- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi minnak343434
-
HII NEREDEYSE AYNI BENDE 75 VURUYORDUM BIR IGNE 5 GUNDE BITTI DIGERINI ACTIM SENINDE YAKLASIK OYLE OLUR CNM BITINCE ANLARSIN ZATENCanım 62.5 vuruyoorum. Gonal 300 lük
AYNEN YA BENDE ONCEDEN HEP BOS BOS BAKIP OYUN FALAN OYNARDIM YADA BISEYLER OKUYUP UMIDIMI KAYBEDERDIM KAFA OLURDU 1 MILYON AMA SIMDI COK SUKUR BURDA SORULARIMA CEVAAP BULUYORUM HERKES COK ICTEN VE BENI ANLIYOR BU SUPER RAHATLIK VERIYOR INSAN TEK OLMADIGINI BILIYORHadi hayırlısı canım ınş güzel haberler verirsin belki bende regl olmazsam pazartesi test yaparım ama kimseye yani aileden kimseye soylemicem ama sizlere hemen yazicam amin can
hahaha istesek ayarlayamayiz aynı anda yazmayı ya kızlar Bisi diyecem ben buraya facebook dan daha çok takılmaya başladım iyiki varsınız kızlar
Evey eczacı 5 gün gider demişŞti. .anlarsam tamamdır ..ççok sağol canım. .HII NEREDEYSE AYNI BENDE 75 VURUYORDUM BIR IGNE 5 GUNDE BITTI DIGERINI ACTIM SENINDE YAKLASIK OYLE OLUR CNM BITINCE ANLARSIN ZATEN
Bak şimdi hesapla bi tüpü günde kaç defa yapıyorsun onu hesaplayıp anlayabilirsin 4 gün yaparsan toplam 250 ml yapmış olursun ve içinde sadece 50 ml kalıyor anlatabildimmi bilmiyorumCanım 62.5 vuruyoorum. Gonal 300 lük
Evet canım Anlatabil din Sağol tatlım...şeffaf ya kafamı karıştırdı iğne..Bak şimdi hesapla bi tüpü günde kaç defa yapıyorsun onu hesaplayıp anlayabilirsin 4 gün yaparsan toplam 250 ml yapmış olursun ve içinde sadece 50 ml kalıyor anlatabildimmi bilmiyorum
Aferin banaEvet canım Anlatabil din Sağol tatlım...şeffaf ya kafamı karıştırdı iğne..
Hayırlı olsun canım hsg aramıza biz artık ( bence ) hepimiz kardeşiz burda inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini nasip eder hepimiz güzel haberler veririz amin canımIyi akşamlar. Bende 24 Ocak'ta aşılandım.adetimin 4. Gününden itibaren 6 gün gora f 900 ü kullandım . 1 i küçük 2 yumurtam oluştu. Gelişen yumurta için çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılamam oldu. Ilk beş gün kasık ağrısı ve gaz vardı. Şimdi hiçbir ağrım yok galiba ilaçlardan.bende sizler gibi sabırsızlanıyorum. Girmediğim site okumadığım yorum kalmadı.anne olmak isteyen herkese yüce Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
canım benim de 7 senedir olmuyoArkadaşlar sizden yanlış anlaşılma için özür dilerim kendimi size ifade edeyim ben geçen sene ağustos ayında aşılama oldum ama doğru dürüst yumurta takibi olmadım doktorun bi bildiği vardır diye birşey sormak aklıma gelmemişti 2 kere serophen ilacı verdi yumurta gelişsin diye folik asit kullandım vs bi kaç ilac öyle zaman geçti ve tutmadı o dönem ne doktora kontrole gittim nede ilaç aldım psikolojim bozulmuştu ve baya bi kilo almistim 4-5 ay sürdü doktor yüzü görmek istemiyordum en sonunda karar verdim ve bu ayın 5 inde regl oldum 7 sinde yani reglimin 3üncü günü doktora gittim ilk gün hemen afedersiniz alttan baktı yumurta gelişimi sorunu var dedi hemen hemen 1 buçuk 2 hafta puregon 600 verdi iğne kullandım önce 2 kutu yaptim 1 yumurta gelişmiş dedi çok tembel yumurtan var dedi ve 3 üncü kutuyu verdi ve o iğneden tek bir kere yaptim kontrol günü 3 yumurta gelişmiş istersen hemen aşılama yapalım dedi ve kabul ettik ayın 19 unda catlatma ignemi vurdum gece geç vakitte ve 21 inde aşılama oldum o yüzden de reglma az kaldığı için doktor 1 hafta sonra yani regl olmazsan gel test yapalım dedi iste benim sorunum bu canlar bu arada 7 senedir Bebiş sahibi olmak için uğraşıyorum görmediğim doktor icmedigim ilaç kalmadı haliyle psikolojikmen tukenmistim. çok uzun oldu tekrar özür dilerim arkadaşlarım hepimizin hakkimizda hayırlısı neyse Allah im onu nasip etsin İNŞALLAH.
Âmin canım.Hayırlı olsun canım hsg aramıza biz artık ( bence ) hepimiz kardeşiz burda inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini nasip eder hepimiz güzel haberler veririz amin canım
canım en erken belirtilerin neydi merak ediyorum.bende 20sinde yaptırdım beklemedeyim inş. hayırlı sonuçlar alırımaminnn inşallah rabbim hepimizin gönlünün muradını en hayırlısıyla versin hepinizi öpüyorum kızlar hep takip ediyorum hadi bakalım
Önemli degil canim kibris istanbul diyenler bosuna diyo canim takma kafani Allah kismet ettikten sora her yerde olur yeterki rabbim ol desin ama en onemlisi stres yapmayin hayirlisi deyin kismet deyin rabbime birakin o herseyin iyisini bilir bir tup denedim olmadi demeyin sakin olana kadar israrla ustune gitmek lazim bi sekilde olur inss bi an once bi yumurta bi sperm yeterli olmasi icin hic sperm az yumurta az demeyin canim benim esiminde ileri hizli hareket sifir cikti ilk testinde urolog sorun yok dedi olur dedi bu dedigim kurleri uygulafik cok sukur suan normal oldu dene canim ins bi ayda sonuc alirsinizbelkide kendiliginden olur dua et bol bol rabbimin hosuna gider belki duan ol der olu verir inssBen tüp yaptım geçen sene fsh değerim çok yüksekti. O Yüzden tutmadı. Herkes bide aşılama dene deyince aklımda kalmasın diye başladım tedaviye ama bu seferde spermlerin şekilleri bozukmuş ve hareket sıfırmış. Teknoloji bu kadar gelişmişken neden erkekler için bir tedavi olamıyo ona anlam veremiyorum. Bizleri herşekilde hazırlayabiliyorlar. Benim YAŞ olmuş 35 hadi 5 kadar yumurta çıkıyo benden. Aşılamayı boşuna Yaptım. 1 ay ara verip martta antalya ivf de tüp deneyeceğiz. Dediğin kürleri yapmaya başladım. Zorla yediriyorum eşime erkek içinde zor tabi. YAŞ olmuş onun 40. Zaman kaybetmemem Lazım. İstanbul ve Kıbrıs dediler bize. Boşuna buralarda uğraşma. Ama ha deyince gidilmiyor oralara. Herşey nasip tabiki başta. Çok teşekkür ederim kürler için.
. Evlada doyulmaz muhakkak ama benim durum biraz farklı kızım ilk evliliğimden böyle bir durum olsaydı bu kadar çabalar mıydım bilmem çok zor bebek için mücadele etmek inanılmaz bir psikolojik baskı oluşuyor insanın üstünde hayırlısı olsun. Rabbim önce anneliği hiç tatmayan arkadaşlarımıza tez zamanda versin sonrada bizlere versin inşallah
Evet canım çok haklısın bugün bende bi kram gibi oldu sonra ara da bi gelip gitti ah ah bu belirtiler deli ediyor insanı ya arkadaşlar bizden önce aşılama olup güzel haber alan arkadaslar lütfen bize test sonucundan önce olan biteni yazarmisiniz
facebook falan hikaye... orda herkes kendi havasında. bizi bizden başkası anlamaz dostlar. iyi ki varsınız dua kardeşlerim...AYNEN YA BENDE ONCEDEN HEP BOS BOS BAKIP OYUN FALAN OYNARDIM YADA BISEYLER OKUYUP UMIDIMI KAYBEDERDIM KAFA OLURDU 1 MILYON AMA SIMDI COK SUKUR BURDA SORULARIMA CEVAAP BULUYORUM HERKES COK ICTEN VE BENI ANLIYOR BU SUPER RAHATLIK VERIYOR INSAN TEK OLMADIGINI BILIYOR
aminnnn canım, baskı olmaz mı hiç? maddi-manevi yıpratıcı bir süreç bu. ama bu sefer de evladım kardeşsiz kalmasın diye katlanıyorum. Allahın hazinesi çok büyük, "iste, vereyim" diyor Rahmeti sonsuz (cc). inşallah hepimizin gönlüne göre versin.
canım mutlaka herkesin belirtileri farklıdır ama, bende test günümden 2-3 gün önce çantamda pedle dolaşmaya başlamıştım, kesin adet olucam diye. göğüslerim çok irileşti. ve bana en ilgin geleni, 1-2 gün önce farkettim ki, göğsümüm kahverengi bölgesi girintili çıkıntılı olmuştu. galiba süt bezleriyle ilgili damarlar sebebiyle. hatırlayabildiklerim bunlarmüjdeli haberlerinizi bekliyoruz şekercim
canım sabah devam etmez ise eğer o yerleşme kanamasıdır. sabah devam edersede sakın üzülme enerjinide kaybetme bir sonraki için hazırlıklara başla. ama inş. hamissindir canım benim.Of kızlar canım cok sıkkın bugun 13cu gunum yarım test gunum ama sancım var adet olucakmıa gıbı bırde kahvemsi leke oldu hafif pedimgaliba tutmadı
ben hap tedavisi uygularkende hap bitince çağırdı . kızlar sizde 3 günde birmi kontrol oldunuz iğne bitmeden baktımı acaba kafam çok karıştı saten doktora güvenmiyordum buda tedaviyi olumsuz etkiliyor dediler yeni yeni güvenmeye başlamıştım. çok kötü hissediyorum suanda lütfen cevap verin.Bence yanlış yapıyor bilemedim şimdi senin yumurtalarinmi zayıf benim yumurtaların.Çok tembeldi ve o yüzden de 2 kutu igneyi 3 günde bi 75 ml kullandım öyle böyle derken bi 1 yumurta gelişmişti ve en sonda bi kutu daha iğne aldım o iğneden bir kere yaptım kontrol günü 3 yumurta gelişmiş dedi 19 unda catlatma ignemi yaptim 21 inde aşılama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?