kızlar bnm bebeğimde buyukmuş ilk doğumum normal olmuştu,bebeğimin buyukluğu değilde kafa cevresı üst sınırda olduğu için dr bu hafta sezeryana alalım dedi yine normal olucak diye beklerken sezeryan olucam
37+4 teyim bebeğim 3365 gr
arkadaşlar bende 37 haftalığım geçen hafta dra gittim 3250 dedi doğum tarihim 21 ocak eğer tam gününde olursa 4 ü geçebilir dedi ve 4 kilonun üstünü aileden imza alıyoruz dedi normal doğum için bazı riskleri varmış.drum normal doğum yanlısı aslında sezaryan gerekmedikçe yapma taraftarı değil ama 4 ü geçerse risk almanında bi anlamı yok bence sizce geçermi ozamana kadar.
MAŞALLAHH CANIM YAA kilosu çok iyi bi aksilik olmadan sende kavuşursun inş evladına
arkandan bende geliyorum
36 haftalık olduk 2700 gr olmuş oğlum :)
36+1 olduk 2.800 gr olmus sezeryan tarihi 24 ocak
Maşallah kuzucuğuna, bizim 17 ocak, 2. sezaryen olunca dr dikişlerimi riske atmak istemiyor 38 dolunca gelicek oğlum kısmetse :)
arkadaşlar bende 37 haftalığım geçen hafta dra gittim 3250 dedi doğum tarihim 21 ocak eğer tam gününde olursa 4 ü geçebilir dedi ve 4 kilonun üstünü aileden imza alıyoruz dedi normal doğum için bazı riskleri varmış.drum normal doğum yanlısı aslında sezaryan gerekmedikçe yapma taraftarı değil ama 4 ü geçerse risk almanında bi anlamı yok bence sizce geçermi ozamana kadar.
Biz evlilikte sorun yasiyoz kayinvaldem yüzünden babasi bebegi de kizimida almayi dusunuyor lütfen bana dua edin arkadaslar cok cok kötüyüm lütfen dualarinizi esirgemeyin
benim de 37+4 de 3.333 gr dı. üzerinden 1 hafta geçti hiçbir sancı veya ağrı çıkmadı nst de.doktorum bebeğin keyfi yerinde doğum 41. haftaya uzayabilir dedi. acaba o haftaya kadar 4 kiloyu bulur mu diye korku başladı bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?