- Konu Sahibi minnak343434
-
Aynen bende cok heyecanliyim :)
ayy hadi inşallahhbenim de 12.gün cumartesi oluyor ben de yapsam mı acaba heyecan bastı valla:)
Kac yillik evlisin problem neydi sizin
Kac yillik evlisin problem neydi sizinayy bilmiyorum daha ne düsünücemi cok yoruldm ;(
Bende korkuyorum ama RABBİM hayirlisini vericektir insallahama yine hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum.. bir yanım test yaptırmak istiyor bir yanım hiç yaptırmamak
İns en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz cnm Allahtan umit kesilmezskm post: 38839399 .!.:5 yillk evliyim ilk yil yapmadik bebek dsundük 3 ay icinde hamile kaldm 3.5 aylikti bebegm kalp atislari durdu kurtaj oldum3 yildirda hamile kalamiyorum bu yil bende pco cikti adetlerm duzensz bazen yumurtlama bile olmuyo
İnsallah cnm insallahKac yillik evlisin problem neydi sizin
Bende korkuyorum ama RABBİM hayirlisini vericektir insallah
İnşallahhKac yillik evlisin problem neydi sizin
Bende korkuyorum ama RABBİM hayirlisini vericektir insallah
İns en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz cnm Allahtan umit kesilmez
inşallah canııımmm. peş peşe aşılama olmuşuz, peşpeşe de pozitif haberlerimizi alırız. bu ay hepimiz pozitifi görelim kızlaarrrrrrinşallah kavusuruz bebişlerimize..
benim de 6 ocak da asılamam oldu yaklasık aynı tarihlerde ögrencez sonuclarımızı.. inşallah rabbim ol der ve olur..
Hayırlı olsunilk aşılamamı bugün oldum inş tutar çok heyecanlıyım
Yok benim bebisim bende 2.5 senelik evliyimamin :) 1.5 sene oldu artık yoruldum. senin bir çocuğun var sanırım
merhaba canım. bende 30 aralıkta yaptırdım aşılamamı.aynı kaderı paylaşıyoruz suan. belirtin varmı senın. hesaplamalarına göre adet gunun ne zaman .benım bugun gunum..bikaç gün daha beklemek istiyorum. bı yandanda adet olacakmısım gibi fena agrı oluyor karnıma.inş. kırmızıları gormem.ikinci aşılamam bu
Cnm benim adet tarihim 21 22 ocak adet tarihim bugun asilamamin 11.gunu simdi benim adetim dedigine gore 3 gun sonra gelmesi lazim erkenmi geliyor asilama yapildiginda?Arkadaslar gebelikte en erken belirti eger ilac progestan kullanmiyorsaniz cunku yanilta biliyo ilk belirti goguste sislik agri buyume ve akinti gaz eger bunlar varsa %80 gebelik vardir ben bi defa gebeligim oldu bu belirtiler vardi ve anlamistim ilk asilarimda hic bi belirtim olmamisti tutan tutmayan asilarda bel ve kasik agrisi her ikisindede oluyo ama gogus buyumesi akinti gaz ybunlar genelde tutan asida oluyo adacayi asla icmeyin grip icin filan %100 dusuk yapan bitki o hic bi bitki cayi icmeyin test gunune kadar zarari olur mutlaka az da olsa eger asi tutmamissa asinin 14.gunu adet baslar diger adet tarihinizle ilgisi yok testi 12 veya 13 .gunu idrarda yapsaniz cikar arkadaslar beklemeye gerek yok ogrendiginiz an dr gidin ve onlem alsin hergangi bi duusuge karsi Allah yardimcimiz olsun inss bebwklerimize kavusuruz bi an once
Birde ben progestonu fitil olarak kullaniyorum adeti erken getirirmi?Cnm benim adet tarihim 21 22 ocak adet tarihim bugun asilamamin 11.gunu simdi benim adetim dedigine gore 3 gun sonra gelmesi lazim erkenmi geliyor asilama yapildiginda?
Arkadaslar gebelikte en erken belirti eger ilac progestan kullanmiyorsaniz cunku yanilta biliyo ilk belirti goguste sislik agri buyume ve akinti gaz eger bunlar varsa %80 gebelik vardir ben bi defa gebeligim oldu bu belirtiler vardi ve anlamistim ilk asilarimda hic bi belirtim olmamisti tutan tutmayan asilarda bel ve kasik agrisi her ikisindede oluyo ama gogus buyumesi akinti gaz ybunlar genelde tutan asida oluyo adacayi asla icmeyin grip icin filan %100 dusuk yapan bitki o hic bi bitki cayi icmeyin test gunune kadar zarari olur mutlaka az da olsa eger asi tutmamissa asinin 14.gunu adet baslar diger adet tarihinizle ilgisi yok testi 12 veya 13 .gunu idrarda yapsaniz cikar arkadaslar beklemeye gerek yok ogrendiginiz an dr gidin ve onlem alsin hergangi bi duusuge karsi Allah yardimcimiz olsun inss bebwklerimize kavusuruz bi an once
Evt canim yumurta catladiktan sora 14 gun sora adet gotulur gebelik olusmamissa senin catlatma ignen vurulali prtalama 14 gun filan olmus tahmini uc gun sora gebelik yoksa eger (ins vardir)adet gorursun yarin ilk idrarinla yapsan cikar ben 12 .gun yapmistim cok silik cikmisti yarin veye diger gun istersen bi idrar yap canim hskkinda hayirlisi olsun insCnm benim adet tarihim 21 22 ocak adet tarihim bugun asilamamin 11.gunu simdi benim adetim dedigine gore 3 gun sonra gelmesi lazim erkenmi geliyor asilama yapildiginda?
Ben hic kullanmadim ama onla bi ilgisi olmaz sadece yaniltici yan etkileri olur gebelige dair daha once arkadaslardan duymustum canimBirde ben progestonu fitil olarak kullaniyorum adeti erken getirirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?