Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sadece çatlama büyüklüğüne gelenler çatlar ha diğerleri de iğnenin etkisi gitmeden büyürse onlar da çatlayabilir... rabbim gönlüne göre versin

canım bende de göğüs hassasiyeti var şiştiler ama diğer iki aşılamamda da öyleydi o yüzden pek umutlanmıyorum rabbim hayırlı evlat versin herkese

Evet canım pcos belasıyla uğraşıyorum. İl aşılamamda gayet güzel cevap vermişti yumurtalarım 10 tane falan vardı. Ama şimdi yok 1 tane bile yok. Ne illet bir hastalık anlamıyorum. İnşalllah sen bu sefer güzel sonuçlar alırsın

canım sadece çatlama büyüklüğüne gelenler çatlar ha diğerleri de iğnenin etkisi gitmeden büyürse onlar da çatlayabilir... rabbim gönlüne göre versin

5 gün iğne vurup 6. gün gittim kontrole.3 gün bidaha iğne kullanıp,cumartesi yeniden kontrole gideceğin.inşallah 8 ide çatlayıp biri döllenir:)

canım bende de göğüs hassasiyeti var şiştiler ama diğer iki aşılamamda da öyleydi o yüzden pek umutlanmıyorum rabbim hayırlı evlat versin herkese

amin canım inaşllah aynı günlerde mutlu haberlerimizi veririz.. sizde sorun neydi aşılama gerekti..

canım çatlamaya uygun olanlar çatlıyor çatlatma iğnesinin etkisi vücutta 8 gün sürdüğü için diğer büyüyenler de sonra çatlıyor benim de 8 yumurta vardı benim doktor gün aşırı ilişki olsun dedi aşılamadan sonra üçüz tutabilir dedi bende keşke tutsa bir taneye razıyım dedim bende..

5 gün iğne vurup 6. gün gittim kontrole.3 gün bidaha iğne kullanıp,cumartesi yeniden kontrole gideceğin.inşallah 8 ide çatlayıp biri döllenir:)

:)) ya 8 ide döllenirse :))) eşinin değerleri iyiyse çoğul gebelik riskin çok yüksek olur inşallah en az 1 tanesi döllenir bebeğine kavuşursun benim 4 yumurtam vardı 2 si tam gelişmişti diğerleri küçüktü

aaa çok iyi:)inşallah en az bir tanesi döllenir...sorun neydi sizin?

yok ya nerdee:))))eşimin sperm değerleri düşük.1 tanesi döllense keşke ama pek umudum yok.
aşılamanın kaçıncı günündesin?

illet ki ne illet canım bir ay bir ayı tutmuyor doktor senin durumun da hastalar da böyle diyor rabbim herşeyin hayırlısını versin canım

yok ya nerdee:))))eşimin sperm değerleri düşük.1 tanesi döllense keşke ama pek umudum yok.
aşılamanın kaçıncı günündesin?

bugün 10. gün benim eşiminde değerleri düşüytü tutma ihtimali düşük ama tek 1 sperm bile yeterli dölleyebilmek için öyle düşününce fazla bile diyorum kendi kendimi avutuyorum

bugün 10. gün benim eşiminde değerleri düşüytü tutma ihtimali düşük ama tek 1 sperm bile yeterli dölleyebilmek için öyle düşününce fazla bile diyorum kendi kendimi avutuyorum

çok az kalmış sonucu öğrenmene.inşallah sonuç pozitif olur da bana umut olursun...
aslında doğru yetecek olan 1 tane sperm.milyon tane spermin içinden biri yumurtanın içine giriverse tamamdır:)

çok az kalmış sonucu öğrenmene.inşallah sonuç pozitif olur da bana umut olursun...
aslında doğru yetecek olan 1 tane sperm.milyon tane spermin içinden biri yumurtanın içine giriverse tamamdır:)

inşallah canım inşallah ben ve diğer bekleyen arkadaşlar hepimiz inşallah pozitif sonuç alırız... sizlerde tabiii inşallahh

bende polikistik over var onun haricinde bütün testler hepsi iyi ben 5 senedir tedavi gördüm olmayınca aşılamaya karar verdim canım

uzun zaman olmuş inşallah bu son olur bebeğine kavuşursun rabbim yüzünü güldürsün canım

canım hakkında hayırlısı olsun tekrardan benimde bugün kontrolüm vardı geçen sefer gittiğimde 5 tane yumurtam hemen hemen aynı boyutlardaydı ama doktorum sayısını vs. söylememişti bugün için yine gitmemi söyledi bugün gittim 3 tanesi 17 mm bugün son kez ilacı kullancağım biri minnak kalmış biride çok büyümüş hayırlısı bakalım bana tutunmayı ve döllenmeyi başarabilen olacak mı :44:

canım hayırlı olsun tedavin benimde pazartesi kontorlümde ortalama 13 mm civarında 5 yumoşum vardı bugün sadece 3 tanesi 17 mm civarındaydı biri çok büyümüş biri minnak kalmış ama eğer hepsi sağlıklı boyutlarda olursa hepsiçatlayabilir ama hepsi döllenmez çoğul gebelik olasılığı yüksek olur

merhaba yeni üye oldum destek olmak için.. ben 18 aralıkta aşılama oldum şuan 5 haftalık hamileyim ilk aşılamada tuttu Rabbim sizede nasip etsin inşallah

merhaba yeni üye oldum destek olmak için.. ben 18 aralıkta aşılama oldum şuan 5 haftalık hamileyim ilk aşılamada tuttu Rabbim sizede nasip etsin inşallah

hoşğeldin canım rabbim tamamına erdirsin inşallah... peki sizdeki sorun neydi aşılama oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…