Ocak 2014 anne adayları bebekleriniz kilosu??

çarşamba tekrar kontrolüm var kaç kilo oldu çok merak ediyorum. hem bebeğim tombik tombik olsun istiyorum hem doğumdan da korkuyorum. ama 1 yıl önce bir düşük yaptığım için bebeğime sağlıkla kucağıma almak tek düşüncem şuan. Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

nasılsınız kızlar doğum yapan yok heralde ben pzt günü sezaryan olcam heralde çok korkuyorum daha önce sezaryan yapan varmı aranızda nasıloldu. düşündükçe bile kalbim çıkacak gibi.bebeğim 3700 olmuş gününü beklersek 4 ü geçer bu seferde riskli oluyomuş imza falan istiyolarmış bende bb riski almak istemiyorum sezaryan olacak oyüzden.

sağol cnm çok korkuyorum bu gece uyku yok bana yarını düşünmekten hayırlısı artık Sağsalim kavuşuruz inşallah.

39+3 te doktorum 3700 olcmustu.
40+0 da 4000 gr dogurdum.hemide normal dogum
korkmayin bi sekilde cikiyo

36+3 de 3250 gramdı oğluşum bakalım kac kılo ve ne zaman doğcak normal doğumu beklemek çok zor yaaa :95:

arkadaşlar doğumumu yaptım pzt günü bugün eve çıktım darısı bekleyenlerin başına sezaryanla yaptım doktorum normal doğum ikna etmeye çalıştı ama suni sancı istemediğim için sezaryan oldum ve bebeğim ultrason ölçümünden kilolu çıktı ve dr iyiki normali kabul etmemişsin bebeğin kordona dolanmış kşililenmiş resmen dedi suni sancıyla olmazdı bu doğum dedi iyiki sezaryan oldum yani.okadarda abartılacak bişey değilmiş.darısı sizlere.

hadi gözün aydn canım çok sevindim darısı sağlıcakla bizlere inşş.
bizim içinde bolca dua edermisin

ayy maşallah canım darısı bızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…