Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm inan bende aynı şeyleri yaşıyorum ve psikolojik olmasından korkuyorum

evet ya istiyoruz ya bizede öyle gelebiliyor ama daha önce iki kez düşük yaşadım ya sanki o hamileliklerimede benziyor gibi geçsin zamanda öğrenelim düşünmiyeceğim diyorum ama düşünmedende yapamıyorum öfff inş en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize

İnşallah hayırlısı olur

ay gozun aydin cnm darisi basimiza .ne zamandir istiyordun sorun neydi neler deneden paylasirsan sevinirim

ay hayirlisi olsun cnm bugun ikinci bebis haberi geldi .insallah bizlere ugur getirirsiniz .paylasirmisin cnm neler denedin ve sorun neydi ?

EWET YA GECSIN ZAMANDA OGRENELIM.BELIRSIZLIK COK ZOR.BUTUN BELIRTILER ILACLARDAN OLUYOR VE ADET BELIRTILERIMDE BASLADI DUYGULARIM KARMAN CORMAN YAAAA HASTALANMAK ISTEMIYORUM COK KORKUYORUM BU IKINCI ASILAMAM VE 5 YILDIR BEKLIYORUM SON 1 HAFTA OLSUN GELSIN BEBISLERRRRR

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim ve 21 ocakta aşılama yaptırdım bugün 9. günüm ve beklemedeyim ve beklemek gerçekten çok zor günler geçmiyor sanki

Hsg canım aynı gün olmuşuz bende bu hafta sonu test yapicam ınş bebislerimiz biz geliyoruz der

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH amin canım ne gibi belirtilerin vardı aşılama dan sonra test yapana kadar

Ay Canım çok sevindim inan senin adına hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH amin canım ne gibi belirtilerin vardı ilk günden test gününe kadar

Canım ya bende 7 senedir senin gibiyim bekliyorum benimde 2 inci asilamam su an kafam karman corman oldu sanki regl ağrısı gibi bi sancilanma offf ınan korkudan lavaboya gidemiyorum YA YİNE HAYAL KİRİKLIGI OLURSA DIYE

canım benim inşallah olur öyle iyi bilirimki o duyguyu çok zor gerçekten bende kesinlikle yok diyordum çok uzun zamandan beri beklediğim için hiç umudum yoktu ne zaman ne olacağı belli olmaz

ay hayirlisi olsun cnm bugun ikinci bebis haberi geldi .insallah bizlere ugur getirirsiniz .paylasirmisin cnm neler denedin ve sorun neydi ?
başka bir sayfada yazmıştım kopyalayayım buraya hikayemi
arkadaşlar tekrar merhaba bende kaç senedir sürekli çocuk sahibi olabilmek için uğraşanlardanım 6 yıl oldu evleneli 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir kaç ay onu bekledik onun değerleri normale dönmüştü ama yine olmuyordu bende düzenli adet oluyorum diye bende bi sorun yok sanıyordum sonra doktora gittim ve bende polikistikover çıktı klomen tedavisine başladı doktorum kist yaptı doğum kontrol hapı çatlatma iğneleri derken bir türlü olmadı her ay buradan okuyor her ay hamileyim zannediyor ve sonunda çok üzülüyordum.Birgün eşimle tartıştığımda çok ağırıma giden bir şey söylediği için tedaviyi bıraktım doktordanda memnum değildim zaten .Aradan 5 ay gibi bir zaman geçti artık anladımki ben doğru bir tedavi olmadan olmayacak.Bir yakınımın tavsiyesiyle ankarada bir doktorun özel muayenesine gittim bana kilo vermem gerektiğini rahim filmi çekineceğimi ondan sonra aşılama yapılacağını söyledi.tüplerim açık çıktı adet tarihim geçtiği için o ay aşılama olmayacağından bu ay yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım belki olur dedi geçtiğimiz ay öyle denedik olmadı insanın artık umududa kalmıyor artık hiç olmama ihtimalinden öyle korkuyordumki... 06/01/15 de adet oldum doktorumu aradım yarın gel dedi gittim gonal f yazdı 1 hafta 75ml onu vurundum en son çatlatma iğnesini vurundum 16/02/15 de aşılamam yapıldı.ilk gün biraz kanamam birazda ağrım oldu geçti. benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüsümde sancılar başlar bağırsaklarımda çok fena gazım olur.hergün bi belirti varmı diye bekliyordum 2 yıldır olduğu gibi sadece göğüs sancılarım vardı ama bu zaten her ay olan şeydi başkada hiçbir belirti yoktu doktorum 10. günden sonra test yaptır demişti çok kolay geçti o 10 gün çünkü olmayak diye hissediyordum birde burdan ilk aşılamada olan varmı diye günlerce bakmıştım o kadar azdıki ondanda çok umutsuzdum 11. gün gittim kan verdim akşam 10.30da mail atarız dediler bekledik sonuç geldi beta hcg 30.71 doktoruma sorduk hayırlı olsun dedi inanamadım oturduğum yerde dakıkalarca kalakaldım... o kadar sıkıntılı zamanlardan geçtimki birgün olursa yazacağım diyordum çünkü insan nasıl umut ediyor nasıl zor çok iyi bilirim etrafındakilerin baskısı acıyarak bakması ne demek çok iyi bilirim bi çocuk sevsen herkesin gözü sende olur ayyy yazık der gibi ...rabbim herkese hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah sadece hamile kalabilmekde değil mesele sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek sağlıkla kucağına alabilmekte çok önemli allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .umudunuzu yitirmeyin kızlar

sayfayıda pek kullanmayı bilmiyorum yalnışlıkla 2 kere kopayaladım galiba kusuruma bakmayın :) aşılama tarihinin ayını yalnış yazmışım 16/01/15 olacaktı

86eliss
Canım ya seninle hemen hemen sorunlarımız aynı ben 7 sene uğraştım bekledim sabrettim sorun bende esimde bi sorun yok yumurtalarim çok tembel bende özet gecmistim bu ay 21 inde ikinci aşılama oldum bi kaç gündür ağrılarım var sanki regl olcakmis gibi bu seferde olmazsa ne yaparım bilmiyorum çünkü artık kaldiramiyorum ilaç kullan 3 günde yada haftada bi doktora git gel neyse canım gerçekten çok sevindim hem senin adına hem diğer arkadaşımız adına Allah sağlıklı hamisler gecirmenisi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin İNŞALLAH[/QUOTE]

Benim bugün 9. gün akşam üzeri pembe renkli leke geldi sanırım düşüyor dr. umu aradım artmazsa bir sıkıntı yok bazen aşılamada olabiliyor artarsa tutunmamıştır zaten dedi arbu ilk aşılamam ama daha öncede 2 kez düştü neden düştüğünü bulamıyorlar bütün testleri yaptırdık eşimde çok üzgün moralimiz baya bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…