Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım düşük yaptıysan bence hemen doktora gitmelisin kendini böyle haraf edeceğine gitmeliisin inş. yerleşme kanamasıdır ve hamilesindir. hadi kendini yıpratma ve doktora git.

inşallah canımm yaa ,doktorum devlet hastanesinde ve bugün çalışmıyor.pazartesini beklemek zorundayım sedalis ama aklım çıkıyor regl olucam diye sürekli kontrol ediyorum :)) hepimiz için hayırlısı artık

canım özel hastaneler acık kan tahlili verebilirsin istersen bugün 11 gün ise çıkabilir.

benim tedavi sürecim de şöyleydi: 1 hafta (şu an markasını unuttum) iğne ilk 2 gün 150, 4 gün 75 ml. sonra kontrol. kontrolde yumurtalar yeteri kadar gelişmemiş dedi ve 2 gün daha aynı iğneden 150ml yap dedi. 3. gün kontrolde gelişmiş olduğunu söyledi ve akşam 9 da çatlatma iğnesi verdi. pztesi sabah 9da işe aşılamam yapıldı. benim 2 aşılamamda da öne 5-6gün iğne uygulayıp, yumurtalar gelişmeye başlayınca sıklıkla kontroller başlıyordu. canım benim doktora güven tabiki önemli ama, unutmayalım ki onlar sadece vesile. yeter ki Rabbim "OL" desin

130ml sperm 80%hareketlilikle 4yumurta ile asılama oldum doktor 100% 99% olumlu olucak dedi tabiki Allah nesib ederse ama olmadı tutmadı asılama tam 14gunu sabah adet oldum

CANIM CEVABIN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM.DOKTORUMA GÜVENİYORUM KENDİMİ BUNA İNANDIRIYORUM.
BENİMDE İLK 5 GÜN SAAT ÖĞLEN 12 GONAL F 112,5 MG VUR DEDİ GÖBEKTEN. 29 OCAK BAŞLIYOR 2 ŞUBATTA BİTİYOR İŞE 6 GÜN SABAH 8,30 BURADA OL OPERASYONA GİRMEDEN SENİ MUAYENE EDEYİM DEDİ O GÜN OPERASYON GÜNÜ ÇÜNKÜ . EĞER GELİŞMEMİŞ OLURSA 2 GÜN DAHA YAPARIZ DEDİ. BURAYA KADAR YANLIŞ BİRŞEY YOK GİBİ SATEN 5 GÜN BİTİNCE DE GÜN AŞIRI ULTRASON İLE BAKACAK. 3 ŞUBAATA GİTTİĞİMDE YUMURTALAR OLUŞMUŞ İSE AKŞAMA ÇATLATMAYI YAPACAĞIZ MUHTEMELEN 5 ŞUBAT SABAHIDA AŞILAMA OLACAK BİR YANLIŞLIK VARMI ŞİMDİ BU TEDAVİDE. SATEN HEP ÖĞLE DUA EDİYORUM ALLAHIM SENİ VEKİL KILDIM DOKTORUMU VESİLE SEN HAYIRLISINI VER YARABBİM BİZ SADECE İSTEYİP DİLEYEBİLİRİZ SEN ÖL DERSİN ÖLÜRÜZ OL DERSİN OLURUZ YÜCE RABBIM EMANET ŞU CANIMLA BENİM DUALARIMIDA DUY VE KABUL EYLE ALLAHIM DİYORUM. İÇİMDEN HEP BÖYLE DUA EDİYORUM.

Kızlar sabahı kırmızılarla uyandım
CANIM OLABİLİR ALLAH NASİP ETMEMİŞ DEMEKKİ BELKİ BİR SONRAKİNDE OLACAK ALLAHIMIN İZNİ İLE ŞİMDİ MORALİNİ YÜKSEK TUT VE BUGÜN HEMEN DOKTORUNA GİT Kİ İKİNCİSİ İÇİN PLANLAMALARA BAŞLA BU MORALİNİ BOZMAMAK İÇİNDE YARDIMCI OLUYOR. KESİNLİKLE HAYIRLISI OLSUN İNŞ.

130ml sperm 80%hareketlilikle 4yumurta ile asılama oldum doktor 100% 99% olumlu olucak dedi tabiki Allah nesib ederse ama olmadı tutmadı asılama tam 14gunu sabah adet oldum
BİLEMEYİZ Kİ İŞTE KİMİNE 1 YUMURTA İLE OLUR KİMİ 4 YUMURTA İLE OLMAZ ALLAHIN TAKDİRİ. ŞİMDİ MORAL TOPLAMA ZAMANI BEDENİNİ YANLIŞ YÖNLENDİRME.

UMARIM HEPİMİZ HAMİLEYİZDİR:)benim 10.günüm.peeteye gelen kahverengi akıntım oldu ama yinede ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum
AYY BEN DAHA O AŞAMAYA GELEMEDİM İĞNE KISMINDAYIM AMA İNŞ. ÇOK YUMURTAM OLURDA BEN GEREKLİ KOŞULLARI HAZIRLAYABİLİRİM GERİSİ DE ALLAHIMIN OL DEMESİNE KALIR İNŞ. BU AY HEPİMİZ GÜZEL HABERLER VERİR O DUYGUYU YAŞARIZ.

Canım Bendw iğne aşamadundayım hayırlısı inşallah

Kızlar sabahı kırmızılarla uyandım

Kizlar bende bugün sabah leke vardı su an ağrılarım var korkudan lavaboya gidemiyorum pedime de biraz geldi ama bence bebegim tutunmadi Rabbim nasip etmedi moralim çok bozuk eşime nasıl soylicem bilmiyorum mecburen pazartesi doktora gitmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…