Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynı belirtiler var bende de inşallah ikimizde hamişizdir bu arada benim bilgisayarım şirket bilgisayarı olduğu için açmıyor hamilelik takvimini kısıtlı sanırım akşam evde bakarım

valla bilmiyorum cnm yaa.bi an once gecse su gunler.ben mesela wcye gittigimde afedersin idrar geldiginde karnima felaket bir agri giriyor.3gundur bole.idrari yaptigim anda kesiliyor.neden kaynaklaniyor bilemedim :-(

allah allah üşüttün sen o zaman bak bu zamanlarda sakın enfeksiyon kapma tehlikeli bana doktorum söylemişti oturarak banyo yapma ve enfeksiyon kapmamaya dikkat et ve sakın hasta kişilere yanaşma demişti ama bende aşılamanın 9. günü filan ağır grip oldum ilaçda kullanamadım 4 gün yatmıştım belkide ondan tutmamıştı ilk aşılamam

Ya arkadaşlar benim aşılamam iptal edildi .Artık gelecek aya kaldı .Belkide böylesi hayırlıymış .Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum ,inşAllah hepiniz hamilesinizdir .Hepiniz için dua ediyorum .

Son düzenleme:

bilmiyorumki dikkat ediyorum ama.simdide sag kasigim agrio

kzılar asılama sız mı ıstedınız doktor mu uygun gördü

bende 1 yıldır korunmuyorum 1 kez düşük yasadım biyolojık düşük

ama bana kımse asılama demedı bende evlat sahıbı olmayı cok ıstıyorum

bilmiyorumki dikkat ediyorum ama.simdide sag kasigim agrio

ınsallah hamılesınızdır sızlere burdan kendı okuduğum duaları vermek ıstıyorum ınsallah cumlemız fayda görürüz

ben hergun 2 lıtre suya 6yasın+3meryem+41kere ali ımran süresının 35+36+37.ayetlerını okuyorum sonra bu suyu esımle ıcıyoruz 24 saat ıcınde su bıtecek
kızlar bu sekılde kısır olan bır tanıdığımzıın cocuğu oldu hemde doktorlar hep asla cocuğun olmaz dıyordu

hersey allahtan rabbım ol derse aslında hemen oluverır ama duasızda bırsey olmaz cumlemızın kucagını allahım tez zamanda doldursun ınsallah

aşılama yaptıran herkese rabbım güzel sonuclar nasıp etsın emegını zayi etmesın ınsallah

acaba bendemı gıdıp asılama ıstesem bılemıyorum 5 yıllık evlıyım 1 yıldır korunmuyoruz 3ay evvel bır düşük gecırdım ama bıyolojık düşük hemen düştü yanı yerlesmeden

esımde ve bende bulunan bır problem yok asılama yapın dıyen doktorda olmadı bende dua edıyorum artık dualara sarıldım 3aydır doktora gıtmedım hıc

aynı belirtiler var bende de inşallah ikimizde hamişizdir bu arada benim bilgisayarım şirket bilgisayarı olduğu için açmıyor hamilelik takvimini kısıtlı sanırım akşam evde bakarım

benımde adet tarıhım 19 ocak yanı 1 hafta var sadece kızlar kasık ağrısı ve asırı iştah acılması var baskada bırseyım yok

Slm kizlar uc yumos, ucuncu asilama 11. Gun test sonucum 1,4:((negatif....kendimi toparlamaliyim....insallah bu ay normal yollarla olur olmazsaa tup bebisss...hayirli haberler paylasirsiniz insallh....
canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama şunu söylemeliyim daha 11. gündesin ve sonucun 0 veya 1.2 den küçük çıkmamış yani adet olmazsan iki üç gün sonra yine baktır sonuçta hemen o gün döllenecek diye bir kaide yok hayırlısı olsun

aşılama sonuçlarını merakla bekleyen arkadaşlar inşallah iyi sonuçlar alırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah.ben de adetimin 3.gününü bekliyorum kistlerim vardı büyümedilerse tedaviye başlayacağız eğer büyüdülerse malesef başka zamana kalacak.Hakkımızda hayırlısı.

yaa kızlar kasıklarıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi öğleden sonra eşimle alışverişe gittik çok ayakta kaldım yürüdüm ondan bişey olurmu bugün aşılama olalı 9 gün oldu inşallah adet olmam

Hadi ya bende asilamadan iki gun sonra grip oldum.enfeksiyon etkili oluyomuymus tutmasinda anlamadim.salgin var ne yapalim bizim elimizde degil ne kadarkendimizi korusakta olucagi varsa oluyor iste.zaten cok umutkanmamak istiyorum ama elimde degil.......

Yok ya arkadasim o kadar kafana takma.bana doktor normal hayatiba devam et dedi.fazla kasmana gerek yok.normal yolla hamile kalanlar hamile oldugunu ogrenmeden gezmiyor mu sanki.buda onun gibibirsey.doktorum soylemisti.

Bence onemli olan hamile kaldiktan sonra.o zaman fazla yorulmamak gerekir iste.bizim gibi zor cocuk sahibi olanlar icin, gebeliginde herhangi bir tehlike olmasa bile, yine de kendini korumasi lazim yatmasi lazim.insallah o gunleride hep beraber goruruz arkadaslar.allah gonlumuze gore versin.

Özele gidiyorum canım. Hastaneden doktorumdan çok memnunum ama eczanelerden yüzüm gülmedi gitti.

Ya arkadaşlar benim aşılamam iptal edildi .Artık gelecek aya kaldı .Belkide böylesi hayırlıymış .Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum ,inşAllah hepiniz hamilesinizdir .Hepiniz için dua ediyorum .

Hayırlısı arkadaşım. Merak ettim neden iptal edildi. Benimki de yarın belli olacak. İptal edilecek diye çok korkuyorum

benim öyle ağrılarım var ama korkma canım.sonuçta normal gebelik olsa hiç bilmeden normal hayatımıza devam edeceğiz

Allah Allah böyle durumlar olabiliyormuymuş mu canım hakkımızda hayırlısı ama inşallah bu kezde aniden bu kadar yüksek dozlar ters tepmez neyse kli yarın kontrolün var benimde yarın kontrolüm var ikimizde çok güzel haberlerle geliriz inşallah canım

Ilk asilamami yapan dr tavsiye etti. Daha cabuk olur die.sen ilk klomenle dene olmazsa zaten sana da tavsiye edilir.kolay gelsin.

Hayirlisi canm adet olmazsam tekrar ederim. Saol ilgilendigin icin.hayirli sonuclarini bekliom.

Ilk asilamami yapan dr tavsiye etti. Daha cabuk olur die.sen ilk klomenle dene olmazsa zaten sana da tavsiye edilir.kolay gelsin.

Hayirlisi canm adet olmazsam tekrar ederim. Saol ilgilendigin icin.hayirli sonuclarini bekliom.
sağol canım inşallah sendende hayırlısı sonuçlar alırız hala ümitliyim hakkında haberin olsun

Yok ya arkadasim o kadar kafana takma.bana doktor normal hayatiba devam et dedi.fazla kasmana gerek yok.normal yolla hamile kalanlar hamile oldugunu ogrenmeden gezmiyor mu sanki.buda onun gibibirsey.doktorum soylemisti.

benim öyle ağrılarım var ama korkma canım.sonuçta normal gebelik olsa hiç bilmeden normal hayatımıza devam edeceğiz

yaa ne bileyim işte endişeleniyorum daha anne olmadan bu endişeye sahibiz kim bilir meleklerimizin bile olduğunu öğrensek ne yaparız rabbim o duyguları da tattırsın inşallah... bugün 10. gün saymayayım diyorum ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…