- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Tabi canim bazen erken bile yatiyorum hareketlerini izlemek icin cok zevkli bisey.ama ben sinirlendigim zaman aninda tepki veriyo kalp atisi artiyomus sanirim cok fena sicriyo o zaman. ona zarar vericem diye uzuluyorum
Ewet byram şekerm o benimgenel anestezıyle oldum ameliyata grerken gule oynaya grdm snra en sn doktorumun bna geldm edacm ddgni duydm snrada uyandgmi herkes amelyathanede herkes hadi bkalm anneşi uyan kzn sni bklyo dyolardi ama ben o an ıstemdşi bi şekilde aglayp çglik atyodum doktorum nye aglyosun bkm ddi canim ck acyodu hastane koridorlarnda sesm yanki yapyodu odama geldgmde kzmi görnce bian btn agrlarmi unuttum o kokusnu duyunca dnyalar bnim oldu anne olmak harika bi duygu o kadar agrm oldu aci cektm ama yuce rabbm mukafatmida cok guzel werdi suan kzma kardes ble dusunuyorum ilersi icn »«
Yeni bi konu actm bazi arkdslri davet ettm abuk subuk laflar yaptilar topikten sogudum bida girmemeyi dusunuyorum kimileri ewliler anne olucklr ama hala cocuklar trip yapiyolar..
Edacım takma böyle şeyleri dicem ama kendimi senin yerine koyuyorum haklısın...
sen kötü niyetle yapmadın ama yanlış anlaşıldın sanırım...baktım ben de biraz boşver kim nerde mutluysa orda olsun..
İnanirmisin beni suan tek anlayan kisi sensin moralim bozuktu sayende duzeldi saol.. ki bu kadar muhaleft olmalarinin nedenini hala cozmus deglm gelmcksnz glmyn ndn sacma sapan yorumlar yapiyonuz dmi . Hepsi bianda ustume geldi moralim bozuldu ...
Kızlar tek kisi gittim en son ama denizimle geri dondüm melegim dogdu pazartesi sabahı saat 9.45 de sezeryanla dunyaya geldicok tatli teyzeleri kizim 51 cm boyumuz 3140 gramda kilomuz basimizin cevreside 36 cm maslallah cok saglikli kizim pazartesi dogum yapti. Dun ciktik oglen hastaneden sadece sutum braz az geliyo gogsumunde hic ucu yok braz zorlaniyo prensesim emerken ama hem emzirip hemde mama veriyorum ve dunden beri humana nin cayini iciyorum sutum artsn dye bugn masallah su gbi akyo sutum hem bi yandan elimde tabetimle size mesaj yaziyorum hemde kizima bakiyirum misil misil uyuyo askim
Gözün aydın canım bende seni düşünüyordum kaç gündür naptı acaba diye sezeryan tarihin belliydi dedim nasıl geçti acaba Allaha şükür kavuştun bebişine darısı bize inşallah :) Çok dikkat et kendine canım anestezi yan etkileri olmadı umarım mide bulantısı başarğrısı falan? Kızın çooook tatlı maşallah Allah bağışlasın Ananlı babalı büyütsün
ama hemen ameliyatın ardından o kadar ağrı çektirmeleri hoş olmamış güzel uyuşturmaları gerekirdi...
emzirdikçe süt gelir diyor uzmanlar sadece anne sütü vermeye çalış derim ben canım mamanın 250 gramı anne sütünün 1 gramı bile etmez ama bunu sende biliyosundur :) tekrar gözün aydın canım çook geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah
Sutum var allahima bn sukurn ama az once doktorm aradi kizimi dun kontrole gtrmstm bu sbhta kan alicklrdi sarilik var snki braz dedi doktor smdi aradi tahlil sonuclri 15 ckms 17 oldugunda hastaneye yatrcklrms bol bol emzr bugn bidr sekerli su ver yarn sbh yne bakalim dedi moralim cok bzuk aglyorum ewde suan bugn 8 gnluk oldu kzm ama halen dha risk var of allahm yardm et...
Gzunde cok az vr yok gbi yuzundede yk gbi ama 15 ckms deger surekli emziriyorum cok korkuyorum. Dahada ykselirse diye dua edin olur mu .. aglamaktan ne hale geldim esimde az once aradi sonuclar ciktimi diye sesimi aglamakli duyunca panik yapti oda , trafige cikicak eve gelmesi icin acele falan eder allah korsun bsy fpn olur allahm esimide kizimida korusun yarabbm .. bide kizim dogduktan sonra 3 gun mama yedi sutumde yoktunondnda oldu braz ...ay canım yaa kıyamam!!!!ama kuzu bebğin gözlerde sararma yoksa bebğin cildindede görünmüyorsa çok hafif bir sarılıktır bu normal canım canını sıkma diyeceğim ama bu mümkün değil tabi bende olsam senin gibi ağlardım kesinn yani öyle sapsarı sararmış bebkler bile tedaviyle normale dönüyor canım doğdruktan sonra vitamin k veriliyor karaciğer hemen üretemediği için yani kanda aşırı bilirubin olması karaciğerin henüz tam çalışmadığından sen emzirdikçe o toparlanır inşallah canım rengine dikkat et bebişin doktorlar bazen gereksiz yere aşırı korkutuyorlar anneleri Allah yardımcın olsun canım bebğine hemen sarılıktan kurtulması için bolca dua edelim üzülme canım herşeyin çaresi var Allaha şükür
Gzunde cok az vr yok gbi yuzundede yk gbi ama 15 ckms deger surekli emziriyorum cok korkuyorum. Dahada ykselirse diye dua edin olur mu .. aglamaktan ne hale geldim esimde az once aradi sonuclar ciktimi diye sesimi aglamakli duyunca panik yapti oda , trafige cikicak eve gelmesi icin acele falan eder allah korsun bsy fpn olur allahm esimide kizimida korusun yarabbm .. bide kizim dogduktan sonra 3 gun mama yedi sutumde yoktunondnda oldu braz ...
Canım dün döndük 3 gibi şirkete geçtik bugün şirkette eğitim semineri vardı , eşime hazırlıklar konusun da yardım ettim ancak girebildim..topiğe..Şenay cım nerelerdesin kıız
hala izmirde misin?umarım tarafiğe takılmamışsınızdır..
biz bile bi pikniğe gideli dedik akçaydan altınolupa gidemedik istanbulu düşünemiyorum..valla kadir gecesi dua ettim İstanbul olamsı diye bugün yerler belli olacakmış bir riveyete göre..bir rivayet göre de 19 unda..
hayırlısı bakalım..
dikkate ettim de ocak ayında buralar çok yoğundu herkes dağılımış sanırı ağustosa eyl
lde ekimde doğum yapanlar diye hareket yok topic te..
elif de yok..
Yeni bi konu actm bazi arkdslri davet ettm abuk subuk laflar yaptilar topikten sogudum bida girmemeyi dusunuyorum kimileri ewliler anne olucklr ama hala cocuklar trip yapiyolar..
Sutum var allahima bn sukurn ama az once doktorm aradi kizimi dun kontrole gtrmstm bu sbhta kan alicklrdi sarilik var snki braz dedi doktor smdi aradi tahlil sonuclri 15 ckms 17 oldugunda hastaneye yatrcklrms bol bol emzr bugn bidr sekerli su ver yarn sbh yne bakalim dedi moralim cok bzuk aglyorum ewde suan bugn 8 gnluk oldu kzm ama halen dha risk var of allahm yardm et...
Canım dün döndük 3 gibi şirkete geçtik bugün şirkette eğitim semineri vardı , eşime hazırlıklar konusun da yardım ettim ancak girebildim..topiğe..
Canım ne topiği açton görmedim , ben verirdim ağızlarının payını , burada iki lafı bir araya getiremeyen kendini bir halt sanan o kadar çok kişi var ki , sadece burda ve bir topik daha var orada sohbet ediyorum zaten..
Hemen endişe etme bir çok bebekte sarılık olur , süt vermene ve hijyene dkkat et.. Doğa da sarılık oldu baş hemşire arkadaşım bana evde florasanslı ışıldak var mı dedi var dedim.. bebeğin gözlerini kapat.. üst kısmını çıplak bırak ve 3-4 saat bu ışığın altında tut ve bol bol emzir dedi yaptık.. ve geçti..
Canım..
Öncelikle minik prensesin turp gibi annesi , bir şeyciği kalmaz sen gönlünü ferah tut , gereksiz insanlarla da sanal da olsa muhatap olup , güzel kalbini yorma.. sende seviliyorsun :)
Benim küçük kurbaa dolanıp duruyor Cuma kontrol var bakalım doğum tarıhını 26 olarak değiştirmek istiyorum Herman bey ok dedi.. detaylarını konuşacağız :) bizde de geri sayım başladı.
Büyük kızım Doğa babaannesi ile İzmir'de Salı günü dönecekler.. bende bugün evimin alt katını temizledim :) Allah güç verirse yarın üst kattayım.. can sıkıntısından temizliğe sardım bugün..
Dinlene dinlene yapıyorum zaten :) arada sancı geliyor , gidiyor..küçük cimcime ayağını bacağını geriyor :)
Benim ne kasilmam nede sancm oldu 39+0 da sabah dunyaya gozunu acti melegim denizim ama ne yalan soyleyim gce yattgmda karnimda bi kipirdasma olmadigi icin braz uzgnm icinde ufak bi can yasatmak cok ayri bi duygu sabah kalktiginda aciktigi icin disari uzqtilan ayaklar eller gunde rahat 5 kere hickirmalar falan , ama artik kizim yanimda o kokusunu icime cekmek ayri bi duygu ..
İnsan anne olunca hayati birden degisiyio artk kendmi degl sdce kizimi dusunuyorum ki ilk goz agri olunca ,esim denizi cok seviyo diye onu kiskaniyodum hmileyken ama suan ben bile esimi unuttum denz dogdugundan beri
zaten garibime benden sira kalmiyo denizi sevmek icin ama evde is bolumu yaptik ben emziriyorum o gazini cikartyo bazen altini degistiriyo ama ilk yikarken deniz brqz mizmizlandi deniz aglynca cok panik oluyo , ki bide 3 tane daha dusunuyo beyfndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?