Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende bugün doktora gittim gonal f başlıyorum yarın siz kaç ünite ile başlamıştınız yazamısınız? :44:

3 gun 87.5 sonraki gun 50 lik vurdum 3 yumosum oldu::))))ve onlari cokkk sevdim. Insallah 2 ya da birtanesiyle 9 ay surecek bi yolculuk yapariz..

kolay gelsinnn....

canım geçmiş olsun inşallah ilk seferinde tutar şimdi en zor kısmı sabırla beklemek gerekli 15 gün rabbim sabır versin sonunda da pozitifi göstersin inş.

inşallah ama küçük bir ihtimal olsa gerek.çünkü bugun sağ tupumde sıvı bırıkmesı ıhtımalı olacagını ve laparoskopi olması gerektiği konusunda bilgi verdi doktorum.bu ay tutmazsa amaliyat olcagım(

tüp için erken.pkolu olduğum için hazır böyle bol yumoşlu bir dönemde aşılama yapalım dedi doktorum.benim yumoşlar iğneye çok iyi cvp verdi.serophene ile 1 tane büyüyordu sadece.artık hayırlısı ne ise o olsun.benim arkaşıma da 3 embriyo koydular tüp bebekte.sadece birisi tuttu.yaşı da 28.

Çok haklısın canım benim de sağ yumurtalığımda tek bir yumurtam gelişti pazartesi 11 mm idi yarın sabah yine doktora gideceğim bakalım durumu öğreneceğiz. Bana da doktor tek yumurta gayet iyi 3 ve fazla olursa tedaviyi durduruyoruz istenen bu durum zaten herşey yolunda dedi bana hayırlısı diyelim canım herkes için:)))

canım bende çok kaptırmamaya çalışıyorum olmazsa tüp bebek olucak diye kendimi avutuyorum tüp bebek şansı daha çok oldugu ve ikiz olma ihtimali daha yüksek oldugu için, ama tabi tutarsada çok sevinirim, bu arada benimde ara ara kasık ağrım oluyordu ama dün gece sabaha kadar kasıklarım ağrıdı durdu gece ara ara uyandım hatta niye öyle oldu anlamadım

canım sen vajinal jel kullanıyormusun doktorun verdimi bi de sizde ilişki serbest mi öyle bişey dedimi bize ertesi gün ve gün aşırı devam edin demişti önceki aşılamamda da hiç birlikte olmayın demişti doktor hangisi doğru söylüyor yaaa

yaa kızlar ben dün gece rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm bebek eşimin kucağındaydı göğüslerimden bembeyaz süt geliyordu akıyordu öyle bende hemen bebeği aldım emzirdim çok acıkmıştı öyle emiyorduki hala etkisindeyim.. netten yorumlara baktım kız çocuğu olmasına işaretmiş inşallah aşılamam tutmuştur bugün 4. gün

aşılamam yapıldı salı günü çok şükür.bekleme başladı.Allah peimize nasip edr inş emeklerimizi boşa çıkarmaz

Ruyan hayirlara ciksin insallah...ben de ruyamda kirmizilarin geldigini gordum hala etkisindeyim:(((

Ruyan hayirlara ciksin insallah...ben de ruyamda kirmizilarin geldigini gordum hala etkisindeyim:(((

ruyalarla amel edilmez.şaun beynimizde aynı sorular dolaştığı için bu tür ruyalar görebiliriz.demede inşş tumuştur aşılaman. cerenball sende kötü düşünme litfen

Son düzenleme:
ruyalarla amel edilmez.şaun beynimizde aynı sorular dolaştığı için bu tür ruyalar görebiliriz.demede inşş tumuştur aşılaman. cerenball sende kötü düşünme litfen

canım sağol seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır sizdeki sorun neydi aşılama denediniz

yastun-----------tedavide:94:

miskamber--------aşılandı:26::18:

cerenball---------aşılandı:26::18:

demede-----------aşılandı:26::18:

cyas--------------tedavide:94:

lulum-------------tedavide:94:

oceanshine--------aşılandı:26::18:

kokohontes-------tedavide:94:

hatice86----------aşılandı:26::18:

41zeynep---------aşılandı:26::18:

leon86------------aşılandı:26::18:

vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşşş

Son düzenleme:
canım sağol seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır sizdeki sorun neydi aşılama denediniz

canım bizde sorun yok gibi yumurtalar geç büyüyo.sonuçta oluşuyor ama bi türlü nasip olmadı 3 yıla yaklaşıyor evliliğim

canım bizde sorun yok gibi yumurtalar geç büyüyo.sonuçta oluşuyor ama bi türlü nasip olmadı 3 yıla yaklaşıyor evliliğim

canım liste için ellerine sağlık... kısmet değilmiş inşallah aşılama bebeğine kavuşmana vesile olur

Ne guzel bi liste yapmissin ellerine saglik. Umarim pesi pesine hamile figurleri de eklenir karsilarina::))) bende de sorun yok. Bi dollenip tutunamadi yaramaz yumoslarim:((benim dr asilamadan hemen sonra tupe gecemem dedi. Ilaclarin etkisi devam ediomus. Bi ay ara verecem yani:((ben 15 tatili tedaviyle geciririm diodum. Size de dr niz asilama ile tup bebek arasi 1 ay beklenmeli dedi mi:((

canım ben baya bi doktor değiştirdim şuanki doktor gittiğimde napıyorsanız yapın olmuyorsa tüp denicem dedim.bana kızmıştı ii tedavi edilmemişisn demişti. benim ikinci aşılamam inş tutar tutmazsa şayet iki tane daha yapıp dinlenmeye geçip sonra tüplü dalış denerim sende bence vücudunu dinlendir.

Son düzenleme:

inşallah yaa..bazen ruyalar cok gercekci oluyor ...

kızlar henüz aşılanmadımsaat 4 gibi laboratuara gidip numuneyi alıp doktoruma geçicem.5te bitmiş olur sanırım.çok heyecanlıyım.ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum.daha önce vajinal muayene falan oldum.bu da onun gibi bişey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…