aminnn...bende aralık son haftası doğururum diye hissediyorum ama nasip hiç belli olmaz.ama 3 kg nun altında doğurursak yavrucak çok ufak olmaz mı.tutamayız bile..bide doğumdan sonra bebişler ödem atacak şöyle 3500 doğursak 200 gr gitse fıstık olur yani....:))hesap yapıyorum böyle:))
iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun..önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da inş.
35+1 deyim bebişim 2635 gr dün doktora gittik iyi dedi 3000 ü geçeriz doğuma kadar diye düşünüyor ilk bebeğim 3130 gr doğdu. muhtemelen de bebiş beklerse 4-5 ocak gibi sezeryan olacak
Anneme 22 den sonra gel dedim bende aralık sonu diye hissediyorum ya bakalım hayırlısı haftada 200-300 gram alsa bu hafta sonuna 3000 i bulurum 2 hafta sonrada 500-600 gram alsak senin hesaba göre süper olur zaten şuan doğmasın burayı kar kapladı valla demin azcık sancım vardı korktum kış annesi olmakta zor:)
burası da çok soğuk dışarı çıkılmıyo..bebişler üşüyecek Allah yardımcımız olsun onlara nasıl bakacazçok korkuyorum bu soğukta üşütürüm bakamam bebişe diye..
Kucağımıza bi alsak koynumuzda ısıtırız onları hayal gibi geliyo şuan bana Rabbim nasip etsin ciciler giydirmeyi öpüp koklamayı
benim bebek 33. haftada 2100 dı..drum çok iyi dedi gelişimi için..ama 1 haftada 700 gr almış 34+4 2800 olmuş
benim bebeğimde 32+4 te 2300 gr
32+6 da oğluşum 2290 gr geldi ama boyumuz 2 hafta önde.. kilosu normalmiş, babasına benzeyecek inşallah boyu :) babamız 191 cm
sizin bebislerin kiloları gördükçe benim moralim iyice bozuldu.benim bebeğimn kg 2.300 off bu moralla bu çocuk nasıl kilo alacak
Bende benimkine üzülüyordum zayıf diye ama sonradan sağlıklı olmasına şükretmeye başladım nelerle hamileliğini geçirenler var, kolu eli yafa kulağı olmayan bebekler doğuyor, sağlıkla doğsunlarda sonradan şişmanlatırız biz onları inşallah, bebek gereği kadar çekiyor bizden sonuçta yapabileceğimiz herşeyi yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış sağlıkla kucağına al inşallah
benim bebişte çok zayıf çok üzülüyorum karnımda bakamadım doğunca nasıl bakacam diye.ama dediğiniz gibi sağlıklı doğsun da Allahın izniyle herşey yoluna girer(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?