Ocak 2014 anne adayları bebekleriniz kilosu??

emus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
217
0
16
İstanbul
ben 34 haftalık hamileyim kısmetse 14 Ocakta gelecek..bebeğimin kilosu 2.800 olmuş .. sizlerin bebeklleri nekadar???

ben 34 haftalık hamileyim kısmetse 14 Ocakta gelecek..bebeğimin kilosu 2.800 olmuş .. sizlerin bebeklleri nekadar???

Canm benim bebek 33 haftalik ben kilo aldm da o daha 2 kilo ikinci gebeligim kzmda 2 850 dogmustu cok uzgunum sen ne yiyip icyon ben kiloda almak istmyom artk yazarsan cok sevinirim

Cananikiz senin sezaryen tarihin benimkinden ilerde doktor mu soyledi benim doktor 24 ocak diye tarih verdi bebek ancak 3 kilo dogar diye

Benim sat 26 nisan, dr hemen hemen 15-16 ocak demişti dün kontrolde 3000inin üzerinde doğar 3500 gibi dedi, boy olarak 50 52 cm olur dedi, iri bir bebek değil ama standartın üzeri dedi, benim döllenme 6 gün önce olmuştu yani adetimin 9. günü hamile kaldım o yüzden boyu 1 hafta ilerde

Beni sat da 25 doktor niye öyle dedi anlamadm bende saglikcym bildigim tek sey 39 40 hafta beyin gelisiminin anca tamamladgi. Bu arada cocuk kilo alsn diye ne yemeliyim bol proteinle beslendim ama bana yaryo

Beni sat da 25 doktor niye öyle dedi anlamadm bende saglikcym bildigim tek sey 39 40 hafta beyin gelisiminin anca tamamladgi. Bu arada cocuk kilo alsn diye ne yemeliyim bol proteinle beslendim ama bana yaryo

Doktorum bana bebeğin kilo almasıyla ilgili fındık fıstık ceviz dedi ama banada kilo yapıyor tabiki, 38 haftada tüm gelişimi bitiyor diye okudum ama yinede bilemiyorum, tabiki en güzeli 40 hafta durmasıdır

Doktorum bana bebeğin kilo almasıyla ilgili fındık fıstık ceviz dedi ama banada kilo yapıyor tabiki, 38 haftada tüm gelişimi bitiyor diye okudum ama yinede bilemiyorum, tabiki en güzeli 40 hafta durmasıdır

Canm zaten 40 kadar dayanamycm belim cok agríyo eger 3 kiloyo gecerse doktor alrz dedi ama gene ayn 20si falan olur.Bu arada mercimek corbasi kilo aldriyo diye duydum bu hafta 2 ogunde icecm kilo alr umarm

Canm zaten 40 kadar dayanamycm belim cok agríyo eger 3 kiloyo gecerse doktor alrz dedi ama gene ayn 20si falan olur.Bu arada mercimek corbasi kilo aldriyo diye duydum bu hafta 2 ogunde icecm kilo alr umarm

İyi düşünelim iyi olsun, oğlumu 39+5 sezaryenle doğurmuştum belki 39 u bekler dokorum, kırmızı mercimekten mi bahsediyorsun

İyi düşünelim iyi olsun, oğlumu 39+5 sezaryenle doğurmuştum belki 39 u bekler dokorum, kırmızı mercimekten mi bahsediyorsun

Evet yesilide cok iyi zaten bitkisel proteinlerin cogu zeka uzerinde etkili bide kilo
o aldirirsa bebege super olur bu hafta kadin dogum uzmani bir arkadas soyledi

Canm benim bebek 33 haftalik ben kilo aldm da o daha 2 kilo ikinci gebeligim kzmda 2 850 dogmustu cok uzgunum sen ne yiyip icyon ben kiloda almak istmyom artk yazarsan cok sevinirim

ben toplam 11 kilo aldım dr kilomun iyi olduğunu söyledi ama bebek kilolu .. yani ben değil bebek alıyormuş...

ne yiyip ne içtim açıkçası aşureden kaynaklı sanırım şekerli çok yedim ondan dedi dr um bundan sonra şekeri kestim bakalım drum bundan sonra dikkat et dedi bebek 1 kilo alırsa iyi dedi yoksa 4 kiloyu geçer dedi.. zaten normal bebek kilosu 3.250 - 3750 arasıymış..

Son düzenleme:
benim bebek 33. haftada 2100 dı..drum çok iyi dedi gelişimi için..ama 1 haftada 700 gr almış 34+4 2800 olmuş

Masallah 33. haftada ilerdeymis
Peki bana kim asure yapacak annem burda degil komsular benden beter kaynvaldem sen yap ben yiyim diyo of of of .......of

Masallah 33. haftada ilerdeymis
Peki bana kim asure yapacak annem burda degil komsular benden beter kaynvaldem sen yap ben yiyim diyo of of of .......of

amaan kuzum ne başkasından bekliyosun kendin yapmaya çalış. hee tabi çok ağır değilsen işlerini yapabiliyorsan. bak int.ten tarifine koy düdüklüye. azıcık yapsan yeter. ben kendim denemiştim gönlümü görmüştü ne bekleyecem başkasından

Evde uyumaya vaktim yok kucuk kizim var ama haklsn bugün cok duygusalm da
Gece hic uyuyamadm

Evde uyumaya vaktim yok kucuk kizim var ama haklsn bugün cok duygusalm da
Gece hic uyuyamadm

hadi ya kuzuuum kolay gelsin tüh keşke yanında manında olsam yapıverirdim sana. zor bi gün geçirmişsin inş düzelir herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…