- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Sekerkokusu; Bende ona isim takmayı bilirdimde kilolu olsa tombisim falan derim o kim kilo kim formuna cok dikkat ediyo süş püs desen o biçım .. bikere hic unutmam esimle sevgiliydik nisan falan yoktu daha bigun esimin arkadasi bana sen bu cocuga nasil sewdirdin kiz kndni normlde o kizlari hep bakimsz sewimsiz bulur demisti.. esim bekarken biraz su baba parasi yiyen evlatlardandida sonradan düzeldi ama evlenince simdi gezsn bakayim bekarlar gibi yiyosaa bana kalmadan babası mahveder onu ama her ne olursa olsun seviyorumm hergeleyiihayatimin aski kiziminda babasi o benim inatci tosbagammm
Sdf82+; tutmaya tutarim ama ole genc citir pitir bsy olmck kirk yaslrnda kapali herkezin hayalinde canlndrdgi ve tvlerde gordugu bi yrdmclrdn oluckcitir pitir bsy olursa kisknrm bn esime fln bkmya klkr bkere dilim yndi o knuda cnku...
Şenay cım kız korkulu rüyam gerçek oluyor sanırım...İstanbul var eşimin istediği yerler arasında ve onu ilk sıraya yazıyor yaaaa...
izmir 2.sırada..ne olur puanı ondan yüksek biri çıksa da o gitse...adanada olduğu gibi...adana bu sefer 3te..
Şenay cım kız korkulu rüyam gerçek oluyor sanırım...İstanbul var eşimin istediği yerler arasında ve onu ilk sıraya yazıyor yaaaa...
izmir 2.sırada..ne olur puanı ondan yüksek biri çıksa da o gitse...adanada olduğu gibi...adana bu sefer 3te..
Şenay ım vallahi haşatım çıktı desem yeridir..:)) Sevim'cim gel işte yamacıma.. bebişleri birlikte büyütelim..büyük kızlarımız da birlikte büyüsün :))
Denizimin ilk banyosunu da yaptırmış bulunuyorum biraz :) sancılı oldu ama olsun mis gibi oldu meleğim...
Gecemiz de şükür iyi geçti , ısırgan çayına başladım , sütümü ve kalitesini arttırsın diye..
Göbeğimi bugün itibarı ile ince bir tülbentle bağladım :)
Kilomu ölçtüm 71.3
Bizden bu kadar :)
gelin gelin istanbulabende hic istememistim esim kalkti silivriyi yazdi enazindan istanbulun kalabaligindan uzagiz yalniz emekli yeri ya bana gore degil:).ama kafaya taktim o izmire gidilecek tayin isleri uzun isler ama sabretcemm.sen niye istemiyosun istanbulu
İki gecedir titreyerek uyanıyor ve üzerime yorgan alıyorum .Herman beye sordum süt ateşi veya enfeksiyon olabilir güğüsleri boşaltalım ve minoset alalım dedi. Geçmezse görüşmeye çağırdı. Başına böyle bir şey gelen var mı .
çok geçmiş olsun canım
dikkat et muhakkak kendine..
benim hiç olmadı..sen avrupada mısın and damı
bu arada istanbul ç.çıkması olasılığı daha az diyorlar
eşimin arkadaşları falanç..
izmir ise tepecik araştırma..orası seçilmezmiş..
hay dedim ağzınızdan bal damlıyo..
İki gecedir titreyerek uyanıyor ve üzerime yorgan alıyorum .Herman beye sordum süt ateşi veya enfeksiyon olabilir güğüsleri boşaltalım ve minoset alalım dedi. Geçmezse görüşmeye çağırdı. Başına böyle bir şey gelen var mı .
canım sen silivriye istanbul mu diyorsun tekirdağ ayol silivri ..bence yani..oraya daha yakın..
isatnbulu istemeemk için o kadar çok sebebim var ki
orda okudum üniv ile birilikte 7 yıl jkaLDIM
gayet iyi bildiğim bi yer..
çok kalbalık yaa..
trafiği ayrı dert hırlısı hırsızı mı dersin..
kalabalık sınıfları mı dersin.sayfısız seviyesiz öğrencileri mi BENİM Bİ DE LİSE...
evet çok güzel hatta tr nin en güzelşehri ama istanbul dansa VAN ı tercih ederim..
benim eşimd e dr bu arada kalp uzmanı...olursa avrupa yakasındaki siyami ersek olacakmış o da halkalııdaymış...
Canım eksık olma.. dun aksam ıyıydım umarım sorun olmaz.. Ben Anadolu - Ümraniyedeyim..canım..
cok gecmis olsun emziriken falan cok terlermisya insan havada sicak zaten serinlemek icin bisekilde usuttunmu acaba
ŞENAY ım
kız olsun halkalı da olsa görüşürüz bi şekilde..
ben anadoluyu daha iyi biliyorum..
biz de ümraniyede kaldık evlendikten sora..
bu arada sen cimcimeni ne zaman yıkadın?kaç gün geçtikten sora..
ilk banyosu nasıl oldu ağladı mı?
sanki ben duruyu bi süre yıkamadım diye hatırlıyorum...
coğrafya branşım..
ancak ben alıştım memnunum iyi ki de lise olmuş diyorum şimdi...
ancak ben hep doğuda görev yaptım ist.u hi düşünemiyorum ne yaparım nasıl yaparım..
kalabalık sınıflarda...üstelik benim sesim öyle fazla çıkmaz gür değil yanii..bu da benim
için dezavantaj..
hele ki istanbul gibi bi yerde..
ancak dediğim gibi alıştım seviyorum..lisee tam bana göre..
ben dün zorladım kendimi herhalde..sancı yada ağrı hissettim...
yok daha nst ye girmedim..dün bi ara doktoruma gittim..doğum tarihini falan konuştukk..
23 ünden sonraki hafta..artık biz hangi gün istersek bize bırakıyor..
25,26,27 si olabilir mi dedim olur dedi...
ancak foto çekmeyi unutttu o derece yoğun..
burda herkes hamile yaşlısı, genci...
Alaracım belki de dediğin gibidir hapşirmaya da başladım bugün( hasta olmasam bari..
Canım görüşürüz tabi ki sen hele bir gel :) İlk banyosunu perşembe günü yaptırdım göbeği de 6 gün de düştü. Göbek artık sadece %70 lik alkol ile temizleniyor belki de ondan düşüyor bu kadar erken :)
İlk banyo 5 dk sürdü :) ağlama fırsatı bulamadık :)
ben bugün hazırlıklara yavaş yavaş başladım..büyük kızımdan kalan ebek kıyafetlerini bir güzel istifledim.aya yada yaşa göre falan...yıkamak için ayırdım..
ancak bu sefer de çamaşır makinam bozulmuş,,,2 ,3 gündürt o kdar çok çalıştı ki ondan mı acaba bi türlü çalıştıramadım...
dalinin granül sabunundan aldım..yanına da yine dalinin yumuuşatcısından,,
ancak sabunun üzerinde yumuşatıcıya gerek yoktur yazıo..
emziği biberonu kaynattım...
3,6 kg bebek bezi aldım umarım uyar..
rezene çayı aldım ama o da çok kötü kokuyor be yaa...aynı rakı gibiii..iğrençç..nası içicem bilemiyom..
papatya yı bulamadım...
bunun dışında emzirme atletine ihtiyacım olacak..bi emzirme südyeni vr..
şimdilik bu kadar ilk fırsatta makinayı yaptırıp ütüye başlamak niyetindeyim...
ama servis bugün çalışmaz belki pazar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?