Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

nerden biliceksinki iste deneyim oldu sanada bak ikinciyi direk sez olcan.ben aciya dayanirim en azindan ne cesaretlerle kasimi dudagmi kulagmin kikirdagni korkmadan deldirmistim canimin acimasini pek onemsemiyorum cok siddetli adet sancilarimda olmazdiki kiyasliyim onunla :)hayirlisi canim sag saglim atlatalimda her sey unutulur zamanla.senin kontrol simdi haftaa bir mi ben artik haftada bir gitcekmisim birde sana bebisinin ultrason fotosunu veriyomu bana sadece olcum bilgilerini veriyo artik bende acaba buyudu gorunmuyomu diye dusunuyorum bise demiorn

evet herşeyin hayırlısını istemek lazım en önce.
acıya dayanıklı olmak avantajdır..aynı ağrı kimine dayanılmaz gelirken kimine daha hafif gelir..tabii unutulur..hele kucağın aldığın anı düşününce daha kolay katlanırsın..aslında en güzeli normal doğum dediğim gibi...benim kontrol 16 sında.zaten çalışamaz rapoumu da alacağım o gün..yok vermio yaa.balıkesirdeyken gittiğim özel hastanedeki dr laarın usg si daha iyi herhalde yüzü poposu olduğu gibi ortadaydı..ancak dr iki gidişimde de foto vdermedi.3,sünde ben hatırlattım.onda da fl yazmoı...ve görüntü hiç net değil...bana da sadece kg sunu sölüyo..son gidişimde zorla söledi boyu..ben de artık bi şey demicem..hayırlısı olsun hepimiz için..

bu arada bugün 1,5 saat aralıksız temizlik yaptım..ben de şaştım kendime..hem de koltukları falan çekerek dip bucak temizliği.aslında yapmasam daha iiyiydi ama tutamadım kendimi..tüm evi süpürüdm ve buharlı tem.ile sildim..çok yoruldum..tozları da yarına bıraktım komşum diyor niye sen yapıosun?..yahu tutamıym kendimi..kendimde takat bulur bulmaz yapıom...erken doğum yapmasam iyidir.üstelik benim sancım gelmemeli ilki sez. olduğu için hayati tehlike olur...Allah korusun hepimizi...

canim niye dikkat etmiyosun biliyorum bianda kuvvet geliyo oturmak istemiyoruz ama sonrasini dusunmemiz lazim.bende esim evdeyken yarin ev supurcem o dagniklari topluyo ben supuruyorum dha kolayima gidiyo bikere kendisi supurdude bu ne ya bu odayida yapamicam dedi isten kacti :)) sen ismini ne koycaktin..buarada okullar aciliyo sen 2yil ucretsiz iznemi ayrilacaksin planin ney

Alara cım aynen dediğin gibi bi an kuvvet geliyor ama sonrasını da düşünmeliyiz..zaten o kuvvet her zaman geşmiyor..hazır gelmişken yapayım dedim.zaten özellikle alt tarafımı hissetmedim dün..
ismini duygu düşünüyoruz.ablasına da uyumlu olsun diye..ablası duru..
önce doğum iznimi kullanacağım 4 ay..sanırım ikinci dönemin başında da biter..daha dedikleri gibi 24 haftaya çıkmadı.yasalaşmadı hala doğum izinleri.herhalde seçimleri bekliolar...2.dönem de heyet raporlarıyla falan idare ederek çocuğumu en az 1 yaşına geitrmk niyetim.sora da Allah kerim belki kv yi çağırırım...zaten ücertsiz izin alamam sağolsun arabam maaşımın çoğunu yemekle meşgul..ama 2 yıl kaldı.2 yıl sora bitio borcum..
doğumuma da kv gelmio annem gelio..ancak annemi evinden uzaklaştırmak ona en büyük kötülüğü etmektir..şimdiden soruo gidiş dönüş alın biletimi 1 aydan fazla kalamam diye.kv ise gelmeye hiç yanaşmadı..zaten sürekli birlikteydik.bu bebeğimde tek olucam..senin yanında birileri olacak mı?

evet ya 1yasina grtirsen izinlerle super olur benced.ilk dogumda bi ay yaninda olsunda birileri sen deneyimlisin halledersin gerisini canm .bendede bolluk var iki annede gelcek kiz kardesimde olcak.annemler izmirden geliyo 20gun 1aydan fazla duramazlar kayinvalidede cocukesirgemede calisiyo iki hafta izin almis beylikduzunde oturuo ordan gelcek hrpsini bi arada bn nasil idare etcm asil o mesele :))

kız, dikişlerin nasıl ağrıo mu kendini nasıl hissediyorsun?

sonunda ikna oldu eşim..27si bi aksilik olmazsa doğum zamanı..

Sevim'cim.. dikişler artık beni rahatsız etmiyor çok şükür iyiyim.. göbekte gidiyor yavaç yavaş , 7 gündü sanırım bağlamaya başladım..

kizlar hastane cantasina bebek icin havlu falan koydunuzmu gerek varmi sizce birde bi gun icin kac tane bez koysamki bilemedim

Bebek için havlu koymadım , ama kağıt havlu aldım yanıma..
Bebek için ağız silme mendilleri yaptırmıştım onları aldım , fazla sütü çıkardığı için bol bol kullandım..aklın da olsun..

Sevim'cim göbek için sadece %70 lik alkol kullanılıyor.. gazlı bez falan kapattırmıyorlar.. 6 gün de düştü Denizin göbeği..

az kaldı çok heyecanlıyım Şenay ım yaaa..son 16 gün...hayırlısı olsun..
Alara cım anladığım kadarıyla ilk bir ay kalabalığın olacak..anne ile kaynana nasıl olur onu düşünemiyorum...ama olsun az kalıyorlar.ev curcuna olacak..belki de annen bi şey söliyecek kv den başka şey.bunlar tecrübeli oldukları için seni sindirebilirler.sen yine de hazırlıklı ol.. :)ama az kalıyolr..artık yıkamayı falan kendin yapmaya çalış o filelerden falan al..
tecrübe kazanırsın..

Evet Sevimcim..son 16 günün :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende senin kadar heyecanla bekliyorum meleğini annesi..:)

Ben geldm artk surekli gremiyorum denz bya huzursuz kabiz yapti mamalar kzmi fitl kullank gecti smdi sutte weryorum ama yetmyo ustne bde grip gbi oldu braz burnu tıkali zor nefes alyodu o xuzdende bruno damla aldk smdi bya duzeldi fstgm uyuyo bbsyla beraber

merhaba arkadaşlar bu saatte uyanık olan var mı aranızda? 40 Haftamdayım.sancılar 7 dkda bir oluyor şuan ama aşırı değil adet sancısı gibi.dra gitmeli miyim hemen ?

Eki Görüntüle 800703 annesinin kuzusu bu bu cuma kirkmz doluyo
büyümüş melek kızımız ayy çok tatlı yaa.lohusalık da bitmek üzere.oooo çok güzel nice 40lara innşallah canım...
merhaba arkadaşlar bu saatte uyanık olan var mı aranızda? 40 Haftamdayım.sancılar 7 dkda bir oluyor şuan ama aşırı değil adet sancısı gibi.dra gitmeli miyim hemen ?

merhaba canım..40 hafta bekledi demek senin minik..hiç de acelesi yokmuş.çok merak ettim de ne yaptın?müsait olunca yazar mısın?doğum yaptın mı?suyun gelemsi çok önemli su geldi mi bebek tehlikede demektir.suyun geldi mi sancın da olmasa koş hastaneye...ne yaptın umarım ALLAH bir avazda kurtarmıştır...

Canım çok geçm,ş olsun Denizime.. umarım şimdi daha iyidir annesi..Bizim de gözlerimiz çapaklı ,dr. göz yaşı kanalı darlığı olabilir diye masaj onerdi..gün için de sürekli yapıyoruz, bizim de gaz problemimiz var bitkisel damlaya başladık.. kuzularımız sağlıkla büyüsün inşallah..

Eki Görüntüle 800703 annesinin kuzusu bu bu cuma kirkmz doluyo

Maşallah kuzumaa.. darısı başımıza inşallah...biz de 21 Eylül de bir ayımızı dolduracağız az kaldı :)))

kizlar spinal sezaryan olan varmi.sali gunune kadar artik net kararimi dr a soylemem gerekli.normal dogum agir basiyodu ama yavas yavas sezeryana dogru kayiyorum iki turlude aci cekcem sezeryan oluyim enazindan gelcegi vakti biliyim hazirlikli oluyim yanimda ailem olsun diyorum.kaynanacigim canimi skti ama en basindan beri normal yapmam konusunda israrci sezaryan vidyolari izleyip beni korkutmaya calisiyodu:)tabi onlarin hepsini bende izledim korkmuyorum.simdi esim annesiyle konustu sez olcak sanirim dedi kalkmis diyoki sez olmasin gor bak bebek hasta olcak hemen diyo allahim akil ver ya..sirf onun inadina sez olcam o olacak:)

zor oldu ama bende doğum yaptım dinlenmeden sonra bende yazıcam sizlere
merhaba canım sana..
ne güzel doğumunu yapmışsın..zor oldu diyorsun ya sezeryan mı oldu normal mi?fırsatını bulunca yaz olur mu?çok merak ediyorum doğum hikayelerini..Allah bağışlasın yavrunu..üzüntüsünü yaşatmasın hep yüzünü güldürsün innşallah..

boşver canım sen kv ni..sen he he de sonra sezeryanını ol.hiç polemiğe girip de kendini ve bebeğini strese sokma..
seni çok iyi anlıyorum ben de o aşamalardan geçtim...benim de kayınbabam ilki normalden sezeryana dönünce tepki gösterdi.ancak benim o halimi görünce kimseye de tek bir laf düşmedi...en azından sancı çekmeyeceksin bu da çok güzel bi şey...bak kendini benim yerime koydun son yazışmamızda hem sancıyı çekip hem de sezeryan olsam sinir olurdum herhalde dedin..ne kadar zor değil mi?..hem normal doğum sancısı çek öyle böyle değil kısa da sürmesin ..hem de sezeryan ol..daha kötü..hiç olmazsa ne istediğini biliyorsun...

spinal olan tanıdıklarımdn kimisi sezeryan sorası baş ağrısı çok çektim derken kimisi de hiç bir sıkıntı çekmedim diyor..
yani bu da kişiden kişiye değişen bi durum..
benim ilki geneldi mecburen.. bunda epidural olacak

kızlar bana da ne oluyorsa deprem oluyr sanıyroum çok korkuyorum..
sanırım başım dönüyr..dün uyurken eşim hareket edince de çok korktum..sanırım vanda olmanın sonucu...az önce de başım döndü.deprem oldu sandım yaa...nedense 2 gündür daha çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…