- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Sevimcim emzirme atletini hast. hiç kullanamıyorsun , hast önlükleri ile ilk günü geçirdim , ertesi gün pijamalarımı giydim. Emzirme sütyeni iki tane olsun , emzirme pedi mutlaka yanına al.
Hastanede hasta pedi veriyorlar ama sen yine de kendine göre bir ped al.
Rezene ve papatya mutlaka olsun , işini kolaylaştırır.
Eve geçince ısırgsan çayını mutlaka günde 2-3 fincan iç.
Hast. Çantasın da götürdüğüm bir çok şeyi kullanmadan geri getirdim.
Külot aldım bol bol sadece bir tanesini kullandım , hast. den hasta külodu giydirdiler sürekli.
Sonda takıldığı için gecelik sordular pijama var dedim istersen bir gecelik bir pijama ayarla.
Terlik , tarak , diş fırçası , macun al.
Göğüs yarası olma ihtimaline karşı , beni dinle :) madacoselle yanına al.. bulunsun..
* Kuzumu yıkadım... doyurdum..ütü yapıyorum :)
Babamız, büyük kurbaamız , babaannemiz dışarıya gezmeye çıktı :)
ben bugün hazırlıklara yavaş yavaş başladım..büyük kızımdan kalan ebek kıyafetlerini bir güzel istifledim.aya yada yaşa göre falan...yıkamak için ayırdım..
ancak bu sefer de çamaşır makinam bozulmuş,,,2 ,3 gündürt o kdar çok çalıştı ki ondan mı acaba bi türlü çalıştıramadım...
dalinin granül sabunundan aldım..yanına da yine dalinin yumuuşatcısından,,
ancak sabunun üzerinde yumuşatıcıya gerek yoktur yazıo..
emziği biberonu kaynattım...
3,6 kg bebek bezi aldım umarım uyar..
rezene çayı aldım ama o da çok kötü kokuyor be yaa...aynı rakı gibiii..iğrençç..nası içicem bilemiyom..
papatya yı bulamadım...
bunun dışında emzirme atletine ihtiyacım olacak..bi emzirme südyeni vr..
şimdilik bu kadar ilk fırsatta makinayı yaptırıp ütüye başlamak niyetindeyim...
ama servis bugün çalışmaz belki pazar diye...
gunaydiin canim..allahimm nekadar guzel bi gundur usuyerek uyanmayi ozlemisim:) bende hacisakirin granulunu aldim onla yikadim uzerinde yazmiyodu oyle bisey demekki dalininki daha farkli.birde bana makineye az koy dediler 1,5 2kasik koydum ama az gorundu gozume bilemedimki..bende 1numara 3-5 kg yazani aldim bitince 3 6 yaparim artik tombislige gore..aman sende bnm gb utuye baslayip hemen bitirmeye calisma kasik agrilarim cogaldi. markete zor gittim geldim adim atamiyorum..
ayynen canım yaa,,,
ben de öyle düşünüyorum balıkesirdeyken yemek yaparken terlerdim.burda terden eser yok.zaten pilot inerken anons etti sıcaklık 25 derce diye..dünya varmışsıcakta hamilelik çekilmiyor...
ben kendimi tutamıyorum ki muhakkak bi şeyler yapıcam..temizlliktir hazrılıktır..
aynen kasık ağrısı yoktu bu kadar 2 ay rahat ettim ama şimdi var..
çok teşekküreler Şenay cım ..
inşallah pede gerek kalacak kadar sütüm olur yaa..
evet gecelik ayarlamam lazım pijamayla birlikte..
madacosellayı da yanıma alacağım canım çok sağol,,,
ıısırgan çayı da aktarlardan mı alıp normal çay gibi demleyeyim yoksa mrketlerde paket halinde var mı
gerçi migrosta ısırgan ıda papatyayı da bulamadım..kutu olarak
gunaydiin canim..allahimm nekadar guzel bi gundur usuyerek uyanmayi ozlemisim:) bende hacisakirin granulunu aldim onla yikadim uzerinde yazmiyodu oyle bisey demekki dalininki daha farkli.birde bana makineye az koy dediler 1,5 2kasik koydum ama az gorundu gozume bilemedimki..bende 1numara 3-5 kg yazani aldim bitince 3 6 yaparim artik tombislige gore..aman sende bnm gb utuye baslayip hemen bitirmeye calisma kasik agrilarim cogaldi. markete zor gittim geldim adim atamiyorum..
canım sordun mu dr una doğum şeklini falan
bebeğin kaç kg kaç cm olmuş
ben cuma günü gitmeyi düşünüyorum
kızlar ben de yatak almak istiyorum
sallanmayan ve mobilyadan bi yatak ama burda istediğim gibi bulamadım
ancak 2 yere baktım sadce
,internetten baktım gg da var ama görmeden alacağım için kararsızım açıkçası,,,
bellonada aristonda var mıdır
istikbaldekini beğenmedim.sallanıyordu çünkü...
bi bebek mağazsaına girdim adama özellikle sallanmayan istiyorum dedim..
sallanan daha iyi değil mi diyor yaa
gel de bana sor sallanan iyi mi....
gitmedim daha canim 35+1 olduk artik ama buaralar giderim en son 34de 2.580 gramdi cok merak ediyorum simdi neladar oldu acaba..seninki en son nekadardi..besikten bahsetmissinya canim ben belis markanin doga modelini aldim ozellikle mdf lake olmasini istedim sallanma ozelligine gelince istersen kilitleyebiliyosun o ozelligi var istersen salliyosun duruma gore bakicaz :)
ayy çok sağolasın canım benim yaaBelis Doa Mdf Lake Beik Beyaz Tr 1734 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik bu model iste tatlim ben sade olsun istemistim bunu buldum tabi bu sitedeki fiyata degil daha uygun aldim:)
sana da günaydın Alara cım,
ben de en son cuma gittim tahlil falan verdim..bu cuma da kontrole gideyim sonuçları alayım bakalım ne diyor dr,,
en son gittiğimde doğum zamanını kınuştuk dr.la 23 ünden soraki hafta dedi,,,
ayy kız bizim tayin durumu 27 sinde belli olyomuş
ben 27 sinde cuma günü olsun dedim eşim şimdi bi de çıkmazsa üzülürüz 28 i olsun dedi..
bakalım karar değiştirmezsek 28 i olacak,,
ebnim minnik en son gittiğimde seninkiyle hemen hemen aynıydı 2600 gr.yalnız foto çekmeyi unuttu dr..o yüzden fl den boya da bakamadım..
ayy çok sağolasın canım benim yaa
3 yere baktım burda yine de yok..sadce izmirde havaalanına giderken en az 10 tane böyle bebek mobilya mağazası görmüşümdür herhalde,,
burda iyice bi bakayım olmazsa internetten alıp marangoza monte ettiririm..
kız bu arada sen daha karar vermedin sanırsam doğum şekline,,
daha gitmediğine göre,,
bence de normaql yapacaksan epidural olsun,,
fazla ağrı hissetme,,
ben de epidural sez düşünmeye başladım..
bizim burdaki özellerin arası devletle iyi uygun fiyatlar
normal doğum gen.anes.ve spin.400 epidural de 1000 liraymış
ben de epidural sez.düşünmeye başladım..
özelde hasta haklaeına gittim ağrısız sez isityrsanız 1000 lira dedi
büyük şehirlerde gen.sez ı 1000e yapıo bilindik özel hastaneler
benim doktor 32.haftadayken rezarvasyon isleminide yapmadik sizle ama erken ilerlwyen haftalarda yaparz gb bi cumle kurmustu normal yapsam o nasil olcak anlamadim:)) burda normal550 sez 650 ama epudral girince nekadar olcak hic bilmiyorum..senin yerinde olsam aciklancagi gun olurdum o sevincle arada kaynar giderdi zaten tayin olduysada cifte mutluluk olurdu.anladigim kadariyla ciksin diye bekliyosunuz hayirlisi olsun tatlim.simdi dusunuyorum da sez olursam 26sini isterim bi ozelligi yok ama benim dogum gunumde 26nisan oda 26eylul olurdu:)
rezervasyon derken sanırım sezeryan yapacağını düşünmüş olmalı normalin rezervasyonu mu olurmuş
işin içine epidyral gir,nce ücret artıyor normalde de sez,da da...
zaten kime normal dogum yapmayi beklicem desem sasiriyo doktorda bu kiz sezeryan olur dedi demekki :) karnim cok kasiliyo iki gundur yamuk yumuk semsert oluyo sende durumlar nasil eksiklerin varmi tamamladinmi herseyi
canım ben evime geldim ya tutamıyorum kendimi muhakkak yoruyorum,,,
ama yine de yapacaklarım bitmiyo,,,
evi istediğim gibi temizleyemiyorum mesela,,
hazılrıklar d aaksadı,,,
ama yavaş yavaş halletmeye çalıiıyrm..emzi,rme südyeni atleti
gçğüs kalkanı falan aldım,,,emizk bi,beron zaten vardı..doğum çantasına bebeğin kıyafetlerini koydum,,
bez koydum 3,6 kg,ıslak mendil yenidoğan için koydum...
ütü yaptım çok yoruludum... 1yaşa kadar kıyafet yıkayıp ütüledim.
hepsinin etiketlerini sökmüşüz,,,bazıları daha bbüyük bazıları yenidoğan ama insan se
çemiyo o yüzden toptan yıkayıp ütüledim.1 yada 1,5 yaşa kadar,,
senin verdiğin siteden yatak aldım ama 15 günde gelir mi bilmem stokta yoksa yeni yapıolarmış
tel deki kız hiç hoşuma gitmedi
benden k kartı bilgileri istedi ben de netten yaparım alışverişiı dedim.sora bozulşdu mu ne
acle olması gerekiyoer demiştim yaa daha önceden...
sanki gıcık oldu,,ben de... yani negatif elektirik aldım...
yaa ben seni nerden tanıyayım öyle herkese kart bilgileri verilir mi..
dışarda da bazı işler vardı büyük kızı bu yıl devlete verlim dedik araştırıyrm..devlet okulu özel kreş falan...
ayy çok yoruluyorum yaa
bi an önce doğursaydık da kurtulsaydık,,,
kiz baya yorucu geciyo desene bende bugun iki mutfak cekmecesi temizledim ama cok yoruldum diger yerler icin kayinvalide gelcekmis baya isime geldi camlar kistan kalma berbat besik temizlencek falann..nasil hemen karar verip aldin yatagi hangisinden aldin cnm.tabi verilmez telden bilgiler oda niye istediyse alla alla :s ins vaktinde yollarlar daha once hic alisveris yapmadim o siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?