Ocak 2014 anne adayları bebekleriniz kilosu??

kızlar bnm bebeğimde buyukmuş ilk doğumum normal olmuştu,bebeğimin buyukluğu değilde kafa cevresı üst sınırda olduğu için dr bu hafta sezeryana alalım dedi yine normal olucak diye beklerken sezeryan olucam

kızlar bnm bebeğimde buyukmuş ilk doğumum normal olmuştu,bebeğimin buyukluğu değilde kafa cevresı üst sınırda olduğu için dr bu hafta sezeryana alalım dedi yine normal olucak diye beklerken sezeryan olucam

Hayırlısı olsun hakkınızda, sağlıkla doğsun inşallah

arkadaşlar bende 37 haftalığım geçen hafta dra gittim 3250 dedi doğum tarihim 21 ocak eğer tam gününde olursa 4 ü geçebilir dedi ve 4 kilonun üstünü aileden imza alıyoruz dedi normal doğum için bazı riskleri varmış.drum normal doğum yanlısı aslında sezaryan gerekmedikçe yapma taraftarı değil ama 4 ü geçerse risk almanında bi anlamı yok bence sizce geçermi ozamana kadar.

MAŞALLAHH CANIM YAA kilosu çok iyi bi aksilik olmadan sende kavuşursun inş evladına
arkandan bende geliyorum

ben de dun kontrole gittim yani 37 hafta 2 gunukken 3200 gr cikti. 3600 falan olur heralde. Erken davranmazsa 14unde sezeryanla alicaz bebisimizi :) ben de normalden korkuyorum cok... bu ayi atlatsak ne guzel olcak kurbanlik gibi dogumu bekliyoruz :18::18::18:

39+5 deyim.Hafta başında 3550 gr demişti oğluşuma.Pazartesi 40,haftam doluyor.Çok heyecanlıyım.

Maşallah kuzucuğuna, bizim 17 ocak, 2. sezaryen olunca dr dikişlerimi riske atmak istemiyor 38 dolunca gelicek oğlum kısmetse :)

Biz evlilikte sorun yasiyoz kayinvaldem yüzünden babasi bebegi de kizimida almayi dusunuyor lütfen bana dua edin arkadaslar cok cok kötüyüm lütfen dualarinizi esirgemeyin

benim de 37+4 de 3.333 gr dı. üzerinden 1 hafta geçti hiçbir sancı veya ağrı çıkmadı nst de.doktorum bebeğin keyfi yerinde doğum 41. haftaya uzayabilir dedi. acaba o haftaya kadar 4 kiloyu bulur mu diye korku başladı bende...

Biz evlilikte sorun yasiyoz kayinvaldem yüzünden babasi bebegi de kizimida almayi dusunuyor lütfen bana dua edin arkadaslar cok cok kötüyüm lütfen dualarinizi esirgemeyin

Allah yardımcın olsun el kadar bebeği nasıl ayırırlar anasından, Allah bildiği gibi yapsın, inşallah herşey düzelir.

37+4 te gittim enson 3400 olmuş bebek daha aşağıya inmemiş dedi çatı muaynesinde açılmada hiç yok dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi drum normal doğum yaptırmak istiyo ama ilk doğumumda normaldi 3600 doğmuştu oda çok zor olmuştu günüm geçtiği halde ne suyum geldi ne açılmam vardı ve bebek yukardaydı sürekli odada yürütneye çalışmışlardı herşey suni sancıyla oldu suyumuda dr patlattı.eğer yine öyle olursa açılam falan olmazsa normal yapmak istemiyorum çünkü çok zor olmuştu bende bilmiyorum valla napcamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…