- 29 Ocak 2015
- 28
- 34
- 13
- 41
- Konu Sahibi minnak343434
-
Noldu cnm düşük müBütün tahliller temiz olduğu halde neden düşüyor neden tututanamıyor bu bebişler bu durumda olan var mı ne yapıcam kime gidicem bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum sürekli Allah'a dua ediyorum inş bir gün bizlerin de bebişleri olur bu süreç gerçekten zor
belki yerleşme kanamandır 12. gunde benden geldi kan testi yaptırsanaBenim bugün 9. gün akşam üzeri pembe renkli leke geldi sanırım düşüyor dr. umu aradım artmazsa bir sıkıntı yok bazen aşılamada olabiliyor artarsa tutunmamıştır zaten dedi arbu ilk aşılamam ama daha öncede 2 kez düştü neden düştüğünü bulamıyorlar bütün testleri yaptırdık eşimde çok üzgün moralimiz baya bozuldu
prof dr cemil kaya canım özel muayenehanesine gidiyorumPaylaşımın için çok teşekkürler.. Hissiyat olarak aynı şeyleri hissediyoruz bizi biz anlarız zaten..Allah evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..Çok güzel bir 9 ay geçir, kolayca olsun doğumun..Ankara da hangi doktora gidiyorsun canım..
Düşük mü bilmiyorum dünden beri hafif hafif kanama var dr umu aradım test için çok erken dedi artarsa tekrar konuşalım diyor ama tutunsa kanama olmazdı diyorumNoldu cnm düşük mü
Kan testi için erken dedi dr senden nasıl bir kanama geldi kesildimi sonra benim kesilmiyor bugün işe gitmedim dinleniyorum ama kesilmiyorbelki yerleşme kanamandır 12. gunde benden geldi kan testi yaptırsana
Evet canım araştırdılar normalde bişey yok ama sadece bir faktörler mutasyon var ama ondan düşüyor diyemeyiz dedi hamile kalırsa Bhcg 700 lere çıksın heparin başlarız dedi ama benim oralara gelmeden düşüyor ilkinde 300-400 lere çıktı durduCnm kan pıhtılaşmasini arastirdilar mı
Canım internetten bi araştır istersen düşük yapmamak için okunacak dualar var.Rabbim bebeğini bağışlasın.Kan testi için erken dedi dr senden nasıl bir kanama geldi kesildimi sonra benim kesilmiyor bugün işe gitmedim dinleniyorum ama kesilmiyor
İnşallah yerleşme kanamasidir ayaklarının altina yastık koy dinlen bol bol..ananas varsa gunde birtane tüket bebeğin tutunmasini destekliyo adet tarihin nzamanEvet canım araştırdılar normalde bişey yok ama sadece bir faktörler mutasyon var ama ondan düşüyor diyemeyiz dedi hamile kalırsa Bhcg 700 lere çıksın heparin başlarız dedi ama benim oralara gelmeden düşüyor ilkinde 300-400 lere çıktı durdu
Bütün tahliller temiz olduğu halde neden düşüyor neden tututanamıyor bu bebişler bu durumda olan var mı ne yapıcam kime gidicem bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum sürekli Allah'a dua ediyorum inş bir gün bizlerin de bebişleri olur bu süreç gerçekten zor
Cnm kan pıhtılaşmasini arastirdilar mı
Canım Allah sana da nasip etsin inşallah.. İnşallah tutunur bebeğin. Ben de kan pıhtılaşması mı acaba diyecektim ama baktılar demişsin. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Yerleşmesi adet gibi bir kaç gün sürenler var. Dinlen canım. Dualarımız seninle.Düşük mü bilmiyorum dünden beri hafif hafif kanama var dr umu aradım test için çok erken dedi artarsa tekrar konuşalım diyor ama tutunsa kanama olmazdı diyorum
Pazar günü normaldeİnşallah yerleşme kanamasidir ayaklarının altina yastık koy dinlen bol bol..ananas varsa gunde birtane tüket bebeğin tutunmasini destekliyo adet tarihin nzaman
Cnm ozaman test yap kesin çıkar hiç bekleme bence..Pazar günü normalde
Sağol canım hemen internetten baktım okudum inş tutunur bu sefer arkadaşlar hepinize dualarınız için çok tşk ederim Allah hepimize nasip eder en kısa zamandaCanım internetten bi araştır istersen düşük yapmamak için okunacak dualar var.Rabbim bebeğini bağışlasın.
Dr um çok erken dedi aşılama sonrası aşılama günüyle birlikte bugün 10. GünCnm ozaman test yap kesin çıkar hiç bekleme bence..
Cnm zaten adet tarihin cok yakin çıkar mesela ayni gun aşılama yapmışız ama ben test yapsam çıkmaz çünkü adet tarihim 6-7 si yani geleck cuma falanDr um çok erken dedi aşılama sonrası aşılama günüyle birlikte bugün 10. Gün
benim 2 damla kahverengi şekilde geldi sonra kesildiKan testi için erken dedi dr senden nasıl bir kanama geldi kesildimi sonra benim kesilmiyor bugün işe gitmedim dinleniyorum ama kesilmiyor
eşim gitmişti kaan aydos a spermlerin genetiğine bakılmıştı sperm sayısını yükseltmek için keçi boynuzu tozunu hergün 1 kaşık içmesini bol bol yeşillik ve nohut yemesini söylemişti genetik testinide düzende yaptırdık 2014 de normal çıkmıştıARKAADAŞLAR ŞİMDİ OKUDUM ASLINDA OKUMAMAK GEREKİYOR BELKİ DE, İNSANIN KAFASI KARIŞIYOR.AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRMIŞLAR EŞİNİN SPERM SAYISI 100-140 MİLYON İMİŞ.AMA OLMAMIŞ.MEĞER EŞİNİN SPERMİNDE DNA HASARI VARMIŞ..KAAN AYDOS DİYE BİR DOKTOR VARMIŞ..ONUN DA SİTESİNDE DETAYLI YAZIYOR OKUDUM DA OKUMAZ OLAYDIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?