- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
benim doktor 32.haftadayken rezarvasyon isleminide yapmadik sizle ama erken ilerlwyen haftalarda yaparz gb bi cumle kurmustu normal yapsam o nasil olcak anlamadim:)) burda normal550 sez 650 ama epudral girince nekadar olcak hic bilmiyorum..senin yerinde olsam aciklancagi gun olurdum o sevincle arada kaynar giderdi zaten tayin olduysada cifte mutluluk olurdu.anladigim kadariyla ciksin diye bekliyosunuz hayirlisi olsun tatlim.simdi dusunuyorum da sez olursam 26sini isterim bi ozelligi yok ama benim dogum gunumde 26nisan oda 26eylul olurdu:)
alara cım bugün eşim de aynı senin giibi dedi ki 25 eylül olsun...ben 25 temmuz o da 25 eylül olsun dedi..
ben 27 sini isitoyrdm.cuma günü olsun diye..bakalım kısmet ne olacak..
inşallah şu eşyalar da gelir yaa
bugün aradım güzel konuştıum galiba kız ilgilenicez dedi.
:))25i yapin ozaman bebigin kilosu gelistiyse tabi beklemezsin bi kac gun daha.bence halleder yollarlar merak etme kargo parasi montaj falan nasil olcakmis sordunmu kargo dahil olsa bari .ben belisin bayisinden almistim icinde yatak dahil 550ydi buyuyen degildi ama lake aldik kargo montajda onlara ait olmustu nettekinden baya uyguna gelmisti..buarada bebek arabasi ne yapsam bilmiyorum cok kararsizim
kargo ücreti onlara ait canım..
bizimki de beşik olarak pahalı bi şey değil..530 falan.1000 liklerin yanında..yani sadece beşiği 1000 olqan var..
yatak 85 bir de uyku seti 200 sanırım o da yani 800 ü buldu..büyük kızımınkini de kayınpederim almıştı modokodan 1000 liraya
onunki de büyüyen..
işte büyük şehirde yaşamanın faydaları,,
istanbulda olsak kargodan mı alırdım ben,
neyse artık istanbula öcü gibi bakmıyorum hayırlısı olsun diyorum..
bebek arabası bence bahara doğru da alınabilir çünü bunlar kış bebeği olacaklar..baharda şöyle hafif bi normal araba yada baston tercih edebilirsin..ağırlığı çok önemli ona dikkat et mümkün olduğunca hafif ve pratik bi şey olsun.
ben büyük kızımda 3 araba eskittim birini iihtiyacı olan birine verdim.2 si haşat zaten.yani benim de yok araba falan..
ama Alllah tan kendi arabam var hala kredisini ödediğim..
inan arabanın hayrıdır ben böyle rahat gidiyrum her yere..2 ay öncesine kadar kullanabiliyrdm tabi göbek büyüdü.acaba bu göbekle kullanabilkecek miyim diye de çok düşündüm tatilde ..çok şükür Allah ıma bi sorun olmadan kullanıyorum ama yine de yoruluyorum...
bu arada 25 i olabilir doğum dr gelişimi 2 hafta ilerde demişti..
sen de yaz kontrole gidince ne yaptın doğum şeklinde falan bebeğin kaçkg kaç cm olur m u canım hadi kendine iyi bak..görüşürz
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.
Kizlar kc gündür sürünuyorum resmen once sol kolumun altnda findk buyuklgnde iceriye dogru buxuyen we cok agrili we acili bezeler ckti .denizmi asiya goturdugum gun bende doktora gozktm gogsndki sutler tam boşalmyosa koluna wurmustr dedı yada kitledir dedi 2 tane hap werdi gecmezse eger bida gel bakalm ona gore iyi huylumu ktu huylumu eger sakncsz bsyse alrz dedi korkuyorum- ertesi gunde bi guzel grip oldum tekgqrar doktora cktm oda ilac werdi o xuzdn kzmi emzrmyo:rum 3 gndr mama yiyo garibim . Ne sewebilyorum nde koklaya blyorum denizmi esimdf grip grip oldu denize kaynanam bkyo nda olmasa cocuga bkn yok
Kizlar kc gündür sürünuyorum resmen once sol kolumun altnda findk buyuklgnde iceriye dogru buxuyen we cok agrili we acili bezeler ckti .denizmi asiya goturdugum gun bende doktora gozktm gogsndki sutler tam boşalmyosa koluna wurmustr dedı yada kitledir dedi 2 tane hap werdi gecmezse eger bida gel bakalm ona gore iyi huylumu ktu huylumu eger sakncsz bsyse alrz dedi korkuyorum- ertesi gunde bi guzel grip oldum tekgqrar doktora cktm oda ilac werdi o xuzdn kzmi emzrmyo:rum 3 gndr mama yiyo garibim . Ne sewebilyorum nde koklaya blyorum denizmi esimdf grip grip oldu denize kaynanam bkyo nda olmasa cocuga bkn yok
Eda cım bi de pompayla göğüslerini boşalt çıkan sütü de çöpe at devamlı ..ialaç kullandığından emziremiyorsun ya..
sütün kesilmesin emzirmeye emzirmeye..iyileşince o süte ihtiyacı olacak miniğinin...
ayy çok geçmiş olsun canım benim..
Eda cım inşallah çabuk atlatırsınız şu zor günleri..üzülme bu günler de geçecek herşeyde bi hayır vardır derler yaa..Elden ayaktan dustum resmen kalkmaya halim yok annem nazar degdi kesin diyo okuyolar beni surekli 4 gundur agzma bisey suremiyorum migdem agzma geliyo hemen zorla yedirmeye clsyolar ilaclari icebileym diye ama yiyemiyorum .. hamileyken midesi bulanmayan bn dogum yptktn snra oluyorm mide bulantisindan ..sutleri pompayla surekli bosaltyorm yoksa olurum heralde agridan pompayla surekli sagiyorum denizide ozel biberonla yediriyoruz ztn eczaneden sorup aldik gece durmuyo diye damakli emzikte kullaniyoz . Dun bi emzireyim dedim denziemziren bayanlara gore sonucta diye yawrum yedi yemesine ama sonra hepsini kustu kusmak nedir bilmeyen cocuk . Beyaz olan sutumde acildi su gibi oldu . Dogum yaptiktan sonra hastaliklari. Bir bir cikmaya basladilar . Denizim karsida yatiyo besiginde sevemiyorum bile en cokta o zoruma gidiyo.. annelik guzel oldugu kadarda zor bi ismis farkina fazlasiyla vardimm . Bide gazimiz vr surekli mizmiziz ama 2 gndur rahatm rezene cayi kullaniyoruz o baya iyi geliyor denizime devit-3 de kullaniyoruz 20 gunden sonra kullanilmasi gerekiyor mus bebeklerde vitamin .. yari kirkimizda cikti ve denizin huylari cok degisti eskiden giki ckmyn kiz simdi bseye kizsn misal sapkasi cok az yuzune insin yikiyo ortaligi kucuk cadibu arada sdf82 senin bebis ne zmn geliyoo gelsin artik merak ediyoruz ve sabirsizlaniyoruzzz
Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR
çok teşekküreler Şenay cım ..
inşallah pede gerek kalacak kadar sütüm olur yaa..
evet gecelik ayarlamam lazım pijamayla birlikte..
madacosellayı da yanıma alacağım canım çok sağol,,,
ıısırgan çayı da aktarlardan mı alıp normal çay gibi demleyeyim yoksa mrketlerde paket halinde var mı
gerçi migrosta ısırgan ıda papatyayı da bulamadım..kutu olarak
merhba kızlar iki ay kadar burda deyildim yazamadim sonunda evime döndüm çok iyi geldi bu tatil işallah hepiniz iyisinizdir kızlar benim hala bebişimyola çıkmadı kısmetya kafama takıyorum artık tedaviye gitmiyorum artık en son rahim filmi istemişti eşimden ise sperm testi istedi dr.eşim sperm testini yaptı dr. iyi hiç bir sorun yok dedi ama ben rahim filmini çektirmedim hala kendi haline bırakıcam artık sıkıldım ne ya bu hep ilaç kullan ama yine kırmızı kartı gör oluruna bırakıcam evet ya eşimde varikosel çıktı ama ilerlememiş amaliyat gerekmedini söyledi dr.
Elden ayaktan dustum resmen kalkmaya halim yok annem nazar degdi kesin diyo okuyolar beni surekli 4 gundur agzma bisey suremiyorum migdem agzma geliyo hemen zorla yedirmeye clsyolar ilaclari icebileym diye ama yiyemiyorum .. hamileyken midesi bulanmayan bn dogum yptktn snra oluyorm mide bulantisindan ..sutleri pompayla surekli bosaltyorm yoksa olurum heralde agridan pompayla surekli sagiyorum denizide ozel biberonla yediriyoruz ztn eczaneden sorup aldik gece durmuyo diye damakli emzikte kullaniyoz . Dun bi emzireyim dedim denziemziren bayanlara gore sonucta diye yawrum yedi yemesine ama sonra hepsini kustu kusmak nedir bilmeyen cocuk . Beyaz olan sutumde acildi su gibi oldu . Dogum yaptiktan sonra hastaliklari. Bir bir cikmaya basladilar . Denizim karsida yatiyo besiginde sevemiyorum bile en cokta o zoruma gidiyo.. annelik guzel oldugu kadarda zor bi ismis farkina fazlasiyla vardimm . Bide gazimiz vr surekli mizmiziz ama 2 gndur rahatm rezene cayi kullaniyoruz o baya iyi geliyor denizime devit-3 de kullaniyoruz 20 gunden sonra kullanilmasi gerekiyor mus bebeklerde vitamin .. yari kirkimizda cikti ve denizin huylari cok degisti eskiden giki ckmyn kiz simdi bseye kizsn misal sapkasi cok az yuzune insin yikiyo ortaligi kucuk cadibu arada sdf82 senin bebis ne zmn geliyoo gelsin artik merak ediyoruz ve sabirsizlaniyoruzzz
Eda cım inşallah çabuk atlatırsınız şu zor günleri..üzülme bu günler de geçecek herşeyde bi hayır vardır derler yaa..
işte anladın mı çok zor annelik..ben de o yüzden istemiyorum 2 den fazla..bazı çalkantılı dönemleri oluyor çocukaların..uysal olan benim kızım bile geçirdi. şimdi rahatımm büyükten yana ..ancak beni de zor günler bekliyor..ama olsun ALLAH sabrını veriyor..sabretmek insanı olgunlaştıryr..
benim doğum kısmetse eylülün son haftası olacak..hayırlısı olsun..heryerde söleme şöle iyiyid böle iyiydi boyu şu kdardı kgu şu kadardı diye..
evet zaten bu dünya başlı başına imtihan değil mi?
günaydıın arkadaşım sana da...
Allah,o büzüşük dudaklara bak.yerim ben seni.ah benim duygucuk da çıkıverseydi teyzesi..
Canım bir kaç gün uğrayamadım foruma Deniz izin verdi de buradayım..Kayınvalidem çarşamba günü gidince kaldık ev ve çocuklarla başlı başına koşturmam çoğaldı :)
Isırgan çayı aktardan aldım paketli değil , kaynamış suya bir tutam atıyorum ve demlenınce içiyorum , iyi geliyor.. bu arada rezeneye bol bol devam..
Sevgili havva , Rahim filmi mutlaka çektir , eğer kanalların kapalı ise ne kadar uğraşırsan uğraş gebe kalma şansın çok az bunun için rahim filmi şart. İstanbul da otuyorsan Fulya florance nıgtıngale Herman İşçiyi tavsiye ederim..
Canım çoook geçmiş olsun aman dikkat et , bende bu ara hapşirmaya başladımumarım sadece hafif bir nezle halidir. Denizin gözleri çapak çapak sürekli çayla pansuman yapıyorum grip mi yaptık diye de endişeleniyorum Salı günü dr kontrolümüz var , ondan öncesi ptesi günü sağlık ocağından çağrıldık.. boyumuz 48 di 51 , kilomuz 2970 çıkmıştık hast. 3590 olmuş ( maşallah :) ) teyzeleri..
Sütüm yarıyor sanırım Allahın izni ile..
Gaz sancısı için metsil damla verdi sağlık ocağında ki dr. hiç bir işe yaramadı. Berko ilaçın ZİNCO bitkisel gaz damlasını aldım..maşallahımız var.. çok rahat gaz çıkarmaya başladı kuzu.. ama geceleri hiç durmayan bir mızmızlığımız var..sürekli meme de olmak sürekli emmek istiyor .. gögüs uçlarım çok acıyor..madacasolle olmasaydı ben yanmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?