Ocak 2014 anne adayları bebekleriniz kilosu??

Anneme 22 den sonra gel dedim bende aralık sonu diye hissediyorum ya bakalım hayırlısı haftada 200-300 gram alsa bu hafta sonuna 3000 i bulurum 2 hafta sonrada 500-600 gram alsak senin hesaba göre süper olur zaten şuan doğmasın burayı kar kapladı valla demin azcık sancım vardı korktum kış annesi olmakta zor:)

35+1 deyim bebişim 2635 gr dün doktora gittik iyi dedi 3000 ü geçeriz doğuma kadar diye düşünüyor ilk bebeğim 3130 gr doğdu. muhtemelen de bebiş beklerse 4-5 ocak gibi sezeryan olacak

senlede aynı gidio kilolar bu cumartesi tekrar gidicem bakalım 36+1olucam bir haftada kaç kilo alıcak bebiş

burası da çok soğuk dışarı çıkılmıyo..bebişler üşüyecek Allah yardımcımız olsun onlara nasıl bakacazçok korkuyorum bu soğukta üşütürüm bakamam bebişe diye..

burası da çok soğuk dışarı çıkılmıyo..bebişler üşüyecek Allah yardımcımız olsun onlara nasıl bakacazçok korkuyorum bu soğukta üşütürüm bakamam bebişe diye..

Kucağımıza bi alsak koynumuzda ısıtırız onları hayal gibi geliyo şuan bana Rabbim nasip etsin ciciler giydirmeyi öpüp koklamayı

32+6 da oğluşum 2290 gr geldi ama boyumuz 2 hafta önde.. kilosu normalmiş, babasına benzeyecek inşallah boyu :) babamız 191 cm

ben de 33+1 haftalık hamileyım. dr bebeğimin 2460 gr olduğunu söyledi.. bilmiyorum fazla söylemiş gibi geldi...

benim bebek 33. haftada 2100 dı..drum çok iyi dedi gelişimi için..ama 1 haftada 700 gr almış 34+4 2800 olmuş

benim bebeğimde 32+4 te 2300 gr

32+6 da oğluşum 2290 gr geldi ama boyumuz 2 hafta önde.. kilosu normalmiş, babasına benzeyecek inşallah boyu :) babamız 191 cm

kızlar bebeklerimizin kilosu benzer. benimde 32+2 de 2100 gr dı. bu %91 persantile denk geliyormuş. üst sınıra yakın yani. zaten şekerim de üst sınırda çıktı. korkuyorum ben açıkçası. İnşallah 3500 den fazla olmazlarda, rahatça doğurabiliriz bi sıkıntı olmadan. 3-3.5 kilo arası olsa süper olur.aslında ben 2500 üzerindeki k,loya da razıydım. yeterki sorunsuz doğsunlar.
sizlere doktorunuz normal mi dedi, sezeryan mı?

bugün 35+5 te 3000 gr çıktı doktor tombik dedi ama sizce ilerde normal doğumda sıkıntı olur mu ki

dün yani,34+5 te 2745 gr 49 cm geldik.. sizce çokmu tombul olur? haftada ortalama 300 gr alacagını düşünürsek 3500-3750 arası doğar diye düşünüyorum bebişim.

35+4'te 2344'tü kızım. Baya bi minik doğacak herhalde. Gerçi kendim de toplamda 9buçuk kilo aldım hamileliğimin başından beri.Annesi gibi minyon olacak diyor doktorum. Biraz az gibi geliyor bana kilosu ama doktorum olumsuz bir şey söylemedi.

Ultrason ölçümlerine çokta güvenmemek gerekiyormuş, dr 1 mm yanlış ölçüldüğünde çok farklı sonuçlar çıkıyor dedi, geçen kontrolümüzde 2 hafta öndeyken bu kontrolde tam haftamıza gelmişiz aynı beslenme devam ederken neden olduğunu sorduğum dr açıklaması :) 2500 gr 48 cm, tamda olması gerektiği gibi yaşasııııııın :)

sizin bebislerin kiloları gördükçe benim moralim iyice bozuldu.benim bebeğimn kg 2.300 off bu moralla bu çocuk nasıl kilo alacak

sizin bebislerin kiloları gördükçe benim moralim iyice bozuldu.benim bebeğimn kg 2.300 off bu moralla bu çocuk nasıl kilo alacak

Bende benimkine üzülüyordum zayıf diye ama sonradan sağlıklı olmasına şükretmeye başladım nelerle hamileliğini geçirenler var, kolu eli yafa kulağı olmayan bebekler doğuyor, sağlıkla doğsunlarda sonradan şişmanlatırız biz onları inşallah, bebek gereği kadar çekiyor bizden sonuçta yapabileceğimiz herşeyi yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış sağlıkla kucağına al inşallah

benim bebişte çok zayıf çok üzülüyorum karnımda bakamadım doğunca nasıl bakacam diye.ama dediğiniz gibi sağlıklı doğsun da Allahın izniyle herşey yoluna girer(

benim bebişte çok zayıf çok üzülüyorum karnımda bakamadım doğunca nasıl bakacam diye.ama dediğiniz gibi sağlıklı doğsun da Allahın izniyle herşey yoluna girer(

Niye bakamammış olalımki, bunun bir sırrı yokki, rahimle ve genetikle alakalı biz yeriz gerisine bebek karar verir üzülme sakın, Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…