Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

30 eylule yaziyorum sez icin dedi ama kalemi kirmis degiliz kararini degistirebilirsin dedi bence dr normal yapmami istio gb:)onumuzdeki hafta detayli konusurZ dedi. kilomuz 3.060 gram boyuda 52cm cikti

Alara cım maşallah yavruna ben öğrenemedim bari sen öğren boyu..boyuna da maşallah..kg suna da..neyse bunlar hep geride kalacak..kucağımıza alınca görücez zaten..senin için hayırlısı neyse o olsun.hiç bir şeyin etkisinde kalmadan kendin için en iyi kararı ver...

oyle canim hayirlisi artik ya ben sacimi boyattim bekliorum simdi artik dayanamadim kendimi oyle gormeye ben bugun bu vicdan azabiyla bi litre sut icerim:) buarada doktorum tutturdu sen 37+0 degilsin 36+4 gorunuon dio .s 2ocak sat im bilios
n

oyle canim hayirlisi artik ya ben sacimi boyattim bekliorum simdi artik dayanamadim kendimi oyle gormeye ben bugun bu vicdan azabiyla bi litre sut icerim:) buarada doktorum tutturdu sen 37+0 degilsin 36+4 gorunuon dio .s 2ocak sat im bilios
n

yaa çok korkuyorum lavabodan sora peçetede kan gördüm nişan mi acaba?sancıdan eser yok ne olacak?

Ben epidural yada spinal olsaydm size gercekten yardm ederdim ama genel anestezilmak zorundaydim nedenini hala bilmiyorum doktorum sonuclra bknca oyle bi karar verdi ama bida dogum ypcgm zmn kesinlikle spinal yada epidural yptrcm bi sorun ckmassa . Ama genel anestezi olmk cok zor uyaninca inim inim inliyosun feryad figan ciglik atip aglyosun kndmdn blyorum .. :-(

kızlar kanamam sızıntı şekinde devam ediyr..çok pişmanım kendimi yorduğuma..acile gittik..açılma yok.usg iyi.nst de sancı yok ama benim kanama hafif bi şekilde devam edio dua edin bana..

kızlar kanamam sızıntı şekinde devam ediyr..çok pişmanım kendimi yorduğuma..acile gittik..açılma yok.usg iyi.nst de sancı yok ama benim kanama hafif bi şekilde devam edio dua edin bana..

işallah kötü birşey olmaz tatlım üzme kendini daha kötü olursun sonra

Sdf82= cok merak ettim naaptn iyi misin dun tam sana mesaj yazicaktm misafir geldi sonrada aksam oldu gremedm internete sabah kalktgm gbi hemen sn gldn aklima nasilsn bebisin nasil ikinizinde keyfi iyidir ins . :26:

tatlim ne diyosun sen ya yeni gordum yazdiklarini son surum ney haber et mutlaka.ben dogurdum diye geliyomussun bide:) nst de sanci cikmadan ertesi gun dogum yapanlari bile okudum burda ama nisan once pembden. sonra kirmiziya donuyomus sen baslarda farketmedinmi acaba dogumdan bi iki hafta oncede gelirmisya.umarim iyisindir..

Sevim'cim büyük sözü dinlemiyorsun , neden yordun son haftalar da bu kadar kendini.. umarım sorun yoktur , şu an sen de bebekte iyisinizdir.. Mutlaka bize haber ver..merak ettim..

Bugun doktor kontrolumuz vardi kalca cikikligi icin doktora gittik iyi hos kalca cikikligi vrmi yokmu diye usg ye gttk kizimin sag bacagi 60 sol bacgi ise 55 derece cikti kalca cikikligmiz vr :-( doktor ortopedi doktoruna yonlendirdi tedavi ile gecer dedi ve artk 2 bez kullaniyoruz bacaklrn brbrne degmemesi icin aglmktan harap oldum ya duzelmesse ...

sen uzulme annesi gecer tedaviyle iyilesir bebegin.doktorda gecer demis baksana uzulme o yuzden.arastirdinmi hic genelde olurmuymus bu cikiklik

Moralini bozma hemen , dua et aparat takılmadı , arkadaşımın kızı aylarca bacakları askıda yaşadı.. iki kat bez önerdi ise hafif bir durumdur. Yarın da biz gideceğiz bakalım bize ne diyecek..

Doktorda fazla onemli bisey degil gecer genellikle cogu bebekte oluyo dedi ve ilk dogumda kiz dogan bebeklerde daha yuksek olma ihtimali varmis . Denizde daha ilk bebisim biliyosunuz ve kiz .:-( ortopedi doktoruna yonlendirdi ortopedi doktoru mehmet beyde 2 bez bagla ust uste bacaklarini bir araya getirme kundaklarken kundagi bacaklarinin arasindan gecir emzirirken elini bacaklarinin arasina koy kucagnda tutarkende iki eli bacaginin arasindan gecir dedi ...1 ay sonra bida gidicez bakalim duzelmismi diye bakicak . Sag kalcamis 60 derece sol kalcamiz 55 derece o yuzden sol kalca tipi 2A immattur kalca olark yaziyo raporda .. allahtan cok ufk bisey gozle belli olmuyo

bizim bebeğimizin adı da deniz adları gibi berrak yaşasınlar inşallh biz de emisyon testini geçemedik,bizi abr testine yönlendirdiler henüz gün alamadık.ama bebeğimiz dışarda olan ani seslere sıçrayarak tepki veriyor? çok üzülüyoruz henüz bir sonucumuz yok ama inşallh işitme problemimiz yoktur(( allah herkessin bebeğinin sağlığını korusun

noluyo burda ya bianda herkeste bi olumsuzluk cikti umarim yoluna girer hersey ufak tefek seylerdir allahim hepimize saglik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…