Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ALLAH ayırmasın canım bir yastıkta kocatsın inşallah..

Şenay cım kız korkulu rüyam gerçek oluyor sanırım...İstanbul var eşimin istediği yerler arasında ve onu ilk sıraya yazıyor yaaaa...
izmir 2.sırada..ne olur puanı ondan yüksek biri çıksa da o gitse...adanada olduğu gibi...adana bu sefer 3te..

Senin kadar olmasamda bende guzelim sdf82
Oyle bi yardimci almam lazim ewe kapali bi kadin hatta teyze oyle genc bisry alamam alirsam cildirirm dusunmekten ..
İnsallah bi yastikta kocamayi allah nasip eder bize ,....
Ama esimin halasi sinir biri uyuz bekarken imam nikahmz vrkn bn hamile kaldm dye esime cocuk dogmadan ewlenme dogduktn sonrada dna testi yaptr demis ztn o sozleri dedktn sonra esim ve ailesi onunla baglantıyi kestiler .. bana resmen o zaman o sokak kadini muamelesi yapms ah ben duysaydm keske yle derkn sonradan kaynanam onunla telefonla konusurken duydum o gece agka agla canim cikmisti kizimi aldirmayi bile dusunmustum esime aldrcgmi deyince kafayi yedi ardndanda sen benim kadinimsin artik deyip hemen dugunu yaotk suan hersey yolunda allahima bn sukur allahm oyle fesat insanlrdan korusun herkesi yarabbim !!!

gelin gelin istanbula bende hic istememistim esim kalkti silivriyi yazdi enazindan istanbulun kalabaligindan uzagiz yalniz emekli yeri ya bana gore degil:).ama kafaya taktim o izmire gidilecek tayin isleri uzun isler ama sabretcemm.sen niye istemiyosun istanbulu

:)) Sevim'cim gel işte yamacıma.. bebişleri birlikte büyütelim..büyük kızlarımız da birlikte büyüsün :))

Denizimin ilk banyosunu da yaptırmış bulunuyorum biraz :) sancılı oldu ama olsun mis gibi oldu meleğim...
Gecemiz de şükür iyi geçti , ısırgan çayına başladım , sütümü ve kalitesini arttırsın diye..
Göbeğimi bugün itibarı ile ince bir tülbentle bağladım :)
Kilomu ölçtüm 71.3

Bizden bu kadar :)

İki gecedir titreyerek uyanıyor ve üzerime yorgan alıyorum .Herman beye sordum süt ateşi veya enfeksiyon olabilir güğüsleri boşaltalım ve minoset alalım dedi. Geçmezse görüşmeye çağırdı. Başına böyle bir şey gelen var mı .

Şenay ım vallahi haşatım çıktı desem yeridir..
dün sabah 5.30 da yolA çıktık izmir e doğru.bizim uçak 10 30 daydı yaa..
1 saat de rötar yaptı uçak..neyse 2 gibi vandaydık..
gözünü sevdiğimin vanı
ben dopal klimali şehir diye boşuna demiyorum ama uykusuz kalmıştımk bi kere...
aşırı yorgun bi şekilde kendimi eve attım
bir de ne göreyim
evi bi şey götürüyor resmen..7.aya kadar kendim idare ettim..
ama şimdi mümkün değil..erkekler hiç bakmıyorlar eve yaa..camı açmıiş cam sürekli açıkmış,,,
iki karış toz du her yer..zaten çok yorgunum...bugün de kadınlar geldi...
zaten ben durmuyorum muhakkak bi şeyler yPIYPRUM BU GÜN DE HAşatım çıktı..
yine yorgunum..
kileri falan düzenledik..taŞINM sırSINDA EŞİM ANA BAB GÜNÜ yapmış kileri...ben de yapamıyom hemen yoruluyorm..çok youldum çok...
neyse ki durunun bebekliklerini çuıkardım bi gü<el düzen verdim herşeye..
daha bebek kıyafetlerine el atamadım...bakalım dinleneyim ona da el atacağım..hazırlıklara başlamam gerekiyor...
ama zoru gitti kolayı kaldı..zevkle kendim yaaparoıım ütü falan..

canım sen silivriye istanbul mu diyorsun tekirdağ ayol silivri ..bence yani..oraya daha yakın..
isatnbulu istemeemk için o kadar çok sebebim var ki
orda okudum üniv ile birilikte 7 yıl jkaLDIM
gayet iyi bildiğim bi yer..
çok kalbalık yaa..
trafiği ayrı dert hırlısı hırsızı mı dersin..
kalabalık sınıfları mı dersin.sayfısız seviyesiz öğrencileri mi BENİM Bİ DE LİSE...
evet çok güzel hatta tr nin en güzelşehri ama istanbul dansa VAN ı tercih ederim..
benim eşimd e dr bu arada kalp uzmanı...olursa avrupa yakasındaki siyami ersek olacakmış o da halkalııdaymış...

çok geçmiş olsun canım
dikkat et muhakkak kendine..
benim hiç olmadı..sen avrupada mısın and damı

bu arada istanbul ç.çıkması olasılığı daha az diyorlar
eşimin arkadaşları falanç..
izmir ise tepecik araştırma..orası seçilmezmiş..
hay dedim ağzınızdan bal damlıyo..

çok geçmiş olsun canım
dikkat et muhakkak kendine..
benim hiç olmadı..sen avrupada mısın and damı

bu arada istanbul ç.çıkması olasılığı daha az diyorlar
eşimin arkadaşları falanç..
izmir ise tepecik araştırma..orası seçilmezmiş..
hay dedim ağzınızdan bal damlıyo..

Canım eksık olma.. dun aksam ıyıydım umarım sorun olmaz.. Ben Anadolu - Ümraniyedeyim..canım..

canım sen silivriye istanbul mu diyorsun tekirdağ ayol silivri ..bence yani..oraya daha yakın..
isatnbulu istemeemk için o kadar çok sebebim var ki
orda okudum üniv ile birilikte 7 yıl jkaLDIM
gayet iyi bildiğim bi yer..
çok kalbalık yaa..
trafiği ayrı dert hırlısı hırsızı mı dersin..
kalabalık sınıfları mı dersin.sayfısız seviyesiz öğrencileri mi BENİM Bİ DE LİSE...
evet çok güzel hatta tr nin en güzelşehri ama istanbul dansa VAN ı tercih ederim..
benim eşimd e dr bu arada kalp uzmanı...olursa avrupa yakasındaki siyami ersek olacakmış o da halkalııdaymış...[/QUOTE]

hahhha aynen ya istanbula bibucuk saat uzaklikta(otobusle) ama napalim istanbula bagli olunca :)) bizde ilk bi kac ay istanbulda yasadik esim 2saatte ise gidiyodu resmen o yuzden buraya kactik simdi 10dakikada hastanede oluyo:)izmire tayin.olana kadar beklicez..buaada sen ne ogretmenisin lisede.lisedeki ogrencilerle ugrasmasida cidden zor hepsinin kani deli akiyo hic cekilcek gibi degiller:)sende hazirliklara baslarsin artik aman fazla zorlama ben dun utu yaptim şaşi oldum midem bulandi minik minik kiyafetler..cantamizida simdiden azbucuk hazirladim..sen hic nst ye girmedin daha dimi

cok gecmis olsun emziriken falan cok terlermisya insan havada sicak zaten serinlemek icin bisekilde usuttunmu acaba

hahhha aynen ya istanbula bibucuk saat uzaklikta(otobusle) ama napalim istanbula bagli olunca :)) bizde ilk bi kac ay istanbulda yasadik esim 2saatte ise gidiyodu resmen o yuzden buraya kactik simdi 10dakikada hastanede oluyo:)izmire tayin.olana kadar beklicez..buaada sen ne ogretmenisin lisede.lisedeki ogrencilerle ugrasmasida cidden zor hepsinin kani deli akiyo hic cekilcek gibi degiller:)sende hazirliklara baslarsin artik aman fazla zorlama ben dun utu yaptim şaşi oldum midem bulandi minik minik kiyafetler..cantamizida simdiden azbucuk hazirladim..sen hic nst ye girmedin daha dimi[/QUOTE]

coğrafya branşım..
ancak ben alıştım memnunum iyi ki de lise olmuş diyorum şimdi...
ancak ben hep doğuda görev yaptım ist.u hi düşünemiyorum ne yaparım nasıl yaparım..
kalabalık sınıflarda...üstelik benim sesim öyle fazla çıkmaz gür değil yanii..bu da benim
için dezavantaj..
hele ki istanbul gibi bi yerde..
ancak dediğim gibi alıştım seviyorum..lisee tam bana göre..
ben dün zorladım kendimi herhalde..sancı yada ağrı hissettim...
yok daha nst ye girmedim..dün bi ara doktoruma gittim..doğum tarihini falan konuştukk..
23 ünden sonraki hafta..artık biz hangi gün istersek bize bırakıyor..
25,26,27 si olabilir mi dedim olur dedi...
ancak foto çekmeyi unutttu o derece yoğun..
burda herkes hamile yaşlısı, genci...

Canım eksık olma.. dun aksam ıyıydım umarım sorun olmaz.. Ben Anadolu - Ümraniyedeyim..canım..

ŞENAY ım
kız olsun halkalı da olsa görüşürüz bi şekilde..
ben anadoluyu daha iyi biliyorum..
biz de ümraniyede kaldık evlendikten sora..

bu arada sen cimcimeni ne zaman yıkadın?kaç gün geçtikten sora..
ilk banyosu nasıl oldu ağladı mı?
sanki ben duruyu bi süre yıkamadım diye hatırlıyorum...

coğrafya branşım..
ancak ben alıştım memnunum iyi ki de lise olmuş diyorum şimdi...
ancak ben hep doğuda görev yaptım ist.u hi düşünemiyorum ne yaparım nasıl yaparım..
kalabalık sınıflarda...üstelik benim sesim öyle fazla çıkmaz gür değil yanii..bu da benim
için dezavantaj..
hele ki istanbul gibi bi yerde..
ancak dediğim gibi alıştım seviyorum..lisee tam bana göre..
ben dün zorladım kendimi herhalde..sancı yada ağrı hissettim...
yok daha nst ye girmedim..dün bi ara doktoruma gittim..doğum tarihini falan konuştukk..
23 ünden sonraki hafta..artık biz hangi gün istersek bize bırakıyor..
25,26,27 si olabilir mi dedim olur dedi...
ancak foto çekmeyi unutttu o derece yoğun..
burda herkes hamile yaşlısı, genci...[/QUOTE]

cografyayi cok severdim taaaki kpss ye kadar.beni ters kose yapti 9 dogru 7yanlis 2bos yapmisim fena bi sinavdi:)neyse iste dogumuna az kaldi doktor banada artik vermiyo goruntu sadece olcumlerin oldugu kagidi veriyo.ultrasonadami almadi seni? sen hangi tarihi istiyosun bende buara epudural normal dogumu arastiriyorum varmi cevrenizde boyle dogum yapan..senin neguzel belli dogum seklin ben hala doktorla konusmadim bunu

cok gecmis olsun emziriken falan cok terlermisya insan havada sicak zaten serinlemek icin bisekilde usuttunmu acaba

Alaracım belki de dediğin gibidir hapşirmaya da başladım bugün ( hasta olmasam bari..

Canım görüşürüz tabi ki sen hele bir gel :) İlk banyosunu perşembe günü yaptırdım göbeği de 6 gün de düştü. Göbek artık sadece %70 lik alkol ile temizleniyor belki de ondan düşüyor bu kadar erken :)
İlk banyo 5 dk sürdü :) ağlama fırsatı bulamadık :)

cografyayi cok severdim taaaki kpss ye kadar.beni ters kose yapti 9 dogru 7yanlis 2bos yapmisim fena bi sinavdi:)neyse iste dogumuna az kaldi doktor banada artik vermiyo goruntu sadece olcumlerin oldugu kagidi veriyo.ultrasonadami almadi seni? sen hangi tarihi istiyosun bende buara epudural normal dogumu arastiriyorum varmi cevrenizde boyle dogum yapan..senin neguzel belli dogum seklin ben hala doktorla konusmadim bunu[/QUOTE]
alara cım coğ ile aranı bozma sen yine bakarsın yine ona ihtiyacın olur..
benim dr yeni sezeryandan çıkmıştı.sekreterine hadi hadi diyordu...diyorum ya burda yaşlı teyzeler bile hamile..
gençleri düşünemiyorum..
yoğunluktan dolayı usg de baktı kg sunu söledi..fotovermeyi unuttu.soradan gelip hatıllattım..unutttum.zaten haftaya tahlil sonuçlarını almaya gelicen ozaman bakarız dedi..eşimin tayin durumu 27 sinde belli olacak..hala karar vermiş değilim.ilk kızıma 8 aylık hamilyken atnadım..
bu kızım da izmir i müjdelerse bana tam olacak yaa..uğurlu kızlarım benim..
epidural normal prenses doğum olarak da geçiyor..yani ağrısız doğum bence çok güzel
çevremde hiç yok ama
epidural normal doğuran ama bence iyice araştır dr una sor..anestezistine sor neymiş nasılmış maliyeti ne kadarmış hastaneye gidince öğren..
bizim burda gen.anestezi de lokal anestezi sez da 400...

geçmiş olsun canım bakalım biz de göreceğiz...
bu kızım müjdelerle gelsin dileğim..tam tayin sonucunda geliyor..

ben bugün hazırlıklara yavaş yavaş başladım..büyük kızımdan kalan ebek kıyafetlerini bir güzel istifledim.aya yada yaşa göre falan...yıkamak için ayırdım..
ancak bu sefer de çamaşır makinam bozulmuş,,,2 ,3 gündürt o kdar çok çalıştı ki ondan mı acaba bi türlü çalıştıramadım...
dalinin granül sabunundan aldım..yanına da yine dalinin yumuuşatcısından,,
ancak sabunun üzerinde yumuşatıcıya gerek yoktur yazıo..
emziği biberonu kaynattım...
3,6 kg bebek bezi aldım umarım uyar..
rezene çayı aldım ama o da çok kötü kokuyor be yaa...aynı rakı gibiii..iğrençç..nası içicem bilemiyom..
papatya yı bulamadım...
bunun dışında emzirme atletine ihtiyacım olacak..bi emzirme südyeni vr..
şimdilik bu kadar ilk fırsatta makinayı yaptırıp ütüye başlamak niyetindeyim...
ama servis bugün çalışmaz belki pazar diye...

Sevimcim emzirme atletini hast. hiç kullanamıyorsun , hast önlükleri ile ilk günü geçirdim , ertesi gün pijamalarımı giydim. Emzirme sütyeni iki tane olsun , emzirme pedi mutlaka yanına al.
Hastanede hasta pedi veriyorlar ama sen yine de kendine göre bir ped al.
Rezene ve papatya mutlaka olsun , işini kolaylaştırır.
Eve geçince ısırgsan çayını mutlaka günde 2-3 fincan iç.

Hast. Çantasın da götürdüğüm bir çok şeyi kullanmadan geri getirdim.
Külot aldım bol bol sadece bir tanesini kullandım , hast. den hasta külodu giydirdiler sürekli.
Sonda takıldığı için gecelik sordular pijama var dedim istersen bir gecelik bir pijama ayarla.
Terlik , tarak , diş fırçası , macun al.
Göğüs yarası olma ihtimaline karşı , beni dinle :) madacoselle yanına al.. bulunsun..

* Kuzumu yıkadım... doyurdum..ütü yapıyorum :)
Babamız, büyük kurbaamız , babaannemiz dışarıya gezmeye çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…