Masallah 33. haftada ilerdeymis
Peki bana kim asure yapacak annem burda degil komsular benden beter kaynvaldem sen yap ben yiyim diyo of of of .......of
:)) alemsinizilla aşure yemeniz şart değil şekerli gıdalardan kaynaklıymış dr öyle dedi .. bende dr un yalancısıyım tatlı yiyin sizde ..ama dr 33.haftamda çok iyi ggelişimi dedi..
Bende 2 ocak gorunuyo dogumum 37 haftaligim bebis baya tombik 3600 kg 49 cm dogana kadar 4 u geceriz tahminim son iki haftada 500 gr almis vitamin kullandim son bir aya kadar ondan olabilir bende 22 kilo aldim cunku hepimiz kolayca dogururuz ins cok korkuyorum valla
Kzlar bu arada 3 günde yarm kilo aldm bebisim alms midir acaba
Bu gidisle fil yavrusuna döncem
Canm cocugun kafa cevresini sor doktora dogumun zorlugu ordan geliyor yalnz 4 kilonun üzeri sezaryen endikasyonu doktorunla konus derim
sizin bebeğiniz 2 kiloydu sanırım bebek kilolu zayıf olsun farkedermi? bence sağlıklı olsun yeter sen bebek kilo alsın diye durmadan yersen senin vücududa zararın olur sonuçta sen hiç beslenemesen bile senin depolarından yararlanıyor bi şekilde gelişimini tamamlar üzülme bence bebek zayıf diye.. yani çoktazayıf değil.. ne bebekler var gr la doğup şimdi turp gibiler maşallah.. benim kilolu evet ama dr dikkat et bundan sonra dedi .. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inş ..Rabbim yardımcımız olsun..
Neyle besliyosunuz kendinizi yaw :)))
36+0 da oğluşum 2800 gr...iyi mi sizce?
Masallah canm nasil besleniyon ve kac kilo aldn
gayet normal. tam haftasina gore olmasi egreken kiloda, hep boyle gider umarim.
ya anlamadim ben deceviz, yogurt, sut, yumurta, kirmiziet yad a kiyma haftada 5 gun yemisimdir. ben de 4 olmasin diye ugrasiyorum.
32+1 de 1962 gramdı bebişim 35+1de 2700 olmuş bakalım kaç gram doğacak
maşAllah bebişine3500 u görürüz inş doğumda:)
galiba canım:) doğurması zor olacak ondan korkuyorum:) Allahım hayırlı doğum sağlıklı evlat nasip etsin bizlere 38 de doğurucam gibi hissediyorum hep niyeyse annemede 37+1de gel dedim:) hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?