- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
kızlar bana da ne oluyorsa deprem oluyr sanıyroum çok korkuyorum..
sanırım başım dönüyr..dün uyurken eşim hareket edince de çok korktum..sanırım vanda olmanın sonucu...az önce de başım döndü.deprem oldu sandım yaa...nedense 2 gündür daha çok var.
maşallah cimicimeye yahu,şimdi o büyüdükçe daha da güzelleşir,böyle yanaklar sarkar falan tam ısırmalık ama kıyamam ısırmaya..:))kız ne güzel hem mavi gözlü hem de adı deniz..ne çok yakışır mavi gözlülere bu isim..oldum olası mavi gözlülere deniz ismini çok yakıştırmışımdır..maşallah kuzucuğa...nazar surelerini falan oku da bi şey olmasın yavrucuğa..felak ve nas surelri iyi geliyormuş...SDF82 = coook teskkr ederiz teyzesii kizimin huyu degisti ama cadılasti birazz kuzucugmgözler masmavi oldu kucuk prensesimin artik donmez renkleri sanmiyorum . Bosnak kizi oldu kuck prensesm boyuda baya uzadi kilosu desen masllah subanallah 4 bucugu gecti
SEKERKOKUSU= kyamam bnm prensesimin adasi olan kucuk denizimizin gözleri capak mi yapmiss teyzesi yesin onuubenim tosunum gun gectkce buyuyo mamayi artk ek olrk veriyorum sutum yetmyo :-( grip vs atlattik allahma bn sukur bide artk gozlerimin icine bakiyo seslendimmi donup tepki veriyo gozlerindeki perde gitti kucuk pisiciğmin hani cocuklr kirki ckmdn gormz derleryaa
psikolojik olarak tedirgin oluyosundur bence.bazen ben bile drprem olcak hissine kapiliyorum ki sen bide vandasin..kendini rahatlatmaya bak..ya feysbuk kullaniyosan senin icin bi sakincasi yoksa bni eklesenya dogumumuz ayni zamana denk gelccek ben bide acemiyim ilk bebek yardimci oluruz.dogumdan sonra surekli buraya bakamayabilirim ama teldende olsa feyse giriyorum hmn:)
merhaba canım sana..
ne güzel doğumunu yapmışsın..zor oldu diyorsun ya sezeryan mı oldu normal mi?fırsatını bulunca yaz olur mu?çok merak ediyorum doğum hikayelerini..Allah bağışlasın yavrunu..üzüntüsünü yaşatmasın hep yüzünü güldürsün innşallah..
boşver canım sen kv ni..sen he he de sonra sezeryanını ol.hiç polemiğe girip de kendini ve bebeğini strese sokma..
seni çok iyi anlıyorum ben de o aşamalardan geçtim...benim de kayınbabam ilki normalden sezeryana dönünce tepki gösterdi.ancak benim o halimi görünce kimseye de tek bir laf düşmedi...en azından sancı çekmeyeceksin bu da çok güzel bi şey...bak kendini benim yerime koydun son yazışmamızda hem sancıyı çekip hem de sezeryan olsam sinir olurdum herhalde dedin..ne kadar zor değil mi?..hem normal doğum sancısı çek öyle böyle değil kısa da sürmesin ..hem de sezeryan ol..daha kötü..hiç olmazsa ne istediğini biliyorsun...
39 haftalıkken artık 4 kilo olunca sezeryan oldum ama çok pişmanım keşke normal olma şansımı deneseydim diyorum.çok ağır geçti birde büyük bir miyom bulundu oda alındı.bittim yani bin kere pişman oldum sezeryan olduğumua.epidural sezeryan oldum.ameliyat esnasın tamam çok iyi ama sonrası çok kötü geçti ve geçiyor.
zor oldu ama bende doğum yaptım dinlenmeden sonra bende yazıcam sizlere
,kizlar spinal sezaryan olan varmi.sali gunune kadar artik net kararimi dr a soylemem gerekli.normal dogum agir basiyodu ama yavas yavas sezeryana dogru kayiyorum iki turlude aci cekcem sezeryan oluyim enazindan gelcegi vakti biliyim hazirlikli oluyim yanimda ailem olsun diyorum.kaynanacigim canimi skti ama en basindan beri normal yapmam konusunda israrci sezaryan vidyolari izleyip beni korkutmaya calisiyodu:)tabi onlarin hepsini bende izledim korkmuyorum.simdi esim annesiyle konustu sez olcak sanirim dedi kalkmis diyoki sez olmasin gor bak bebek hasta olcak hemen diyo allahim akil ver ya..sirf onun inadina sez olcam o olacak:)
kızlar bana da ne oluyorsa deprem oluyr sanıyroum çok korkuyorum..
sanırım başım dönüyr..dün uyurken eşim hareket edince de çok korktum..sanırım vanda olmanın sonucu...az önce de başım döndü.deprem oldu sandım yaa...nedense 2 gündür daha çok var.
allahım çok tatlı be yerim ben onu allah nazarlardan korusun çok sevdim ben denizi ya allahım çoçuk isteyen herkeze hayırlı ve saglıklı e
vlatlar nasip et aminnnnnnn
2 tane denizimizvr biri bnm biride arkdsmz olan sekerkokusunun masqallah ikiside cok tatlilarrsaol bu arada amin
bence sen sezeryan olduğuna şükretmelisin.benim kuzenim de miyomdan dolayı sexzeryan oldu..ve oğluna uğurlu meleğim kurtardı beni diyor..zira sezeryan olmasaydın miyom için tekrar sezeryan gibi ameliyat olmak zorunda kalacaktın..sezeryanın belki spinaldir...epiduralde fazla ağrı olmuyr diye biliyorum bakalım ben de yaşayıp göreceğim..39 haftalıkken artık 4 kilo olunca sezeryan oldum ama çok pişmanım keşke normal olma şansımı deneseydim diyorum.çok ağır geçti birde büyük bir miyom bulundu oda alındı.bittim yani bin kere pişman oldum sezeryan olduğumua.epidural sezeryan oldum.ameliyat esnasın tamam çok iyi ama sonrası çok kötü geçti ve geçiyor.
kız senin mi eşinin mi gözleri mavi bu bebek macvi gözlü doğdu..Sdf82= denizim mavis mavis bakinyo ki hc mavi olur dye beklemiodumm bana surpriz oldusimdi yanimda onu elliyorm seviyorum opuyorm ama karnimdaki halinide ozlemedm degl hatta en cokta gece tm uyucgm zmn icerde kipir kipir iiprsmasini acikinca hizli hizli tekmeler atisini .
Kucuk kurbisimi gozleri kapaliyken yani uyurken falan bna kalan butun hallerinde babasina brnzetiyolarr
Emzircegm zaman biraz gec kalaym basliyo soylenmye emerkn ble soylnyo bazenn cok komik oluyo var ya. Kucuk prensesim bnm
inşallah canım inşallah.senin de olur bence yaşın fazla değilse çok da üzülme olur mutlaka...benim annemle babam da çok genç evlenmişlr hatta annem 14 yaşındaymş..8 yyıl çocukları olmamış..dr lar çocuk olmaz demişler..çok üzülmşler..8 sene sora ben olmuşum...inşallah RABBİM sana o duyguyu en kısa sürede tattırır..allahım çok tatlı be yerim ben onu allah nazarlardan korusun çok sevdim ben denizi ya allahım çoçuk isteyen herkeze hayırlı ve saglıklı e
vlatlar nasip et aminnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün annesi..
,
Genel anestezi ile ikinci defa sezeryan oldum , akşamına ayaktaydım , bu biraz bünye ile alakalı sanırım , kimisi benim gibi gün için de ayağa kalkarken , kimisi kırk gün yatıyor. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde al bebeğini kollarına..
Tansiyonun düşüyor olabilir, bu ara artık otur yorma kendini iş güç yapacağım diye..
sağol Şenay ım evet ondan olabilir..eşim bi arkadaşımı çağırayım mı yemeeğe dedi ben de evet dedim.inanır mısın 3 saattir yemek yappıyprum.çok yoruldum yine yaa..Eki Görüntüle 802197
Minik kurbaaalarım iyi anlaşıyor :) Allah nazardan saklasın diyeyim..
Deniz ve Doğa'dan son dk :) fotoğrafları
sağol Şenay ım evet ondan olabilir..eşim bi arkadaşımı çağırayım mı yemeeğe dedi ben de evet dedim.inanır mısın 3 saattir yemek yappıyprum.çok yoruldum yine yaa..
maşşallah güzel kızlarımıza...e Doğa da artık büyük.8 miyid yaşı..anlaması lazım.ben ne yapıcam kıskanmıo şimdilik çok sevicem diyo ama zaman gösterecek.kızımı tanıdığım kadarıyla kardeş sendromunu çabuk atlatacağız...
maşallah cimicimeye yahu,şimdi o büyüdükçe daha da güzelleşir,böyle yanaklar sarkar falan tam ısırmalık ama kıyamam ısırmaya..:))kız ne güzel hem mavi gözlü hem de adı deniz..ne çok yakışır mavi gözlülere bu isim..oldum olası mavi gözlülere deniz ismini çok yakıştırmışımdır..maşallah kuzucuğa...nazar surelerini falan oku da bi şey olmasın yavrucuğa..felak ve nas surelri iyi geliyormuş...
ALLARA cım yazdım özeline canım..kız benim tel de çok kötü o güzelim tel.larımı kızım 3 sene önce bi dafa turşu suyuna attı bi dafa da sürahiye attı..muhtemelen senin tel.benimkinden güzeldir.ben de bu yüzden kötü bi tel aldım...benimkiyle sadece konuşuym o kadar..2,3 yıl sora belki güzel bi şey alabilirim..yani tel den internete giremiyrm ben..
Maşallah kızlarımıza :)
oyy maşallah süper bi şans bu..Ne benim nede esimin gözleri mavi fakat baba tarafmzn sülalesi mavi gözlu sarisn ve uzungenelde mavi göz cekink kahwerengi baskndr sans iste ama super bi sans mavis bi kzm war
Evet masallah subanallah bakalim senin kuzunun gozleri je renk olck bzmki masmavi oldu degismezz artk sanmiyorumbu arada senin prensesinle bnm prensesiminrasinda kac gun vr bnm denizim 5 agustosta dodogdu bu arada kizima puset alicam pierre cardin mi alsam chicco mu ?? Evde yemek yaparken falan koyarm ona beni izlerr tek kaldimi nasil kiziyo bi gorsen hem arabayla gezmeye cikariz artik cocuk oto koltugu yerine kullanilanlardan almayi planliyorum senc nasil alayim ??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?