- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
ya canim kizinda onemli bisey yoktur umarim sende dikkat etsen guzel olur ama haklisin insan unutuveriyo acil durumlarda .biz kizimla 34+1 olduk artik haftalar geciyo.senin agrilarin basladimi bebek topluyomu kendini alt taraflarda ?
Süpersinnn darısı başıma inşallah 6'lı rakamları görürüm inşallah :)
Bu arada daha kırkın dolmamış , bence bir süre daha kaç enişteden :)
Ben kan ilaçlarını ve vitaminleri almaya devam ediyorum.. umarım iştah açılması yapmaz :)
Ben cok cabuk kilo alip cok cabukta verebilen biriyim nedeni bilinmezz
Ben ne kacicam ondn denizim saolsun onu bndn kacrtmya yetiyo yawrum alarm gbij babasi bna yaklassin basliyo aglmya tabi bu durumdan esim bya sikayetci bide deniz dogmdn once 3 tane daha yapalim diyodu ohhh deniz burnundan getriyo onuhn
Bide basima bu lohusa halimle is cikarttilar vay efendm ew kucukmus sigmazmisz vs ev kucuk flnda degl 4 oda ama sen onu kaynanamla kaynatama anlt bu ewi satip yeni yapilmis dubleks bi ew alalim size dedi bn ewimdn memnunm bu ewi anca temizliyorum dubleks ewde napicam
Zaten 3 kisiyiz ewde acaba ilerde kaynanamlar bize falan mi yerlesmeyi planliyoo ..
Aman bana dubleks deme :) heveslendik aldık , 7 oda üst kata hafta oluyor cıkmıyorum bile.. cok gereksız geldi üst kat sadece yatılı mısafırler ıcın ıyı ...
Aevımcım dıkkat et sende kendine ani hareketler yapıp meleğime zarar vermeyesin... vee ist.olsan ben cekerdım melegının fotograflarını annesiii..
Hadi ya eşi yaslanmis demek inan ilk defa duyuyorum kendine iyi bak dinlen bari.36. Haftada kac kiloki bebegin sancilarin cikiyomu peki
Benim ewim satiliga cikti ble gediyoorr ewim komsular yardim edinnben dubleks mubleks istemiyorum kim temizlicek o ewi kucuck kizim vr ztn onunla mi ilgilencem ewlemi ' sorsan edayi rahat ettirmek niyetleri ama . Ben bu ewimde gayet rahatim ..
Kac gndur hatta aydir sorucm sorucm ama unuttum sormayi artk olan oldu gerci de esimin kolundan japonca soyadi yaziyo ve dövme olan vucutta gusul abdesti kabul olmuyomus annem esimin kolunu gordukce kuplere biniyo ama gogsundeki kartal dovmesini gormedi daha hicsmdide enseme senin adini yazdircam diyo bana ben istemiyorum ztn gunahtan batmissin dahada ypma dedm gecen gun .. zaten su dovme meraki nerden geliyo bilmiyorum bende sevdigim adamin adini vucuduma yazdrmk isterm ozellikle alyansimi kullandgm parmgmn ustune ama bzde oyle seyler hos degl esimde baya zipir bisey gencligine veriyorum daha yasi 22 aa artik baba oldu yaptklrna dkkt etmesi grk ...
Plasentada kalsiyum birikmesi yani kireçlenme oluyormuş. Buna eşi yaşlandı diyorlarmış. Bu da bebeğin beslenmesini güçleştiriyormuş. Zayıf olduğu için de karın çevresinde gelişme geriiği vr dye tabir ediyorlar. Şimdi 37. haftadayım. Cumartesi 2190 gr.. çıktı. NST iyi çıkıyor. NST de huursuzluk tespit ederlerse veya bebeğin kilo alımı durursa bir şekilde doğuma alacaklar.
Bende alyansta isim çok severim :) ama inancım gereği yaptıramıyorum belki hint kınasından olur :)) ne dersin..
Müge senin de çok az kalmış Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
yok canım zannetmiyorum yerleşmeyi istesinler..lahusalık döneminde insan ok hassas oluyor haliyle..Ben cok cabuk kilo alip cok cabukta verebilen biriyim nedeni bilinmezz
Ben ne kacicam ondn denizim saolsun onu bndn kacrtmya yetiyo yawrum alarm gbij babasi bna yaklassin basliyo aglmya tabi bu durumdan esim bya sikayetci bide deniz dogmdn once 3 tane daha yapalim diyodu ohhh deniz burnundan getriyo onuhn
Bide basima bu lohusa halimle is cikarttilar vay efendm ew kucukmus sigmazmisz vs ev kucuk flnda degl 4 oda ama sen onu kaynanamla kaynatama anlt bu ewi satip yeni yapilmis dubleks bi ew alalim size dedi bn ewimdn memnunm bu ewi anca temizliyorum dubleks ewde napicam
Zaten 3 kisiyiz ewde acaba ilerde kaynanamlar bize falan mi yerlesmeyi planliyoo ..
Şenay cım benim arabanın borcu bitince batıya gidersek biz de ev almayı düşünüyoruz...ama dubleks istemiyorum ben..kayınvaldemler kendilerine ev aldı eşim de yardım edecek benim fikrimi hiç sormadılar..aman sormasınlar çok da tın..zaten artık eskisi gibi karışmıolar bana...evi de güya bebek erkek olsa onun üstüne yapacakmlarmış..ben de yedim...nüyük kızımı çok seviyolar güya onun üstüne niye yapmıolar..neyse çok da sorun değil..Aman bana dubleks deme :) heveslendik aldık , 7 oda üst kata hafta oluyor cıkmıyorum bile.. cok gereksız geldi üst kat sadece yatılı mısafırler ıcın ıyı ...
Aevımcım dıkkat et sende kendine ani hareketler yapıp meleğime zarar vermeyesin... vee ist.olsan ben cekerdım melegının fotograflarını annesiii..
Plasentada kalsiyum birikmesi yani kireçlenme oluyormuş. Buna eşi yaşlandı diyorlarmış. Bu da bebeğin beslenmesini güçleştiriyormuş. Zayıf olduğu için de karın çevresinde gelişme geriiği vr dye tabir ediyorlar. Şimdi 37. haftadayım. Cumartesi 2190 gr.. çıktı. NST iyi çıkıyor. NST de huursuzluk tespit ederlerse veya bebeğin kilo alımı durursa bir şekilde doğuma alacaklar.
Benim ewim satiliga cikti ble gediyoorr ewim komsular yardim edinnben dubleks mubleks istemiyorum kim temizlicek o ewi kucuck kizim vr ztn onunla mi ilgilencem ewlemi ' sorsan edayi rahat ettirmek niyetleri ama . Ben bu ewimde gayet rahatim ..
Kac gndur hatta aydir sorucm sorucm ama unuttum sormayi artk olan oldu gerci de esimin kolundan japonca soyadi yaziyo ve dövme olan vucutta gusul abdesti kabul olmuyomus annem esimin kolunu gordukce kuplere biniyo ama gogsundeki kartal dovmesini gormedi daha hicsmdide enseme senin adini yazdircam diyo bana ben istemiyorum ztn gunahtan batmissin dahada ypma dedm gecen gun .. zaten su dovme meraki nerden geliyo bilmiyorum bende sevdigim adamin adini vucuduma yazdrmk isterm ozellikle alyansimi kullandgm parmgmn ustune ama bzde oyle seyler hos degl esimde baya zipir bisey gencligine veriyorum daha yasi 22 aa artik baba oldu yaptklrna dkkt etmesi grk ...
Aaa ewet benim aklima hic gelmedi hint kinasi guzel fikirrbiraksam butun vucuduna yazdircak biseylerde allaha bin sukur lafim geciyo ewde ..
Gecen gun moralim cok bozuldu ama o bna saka yapms snra gelip ozur dileyip sarildi ama o laf beynimde kaldi bana 'DenizAnasi' dedi...
Bende onu bazen severken şapşalim diyorum ama o üstüne alinmiyo bile hicc viz gelir tiris giderrbide deniz olduktan sonra hepten herseyde darilmya basladi omu dogurdu bnmi belli dgl acaba deniz yanimda fln yatiyo surekli onu opuyorum fln dye kiskaniyomu ?:26:
Güle güle git güle güle bize oradan da yaz :) Sevimcim..
yazarım tabii
ama çok iş var...şimdi ev kirlenmiştir..yardımcı kadın tutmam gerekecek ayarladım bile kadın.
çağırmışken doğum öncesi temizliği yaptırayım diyorum...zaten benim yapmam mümkün değil..
2 aydır buralardayım..denize doydum..ama çok güzel son kez giitcez bugün..çok rahatlatıyor insanı...
Sekerkokusu; Bende ona isim takmayı bilirdimde kilolu olsa tombisim falan derim o kim kilo kim formuna cok dikkat ediyo süş püs desen o biçım .. bikere hic unutmam esimle sevgiliydik nisan falan yoktu daha bigun esimin arkadasi bana sen bu cocuga nasil sewdirdin kiz kndni normlde o kizlari hep bakimsz sewimsiz bulur demisti.. esim bekarken biraz su baba parasi yiyen evlatlardandida sonradan düzeldi ama evlenince simdi gezsn bakayim bekarlar gibi yiyosaa bana kalmadan babası mahveder onu ama her ne olursa olsun seviyorumm hergeleyiihayatimin aski kiziminda babasi o benim inatci tosbagammm
Sdf82+; tutmaya tutarim ama ole genc citir pitir bsy olmck kirk yaslrnda kapali herkezin hayalinde canlndrdgi ve tvlerde gordugu bi yrdmclrdn oluckcitir pitir bsy olursa kisknrm bn esime fln bkmya klkr bkere dilim yndi o knuda cnku...
evet canım inşallah seneye kızlarla güzel tatiller yaparız..Rahatlatmazmı :)
Ben Amazon da girmeyeceğim dedim , ama tenha olunca ve hava çok sıcak olunca girdim rahat ettim :)
İnşallah seneye yaza iki meleğimizle güzel bir tatil yaparız..
Sekerkokusu; Bende ona isim takmayı bilirdimde kilolu olsa tombisim falan derim o kim kilo kim formuna cok dikkat ediyo süş püs desen o biçım .. bikere hic unutmam esimle sevgiliydik nisan falan yoktu daha bigun esimin arkadasi bana sen bu cocuga nasil sewdirdin kiz kndni normlde o kizlari hep bakimsz sewimsiz bulur demisti.. esim bekarken biraz su baba parasi yiyen evlatlardandida sonradan düzeldi ama evlenince simdi gezsn bakayim bekarlar gibi yiyosaa bana kalmadan babası mahveder onu ama her ne olursa olsun seviyorumm hergeleyiihayatimin aski kiziminda babasi o benim inatci tosbagammm
maşallah canım ALLAH sizi ayırmasın bir yastıkta kocatsın inşallah bence sen de hoş bi kızsın ki seninle evlenmiş yaaa.....
Sdf82+; tutmaya tutarim ama ole genc citir pitir bsy olmck kirk yaslrnda kapali herkezin hayalinde canlndrdgi ve tvlerde gordugu bi yrdmclrdn oluckcitir pitir bsy olursa kisknrm bn esime fln bkmya klkr bkere dilim yndi o knuda cnku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?