- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
canım
ne yaptın?son kararın yine sezeryandan mı yana?bence normal de olsa sezeryan da olsa hiç korkma..hepsi gelip geçiyor.ikisinin de avantajları, dezavantajları var...
sezeryana daaha yakınım demiştin ya,
eğer spinal düşünüyorsan bak ben ağustos ve eylül annelerinin doğum hikayelrini okudum spinal sez.yaptıran çok olmuş..bi oku istersen..belki ben de spinale dönerim daha anestezi dr uyla görüşmedim.epiduralde süt daha geç geliyormuş diye duydum.diyorum ya herkes bi şey söylüyor...
Eki Görüntüle 802857 bide yakndn bkn prensesmin gözlerne mavi mi dglmi dye
Eki Görüntüle 802862 dünyanin en tatli seyi kzmin o kuck ayaklari :-*
hala sez dusunuyorum tatlim artik olsunda bitsin sabirsizlaniyorum.sali gunu yine kontrolum var artik haftalik gidiyorum bu kararimi doktorada soylicem.spinalle epudralin ne farki varmiski hic arastirmadim ben ikisindede belden igne yokmudur.sen ne yaptin gittinmi kontrole buaralar
ben yarın gidecem canım..bakalım doktorum ne diyecek?.daha bir kez bile nst ye girmedim ayrıca..umarım hakkımızda hayırlısı olur..doğum yapmak zor annelik ondan da zor..anestezi dr una gönderiomuş kendi dr um bakalım daha görüşemedim ama görüşmekte fayda var..bu arada geçmiş topiklerde okudum sütün geç gelmesiyle alakası yokmuş epidural anestezinin..sanırım kişiden kişiye değişen bi durum.epidural anestezi olup da sütü hemen gelenler varmış..zaman yaklaştıkça bende heycan dorukta sen hangi günü seçicen bakalım.benim dr um 23 ünden soraki haftayı uygun buldu sat ıma göre..tarihi de bana bıraktı.biz de 27 sini seçtik..ayy benim ekim ennelerinde mesajlaştığm bi arkadaş erken doğum yapmış..ikimizin de satı aynıydı..şaşırdım..hayırlısı olsun hepimiz için ne diyiimm.hala sez dusunuyorum tatlim artik olsunda bitsin sabirsizlaniyorum.sali gunu yine kontrolum var artik haftalik gidiyorum bu kararimi doktorada soylicem.spinalle epudralin ne farki varmiski hic arastirmadim ben ikisindede belden igne yokmudur.sen ne yaptin gittinmi kontrole buaralar
Anneannemizin hediyesı markasi BabyHope önerirm gayet guzel we koonforlu hem anakucagi hemde oto koltugu
Eki Görüntüle 803622
Eki Görüntüle 803612
5yaş kardesim ve beni hatirlatiyo cok guzek kiskanmistim onu gizli gizli dovmekmi dersinn parmagni kapi aralarina skistrmaya calismakmi neleer neler:)ama bn hakliydim artik onun istegine gore yasar olmustuk o usur diye gezmelere gitmezdik bnde cocugum aklim gezmede tozmada neyse iste hersey sizin elinzde ama kiskancak yapcak bise yok :) yaptiklarim icin pismanim tabi:) doktordan gelince yaz bakalim neler dicek doktorun bnde sali gunu 37+0 olcam o gun gidicem bakalim dr beycimin hngi gunleri bos :) nekadara olcan sezeryanikızlar bu arada biz dün bi tandığdığımız ziyaretine gittik.. orda kızımdan 10 ay büyük bi kız vardı.onunla olucam diye bütün gün sabırsızlandı...neyse şöyle bi konuşmalarına şahit oldum..
o kız kızıma kardeşin erkek mi kız mı diye sordu.benimki kız dedi.sora aa çok kötü hep kavga edersiniz senin eşyalrını hep almak ister dedi..
ben de o kızın annesine gülerek anlattım..rengin yangına körükle gidiyor diye..annesi de o kardeşinin kız olmasını istedi erkek olduğu için çok üzüldü. o yüzden biz de böyle diyerek çare bulduk..ama dedim bu bizim için iyi olmadı yahu...:))
umarım kardeş sendromunu çabuk atlatırız..aralarında hemen hemen 5 yaş olacak..
5yaş kardesim ve beni hatirlatiyo cok guzek kiskanmistim onu gizli gizli dovmekmi dersinn parmagni kapi aralarina skistrmaya calismakmi neleer neler:)ama bn hakliydim artik onun istegine gore yasar olmustuk o usur diye gezmelere gitmezdik bnde cocugum aklim gezmede tozmada neyse iste hersey sizin elinzde ama kiskancak yapcak bise yok :) yaptiklarim icin pismanim tabi:) doktordan gelince yaz bakalim neler dicek doktorun bnde sali gunu 37+0 olcam o gun gidicem bakalim dr beycimin hngi gunleri bos :) nekadara olcan sezeryani
ela ismi bu aralar çok popüler, hem sade hem güzel bence, rabbim adıyla yaşatsın.....
kızlar ben de dr dan geliyorum..heyecanlı ve hareketli geçti benim için gün..ilk olarak usg de baktı dr umkg usunu sordum 3,5 dedi ama bence imkansız..çünkü daha geçen hafta 2800 dü..kesin yanılıyor bu cihazlar..daha sonra doğum ile ilgili konuştuk ben daha sormadan dr um beni önce nst ye ordan da anestezi dr na gönderdi.nst ye girerken anesteiz dr nunu gördüm.çünkü internetten kim diye bakmıştım..aynı zamanda başhekimmiş.tel.da konulşuyordu..dr umdan bahsederk 3 sezeryanı var diye..neyse yanına gittiö çok güler yüzlü ve kibar bi dr..ben lokal anestezi ile sez.olmak istiyorum ancak epiduralin daha az ağrılı olduğunu duydum dedim.o da siz aradaki farkı biliyor musunuz araştırdnız mı dedi.ben de başladım anlatmaya..o da epiduralin sanıldığı gibi olmadığını söyledi spinali önerdi.spinal türkiyede daha çok tercih ediliyor dedi..epiduralde daha kalın bi iğne kullanılıyr..etki olarak daha uzun sürüüyr dedi..sora tel nu çaldı..daha zaman var görüşürüz dedi gitti.ben tatmin olmadım haliyle..ama tekrar görüşücem dr la kesin..iyi de ben internette tam tersini okudum..kendi dr um da epiduralde daha çok baş ağrısı oluyr dedi..şaka gibi yaa..okuduklarımın tam tersi..eşime anlattım demekki spinalde daha çok tecrübeliler sen onların söyledğini yap bak felç olursun falan...
off off bisuru karisiklik iste dr bana tercih bile sunmadi direk epudral degil spinal yapiyoruz dedi.bakalim bende yarin ne gelismeler olucak..fl si kac cikti peki.belki almistir canm kilo son haftalar aliyomus cogu bebek ya.
off off bisuru karisiklik iste dr bana tercih bile sunmadi direk epudral degil spinal yapiyoruz dedi.bakalim bende yarin ne gelismeler olucak..fl si kac cikti peki.belki almistir canm kilo son haftalar aliyomus cogu bebek ya.
sen de epiduralden konu aç bakalım bu sefer ne dicek.epidural sez.bi de fl si kg su ne merak ettim bizim yakındı birbirine..bu aletlet yanılabiliyr..tahmini ölçüm bunlar..
canim gunaydin nstdeyim simdi okadar yedim ictim geldim bebegim ebeyi zorluyo hareket ettiremiyolar:)) dr bana direk epudral yapmiyoruz hastanede demisti o yuzden sorsam spinali onercektir ama yinede bkim sorim bi sac boyasinida sorcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?