Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim eşımde ilaç kullanıyor öncesinde 2 ay AEC selenyum plus ve zinco kullandı şimdi de 2 aydır evicap ve klomen kullanıyor ama hızlı ileri hala 0 çıkıyor

benim eşımde ilaç kullanıyor öncesinde 2 ay AEC selenyum plus ve zinco kullandı şimdi de 2 aydır evicap ve klomen kullanıyor ama hızlı ileri hala 0 çıkıyor

canım bız ılerı hız ıcın trıbulus kullanıyoruz bı vıtamın oda.. kasım ayında ılerı hız % 15 di.. klomen sayıya etkı eder ama hıza etkısı olur u pek bılmıyorum..

canım bız ılerı hız ıcın trıbulus kullanıyoruz bı vıtamın oda.. kasım ayında ılerı hız % 15 di.. klomen sayıya etkı eder ama hıza etkısı olur u pek bılmıyorum..

diğer ilecı hız için kullanıyor bizim ileri hız da sorun var yavaş hareketli 65 yerinde 10 2. aşılamada olmaz sa tüp bebek deneyeceğiz...

Selam kizlar ben Baküden yaziyorum bende bu ocakda 2 kez asılama yapdiracam umarim basarılı oıur 7 yil bekliyorum bu defa şans yuzümüze guler .Size de iyi sanslar!

kızlar bugün kontrolüm vardı şu büyümeyen 11 mm yumurta büyümüşse aşılama olacak diye beklerken sağda iki tane 10 mm yumurta 11 olan ortalarda yok((( sol tarafta hiç yumurta yoktu 10 mm iki bir tanede 14 mm buldu doktor. iki gün daha iğneyi vur gel öyle bakalım dedi. Çarşamba yine kontrol var, niye böyle oldu bilemedim... 11 mm olan büyüyüp atılmış olabilir dedi. 2 kutu gonal f bitirdim. umarım olur bu sefer...

vayy ne güzel bir derken 5 yumoşun olmuş canım benimde 5 tane yumoşum var hemen hemen hepsi aynı boyutlardaydı 12-13 mm ydi benimde çarşamba kontrolüm var sen kaç Ul kullanıyorsun ilacı?

Selam kizlar ben Baküden yaziyorum bende bu ocakda 2 kez asılama yapdiracam umarim basarılı oıur 7 yil bekliyorum bu defa şans yuzümüze guler .Size de iyi sanslar!
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah 7 yılık hasretin bu ay sona erer

slm kizlar,

bende gelecek ay yaptiracam 2. Kez asilama...maalesef birinci asilama tutmadi...bende igne kulandim, ve hap kulandim....yumurtaliklar iyi gelismisti.
Suan ama sag tarafta agrilarim var acaba kist mi olustu?
bir ay bekledikten sonra devam edile biliyormus

sizler neler kulaniyorsunuz...?

iyi akşamlarrrr

yemekle uğraşırken baya ayakta kaldım bu akşam.

şimdi benim aklımı birşey meşgul ediyor edecek şeyler buluyoruz ya hepaşılama olmadığı aylarda yumoş çatladığında ilişki vs günler geçerken benim hiç ağrım olmuyordu.şimdi rahim bölgesi hep hareketli.hep bir ağrı sancı.ümitlendiriyor insanı valla.daha 1 hafta var teste

Arkadaslar benimle ayni gun asilama yaptiran varmi aranizda.ayin sekizi yani carsamba gunu.varsa herhangi bir belirti varmi.

benimde 7 sinde cnm kasıklarımda ağrı var ama ben hiç umutlu değilim sanki adet sancısı gibi kendimi dinlemek istemiyorum ama insanın elinde değil sürekli vücunu izliyor ((

canım biz senle aynı gün yaptırmıştık aşılamayı bende de ara ara göğüste hassasiyet oluyor geçiyor kasıkta yoğun ağrı oluyor bazen ve su gibi akıntı bende de oluyor ama ben progestanda kullanıyorum belki ondan da olabilir ben cuma günü test yaptıracağım cuma günü 12. gün oluyor 12. gün genelde belli oluyor 15 gün bekleyemeyeceğim

benimde 7 sinde cnm kasıklarımda ağrı var ama ben hiç umutlu değilim sanki adet sancısı gibi kendimi dinlemek istemiyorum ama insanın elinde değil sürekli vücunu izliyor ((

Ya bende öyle yapiyorum aslinda takmamamiz lazim ama nasil yapcaz bilmiyorum. Benimde bugün itibariyle göğüs lerim acimaya basladi.bakalim ne olcak.

Doktor da bir şey olmaz dedi ama... aması var işte.

Kızlar akşamdan beri çok kötüyüm. Benim ilk muayenede iki yumurtam vardı 7 ve 8 mmlik doktor iyi daha da olacak demişti. Gayet iyiydim yani.Dün muayeneye bi gittim olanlar da yok. Belirgin hiçbir şey gözükmüyor dedi dr. Böyle beklemiyodum doz çok düşük kalmış dedi.
Ben 37.5 la başlamıştım sonra 50'ye sonra 75'e çıkarmıştık. Hiçbir faydası olmadı. Yine aldım iğne bu sefer 150 vuruyorum. Yarın yine kontrol var dr olmazsa 300'e kadar çıkabiliriz Cuma'ya yetişmemiz lazım dedi. Ya tedavim boşuna gidecek çok korkuyorum. Olan şeyler nasıl olmaz sinir oluyorum.

Slm kızlar pazar günü aşılama yaptırdım allahım inşallah böyle mübarek bi gün de bizi mutlu eder hayırlı haberler alırız inşallah. Ama pazar gününden beri gaz sancısı oluyor bana jel verdi doktor her sabah yap dedi ama işe gelirken unuttum akşam yapıcam sorun olmaz inşallah merakla bekliyorum inşallah herşey güzel olur.10 milyon yıkanmış sipermimiz sayımızda 15 milyona çıktı keşke morfolojimizde yükselseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…