- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi minnak343434
-
Bende Salı günü aşılama için gittim. 2 gün öncesinden iğnemi vurundum. Aşılama günü beklenmedik bir olayla karşılaştım. Doktor eşimin örnek verdiği spermlerin çok kötü OLDUĞUNU sadece 1 tane hareketli olduğunu söyledi. Aşılamayı yaptı ama umutlanma dedio sinirle eve geldim bi güzel temizlik yaptım. Martta tüp düşünüyorum ama sperm kalitemiz çok kötü. Önerisi olan lütfen paylaşsın.
Canım proxeed plus var onu kullanabilir eşin.. Biraz pahalı ama sonuçları iyi.. Yine de bi doktorla konuşun. Bir de keçiboynuzu özü ..Bende Salı günü aşılama için gittim. 2 gün öncesinden iğnemi vurundum. Aşılama günü beklenmedik bir olayla karşılaştım. Doktor eşimin örnek verdiği spermlerin çok kötü OLDUĞUNU sadece 1 tane hareketli olduğunu söyledi. Aşılamayı yaptı ama umutlanma dedio sinirle eve geldim bi güzel temizlik yaptım. Martta tüp düşünüyorum ama sperm kalitemiz çok kötü. Önerisi olan lütfen paylaşsın.
Tabiki nasipte insanda moral bırakmıyolar ya. Sen Şubat'ta aşılama yaptıracaksın şimdiden inşallahhh olur. Ben tüp yaptırdım geçen sene o da olmadı. Aklımda kalmasın diye aşılama yapalım dedik oda olmadı. Tavsiyeni eşimde uygulayacağım. Antalya'da ivf ye gidiyorum ben. İstanbul benim için çok zor olur çünkü Burdur'da yaşıyorum.Canım çok üzüldüm , keşke yine o temizliği yapmasaydın Allah nasip ettikten sonra yine olur ama üzülmeBak benim de bu ay aşılamam olucaktı eşimin sperm kalitesi düşük diye doktor bu ay düzenleyelim şubatta yaparız dedi. Doktorum çok iyidir. PEndik bölge hastanesi Mustafa Özbek. Eşim için solgar vitamin ve mutlaka keçi boynuzu özü yedir dedi. Ayrıca her aksam keçi boynuzunu kaynatıp içiriyorum. 1 ayda 8 mılyon fark etti haretliliğide arttı.
çok sevindim canım, hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı hepimizin başınaaacanım benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüslerimde çok aşırı sancı ve çok gazım olur yine öyle oldu başkada hiç ama hiçbir belirtim yoktu kanı vermeden 1 gün önce çok hafif bi belim ağrıdı o kadar ...hiç umudum yoktu bu yüzdende inanamadım
oleeeyyyy...!!! hamiş haberleri bir bir gelmeye başladı şükürler olsun. tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin bebişin, Allahım isteyen herkese versin :)Kızlaaaaarrrr aşılama nın 13. Günü beta hcg 32 çıktı. Hamileyiiimmmmm :) Allahım isteyen tüm bayanlara nasip etsin inşallah. Benim bebişime de sağlıkla doğmak nasip etsin. Çok şükür bin şükür :)
Varmı kanama falan aynı gün yaptırmışuz ya benim leke gelmeye başladı Canım ya bende 7 senedir senin gibiyim bekliyorum benimde 2 inci asilamam su an kafam karman corman oldu sanki regl ağrısı gibi bi sancilanma offf ınan korkudan lavaboya gidemiyorum YA YİNE HAYAL KİRİKLIGI OLURSA DIYE
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinize iyi dilekleriniz için çoookkkk teşekkür ederim. Merak edenler için hemen anlatıyorum. Öncelikle bizdeki sorun yumurta düzensizliği ve tembelliğiydi. Ki adetlerim oldukça düzenlidir. Ama yumurtalar yeteri kadar büyümüyormuş. Adetin 4. Günü hem gonal f (150 doz) hem de klomene başladım. Klomeni 5 gün ikişer adet, iğneyi de günde 1 kez olmak üzere 8 gün kullandım. İğne bittikten sonraki gün çatlama iğnesi oldum ve o gün rahim duvarının kalınlaşması için estrofeme başladım. Çatlama iğnesinden 34 saat sonra aşılama oldu. Ve hiç ağrı kanama falan olmadı. Sadece kasıklarımda bir dolgunluk vardı. Aşılama olduğu günden itibaren 10 gün crinon jel kullandım. Bu da bebek tutunursa düşmesin diyeymiş. Sonra heyecanlı bekleyiş başladı ilk aşılamamdı. Bu forumda da herkes benim negatif yazdıkça iyice umutsuzluğa kapılmıştım. Ama Allahıma çok şükür 13. Gün beta hcg 32 yani pozitif. İnşallah bebeğime sağlıkla doğmak da nasip olur. Kızlar bol bol dua edin. Her hayırlı işin başı Bismillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada belirtilerime gelirsek. Sadece bol bol göğüs ve kasık ağrısı. Adet ağrısının aynısı. Hala da devam ediyor zaten. Birde kasıklarda dolgunluk biraz bastırıyor sertlik. İşte hepsi bu kadar
O sancıyı bilirim..İnşallah birgün bizi yanıltır..Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın..Canım ya bende 7 senedir senin gibiyim bekliyorum benimde 2 inci asilamam su an kafam karman corman oldu sanki regl ağrısı gibi bi sancilanma offf ınan korkudan lavaboya gidemiyorum YA YİNE HAYAL KİRİKLIGI OLURSA DIYE
Kızlaaaaarrrr aşılama nın 13. Günü beta hcg 32 çıktı. Hamileyiiimmmmm :) Allahım isteyen tüm bayanlara nasip etsin inşallah. Benim bebişime de sağlıkla doğmak nasip etsin. Çok şükür bin şükür :)
benim ilk aşılamam 16/01/15 de yapıldı 11. gün test yaptırdım pozitif görünüyor kızlar kandan baktırdım beta hcg 30.71 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle
başka bir sayfada yazmıştım kopyalayayım buraya hikayemi
arkadaşlar tekrar merhaba bende kaç senedir sürekli çocuk sahibi olabilmek için uğraşanlardanım 6 yıl oldu evleneli 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir kaç ay onu bekledik onun değerleri normale dönmüştü ama yine olmuyordu bende düzenli adet oluyorum diye bende bi sorun yok sanıyordum sonra doktora gittim ve bende polikistikover çıktı klomen tedavisine başladı doktorum kist yaptı doğum kontrol hapı çatlatma iğneleri derken bir türlü olmadı her ay buradan okuyor her ay hamileyim zannediyor ve sonunda çok üzülüyordum.Birgün eşimle tartıştığımda çok ağırıma giden bir şey söylediği için tedaviyi bıraktım doktordanda memnum değildim zaten .Aradan 5 ay gibi bir zaman geçti artık anladımki ben doğru bir tedavi olmadan olmayacak.Bir yakınımın tavsiyesiyle ankarada bir doktorun özel muayenesine gittim bana kilo vermem gerektiğini rahim filmi çekineceğimi ondan sonra aşılama yapılacağını söyledi.tüplerim açık çıktı adet tarihim geçtiği için o ay aşılama olmayacağından bu ay yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım belki olur dedi geçtiğimiz ay öyle denedik olmadı insanın artık umududa kalmıyor artık hiç olmama ihtimalinden öyle korkuyordumki... 06/01/15 de adet oldum doktorumu aradım yarın gel dedi gittim gonal f yazdı 1 hafta 75ml onu vurundum en son çatlatma iğnesini vurundum 16/02/15 de aşılamam yapıldı.ilk gün biraz kanamam birazda ağrım oldu geçti. benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüsümde sancılar başlar bağırsaklarımda çok fena gazım olur.hergün bi belirti varmı diye bekliyordum 2 yıldır olduğu gibi sadece göğüs sancılarım vardı ama bu zaten her ay olan şeydi başkada hiçbir belirti yoktu doktorum 10. günden sonra test yaptır demişti çok kolay geçti o 10 gün çünkü olmayak diye hissediyordum birde burdan ilk aşılamada olan varmı diye günlerce bakmıştım o kadar azdıki ondanda çok umutsuzdum 11. gün gittim kan verdim akşam 10.30da mail atarız dediler bekledik sonuç geldi beta hcg 30.71 doktoruma sorduk hayırlı olsun dedi inanamadım oturduğum yerde dakıkalarca kalakaldım... o kadar sıkıntılı zamanlardan geçtimki birgün olursa yazacağım diyordum çünkü insan nasıl umut ediyor nasıl zor çok iyi bilirim etrafındakilerin baskısı acıyarak bakması ne demek çok iyi bilirim bi çocuk sevsen herkesin gözü sende olur ayyy yazık der gibi ...rabbim herkese hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah sadece hamile kalabilmekde değil mesele sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek sağlıkla kucağına alabilmekte çok önemli allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .umudunuzu yitirmeyin kızlar
Bende Salı günü aşılama için gittim. 2 gün öncesinden iğnemi vurundum. Aşılama günü beklenmedik bir olayla karşılaştım. Doktor eşimin örnek verdiği spermlerin çok kötü OLDUĞUNU sadece 1 tane hareketli olduğunu söyledi. Aşılamayı yaptı ama umutlanma dedio sinirle eve geldim bi güzel temizlik yaptım. Martta tüp düşünüyorum ama sperm kalitemiz çok kötü. Önerisi olan lütfen paylaşsın.
Ametist canım bak daisyp arkadaşımızın dediği çok doğru o ilacı esin önce kullansaydi sonra aşılama yapılsaydı keşke sen hangi sehirdesin o nasıl bi doktor anlamadım keşke o ilk günü is felan yapmasaydin Allah ol derse olur canımCanım proxeed plus var onu kullanabilir eşin.. Biraz pahalı ama sonuçları iyi.. Yine de bi doktorla konuşun. Bir de keçiboynuzu özü ..
Su an bi durum yok sadece bel ve kasiklarim ağrıyor regl olcakmis gibi lavaboya bile korkuyorum gitmeye ya yine hüsran olursa diyeVarmı kanama falan aynı gün yaptırmışuz ya benim leke gelmeye başladı 
AYNEN YA COK AGRIM VAR KASIKLARIM FENA AGRIYOR.COK KORKUYORUM VE SANCI GELDIKCE UMUTLAR SIFIRA INIYOR BENDESu an bi durum yok sadece bel ve kasiklarim ağrıyor regl olcakmis gibi lavaboya bile korkuyorum gitmeye ya yine hüsran olursa diye
Su an bi durum yok sadece bel ve kasiklarim ağrıyor regl olcakmis gibi lavaboya bile korkuyorum gitmeye ya yine hüsran olursa diye
AYNEN YA COK AGRIM VAR KASIKLARIM FENA AGRIYOR.COK KORKUYORUM VE SANCI GELDIKCE UMUTLAR SIFIRA INIYOR BENDE
İnşallah canımcanım benim inşallah olur öyle iyi bilirimki o duyguyu çok zor gerçekten bende kesinlikle yok diyordum çok uzun zamandan beri beklediğim için hiç umudum yoktu ne zaman ne olacağı belli olmaz
Canım, hiç bir bilgim yok ama üzüldüm.. İnşallah tutunur sana bebeğin. Kötü şeyler düşünme. Dinlenmeye çalış. Allah yardımcınız olsun..Benim bugün 9. gün akşam üzeri pembe renkli leke geldi sanırım düşüyor dr. umu aradım artmazsa bir sıkıntı yok bazen aşılamada olabiliyor artarsa tutunmamıştır zaten dedi arbu ilk aşılamam ama daha öncede 2 kez düştü neden düştüğünü bulamıyorlar bütün testleri yaptırdık eşimde çok üzgün moralimiz baya bozuldu
Amin canım.. Bebeğin inşallah sağlıkla gelir.. Rahat bir hamilelik ve doğum olur.. Gözünüz aydınKızlar hepinize iyi dilekleriniz için çoookkkk teşekkür ederim. Merak edenler için hemen anlatıyorum. Öncelikle bizdeki sorun yumurta düzensizliği ve tembelliğiydi. Ki adetlerim oldukça düzenlidir. Ama yumurtalar yeteri kadar büyümüyormuş. Adetin 4. Günü hem gonal f (150 doz) hem de klomene başladım. Klomeni 5 gün ikişer adet, iğneyi de günde 1 kez olmak üzere 8 gün kullandım. İğne bittikten sonraki gün çatlama iğnesi oldum ve o gün rahim duvarının kalınlaşması için estrofeme başladım. Çatlama iğnesinden 34 saat sonra aşılama oldu. Ve hiç ağrı kanama falan olmadı. Sadece kasıklarımda bir dolgunluk vardı. Aşılama olduğu günden itibaren 10 gün crinon jel kullandım. Bu da bebek tutunursa düşmesin diyeymiş. Sonra heyecanlı bekleyiş başladı ilk aşılamamdı. Bu forumda da herkes benim negatif yazdıkça iyice umutsuzluğa kapılmıştım. Ama Allahıma çok şükür 13. Gün beta hcg 32 yani pozitif. İnşallah bebeğime sağlıkla doğmak da nasip olur. Kızlar bol bol dua edin. Her hayırlı işin başı Bismillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada belirtilerime gelirsek. Sadece bol bol göğüs ve kasık ağrısı. Adet ağrısının aynısı. Hala da devam ediyor zaten. Birde kasıklarda dolgunluk biraz bastırıyor sertlik. İşte hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?