- 19 Haziran 2014
- 283
- 247
- 53
- Konu Sahibi minnak343434
-
Yumurta takibi yapıyor dimi sana canım belirli bi gün seni çağırdı doktorun ve yumurtaya bakacak ve sana catlatma igneni soylecek 36 saat sonra aşılama yapıyor hayırlısı ınş senin de asil aman tutar ve fuEl haber alirsinKızlar i akşamlar aşılama için ne kadar iğne kullandınız. .Bugün başladım iğnelere duruma göre aşılama yapacak. .
HAYIRLISI OLSUN BENIMDE BU IKINCI ASILAMAM 11.GUNUM AMA SANCILAR FENA BASIYOR.TUTMADI DIYORUM AMA UMIDIMDE VAR HASTALANMAK ISTEMIYORUM COK CARESIZ HISSEDIYORUM GELEN KIRMIZILARI ENGELLEYEMEYIZKI... SAGLIK OLSUN DIGER AY CALISIRIZ ARTIK CNMOf kızlar canım cok sıkkın bugun 13cu gunum yarım test gunum ama sancım var adet olucakmıa gıbı bırde kahvemsi leke oldu hafif pedimgaliba tutmadı
Yok canım hala bekliyorum sen ne durumdasınSENEM63 SEN TEST YAPTINMI? CNM
Evet canım salı kontrol var bakacak yumurta durumuna..Bugün ilk iğne adetin 3 günüYumurta takibi yapıyor dimi sana canım belirli bi gün seni çağırdı doktorun ve yumurtaya bakacak ve sana catlatma igneni soylecek 36 saat sonra aşılama yapıyor hayırlısı ınş senin de asil aman tutar ve fuEl haber alirsin
AY COK SANCIM VAR CNM YA ADET DONEMINDEKI BELIRTILERIN AYNISI.IYI DUSUNEYIM DIYORUM BU SEFERDE UMITLENMIYEYIM DIYORUM CUNKU SONRASI DAHA KOTU ATLATILIYOR KAPTIRMAK ISTEMIYORUMYok canım hala bekliyorum sen ne durumdasın
Canım çok teşekkür ediyorum tamamdır anladım iyice ..YOK CNM NE ISLEMI OLURMU OYLE SEY SADECE ESIN ASILAMADAN BIR KAC SAAT ONCE BIR ODADA YALNIZKEN SPERM VERICEK DAHA SONRA GOREVLI ONU BIR SAAT ICINDE YIKIYOR YANI ILACLIYORKI SENIN ICINDE DAHA UZUN YASASIN. BOYLELIKLE YUMURTAN CATLADIGI ZAMAN SPERMDE CANLI KALIYOR BIRLESME KOLAY OLUYOR.
. Evlada doyulmaz muhakkak ama benim durum biraz farklı kızım ilk evliliğimden böyle bir durum olsaydı bu kadar çabalar mıydım bilmem çok zor bebek için mücadele etmek inanılmaz bir psikolojik baskı oluşuyor insanın üstünde hayırlısı olsun. Rabbim önce anneliği hiç tatmayan arkadaşlarımıza tez zamanda versin sonrada bizlere versin inşallahaminnn canım, evlada doyulmuyor değil mi? benim de 3 yaşında kızım var 4 gün önce aşılmam yapıldı, beklemedeyim. Rabbim bu özel duyguyu isteyen herkese yaşatsın, bi daha isteyenlere de bi daha,bi daha yaşatsın
Hadi hayırlısı canım ınş sonuçlar istediğin gibi çıkar ve sende bizim gibi sıraya girersinEvet canım salı kontrol var bakacak yumurta durumuna..Bugün ilk iğne adetin 3 günü
RICA EDERIM CNM BIZ RUTBELIYIZ .MERAK ETTIKLERINI SORABILIRSIN. KENDI TECRUBELERIMDEN SEVE SEVE PAYLASIRIM ISTERSENCanım çok teşekkür ediyorum tamamdır anladım iyice ..
Evet canım çok haklısın bugün bende bi kram gibi oldu sonra ara da bi gelip gitti ah ah bu belirtiler deli ediyor insanı ya arkadaşlar bizden önce aşılama olup güzel haber alan arkadaslar lütfen bize test sonucundan önce olan biteni yazarmisinizAY COK SANCIM VAR CNM YA ADET DONEMINDEKI BELIRTILERIN AYNISI.IYI DUSUNEYIM DIYORUM BU SEFERDE UMITLENMIYEYIM DIYORUM CUNKU SONRASI DAHA KOTU ATLATILIYOR KAPTIRMAK ISTEMIYORUM
Hadi hayırlısı canım ınş sonuçlar istediğin gibi çıkar ve sende bizim gibi sıraya girersin
RICA EDERIM CNM BIZ RUTBELIYIZ .MERAK ETTIKLERINI SORABILIRSIN. KENDI TECRUBELERIMDEN SEVE SEVE PAYLASIRIM ISTERSEN
İnşallah canım güzel haber alırız sizlerde güzel haberler verirsiniz canım iğnen kaç ml kullanıyorsun bide 400 luk mu yoksa 600 luk mu ve günde kaç ml vuruyorsunÖnden siz güzel sonuç alın arkadan bende geleyim inş allah..
Çok sağol canım teşekkür ederim fur aklıma geldi kuzlar bu gonal iğne nin ne kadar kaldığını nasıl bilecem ben şeffaf ben hiç anlamadım ..
HERGUN NE KADAR AYARLIYCAN CNMÖnden siz güzel sonuç alın arkadan bende geleyim inş allah..
Çok sağol canım teşekkür ederim fur aklıma geldi kuzlar bu gonal iğne nin ne kadar kaldığını nasıl bilecem ben şeffaf ben hiç anlamadım ..
AYNI ANDA VE AYNI SORUYU SORMUSUZ KIZİnşallah canım güzel haber alırız sizlerde güzel haberler verirsiniz canım iğnen kaç ml kullanıyorsun bide 400 luk mu yoksa 600 luk mu ve günde kaç ml vuruyorsun
Benimde 11.günüm Pazartesi hamile miyim değil miyim belli olacak çok karışık bir duygu ya . Aşılama yaptığım günden itibaren sabah öğlen akşam 1 tane progestan alıyorum. Hapın yan etkisi sanırım aşılama gününden beri başım dönüyor sürekli yatıyorum son adetim 29 Ocaktı. Allah hepimize sabır versin..
hahaha istesek ayarlayamayiz aynı anda yazmayı ya kızlar Bisi diyecem ben buraya facebook dan daha çok takılmaya başladım iyiki varsınız kızlarAYNI ANDA VE AYNI SORUYU SORMUSUZ KIZ
Evet canım salı kontrol var bakacak yumurta durumuna..Bugün ilk iğne adetin 3 günü
. Arkadaşlar adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer ama ümitsiz olmayın yinede inşallah hayırlı haberler alın bizede umut olsunAY COK SANCIM VAR CNM YA ADET DONEMINDEKI BELIRTILERIN AYNISI.IYI DUSUNEYIM DIYORUM BU SEFERDE UMITLENMIYEYIM DIYORUM CUNKU SONRASI DAHA KOTU ATLATILIYOR KAPTIRMAK ISTEMIYORUM
Canım 62.5 vuruyoorum. Gonal 300 lükHERGUN NE KADAR AYARLIYCAN CNM
Hadi hayırlısı canım ınş güzel haberler verirsin belki bende regl olmazsam pazartesi test yaparım ama kimseye yani aileden kimseye soylemicem ama sizlere hemen yazicam amin can
Ben de yapacaktım canımda korkuyorum olumsuz çıkar diye mecbur doktorun gel dediği günü beklicem iki gün var zaten çok umutlandım ne bileyim inşallah hayırlısı olur. İyi haberlerini bekliyorum umarım hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?