Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
üzülme Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyip bizlere nasip etsin inş. Allah ol derse oluyor.hem tüp bebek daha iyi keske aşılamayla hiç ugrasmasak. benimde tutacagından umudum yok.sadece dua edebiliyorum elden birsey gelmiyor.

tam olarak sorununuz ne ? eşinde ve sende karşılıklımı sorunlar ?
eşimde sorun yok canım bende yumurta oluşmuyor kilo problemim de var 6 yıllık evliyiz 4 yıldır çocuk için uğraşıyoruz önce kolemenle başladım yumurta oluşsun diye o yetmedi gonal f kullandım toplamda 3 kez aşılama yaptırdım ama sonuç hep negatif insan umutlanıyo son aşılamamda progestron jel kullandım gebelik belirtilerinin hepsini yaşadım gögüste şişlik, karında gaz sancısı, baş dönmesi, mide bulantısı, bel ağrısı, yorgunluk.. ama sonuç 1.31 olmayınca olmuyo demek ki o değilde eşimde okadar umutlandı nası söylicem şimdi ona bu sonucu :..(

eşimde sorun yok canım bende yumurta oluşmuyor kilo problemim de var 6 yıllık evliyiz 4 yıldır çocuk için uğraşıyoruz önce kolemenle başladım yumurta oluşsun diye o yetmedi gonal f kullandım toplamda 3 kez aşılama yaptırdım ama sonuç hep negatif insan umutlanıyo son aşılamamda progestron jel kullandım gebelik belirtilerinin hepsini yaşadım gögüste şişlik, karında gaz sancısı, baş dönmesi, mide bulantısı, bel ağrısı, yorgunluk.. ama sonuç 1.31 olmayınca olmuyo demek ki o değilde eşimde okadar umutlandı nası söylicem şimdi ona bu sonucu

bnmde 15 20 kg fazlam var tam spora ve diyete basladım veee bu ay 4 kg verdim ki dr aşılamadan sonra sporu yasakladı kaldı kilolar. bnce reglini bekle regli oldugunu anlayınca zaten söylemiş gibi olursun.hem belki geçdöllenme olmustur.... kendini üzme midemiz kalbimiz nasıl hastalanıyosa rahimde hastalanabilir hepsinin çözümü var en zor tedavi ruhun ve psikolojin zarar gördüğünde başlar.rahatla dua et bolbol. yanlış yönlendirmek istemem ama bitkisel kür hiç denedinmi ?ben bu ay baltarçınçörek otu yedim sağlıklı 2 yumurtam gelişti ve bu sayede aşılama kararı aldı dr ler ...tabi klomende kullandım günde 1 tane .

bnmde 15 20 kg fazlam var tam spora ve diyete basladım veee bu ay 4 kg verdim ki dr aşılamadan sonra sporu yasakladı kaldı kilolar. bnce reglini bekle regli oldugunu anlayınca zaten söylemiş gibi olursun.hem belki geçdöllenme olmustur.... kendini üzme midemiz kalbimiz nasıl hastalanıyosa rahimde hastalanabilir hepsinin çözümü var en zor tedavi ruhun ve psikolojin zarar gördüğünde başlar.rahatla dua et bolbol. yanlış yönlendirmek istemem ama bitkisel kür hiç denedinmi ?ben bu ay baltarçınçörek otu yedim sağlıklı 2 yumurtam gelişti ve bu sayede aşılama kararı aldı dr ler ...tabi klomende kullandım günde 1 tane .

test yaptırdım değer 1.31 çıktı :KK43: bu 3. aşılamam buda olmadı :KK43:
çok geçmiş olsun canım bende bu ay 2. aşılamamı denemiştim progestron kullanmama ragmen sabah adet oldum ...Ben aşılama yaptırmanın mantıklı oldgunu düşünmuyorum 3bin lira para harcadık sonuc ne sıfır tüp bebek daha mantıklı gelıyor artık bana.Allah yardımıcımız olsun hepimizin...

çok geçmiş olsun canım bende bu ay 2. aşılamamı denemiştim progestron kullanmama ragmen sabah adet oldum ...Ben aşılama yaptırmanın mantıklı oldgunu düşünmuyorum 3bin lira para harcadık sonuc ne sıfır tüp bebek daha mantıklı gelıyor artık bana.Allah yardımıcımız olsun hepimizin...

rapor çıkartmak için 3 aşılama gerekli dedi doktor o yüzden yaptırdım ben üniversite hastanesinde yaklaşık 2500 lira harcadım 3 aşılamamda negatif tüp bebeği denicez artık hayırlısı bakalım ...

rapor çıkartmak için 3 aşılama gerekli dedi doktor o yüzden yaptırdım ben üniversite hastanesinde yaklaşık 2500 lira harcadım 3 aşılamamda negatif tüp bebeği denicez artık hayırlısı bakalım ...

bende üniversite hastanesine gidiyorum ama aşılama için ücret ödemedim... sadece mavi uçlu inseminasyon kateteri ve ovirette çatlama iğnesine para verdim onlarda 100 tl falan tuttu.

bende üniversite hastanesine gidiyorum ama aşılama için ücret ödemedim... sadece mavi uçlu inseminasyon kateteri ve ovirette çatlama iğnesine para verdim onlarda 100 tl falan tuttu.
aa evet birde o tarafı var..üniversite hastaneleri nasıl yoğun mu ben özele gidiyordum ama artık üniversite hastanesıne gtmek istıyorum

ben memnunum yoğun olmuyor sabahın ilk saatlerinde damlıyorum her muanemde. Bide özel hastanelere göre daha detaylı bir araştırma var gibi geliyor üniversite olduğu için asistanların öğrenmesi adınada bir savaş var ..ben ilk ay klomen kullandım kimyasal gebelik oldu ikinci ay mola verdik rahmin dinlenmesi için üçüncü ay yine klomene başladım çatlama iğnesi ve akebinde aşılamam oldu herşey detaylı işliyo ve tedaviyi uzatmıyolar ..

ben memnunum yoğun olmuyor sabahın ilk saatlerinde damlıyorum her muanemde. Bide özel hastanelere göre daha detaylı bir araştırma var gibi geliyor üniversite olduğu için asistanların öğrenmesi adınada bir savaş var ..ben ilk ay klomen kullandım kimyasal gebelik oldu ikinci ay mola verdik rahmin dinlenmesi için üçüncü ay yine klomene başladım çatlama iğnesi ve akebinde aşılamam oldu herşey detaylı işliyo ve tedaviyi uzatmıyolar
hangi ildesin canım ?

izmirde varmı bilmiyorum üniversite hastanesi... ama mutlaka vardır infertilite üzerine. senin sorun neydi tam olarak?

kader ortağıyız bizdede hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite dedi dr. daha mı iyi daha mı kötü bilemiyorum.
çok haklsın canım iyi mi kötü mü bilemiyoruz :( 2yıldır gitmedğimiz dr yaptırmadığımız tahlil kalmadı hayatımız hep beklemekle geçiyor ve bilirsinki zaman hiç de kolay geçmiyor bekliyince :(

bizi en iyi bizim gibi olan anlar. umutsuzluğa düşmeyelim .. umutlanmayalımda.. ortasını bulmak zorundayız çünkü önümüzde çoook uzun yıllar olabilir.. en doğal halimizle atlatmalıyız her aşamayı... ama böyle konustuguma bakma bnde 2.5 senedir her ay hamileyim kesin diye geziyorum hatta suan bile aşılamam tuttu kesin hamileyim diyorum. elimde değil napim çok istiyorum bebeğimi kucagıma almak öpüp koklamak onu bağrıma basmak çok istiyorum.........

bizi en iyi bizim gibi olan anlar. umutsuzluğa düşmeyelim .. umutlanmayalımda.. ortasını bulmak zorundayız çünkü önümüzde çoook uzun yıllar olabilir.. en doğal halimizle atlatmalıyız her aşamayı... ama böyle konustuguma bakma bnde 2.5 senedir her ay hamileyim kesin diye geziyorum hatta suan bile aşılamam tuttu kesin hamileyim diyorum. elimde değil napim çok istiyorum bebeğimi kucagıma almak öpüp koklamak onu bağrıma basmak çok istiyorum.........[/
yazdıklarıının hepsine katılıyorummm çok güzell tanımalamışsın bizleri ...Ben senın yerınede içerim nasılsa hamile değilim :)

Back
X