Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende Salı günü aşılama için gittim. 2 gün öncesinden iğnemi vurundum. Aşılama günü beklenmedik bir olayla karşılaştım. Doktor eşimin örnek verdiği spermlerin çok kötü OLDUĞUNU sadece 1 tane hareketli olduğunu söyledi. Aşılamayı yaptı ama umutlanma dedi o sinirle eve geldim bi güzel temizlik yaptım. Martta tüp düşünüyorum ama sperm kalitemiz çok kötü. Önerisi olan lütfen paylaşsın.

Canım çok üzüldüm , keşke yine o temizliği yapmasaydın Allah nasip ettikten sonra yine olur ama üzülme Bak benim de bu ay aşılamam olucaktı eşimin sperm kalitesi düşük diye doktor bu ay düzenleyelim şubatta yaparız dedi. Doktorum çok iyidir. PEndik bölge hastanesi Mustafa Özbek. Eşim için solgar vitamin ve mutlaka keçi boynuzu özü yedir dedi. Ayrıca her aksam keçi boynuzunu kaynatıp içiriyorum. 1 ayda 8 mılyon fark etti haretliliğide arttı.

Canım proxeed plus var onu kullanabilir eşin.. Biraz pahalı ama sonuçları iyi.. Yine de bi doktorla konuşun. Bir de keçiboynuzu özü ..

Tabiki nasipte insanda moral bırakmıyolar ya. Sen Şubat'ta aşılama yaptıracaksın şimdiden inşallahhh olur. Ben tüp yaptırdım geçen sene o da olmadı. Aklımda kalmasın diye aşılama yapalım dedik oda olmadı. Tavsiyeni eşimde uygulayacağım. Antalya'da ivf ye gidiyorum ben. İstanbul benim için çok zor olur çünkü Burdur'da yaşıyorum.

çok sevindim canım, hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı hepimizin başınaaa

oleeeyyyy...!!! hamiş haberleri bir bir gelmeye başladı şükürler olsun. tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin bebişin, Allahım isteyen herkese versin :)

Canım ya bende 7 senedir senin gibiyim bekliyorum benimde 2 inci asilamam su an kafam karman corman oldu sanki regl ağrısı gibi bi sancilanma offf ınan korkudan lavaboya gidemiyorum YA YİNE HAYAL KİRİKLIGI OLURSA DIYE
Varmı kanama falan aynı gün yaptırmışuz ya benim leke gelmeye başladı 

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çoookkkk teşekkür ederim. Merak edenler için hemen anlatıyorum. Öncelikle bizdeki sorun yumurta düzensizliği ve tembelliğiydi. Ki adetlerim oldukça düzenlidir. Ama yumurtalar yeteri kadar büyümüyormuş. Adetin 4. Günü hem gonal f (150 doz) hem de klomene başladım. Klomeni 5 gün ikişer adet, iğneyi de günde 1 kez olmak üzere 8 gün kullandım. İğne bittikten sonraki gün çatlama iğnesi oldum ve o gün rahim duvarının kalınlaşması için estrofeme başladım. Çatlama iğnesinden 34 saat sonra aşılama oldu. Ve hiç ağrı kanama falan olmadı. Sadece kasıklarımda bir dolgunluk vardı. Aşılama olduğu günden itibaren 10 gün crinon jel kullandım. Bu da bebek tutunursa düşmesin diyeymiş. Sonra heyecanlı bekleyiş başladı ilk aşılamamdı. Bu forumda da herkes benim negatif yazdıkça iyice umutsuzluğa kapılmıştım. Ama Allahıma çok şükür 13. Gün beta hcg 32 yani pozitif. İnşallah bebeğime sağlıkla doğmak da nasip olur. Kızlar bol bol dua edin. Her hayırlı işin başı Bismillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada belirtilerime gelirsek. Sadece bol bol göğüs ve kasık ağrısı. Adet ağrısının aynısı. Hala da devam ediyor zaten. Birde kasıklarda dolgunluk biraz bastırıyor sertlik. İşte hepsi bu kadar

Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım ya bende 7 senedir senin gibiyim bekliyorum benimde 2 inci asilamam su an kafam karman corman oldu sanki regl ağrısı gibi bi sancilanma offf ınan korkudan lavaboya gidemiyorum YA YİNE HAYAL KİRİKLIGI OLURSA DIYE
O sancıyı bilirim..İnşallah birgün bizi yanıltır..Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın..

Çok şükür..Gözün aydın..Darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme

Gözünüz aydın..Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza..Darısı bizlere inşallah

Paylaşımın için çok teşekkürler.. Hissiyat olarak aynı şeyleri hissediyoruz bizi biz anlarız zaten..Allah evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..Çok güzel bir 9 ay geçir, kolayca olsun doğumun..Ankara da hangi doktora gidiyorsun canım..

Canım proxeed plus var onu kullanabilir eşin.. Biraz pahalı ama sonuçları iyi.. Yine de bi doktorla konuşun. Bir de keçiboynuzu özü ..
Ametist canım bak daisyp arkadaşımızın dediği çok doğru o ilacı esin önce kullansaydi sonra aşılama yapılsaydı keşke sen hangi sehirdesin o nasıl bi doktor anlamadım keşke o ilk günü is felan yapmasaydin Allah ol derse olur canım

Su an bi durum yok sadece bel ve kasiklarim ağrıyor regl olcakmis gibi lavaboya bile korkuyorum gitmeye ya yine hüsran olursa diye
AYNEN YA COK AGRIM VAR KASIKLARIM FENA AGRIYOR.COK KORKUYORUM VE SANCI GELDIKCE UMUTLAR SIFIRA INIYOR BENDE

ARKAADAŞLAR ŞİMDİ OKUDUM ASLINDA OKUMAMAK GEREKİYOR BELKİ DE, İNSANIN KAFASI KARIŞIYOR.AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRMIŞLAR EŞİNİN SPERM SAYISI 100-140 MİLYON İMİŞ.AMA OLMAMIŞ.MEĞER EŞİNİN SPERMİNDE DNA HASARI VARMIŞ..KAAN AYDOS DİYE BİR DOKTOR VARMIŞ..ONUN DA SİTESİNDE DETAYLI YAZIYOR OKUDUM DA OKUMAZ OLAYDIM..

Su an bi durum yok sadece bel ve kasiklarim ağrıyor regl olcakmis gibi lavaboya bile korkuyorum gitmeye ya yine hüsran olursa diye

AYNEN YA COK AGRIM VAR KASIKLARIM FENA AGRIYOR.COK KORKUYORUM VE SANCI GELDIKCE UMUTLAR SIFIRA INIYOR BENDE

kızlar, sanki kendi sonucum çıkacakmışçasına çok heyecanlıyım sizin için. inşallah Rabbim sevindirsin bu ay sizleri de, hepimizi de. güzel haberleriniz bekliyoruz.

canım benim inşallah olur öyle iyi bilirimki o duyguyu çok zor gerçekten bende kesinlikle yok diyordum çok uzun zamandan beri beklediğim için hiç umudum yoktu ne zaman ne olacağı belli olmaz
İnşallah canım Çok saol. Belki bana sürpriz yapar minik bebişiiimm napalım artık. Kısmet.. Hikayeni anlatmışsın. Allah yüzünü güldürmüş onca şeyden sonra. Maşallah sana ve bebeğine İnşallah 9 ayın kolayca ve sağlıkla geçer ve bebeğine de sağlıkla, kolay bir doğumla kavuşursun canım

Canım, hiç bir bilgim yok ama üzüldüm.. İnşallah tutunur sana bebeğin. Kötü şeyler düşünme. Dinlenmeye çalış. Allah yardımcınız olsun..

Amin canım.. Bebeğin inşallah sağlıkla gelir.. Rahat bir hamilelik ve doğum olur.. Gözünüz aydın

Aşılamamın 21. günü doktorum pregesteron testi istemişti. Sonuç 14,95, bu iyi. Benden aşılamanın 13. günü için betahcg testi istedi. İnşallah hayırlı haberler alırız. İyi haber bekleyen tüm anne adayları dualarım sizinle, sizde beni dualarınızda unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…