bir indirim varmış bir tane daha aldım..
Terlikleri koydum
Islak mendiller tamam
:)

Saç fırçası
diş macunu
emzirme sütyeni ,atleti , külot
Havlu eksik , başka ne koyacaktık listeye bakmam lazım..

Eşim de tutturdu bayram da İzmir'e gidelim diye , yollarda doğurma ihtimaline karşın valizide yanıma mı alsam ne :)

iyi o zaman senin hazırlık bitmek üzere,

ben de bi pijama daha aldım akçay pazarından 10 liraya,,, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…