kızlar bende bugün doktora gittim gonal f başlıyorum yarın siz kaç ünite ile başlamıştınız yazamısınız? :44:
canım geçmiş olsun inşallah ilk seferinde tutar şimdi en zor kısmı sabırla beklemek gerekli 15 gün rabbim sabır versin sonunda da pozitifi göstersin inş.
6 yumurtayla benim dr asilama yapmio. Hatta bana 4un uzeri olursa tup bebege gecerim demistii.cogul gebelik riski nedeniyle.tup bebiste kac yumos koyuosunuz hocam dedim.yasin 35 alti old. Icin tek koyacam dedi(hayirlisi arkadaslar hepimiz icin bi de benim dr asilamam tutmazsa hemen o ay tup yapmio bir ay bekle ilaclarin etkisi gecsin ole yaparim dedi ((offf ya artik beklemek istemiorummm (( bir de asilama oncesi hemsireyle dertlesioduk sizinle de paylasmak isterim.tup bebege gelen bayanin o ay tek yumurtasi oluo baska yumurta gelismio bu nedenle dr tup bebegi iptal edio ve aşilamaya karar verio. Veee sonuc tek yumurta ile hamisssss oluo::))) ben duyunca ne buyuksun allahim dedim,bize de nasip olsun insallah arkadaslar..
kızlar bende bugün doktora gittim gonal f başlıyorum yarın siz kaç ünite ile başlamıştınız yazamısınız? :44:
6 yumurtayla benim dr asilama yapmio. Hatta bana 4un uzeri olursa tup bebege gecerim demistii.cogul gebelik riski nedeniyle.tup bebiste kac yumos koyuosunuz hocam dedim.yasin 35 alti old. Icin tek koyacam dedi(hayirlisi arkadaslar hepimiz icin bi de benim dr asilamam tutmazsa hemen o ay tup yapmio bir ay bekle ilaclarin etkisi gecsin ole yaparim dedi ((offf ya artik beklemek istemiorummm (( bir de asilama oncesi hemsireyle dertlesioduk sizinle de paylasmak isterim.tup bebege gelen bayanin o ay tek yumurtasi oluo baska yumurta gelismio bu nedenle dr tup bebegi iptal edio ve aşilamaya karar verio. Veee sonuc tek yumurta ile hamisssss oluo::))) ben duyunca ne buyuksun allahim dedim,bize de nasip olsun insallah arkadaslar..
canım senle durumumuz aynı ve aynı gün sonuç alacağız inşallah pozitiftir kendimi çok kaptırmıyorum çünkü eşimin en son değeride iyi değildi doktor olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi ama belli olmaz da dedi netten çok araştırdım bizim durumda olupda aşılamayla tutanlar var inşallah bizimkilerde tutmuştur . bugün 3 gün bitiyor hiç bişey hissediyormusun benim arada bi kasık ağrım oluyor geçiyor
canım bende çok kaptırmamaya çalışıyorum olmazsa tüp bebek olucak diye kendimi avutuyorum tüp bebek şansı daha çok oldugu ve ikiz olma ihtimali daha yüksek oldugu için, ama tabi tutarsada çok sevinirim, bu arada benimde ara ara kasık ağrım oluyordu ama dün gece sabaha kadar kasıklarım ağrıdı durdu gece ara ara uyandım hatta niye öyle oldu anlamadım
yaa kızlar ben dün gece rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm bebek eşimin kucağındaydı göğüslerimden bembeyaz süt geliyordu akıyordu öyle bende hemen bebeği aldım emzirdim çok acıkmıştı öyle emiyorduki hala etkisindeyim.. netten yorumlara baktım kız çocuğu olmasına işaretmiş inşallah aşılamam tutmuştur bugün 4. gün
Ruyan hayirlara ciksin insallah...ben de ruyamda kirmizilarin geldigini gordum hala etkisindeyim:(((
ruyalarla amel edilmez.şaun beynimizde aynı sorular dolaştığı için bu tür ruyalar görebiliriz.demede inşş tumuştur aşılaman. cerenball sende kötü düşünme litfen
canım sağol seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanırsizdeki sorun neydi aşılama denediniz
canım bizde sorun yok gibi yumurtalar geç büyüyo.sonuçta oluşuyor ama bi türlü nasip olmadı 3 yıla yaklaşıyor evliliğim
Ne guzel bi liste yapmissin ellerine saglik. Umarim pesi pesine hamile figurleri de eklenir karsilarina::))) bende de sorun yok. Bi dollenip tutunamadi yaramaz yumoslarim:((benim dr asilamadan hemen sonra tupe gecemem dedi. Ilaclarin etkisi devam ediomus. Bi ay ara verecem yani: ((ben 15 tatili tedaviyle geciririm diodum. Size de dr niz asilama ile tup bebek arasi 1 ay beklenmeli dedi mi: ((
canım liste için ellerine sağlık... kısmet değilmiş inşallah aşılama bebeğine kavuşmana vesile olur
yaa kızlar ben dün gece rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm bebek eşimin kucağındaydı göğüslerimden bembeyaz süt geliyordu akıyordu öyle bende hemen bebeği aldım emzirdim çok acıkmıştı öyle emiyorduki hala etkisindeyim.. netten yorumlara baktım kız çocuğu olmasına işaretmiş inşallah aşılamam tutmuştur bugün 4. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?