benim göğüslerde hassasiyet var ara ara da akıntım oluyor su gibi başka bişey hissetmiyorum. takvime yukarıda araçlar var ovulasyon hesaplama falan oradan bakıyorum seninle aynı gün aşılama olduğumuz için tarih yerine 29.09.2014 yaz bak tahmini doğum tarihi bu
valla bilmiyorum cnm yaa.bi an once gecse su gunler.ben mesela wcye gittigimde afedersin idrar geldiginde karnima felaket bir agri giriyor.3gundur bole.idrari yaptigim anda kesiliyor.neden kaynaklaniyor bilemedim :-(
allah allah üşüttün sen o zaman bak bu zamanlarda sakın enfeksiyon kapma tehlikeli bana doktorum söylemişti oturarak banyo yapma ve enfeksiyon kapmamaya dikkat et ve sakın hasta kişilere yanaşma demişti ama bende aşılamanın 9. günü filan ağır grip oldum ilaçda kullanamadım 4 gün yatmıştım belkide ondan tutmamıştı ilk aşılamam
2014 yilinin aşilamali bebekleri peşer peşer gelsin inşallah::)) benim de ucuncu asilaman 3 yumosum var::))) kac milim die sormadim ama son asilamayi yapioz dedi dr:((yas 31 4unde oldum asilamyi hayirlisi artik bol bol dua ediorum, her sey allahtan...
bilmiyorumki dikkat ediyorum ama.simdide sag kasigim agrio
Merhaba kızlar bu ay aşılama olacaklara bende katıldım bizde morfolojive sayı hareketlilik bütün sorunlar var şansımız aşılamada çok düşük 9 gündür gonal f kullanıyorum sanırım pazar yada pazartesi aşılamam gerçekleşecek doktorum yumurta gelişiminin gayet güzel olduğunu söyledi 112 ml başladım en büyük yumurtam 16,5 tu hayırlısı inşallah çok fazla umudum yok ama allahım hepimize yardımcı olur inşallah
aynı belirtiler var bende de inşallah ikimizde hamişizdirbu arada benim bilgisayarım şirket bilgisayarı olduğu için açmıyor hamilelik takvimini kısıtlı sanırım akşam evde bakarım
canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama şunu söylemeliyim daha 11. gündesin ve sonucun 0 veya 1.2 den küçük çıkmamış yani adet olmazsan iki üç gün sonra yine baktır sonuçta hemen o gün döllenecek diye bir kaide yok hayırlısı olsunSlm kizlar uc yumos, ucuncu asilama 11. Gun test sonucum 1,4:((negatif....kendimi toparlamaliyim....insallah bu ay normal yollarla olur olmazsaa tup bebisss...hayirli haberler paylasirsiniz insallh....
allah allah üşüttün sen o zaman bak bu zamanlarda sakın enfeksiyon kapma tehlikeli bana doktorum söylemişti oturarak banyo yapma ve enfeksiyon kapmamaya dikkat et ve sakın hasta kişilere yanaşma demişti ama bende aşılamanın 9. günü filan ağır grip oldum ilaçda kullanamadım 4 gün yatmıştım belkide ondan tutmamıştı ilk aşılamam
yaa kızlar kasıklarıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi öğleden sonra eşimle alışverişe gittik çok ayakta kaldım yürüdüm ondan bişey olurmu bugün aşılama olalı 9 gün oldu inşallah adet olmam
öyle tabi doğru söylüyosun stres yapmamak elde değil hepimiz birbirimize akıl veriyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz ama kendimize gelince yapamıyoruz haklısın bence senin şansına gittiğin yerde de olumsuzluklar olmuş canım. bu arada özelemi devletemi gidiyorsun
Ya arkadaşlar benim aşılamam iptal edildi .Artık gelecek aya kaldı .Belkide böylesi hayırlıymış .Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum ,inşAllah hepiniz hamilesinizdir .Hepiniz için dua ediyorum .
yaa kızlar kasıklarıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi öğleden sonra eşimle alışverişe gittik çok ayakta kaldım yürüdüm ondan bişey olurmu bugün aşılama olalı 9 gün oldu inşallah adet olmam
Allah Allah böyle durumlar olabiliyormuymuş mu canım hakkımızda hayırlısı ama inşallah bu kezde aniden bu kadar yüksek dozlar ters tepmez neyse kli yarın kontrolün var benimde yarın kontrolüm var ikimizde çok güzel haberlerle geliriz inşallah canımDoktor da bir şey olmaz dedi ama... aması var işte.
Kızlar akşamdan beri çok kötüyüm. Benim ilk muayenede iki yumurtam vardı 7 ve 8 mmlik doktor iyi daha da olacak demişti. Gayet iyiydim yani.Dün muayeneye bi gittim olanlar da yok. Belirgin hiçbir şey gözükmüyor dedi dr. Böyle beklemiyodum doz çok düşük kalmış dedi.
Ben 37.5 la başlamıştım sonra 50'ye sonra 75'e çıkarmıştık. Hiçbir faydası olmadı. Yine aldım iğne bu sefer 150 vuruyorum. Yarın yine kontrol var dr olmazsa 300'e kadar çıkabiliriz Cuma'ya yetişmemiz lazım dedi. Ya tedavim boşuna gidecek çok korkuyorum. Olan şeyler nasıl olmaz sinir oluyorum.
Ilk asilamami yapan dr tavsiye etti. Daha cabuk olur die.sen ilk klomenle dene olmazsa zaten sana da tavsiye edilir.kolay gelsin.kzılar asılama sız mı ıstedınız doktor mu uygun gördü
bende 1 yıldır korunmuyorum 1 kez düşük yasadım biyolojık düşükbenim
ama bana kımse asılama demedı bende evlat sahıbı olmayı cok ıstıyorum
canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama şunu söylemeliyim daha 11. gündesin ve sonucun 0 veya 1.2 den küçük çıkmamış yani adet olmazsan iki üç gün sonra yine baktır sonuçta hemen o gün döllenecek diye bir kaide yok hayırlısı olsun
sağol canım inşallah sendende hayırlısı sonuçlar alırız hala ümitliyim hakkında haberin olsunIlk asilamami yapan dr tavsiye etti. Daha cabuk olur die.sen ilk klomenle dene olmazsa zaten sana da tavsiye edilir.kolay gelsin.
Hayirlisi canm adet olmazsam tekrar ederim. Saol ilgilendigin icin.hayirli sonuclarini bekliom.
Yok ya arkadasim o kadar kafana takma.bana doktor normal hayatiba devam et dedi.fazla kasmana gerek yok.normal yolla hamile kalanlar hamile oldugunu ogrenmeden gezmiyor mu sanki.buda onun gibibirsey.doktorum soylemisti.
benim öyle ağrılarım var ama korkma canım.sonuçta normal gebelik olsa hiç bilmeden normal hayatımıza devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?