- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
30 eylule yaziyorum sez icin dedi ama kalemi kirmis degiliz kararini degistirebilirsin dedi bence dr normal yapmami istio gb:)onumuzdeki hafta detayli konusurZ dedi. kilomuz 3.060 gram boyuda 52cm cikti
Alara cım maşallah yavruna ben öğrenemedim bari sen öğren boyu..boyuna da maşallah..kg suna da..neyse bunlar hep geride kalacak..kucağımıza alınca görücez zaten..senin için hayırlısı neyse o olsun.hiç bir şeyin etkisinde kalmadan kendin için en iyi kararı ver...
oyle canim hayirlisi artik ya ben sacimi boyattim bekliorum simdi artik dayanamadim kendimi oyle gormeyeben bugun bu vicdan azabiyla bi litre sut icerim:) buarada doktorum tutturdu sen 37+0 degilsin 36+4 gorunuon dio .s 2ocak sat im bilios
n
yaa çok korkuyorum lavabodan sora peçetede kan gördüm nişan mi acaba?sancıdan eser yok ne olacak?
kızlar kanamam sızıntı şekinde devam ediyr..çok pişmanım kendimi yorduğuma..acile gittik..açılma yok.usg iyi.nst de sancı yok ama benim kanama hafif bi şekilde devam edio dua edin bana..
kızlar kanamam sızıntı şekinde devam ediyr..çok pişmanım kendimi yorduğuma..acile gittik..açılma yok.usg iyi.nst de sancı yok ama benim kanama hafif bi şekilde devam edio dua edin bana..
Bugun doktor kontrolumuz vardi kalca cikikligi icin doktora gittik iyi hos kalca cikikligi vrmi yokmu diye usg ye gttk kizimin sag bacagi 60 sol bacgi ise 55 derece cikti kalca cikikligmiz vr :-( doktor ortopedi doktoruna yonlendirdi tedavi ile gecer dedi ve artk 2 bez kullaniyoruz bacaklrn brbrne degmemesi icin aglmktan harap oldum ya duzelmesse ...
Bugun doktor kontrolumuz vardi kalca cikikligi icin doktora gittik iyi hos kalca cikikligi vrmi yokmu diye usg ye gttk kizimin sag bacagi 60 sol bacgi ise 55 derece cikti kalca cikikligmiz vr :-( doktor ortopedi doktoruna yonlendirdi tedavi ile gecer dedi ve artk 2 bez kullaniyoruz bacaklrn brbrne degmemesi icin aglmktan harap oldum ya duzelmesse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?