Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

SDF82 = coook teskkr ederiz teyzesii kizimin huyu degisti ama cadılasti birazz kuzucugm gözler masmavi oldu kucuk prensesimin artik donmez renkleri sanmiyorum . Bosnak kizi oldu kuck prensesm boyuda baya uzadi kilosu desen masllah subanallah 4 bucugu gecti

SEKERKOKUSU= kyamam bnm prensesimin adasi olan kucuk denizimizin gözleri capak mi yapmiss teyzesi yesin onuu benim tosunum gun gectkce buyuyo mamayi artk ek olrk veriyorum sutum yetmyo :-( grip vs atlattik allahma bn sukur bide artk gozlerimin icine bakiyo seslendimmi donup tepki veriyo gozlerindeki perde gitti kucuk pisiciğmin hani cocuklr kirki ckmdn gormz derleryaa

psikolojik olarak tedirgin oluyosundur bence.bazen ben bile drprem olcak hissine kapiliyorum ki sen bide vandasin..kendini rahatlatmaya bak..ya feysbuk kullaniyosan senin icin bi sakincasi yoksa bni eklesenya dogumumuz ayni zamana denk gelccek ben bide acemiyim ilk bebek yardimci oluruz.dogumdan sonra surekli buraya bakamayabilirim ama teldende olsa feyse giriyorum hmn:)

maşallah cimicimeye yahu,şimdi o büyüdükçe daha da güzelleşir,böyle yanaklar sarkar falan tam ısırmalık ama kıyamam ısırmaya..:))kız ne güzel hem mavi gözlü hem de adı deniz..ne çok yakışır mavi gözlülere bu isim..oldum olası mavi gözlülere deniz ismini çok yakıştırmışımdır..maşallah kuzucuğa...nazar surelerini falan oku da bi şey olmasın yavrucuğa..felak ve nas surelri iyi geliyormuş...

ALLARA cım yazdım özeline canım..kız benim tel de çok kötü o güzelim tel.larımı kızım 3 sene önce bi dafa turşu suyuna attı bi dafa da sürahiye attı..muhtemelen senin tel.benimkinden güzeldir.ben de bu yüzden kötü bi tel aldım...benimkiyle sadece konuşuym o kadar..2,3 yıl sora belki güzel bi şey alabilirim..yani tel den internete giremiyrm ben..

39 haftalıkken artık 4 kilo olunca sezeryan oldum ama çok pişmanım keşke normal olma şansımı deneseydim diyorum.çok ağır geçti birde büyük bir miyom bulundu oda alındı.bittim yani bin kere pişman oldum sezeryan olduğumua.epidural sezeryan oldum.ameliyat esnasın tamam çok iyi ama sonrası çok kötü geçti ve geçiyor.

Sdf82= denizim mavis mavis bakinyo ki hc mavi olur dye beklemiodumm bana surpriz oldu simdi yanimda onu elliyorm seviyorum opuyorm ama karnimdaki halinide ozlemedm degl hatta en cokta gece tm uyucgm zmn icerde kipir kipir iiprsmasini acikinca hizli hizli tekmeler atisini .
Kucuk kurbisimi gozleri kapaliyken yani uyurken falan bna kalan butun hallerinde babasina brnzetiyolarr
Emzircegm zaman biraz gec kalaym basliyo soylenmye emerkn ble soylnyo bazenn cok komik oluyo var ya. Kucuk prensesim bnm

allahım çok tatlı be yerim ben onu allah nazarlardan korusun çok sevdim ben denizi ya allahım çoçuk isteyen herkeze hayırlı ve saglıklı e
vlatlar nasip et aminnnnnnn

Kyamam yaa bende sezeryan oldum 40 gun once bugn bebisimle kirkimiz doldu ben genel anestezi ile oldum ameliyattan ciktigimda feryad figan bagrp cglik attm bi yarm saat agrm coktu taaki kizimi goresye kdr snra hersey gecti 1 gun cok sikinti cektm ertesi gn gayet iyiydim suan hicbi sikintim yok 1 aydir agri ron vs hcbsy klmdi sende giran once iyles insallah kizinmi oldu oglun mu ben 39+0 da szryan oldum doktor ultrasonda 3 bucuk. Dort kiloya ykn gormstu fkt denizim 3140 gram dogdu boyuda. 52 cmydi suan boyumus 61 cm kilomuz dort bucugu gecti masallah subanallahh

zor oldu ama bende doğum yaptım dinlenmeden sonra bende yazıcam sizlere

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün annesi..

,

Genel anestezi ile ikinci defa sezeryan oldum , akşamına ayaktaydım , bu biraz bünye ile alakalı sanırım , kimisi benim gibi gün için de ayağa kalkarken , kimisi kırk gün yatıyor. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde al bebeğini kollarına..

Tansiyonun düşüyor olabilir, bu ara artık otur yorma kendini iş güç yapacağım diye..

allahım çok tatlı be yerim ben onu allah nazarlardan korusun çok sevdim ben denizi ya allahım çoçuk isteyen herkeze hayırlı ve saglıklı e

2 tane denizimizvr biri bnm biride arkdsmz olan sekerkokusunun masqallah ikiside cok tatlilarr saol bu arada amin

bence sen sezeryan olduğuna şükretmelisin.benim kuzenim de miyomdan dolayı sexzeryan oldu..ve oğluna uğurlu meleğim kurtardı beni diyor..zira sezeryan olmasaydın miyom için tekrar sezeryan gibi ameliyat olmak zorunda kalacaktın..sezeryanın belki spinaldir...epiduralde fazla ağrı olmuyr diye biliyorum bakalım ben de yaşayıp göreceğim..
zaten bebeğin 4 kg muş maşallah..normal doğum da yapabilirdin..ama bu sefer de alt tarfından dikiş olacaktı...ha alttan ha üstten sonuçta aynı pek bi farkı yok...idrarda sorun oluyor onların da..bünyeden bünyeye fark var demek ki ben hiç bi sıkıntı çekmedim.dikiş ağrısından çok çektiğim sancıyı hatırlıyorum ben...hiç unutamam.keşke normal deseydin dr una 4 kg normal doğuranlar da var..fazla sancı çekmeden.dediğim gibi her kadının doğumu farklıdır.hatta aynı kadının farklı doğumları bile farklıdır..normal yada sezeryan diye korkmayta gerek yok hiç.....
kız senin mi eşinin mi gözleri mavi bu bebek macvi gözlü doğdu..
inşallah canım inşallah.senin de olur bence yaşın fazla değilse çok da üzülme olur mutlaka...benim annemle babam da çok genç evlenmişlr hatta annem 14 yaşındaymş..8 yyıl çocukları olmamış..dr lar çocuk olmaz demişler..çok üzülmşler..8 sene sora ben olmuşum...inşallah RABBİM sana o duyguyu en kısa sürede tattırır..

Eki Görüntüle 802197

Minik kurbaaalarım iyi anlaşıyor :) Allah nazardan saklasın diyeyim..
Deniz ve Doğa'dan son dk :) fotoğrafları
sağol Şenay ım evet ondan olabilir..eşim bi arkadaşımı çağırayım mı yemeeğe dedi ben de evet dedim.inanır mısın 3 saattir yemek yappıyprum.çok yoruldum yine yaa..
maşşallah güzel kızlarımıza...e Doğa da artık büyük.8 miyid yaşı..anlaması lazım.ben ne yapıcam kıskanmıo şimdilik çok sevicem diyo ama zaman gösterecek.kızımı tanıdığım kadarıyla kardeş sendromunu çabuk atlatacağız...

sağol Şenay ım evet ondan olabilir..eşim bi arkadaşımı çağırayım mı yemeeğe dedi ben de evet dedim.inanır mısın 3 saattir yemek yappıyprum.çok yoruldum yine yaa..
maşşallah güzel kızlarımıza...e Doğa da artık büyük.8 miyid yaşı..anlaması lazım.ben ne yapıcam kıskanmıo şimdilik çok sevicem diyo ama zaman gösterecek.kızımı tanıdığım kadarıyla kardeş sendromunu çabuk atlatacağız...[/QUOTE]

Canım neden bu kadar yoruyorsun kendini üç saat ne yemeği yaptın allahaşkına :)
Doğa 8,5 yaşında.. şükür ağır bir kıskançlık krizi yaşamadık :) Aksine okul açılınca ben ne yapıcam Doğasız diye kara kara düşünmeye başladım...

Canım neden bu kadar yoruyorsun kendini üç saat ne yemeği yaptın allahaşkına :)
Doğa 8,5 yaşında.. şükür ağır bir kıskançlık krizi yaşamadık :) Aksine okul açılınca ben ne yapıcam Doğasız diye kara kara düşünmeye başladım...[/QUOTE]

çorba,et,dolma,taze fasulye,salata...ahh ahh..işte böyle..
şimdi ortalığı toparladım..dinleniyorum..maç izliyolar zaten...

Ne benim nede esimin gözleri mavi fakat baba tarafmzn sülalesi mavi gözlu sarisn ve uzun genelde mavi göz cekink kahwerengi baskndr sans iste ama super bi sans mavis bi kzm war

Maşallah kızlarımıza :)

Evet masallah subanallah bakalim senin kuzunun gozleri je renk olck bzmki masmavi oldu degismezz artk sanmiyorum bu arada senin prensesinle bnm prensesiminrasinda kac gun vr bnm denizim 5 agustosta dodogdu bu arada kizima puset alicam pierre cardin mi alsam chicco mu ?? Evde yemek yaparken falan koyarm ona beni izlerr tek kaldimi nasil kiziyo bi gorsen hem arabayla gezmeye cikariz artik cocuk oto koltugu yerine kullanilanlardan almayi planliyorum senc nasil alayim ??:26:

31893954]Canım neden bu kadar yoruyorsun kendini üç saat ne yemeği yaptın allahaşkına :)
Doğa 8,5 yaşında.. şükür ağır bir kıskançlık krizi yaşamadık :) Aksine okul açılınca ben ne yapıcam Doğasız diye kara kara düşünmeye başladım...[/QUOTE]

bu arada benim kızım da doğa ablası gibi kardeşine bakar mı acaba çok merak ediyorum...

Ne benim nede esimin gözleri mavi fakat baba tarafmzn sülalesi mavi gözlu sarisn ve uzun genelde mavi göz cekink kahwerengi baskndr sans iste ama super bi sans mavis bi kzm war
oyy maşallah süper bi şans bu..

ben de ana kucağı almayı düşünüyorum..yazık sürekli yatırmak olma olmaz..önünde sarkan şeyler olan titreşimli bi şey sordum.komşum yeni doğum yapmıştı .onda GÖRDÜM 90 liraya buldum alcam bakaım..

bu arada bebeğinizi kundaklıyor musunuz arkadaşlar,
ben kesinlikle kundaklıcam..hatta bi kaç tane aldım bile.

çümkü bebekler elleri ve bacaklarnın kendilerine ait olmadığını düşünürmüş.. o yüzden kundaklamak sakıncalı değil..tabii ki ilk aylar...tracy hogg un kitabında da öyle diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…