ewet canım esımın degerlerı normale dondu hızı bıraz dusuk ama yınede kotu deıl.. ameliyattan sonrakı ılk 3 ay proxeed plus kullanmıstık ıse yaramadı bızde.. sonrakı aylar ıse argınmax kullandı esım gunde 6 tane o cok yukselttı degerleri ıstersen bı arastır sende..
benim eşımde ilaç kullanıyor öncesinde 2 ay AEC selenyum plus ve zinco kullandı şimdi de 2 aydır evicap ve klomen kullanıyor ama hızlı ileri hala 0 çıkıyor
canım bız ılerı hız ıcın trıbulus kullanıyoruz bı vıtamın oda.. kasım ayında ılerı hız % 15 di.. klomen sayıya etkı eder ama hıza etkısı olur u pek bılmıyorum..
diğer ilecı hız için kullanıyor bizim ileri hız da sorun var yavaş hareketli 65 yerinde 10 2. aşılamada olmaz sa tüp bebek deneyeceğiz...
canım ınsallah tupe gerek kalmadan hamıle kalırsın
vayy ne güzel bir derken 5 yumoşun olmuş canım benimde 5 tane yumoşum var hemen hemen hepsi aynı boyutlardaydı 12-13 mm ydi benimde çarşamba kontrolüm var sen kaç Ul kullanıyorsun ilacı?kızlar bugün kontrolüm vardı şu büyümeyen 11 mm yumurta büyümüşse aşılama olacak diye beklerken sağda iki tane 10 mm yumurta 11 olan ortalarda yok((( sol tarafta hiç yumurta yoktu 10 mm iki bir tanede 14 mm buldu doktor. iki gün daha iğneyi vur gel öyle bakalım dedi. Çarşamba yine kontrol var, niye böyle oldu bilemedim... 11 mm olan büyüyüp atılmış olabilir dedi. 2 kutu gonal f bitirdim. umarım olur bu sefer...
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah 7 yılık hasretin bu ay sona ererSelam kizlar ben Baküden yaziyorum bende bu ocakda 2 kez asılama yapdiracam umarim basarılı oıur 7 yil bekliyorum bu defa şans yuzümüze guler .Size de iyi sanslar!
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumoşlarım 13 mm civarında doktorum sayısını söylemedi ama ben saydım 5 tane gözüküyor çarşamba yine gideceğim hayılrısı bakalım
Arkadaslar benimle ayni gun asilama yaptiran varmi aranizda.ayin sekizi yani carsamba gunu.varsa herhangi bir belirti varmi.
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.bende carsamba gunu saat onbir de asilama yaptirdim.araniza beni de alirsaniz sevinirim.
bugün aşılamanın 8. günü göğüslerde hassasiyet başladı sanki özellikle sabah uyandığımda sızlıyorlardı bi de su gibi akıntım oluyor normal mi bu .... sabırsızlıktan çatlayacağım en erken ne zaman belli olur bu sonuç ben 15. günü nasıl bekleyeyiminşallah tutmuştur
inşallah en kısa zamanda bu aşılandı ların karşısında tuttuyazısınıda görürüz
aşılaman hayırlı olsun inşallah hayurlı güzel sonuçlar alırsın :)
benimde 7 sinde cnm kasıklarımda ağrı var ama ben hiç umutlu değilim sanki adet sancısı gibi kendimi dinlemek istemiyorum ama insanın elinde değil sürekli vücunu izliyor((
ayy bugün çok heyecanla uyuyacağım yarın yumoşlarımı göreceğim için heyecanlıyım birde bunun kesesi kalp atışı olacak Allah ın izni ile benim kalbim bu heyecanlara dayanır mı
o kadardan birşey olmaz bence canım bende dün benim iğnelerimieşim yapıyor o işe gideceği için yarım saat önceden yaptık bugün yine eski saatinde yaptık olacaksa benimkilere bi haller olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?