Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar i akşamlar aşılama için ne kadar iğne kullandınız. .Bugün başladım iğnelere duruma göre aşılama yapacak. .
Yumurta takibi yapıyor dimi sana canım belirli bi gün seni çağırdı doktorun ve yumurtaya bakacak ve sana catlatma igneni soylecek 36 saat sonra aşılama yapıyor hayırlısı ınş senin de asil aman tutar ve fuEl haber alirsin

Of kızlar canım cok sıkkın bugun 13cu gunum yarım test gunum ama sancım var adet olucakmıa gıbı bırde kahvemsi leke oldu hafif pedimgaliba tutmadı
HAYIRLISI OLSUN BENIMDE BU IKINCI ASILAMAM 11.GUNUM AMA SANCILAR FENA BASIYOR.TUTMADI DIYORUM AMA UMIDIMDE VAR HASTALANMAK ISTEMIYORUM COK CARESIZ HISSEDIYORUM GELEN KIRMIZILARI ENGELLEYEMEYIZKI... SAGLIK OLSUN DIGER AY CALISIRIZ ARTIK CNM

Evet canım salı kontrol var bakacak yumurta durumuna..Bugün ilk iğne adetin 3 günü

Canım çok teşekkür ediyorum tamamdır anladım iyice ..

. Evlada doyulmaz muhakkak ama benim durum biraz farklı kızım ilk evliliğimden böyle bir durum olsaydı bu kadar çabalar mıydım bilmem çok zor bebek için mücadele etmek inanılmaz bir psikolojik baskı oluşuyor insanın üstünde hayırlısı olsun. Rabbim önce anneliği hiç tatmayan arkadaşlarımıza tez zamanda versin sonrada bizlere versin inşallah

AY COK SANCIM VAR CNM YA ADET DONEMINDEKI BELIRTILERIN AYNISI.IYI DUSUNEYIM DIYORUM BU SEFERDE UMITLENMIYEYIM DIYORUM CUNKU SONRASI DAHA KOTU ATLATILIYOR KAPTIRMAK ISTEMIYORUM
Evet canım çok haklısın bugün bende bi kram gibi oldu sonra ara da bi gelip gitti ah ah bu belirtiler deli ediyor insanı ya arkadaşlar bizden önce aşılama olup güzel haber alan arkadaslar lütfen bize test sonucundan önce olan biteni yazarmisiniz

Hadi hayırlısı canım ınş sonuçlar istediğin gibi çıkar ve sende bizim gibi sıraya girersin

Önden siz güzel sonuç alın arkadan bende geleyim inş allah..

RICA EDERIM CNM BIZ RUTBELIYIZ .MERAK ETTIKLERINI SORABILIRSIN. KENDI TECRUBELERIMDEN SEVE SEVE PAYLASIRIM ISTERSEN

Çok sağol canım teşekkür ederim fur aklıma geldi kuzlar bu gonal iğne nin ne kadar kaldığını nasıl bilecem ben şeffaf ben hiç anlamadım ..

Benimde 11.günüm Pazartesi hamile miyim değil miyim belli olacak çok karışık bir duygu ya . Aşılama yaptığım günden itibaren sabah öğlen akşam 1 tane progestan alıyorum. Hapın yan etkisi sanırım aşılama gününden beri başım dönüyor sürekli yatıyorum son adetim 29 Ocaktı. Allah hepimize sabır versin..

İnşallah canım güzel haber alırız sizlerde güzel haberler verirsiniz canım iğnen kaç ml kullanıyorsun bide 400 luk mu yoksa 600 luk mu ve günde kaç ml vuruyorsun

Hadi hayırlısı canım ınş güzel haberler verirsin belki bende regl olmazsam pazartesi test yaparım ama kimseye yani aileden kimseye soylemicem ama sizlere hemen yazicam amin can
AYNI ANDA VE AYNI SORUYU SORMUSUZ KIZ
hahaha istesek ayarlayamayiz aynı anda yazmayı ya kızlar Bisi diyecem ben buraya facebook dan daha çok takılmaya başladım iyiki varsınız kızlar

Evet canım salı kontrol var bakacak yumurta durumuna..Bugün ilk iğne adetin 3 günü

AY COK SANCIM VAR CNM YA ADET DONEMINDEKI BELIRTILERIN AYNISI.IYI DUSUNEYIM DIYORUM BU SEFERDE UMITLENMIYEYIM DIYORUM CUNKU SONRASI DAHA KOTU ATLATILIYOR KAPTIRMAK ISTEMIYORUM
. Arkadaşlar adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer ama ümitsiz olmayın yinede inşallah hayırlı haberler alın bizede umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…