merhaba arkadaşlar, ne zamandır bakamıyordum buraya , göbüşleri kocaman yaptık sonunda, bende uafk ufak hazırlıklara başladım, bayramdan sonraki hafta beşiğini ve arabasını alıcaz oğlumun, ben park yatak almaya karar verdim, sizlerde hazırlıklar nasıl gidiyor.....
arkadaşlar
ben daha hiç hazırlık yapamadım.doğum çantamı, hastane çantamı hazırlayamadm..
evimden uzakta olduğum için..sizler yaptınız mı?
ALLAH korusun acil bişey olsa dımdızlak kalçam ortada...:))
Bizim biraz erken oldu ama besigimizi aldik odamizda bebiki beklemede:) araba falan bakiyoruz simdide ama ne alinmasi gerektigini bilmek cok zor..aslinda buaralar hastane cikislarini falan yikayip haxir bulundurmkta fayda var ne olur ne olmaz diye.bi geriye kuveti cantasi falan kaldi onlarida bi ara netten alirsam tamamdr.sen nezamn donceksin evine artik gidince halledersin
Bizim biraz erken oldu ama besigimizi aldik odamizda bebiki beklemede:) araba falan bakiyoruz simdide ama ne alinmasi gerektigini bilmek cok zor..aslinda buaralar hastane cikislarini falan yikayip haxir bulundurmkta fayda var ne olur ne olmaz diye.bi geriye kuveti cantasi falan kaldi onlarida bi ara netten alirsam tamamdr.sen nezamn donceksin evine artik gidince halledersin
Merhaba hanımlar ,
Hazırlığı soran arkadaşlar olmuş :) ben sanırım garanticiyim biraz , şu an doğsa bebekle ilgili her şey hazır çok şükür, sadece kendi çantamı toparlamak kaldı. Benim cimcime şanslı hem ablasından , hem de yakın arkadaşlarımızdan epey kıyafet geldi , ben sadece 4 tane tulum aldım o kadar :)
Herkes deposunu boşaltma derdin de, araba teklifleri üçer beşer geliyor :) bakalım seçeceğiz aralarından bir tane ama bana ilerisi için baston araba şart , ağır arabalar hiç kullanışlı değil.
Eşim yurt dışın da yarın dönecek , ondan da bebek telsizi istedim uygun bir şeyler bulursa alacak..
Bizim hazırlıklar böyle , Hastahane işine de karar verdik , florance nightingale de olacak , doktorumuz da ok. Sadece minik meleğimizin gelmesini bekliyoruz..
Bizden haberler bu kadar hanımlar..
Sevimcim benim kızım üç günlükken sen döneceksin demek :) Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim , bir kaç gün giremem sanırım nete..
Kızlar tek kisi gittim en son ama denizimle geri dondüm melegim dogdu pazartesi sabahı saat 9.45 de sezeryanla dunyaya geldicok tatli teyzeleri kizim 51 cm boyumuz 3140 gramda kilomuz basimizin cevreside 36 cm maslallah cok saglikli kizim pazartesi dogum yapti. Dun ciktik oglen hastaneden sadece sutum braz az geliyo gogsumunde hic ucu yok braz zorlaniyo prensesim emerken ama hem emzirip hemde mama veriyorum ve dunden beri humana nin cayini iciyorum sutum artsn dye bugn masallah su gbi akyo sutum hem bi yandan elimde tabetimle size mesaj yaziyorum hemde kizima bakiyirum misil misil uyuyo askim
Denizimizin annesi hoşgeldinnn :) maşallah prensesime annesi ççoookk tatlı çoook.. Allahım sana da kısa sürede toparlanmayı nasip etsin.
sütün için bol marul salatası ve ısırgan çayı tavsiye ederim.. beni iki yıl boyunca idare etti.. Allah bağıslasın tekrar.. darısı başımıza inşallah..
Sevimcim.. Bende yastık aldım , file doğa da kullandım ama yastık daha konforlu sanki , eşim birazdan gelecek , İzmire kaçıyoruz.. hepinizi çok öpüyorum, hayırlı bayramlarımız olsun tekrar..
İzzmiirr izmiiir.. Suanda gitmek istedigim tek yer.ilk defa ailemden uzakta bayram geciriyorum hic bi anlami yokmus cok bunaldim silivride bebisim hayirlisiyla bi gelseydide bana senlik olsaydi(
izmir çok güzel evet canım ben de çok seviyorum hem benim memleketime de yakın..sadece yazı biraz sıcak.bizim körfezde rüzgar sıcağı dengeliyor.ama izmir daha büyük tabii..
bu arada kurban bayramı da 15 ekimmiş bizim minnoşlar da kurban bayramı hediyesi gibi olacaklar inşallah..
burçlara pek inanmam ama terazi burcu olacaklar..
Bende sivasta dogdum ama 17 yil izmirde yasadim cok alismistim oraya.evlenince boyle oldu malesefAynen bi hafta daha bekleseler bayrama denk gelcekler herkes terazi burcunu duyunca ayy isin zor falan diyo bakalim gorcez:)) ya ben buaralar sinirliyim agliyorum bebegim hemen sicramaya basliyo surekli kalp atisi gb
ben de bayrama denk gelirse doktorumu bulamam diye korktum bir an
ama sezeryan olacağı için sorun olmaz herhalde..
tabi insan alıştığı yeri özlüyor benim de yakın arkadaşlarım var İzmirli..bi kaç kez gidip kalmışlığım vardır.
sivası da gördüm bu arada okul gezisinde gittiğim bi kaç şehirden b,iriydi..etnoğrafya müzesi tarihi çarşısı gümüştakıları aklımda kalanlar.mayısta gitmiştk
ama yine de çok soğuktu...
ben de tam tersini duydum çok uyumlu olur terazi burçları diyenler var..
ben öyle burçlara göre yaşamam sadce öylesine eğlencesine bakarım ben koç burcuyum ilk kızım oğlak inatçılığı var evet tesadüf de olabilir..
ne güzel bak hareket ediyor minikler ben de bi hoş oluyorum keşke hep oynasa diyorum
kardeşim kızım falan elini koyuyor hissetmek için
bazen karnımda dalgalanmalar yaratıyor minik..
şükretmeliyiz bence bak yaşıyr meleklerimiz diye.oynaması çok güzel.
karnında bebeği ölenler var..
Denizimizin annesi hoşgeldinnn :) maşallah prensesime annesi ççoookk tatlı çoook.. Allahım sana da kısa sürede toparlanmayı nasip etsin.
sütün için bol marul salatası ve ısırgan çayı tavsiye ederim.. beni iki yıl boyunca idare etti.. Allah bağıslasın tekrar.. darısı başımıza inşallah..
Sevimcim.. Bende yastık aldım , file doğa da kullandım ama yastık daha konforlu sanki , eşim birazdan gelecek , İzmire kaçıyoruz.. hepinizi çok öpüyorum, hayırlı bayramlarımız olsun tekrar..
İYİ canım bayram hediyesi minik deniz..ALLAH bağışlasın üzüntüsünü yaşatmasın...
sezeryandan sonra nasılsın peki?genel anestezi ile mi oldun lokal anestezi ile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?