arkadaşlar merhaba...
bugün kontrolüm vardı.8 tane yumoşum varmış. ortalama 11 mm miş.17 mm de çatlatma iğnesi yapacağız dedi.cumartesi yeniden kontrolüm var.8 tane yumurtada çatlayacak mı yani?doktora sormayı unuttum heyecandan.
inşallah öyledir yaa cuma günü kan vereceğim pazartesiye dayanamam hem varsa yoksa çıkar fazladan stres yapmam... benim göğüslerde de hassasiyet devam ediyor ama bu durum her adet öncesinde de olduğu için onu belirtiden saymıyorum
canım polikistik over mi var sende ben 4 aydır aşılama peşindeyim ilk ay yumurtaları bir türlü büyütemedik iptal oldu aşılama sonra bir sonraki ay iğneye gerek kalmadan 4 yumurta oldu erken çatladı yumurta aşılama tutmadi sonra 3. Ay tekrar aşılama serüveni başladı yine yumurtalar zor büyüdü ama büyüdü 2 yumurtam oldu tutmadi bu 4. Ayım ve 3. Aşılamayı oldum 8 yumurtam oluştu bakalım nasip de varmı ama üzülme inşallah herşey güzel olacak..
canım yerleşme lekesi olabilir çünkü aşılamanin 10. Gününe yerleşiyormuş bebek benim de 10. Gün ama hiç birşey yok
inşallah canım hayırlı olsun aşılaman inşallah pozitifle sonuçlanır
canım sadece çatlama büyüklüğüne gelenler çatlar ha diğerleri de iğnenin etkisi gitmeden büyürse onlar da çatlayabilir... rabbim gönlüne göre versin
canım bende de göğüs hassasiyeti var şiştiler ama diğer iki aşılamamda da öyleydi o yüzden pek umutlanmıyorum rabbim hayırlı evlat versin herkese
arkadaşlar merhaba...
bugün kontrolüm vardı.8 tane yumoşum varmış. ortalama 11 mm miş.17 mm de çatlatma iğnesi yapacağız dedi.cumartesi yeniden kontrolüm var.8 tane yumurtada çatlayacak mı yani?doktora sormayı unuttum heyecandan.
5 gün iğne vurup 6. gün gittim kontrole.3 gün bidaha iğne kullanıp,cumartesi yeniden kontrole gideceğin.inşallah 8 ide çatlayıp biri döllenir:)
aaa çok iyi:)inşallah en az bir tanesi döllenir...sorun neydi sizin?canım çatlamaya uygun olanlar çatlıyor çatlatma iğnesinin etkisi vücutta 8 gün sürdüğü için diğer büyüyenler de sonra çatlıyor benim de 8 yumurta vardı benim doktor gün aşırı ilişki olsun dedi aşılamadan sonra üçüz tutabilir dedi bende keşke tutsa bir taneye razıyım dedim bende..
:)) ya 8 ide döllenirse :))) eşinin değerleri iyiyse çoğul gebelik riskin çok yüksek olur inşallah en az 1 tanesi döllenir bebeğine kavuşursun benim 4 yumurtam vardı 2 si tam gelişmişti diğerleri küçüktü
Evet canım pcos belasıyla uğraşıyorum. İl aşılamamda gayet güzel cevap vermişti yumurtalarım 10 tane falan vardı. Ama şimdi yok 1 tane bile yok. Ne illet bir hastalık anlamıyorum. İnşalllah sen bu sefer güzel sonuçlar alırsın
yok ya nerdee:))))eşimin sperm değerleri düşük.1 tanesi döllense keşke ama pek umudum yok.
aşılamanın kaçıncı günündesin?
bugün 10. gün benim eşiminde değerleri düşüytü tutma ihtimali düşük ama tek 1 sperm bile yeterli dölleyebilmek için öyle düşününce fazla bile diyorum kendi kendimi avutuyorum
çok az kalmış sonucu öğrenmene.inşallah sonuç pozitif olur da bana umut olursun...
aslında doğru yetecek olan 1 tane sperm.milyon tane spermin içinden biri yumurtanın içine giriverse tamamdır:)
amin canım inaşllah aynı günlerde mutlu haberlerimizi veririz.. sizde sorun neydi aşılama gerekti..
bende polikistik over var onun haricinde bütün testler hepsi iyi ben 5 senedir tedavi gördüm olmayınca aşılamaya karar verdim canım
uzun zaman olmuş inşallah bu son olur bebeğine kavuşursun rabbim yüzünü güldürsün canım
Çok üzgünüm kızlar. Malesef iptal edildi. Yüksek doz bile etki etmedi. 1 tane var 9mm ondan da bir şey olmaz zaten iptal edelim dedi.
Boşu boşuna ilaç kullandım. Boşu boşuna ümitlendim. 1 yumurta bile elde edemedik ya.Nasıl bir şey anlamıyorum.
Neyse kızlar umarım siz çok iyi sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
canım hayırlı olsun tedavin benimde pazartesi kontorlümde ortalama 13 mm civarında 5 yumoşum vardı bugün sadece 3 tanesi 17 mm civarındaydı biri çok büyümüş biri minnak kalmış ama eğer hepsi sağlıklı boyutlarda olursa hepsiçatlayabilir ama hepsi döllenmez çoğul gebelik olasılığı yüksek olurarkadaşlar merhaba...
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
merhaba yeni üye oldum destek olmak için.. ben 18 aralıkta aşılama oldum şuan 5 haftalık hamileyim ilk aşılamada tuttu Rabbim sizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?