DKizlar doktordan geldikdoktor amcamız önce nst ye yolladi snra ekg ye snrada 6 tûp kan werdik ultrasonada girdk 2 hafta önce 48 cm we 2750 gram olan prensesim suan 3400 gram we 52 cm boyunda doktor amcamz 2 haftada bukadar buyudugnu gornce sasirdi ne yalan söyleyim ben bilesasirdim cumartesi gnu bda gdcez yatis dosyamz hazrlnck pazartesi sbhda sezeryanla kucagmza gelicek sali günu öglnde ewimze gelicez
maşalah maşalahhh okurken ben bile heyecanlandım sağsalim kucağına al bebişini kaçıncı haftada sezeryanın yapılmış olucak bende sezeryanla doğum yapıcamda kaçıncı haftada oluyor?
Amin darisi senin başina c sanimben 39+0 da olucam ama 38 dede olan oluyo amaa en saglklsı 39 da olmak bebek icerde 1 gn kalsa e bebile kar bence sende sancn yoksa benim gbi 39 dan önce olma
Selam kizlarr ne zamandir buraya yazamiyorum bi firsat buldum geldim hemen..biz 30+2 deyiz yarin kontrolumuz var ve nst icin cagirmisti doktor.nst icin bi oneriniz varmi ilk defa gidicemde:)
merhabalar herkese,
alara cım seninle aynıydı hamileliklerimiz.
ben uzun zamandır doktorumu göremiyorum.ağustosun sonunda gidicem inşallah..
bebeğin kalp atışlarıyla alakalı bir şey..ilk hamileliğimden hatırlıyorum.bebeğin hareketini hissettiğinde buton gibi bir şey var basıyrsn
bir de sancı anında bile nstye bağlanmıştık hastane odasında hiç unutmam..
Bakalim yarin anlicam nasi boseymis en cokta boyunu posunu merak ediyorum:) birde sendede adet agrisi oluyomu yine basladi bende arada kasiklarima giriyo yarim saat bi saat suruyo
günaydıııın arkadaşlar,,
yok canım.bende o kadar uzun süreli olmuyor.en son geçen kıyıda biraz fazla oturdum sanırım.ondan biraz ağrıdı kasıklarım..ama o kadar uzun sürmedi..
yaa şu göbek byüdükçe yatarken ne yapsam nereye dönsem şaşırıyr insan..sola dönük yatmak gerekiyr daha ziyade ama sürekli aynı pozisyonda da yatamıyrsn.arada kısa süreli değiştirsem de daha çok sola dönük yatmaya çalışıyorum kızım için..
ben de boyunu merak ediyorum..şansıma,gittiğim doktorların hiçbiri söylemiyor..vandaki doktorum da söylemiyr.sadece kiloyu söylüyorlar..düz durmadığı için kesin bi şey söylenemez diyorlar..burda bazı topiklerde okudum bazı dr lar söylememeyi tercih ediyorlarmış.sanırım bana da hep onlar denk geldi..olmazsa krfez hastanesinde başka bi dr a bakarım.nasıl olsa geçiici..
aslında kiloda da öyle verilen değerler gerçeğe yakın ama tam olarak gerçeği değil.
Anladimcanim zaten onlarda fl olcumu varya onu 7ile carpip boy uzunlugunu soyluyolar.bizde 44cm olmusuz kilomuzda 2kilo10gram cikti ben beklemiyodum bianda bukadar olcagni:)) okudugun kitap guzelmis bence faydasini gorursun ama uygulamakta onemli tabi..buarada normal dogum istiyordumya nst icin sira beklerken kadinin biri hastaneyi inletti nasil cigliklar atiyo cok korktum ne geregi var ol sezeryan olsun bitsin dedim biraz tirsmis durumdayim yani:))ama 15 20dk sonra bebek agladi icim bi tuaf oldu cok guzel ya
İyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir..
Artık 30'lu haftalardayız , Allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin.
Doktor randevumuz vardı bugün Deniz 2627 olmuş , boy 45,5 haftası ile uyumlu dedi doktor :)
Saçlarını gördü tekrar ablasının yolundan geliyor küçük cimcime..
Doğum zamanı 22 olarak planlamıştık ama 26 olacak muhtemelen..
Bizden haberler bu kadar :)
Gunaydingecen hafta doktora gittigimde denizim 1 hafta önce 2750 gramdi gecen hafta ise 3400 cikti kusum 650 gram almis bi haftada doktor gorunce masallah dedi boyumusda 52 cm bugn tekrarittim doktor acilma varmi diye bakti 1 cm bile yok olsaydi pazartesi sabahi suni sanci vericekti ama kzim iceriyi cok sevdigi icin cikmaya niyeti yok o yuzden bugn hastane kaytlrmz ypldi pazartesi sabagi sezeryanla saat 9 da melegim kucagima gelicek cok heyecanliyim karnimda gecircgi son 2 gunu kaldi sonra kucagma gelicek ve 39+0 da sezeryan olucam pazartesi gunu bana dua edermisiniz canlarim lutfen herkesin kandilide mubarek olsun bu arada bu gece bol bol dua edelim bebislerimiz icin
ilk Denizimiz annesi ile buluşmuştur artık , sağlıkla , huzurla gel küçük melek..
Anneyi çok yorma üzme :))
Sevimcimm nasılsın karşılaşamıyoruz ne zamandır , güya ben raporluyum ama hala şirkete gelip gidiyorum , şirkette ki hanımlar tatilde :) bana kaldı buralar..
Denizin doğum çantası hazır ,
Benimki de yavaş yavaş hazırlanıyor..
Bir pijama takımım vardı hastahane için , Dagi de güzel bir indirim varmış bir tane daha aldım..
Terlikleri koydum
Islak mendiller tamam
:)
Saç fırçası
diş macunu
emzirme sütyeni ,atleti , külot
Havlu eksik , başka ne koyacaktık listeye bakmam lazım..
Eşim de tutturdu bayram da İzmir'e gidelim diye , yollarda doğurma ihtimaline karşın valizide yanıma mı alsam ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?