- Konu Sahibi minnak343434
- #2.001
lalalalalalala süper fikir :) şaka bi yana sende içme yumurta rezervinin kalitesini etkiler. yaa bişey sorcam sigara içiyomusun ben bırakamıyorum günde yarım paket gidio 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lalalalalalala süper fikir :) şaka bi yana sende içme yumurta rezervinin kalitesini etkiler. yaa bişey sorcam sigara içiyomusun ben bırakamıyorum günde yarım paket gidio
tamam :)) sigara içiyordum 1 paket kadarlalalalalalala süper fikir :) şaka bi yana sende içme yumurta rezervinin kalitesini etkiler. yaa bişey sorcam sigara içiyomusun ben bırakamıyorum günde yarım paket gidio![]()
3-4 aydır 5-6 adete düşürdüm tamamen bırakmak istiyorum ama ben de senın gibi bırakamıyorum
ben de 3-4 ay önce kimyasal gebelik geçiridm ne çok benzerlık var ....Bende hamile olsam bırakıırm diye düşünuyorum bebek hayali bile sigarayı azaltmaya yetti birde gerçekten olsa ahh neler yapılır ..Eşin de içiyor mu sigara benım ki içiyor ona da zorla azalttırdım :)ahh ahh engel olmak çok zor. aslında 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.kanda gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı 2 gün boyunca hamileyim diye gezerken bir dal bile içmedim tabi düşükle sonuçlanınca daha kanama başlar başlamaz yaktım bir dal. hamile kalsam içmem diye umut ediyorum.
Bende içiyorum kızlarrrben de 3-4 ay önce kimyasal gebelik geçiridm ne çok benzerlık var ....Bende hamile olsam bırakıırm diye düşünuyorum bebek hayali bile sigarayı azaltmaya yetti birde gerçekten olsa ahh neler yapılır ..Eşin de içiyor mu sigara benım ki içiyor ona da zorla azalttırdım :)
yaa mutlaka etkisi vardır ama benım bir süürü sigara içen arkadaşım bebek planı yaptılar ve bebeklerı hemen oldu ..Bende içiyorum kızlarrryoksa ondan mi olmuyooo
Bende içiyorum kızlarrryoksa ondan mi olmuyooo
eşimde testlerden geçti geçen sene herşey çok iyiydi bu sene biraz lökositte artış oldu ama doktorumuz gebe lige engel değil dedıewet malesef oda içiyo. eşinin morfolojisi nasıl yani anormal yapı / normal yapı olarak.benimkinin normal yapısı en fazla 16 oldu anormal yapısı 84 dr bir engel değil doğal yolla olabilir diyo ama bana biraz düşük gelio
Yok canim cok sükür yumurtalar gelisiyo benim de sol tüpüm kapalı sadecesigara tabikide engel ama senin yumurtalar gelişmiyodu galiba direk yumurtalarını etkiliyo olabilir......
eşimde testlerden geçti geçen sene herşey çok iyiydi bu sene biraz lökositte artış oldu ama doktorumuz gebe lige engel değil dedı
aaa pardon hatrladm şimdi ne kadar içiyosun günde bi paketi buluyomu?Yok canim cok sükür yumurtalar gelisiyo benim de sol tüpüm kapalı sadece
Bence yapma canım benimde saçımı boyatmam lazim onu bile yaptirmiyorumhmm öyle diyolar ufak değerlere önem vermiyolar tıbben mümkün sınıfına giriyo çünkü.. bu arada yarın aşılamamın 4. günü ve ben spora devam edicem koşu bandı ile düşükhızda yürüyüs yapıcam tasdikliyormusunuz kızlar ??????
Gunluk 5-10 tane ama yumurtaluklari etkilemiyo sanirim hamile kalirsam hemen birakcamaaa pardon hatrladm şimdi ne kadar içiyosun günde bi paketi buluyomu?
bence de yapma canım sen elinden geleni yap da aklına sonradan bişey gelmesınhmm öyle diyolar ufak değerlere önem vermiyolar tıbben mümkün sınıfına giriyo çünkü.. bu arada yarın aşılamamın 4. günü ve ben spora devam edicem koşu bandı ile düşükhızda yürüyüs yapıcam tasdikliyormusunuz kızlar ??????
Bence yapma canım benimde saçımı boyatmam lazim onu bile yaptirmiyorum![]()
bence de yapma canım sen elinden geleni yap da aklına sonradan bişey gelmesın
Aynen vala dip boyam geldi cok kotu gorunuyo ama buna ragmen yaptirmam eger yaptirirsam hamile kalamazsam buna baglarim cok uzulurumyok yok kimyasal madde girmesin vucuduna .....