Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bütün tahliller temiz olduğu halde neden düşüyor neden tututanamıyor bu bebişler bu durumda olan var mı ne yapıcam kime gidicem bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum sürekli Allah'a dua ediyorum inş bir gün bizlerin de bebişleri olur bu süreç gerçekten zor

belki yerleşme kanamandır 12. gunde benden geldi kan testi yaptırsana

prof dr cemil kaya canım özel muayenehanesine gidiyorum

İnşallah yerleşme kanamasidir ayaklarının altina yastık koy dinlen bol bol..ananas varsa gunde birtane tüket bebeğin tutunmasini destekliyo adet tarihin nzaman

Cnm kan pıhtılaşmasini arastirdilar mı

Düşük mü bilmiyorum dünden beri hafif hafif kanama var dr umu aradım test için çok erken dedi artarsa tekrar konuşalım diyor ama tutunsa kanama olmazdı diyorum
Canım Allah sana da nasip etsin inşallah.. İnşallah tutunur bebeğin. Ben de kan pıhtılaşması mı acaba diyecektim ama baktılar demişsin. Yerleşme kanamasıdır inşallah. Yerleşmesi adet gibi bir kaç gün sürenler var. Dinlen canım. Dualarımız seninle.

eşim gitmişti kaan aydos a spermlerin genetiğine bakılmıştı sperm sayısını yükseltmek için keçi boynuzu tozunu hergün 1 kaşık içmesini bol bol yeşillik ve nohut yemesini söylemişti genetik testinide düzende yaptırdık 2014 de normal çıkmıştı

KIZLAR MERHABA
BENDE KISACA KENDİMDEN BAHSEDEYİM
MUHASEBECİYİM MALESEF 90 KİLOYUM İLAÇLAR DENEMELER YEDİRMELER DERKEN 4 YILIN SONUNDA BU RAKAMI GÖRDÜM .4 YILDIR EVLİYİM 1,5 YILDIR BEBEK İSTİYORUZ AMA OLMADI GEÇEN AY KLOMEN ARTI OVİTRELLE İLE DENEDİK OLMADI. 1 YUMURTAM VARDI 18 MM.
BU AY DİREKT AŞILAMAYA GEÇTİM BELKİ ERKEN AMA BEN TURİZM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM FAZLA VAKTİM YOK HEMEN GEÇTİK.
27 OCAKTA REGL OLDUM.
29.OCAK TA GONAL F 450 UI İĞNEME BAŞLADIM 112.5 DOZ İLE . BUGÜN İKİNCİ GÜNÜMDÜ İĞNEMİ VURDUM.
ŞİMDİ BU YOLDA TECRÜBELİ OLANLARA SORUYORUM.
İKİ GÜNDÜR İĞNEYİ VURDUKTAN YANİ ÇIKARDIKTAN SONRA İĞNEDEN 2 KÜÇÜK DAMLA AKIYOR BU NORMAL Mİ İĞNENİN UCUNU ÇIKARINCA DURUYOR. DOĞRU YAPIYORUMDUR DEMİ İĞNEYİ.
VE İĞNEM 5 GÜN OLACAK 2 ŞUBATTA BİTMİŞ OLACAK .
3 ŞUBATTA RANDEVUM VAR SİZCE ÇATLAMTA VE AŞILAMA YI NEZAMAN YAPAR DOKTOR. İĞNEDE ÇABUK BÜYÜYORMUŞ YUMURTALAR DİYE DUYDUM HAP KULLANIRKEN BİTTİKTEN SONRAKİ 5 GÜN ÇATLATMA İĞNEMİ VURDURMUŞTU.
ŞİMDİ NASIL OLACAK. ACI AĞRI OLUYORMU AŞILAMA GÜNÜ VE SONRAKİ GÜN İSTİRAHAT ETSEM YETERLİ OLURMU.
TEST SONUÇLARI SANIRIM 11 GÜN SONRA ÇIKIYOR .
BU ARADA BEBEK HABERİ VERENLERİN HEPSİNİ TEBRİK EDİYORUM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA DA ALIRSINIZ İNŞ.ÇOK SEVİNDİM BANA DA MORAL OLDU BURASI.
BENİM GİBİ BEKLEYENLERDE HEP BİRBİRİMİZE DUA EDELİM. HAYIRLISI İLE İNŞ. BU AY GÜZEL HABERLERLE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…