Ocak 2014 anne adayları bebekleriniz kilosu??

Masallah 33. haftada ilerdeymis
Peki bana kim asure yapacak annem burda degil komsular benden beter kaynvaldem sen yap ben yiyim diyo of of of .......of

:)) alemsiniz illa aşure yemeniz şart değil şekerli gıdalardan kaynaklıymış dr öyle dedi .. bende dr un yalancısıyım tatlı yiyin sizde ..ama dr 33.haftamda çok iyi ggelişimi dedi..

:)) alemsiniz illa aşure yemeniz şart değil şekerli gıdalardan kaynaklıymış dr öyle dedi .. bende dr un yalancısıyım tatlı yiyin sizde ..ama dr 33.haftamda çok iyi ggelişimi dedi..

Hakketen sürü piskilojisi dedikleri bu olsa gerek

Bende 2 ocak gorunuyo dogumum 37 haftaligim bebis baya tombik 3600 kg 49 cm dogana kadar 4 u geceriz tahminim son iki haftada 500 gr almis vitamin kullandim son bir aya kadar ondan olabilir bende 22 kilo aldim cunku hepimiz kolayca dogururuz ins cok korkuyorum valla

Canm cocugun kafa cevresini sor doktora dogumun zorlugu ordan geliyor yalnz 4 kilonun üzeri sezaryen endikasyonu doktorunla konus derim

Kzlar bu arada 3 günde yarm kilo aldm bebisim alms midir acaba
Bu gidisle fil yavrusuna döncem

sizin bebeğiniz 2 kiloydu sanırım bebek kilolu zayıf olsun farkedermi? bence sağlıklı olsun yeter sen bebek kilo alsın diye durmadan yersen senin vücududa zararın olur sonuçta sen hiç beslenemesen bile senin depolarından yararlanıyor bi şekilde gelişimini tamamlar üzülme bence bebek zayıf diye.. yani çoktazayıf değil.. ne bebekler var gr la doğup şimdi turp gibiler maşallah.. benim kilolu evet ama dr dikkat et bundan sonra dedi .. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inş ..Rabbim yardımcımız olsun..

Canm cocugun kafa cevresini sor doktora dogumun zorlugu ordan geliyor yalnz 4 kilonun üzeri sezaryen endikasyonu doktorunla konus derim

Kafasi buyuk dedi cnm ama karin cevresiyle uyumlu guzel gelismis dedi daha kesin bksey soylemedi cocugun kafasi kanala inincede cati olcuxekmis o zaman soyler sanir im kafasi ve karni 39 haftalok goruniyor ben 37 haftaligim hayirlisi ins zaten bende sezeryan istouorum

Kizmda 2 800 dogdu, masallah simdi cok iyi ama insan ilk dogurdugunda biraz ele avuca gelsin istiyor kzm yaslì teyzelere benziyordu

maşAllah bebişine3500 u görürüz inş doğumda:)

galiba canım:) doğurması zor olacak ondan korkuyorum:) Allahım hayırlı doğum sağlıklı evlat nasip etsin bizlere 38 de doğurucam gibi hissediyorum hep niyeyse annemede 37+1de gel dedim:) hayırlısı bakalım

galiba canım:) doğurması zor olacak ondan korkuyorum:) Allahım hayırlı doğum sağlıklı evlat nasip etsin bizlere 38 de doğurucam gibi hissediyorum hep niyeyse annemede 37+1de gel dedim:) hayırlısı bakalım

aminnn...bende aralık son haftası doğururum diye hissediyorum ama nasip hiç belli olmaz.ama 3 kg nun altında doğurursak yavrucak çok ufak olmaz mı.tutamayız bile..bide doğumdan sonra bebişler ödem atacak şöyle 3500 doğursak 200 gr gitse fıstık olur yani....:))hesap yapıyorum böyle:))

iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun..önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da inş.

35+1 deyim bebişim 2635 gr dün doktora gittik iyi dedi 3000 ü geçeriz doğuma kadar diye düşünüyor ilk bebeğim 3130 gr doğdu. muhtemelen de bebiş beklerse 4-5 ocak gibi sezeryan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…