- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi minnak343434
- #1.941
Saol canim ins bi mucize olur bu uzuntunun ustune demin aradim drumu hemsiresi cikti kendi baya yogun ona anlattim dedi progestana devam et dedi adet olana kadar dedi olmazsa gel bide burada testi tekrarla yanlis cikmis olabilir dedi benim kafama takilan dun idrarda yaptim hafifte olsa silik cizgi cikti olmasa cikmaz dedim bide sabah bes gibi lavaboya kalktim az bisey akinti seklinde pembe kahvemsi renkte az akinti gelmisti dedim baslayacak heralse dedim ama bu saat oldu hala bisey yok 15. Gunum bugun ins adet gelmez bebegim gelir asilamadan sora iki veya uc defa iliski oneriyolar gun asiri yada asidan sora uc gun ust uste iliski demisti drum oyle yap istersen ama test gunune kadar sakin iliski olmasin zarar vere bilir zaten faydasida olmaz ignedensora bi hafta onemli canim hayirlisi olsun hakkimizdaMrb canim kimilerinde oyle oluyormus 2 gun sonra falan tekrar kan tahlili yaptir ama en dogru cevabida doktorun verecektir bence ara kendisine bi sor bakalim o ne diycek benim doktorum asilamadan sonra sonucu alana kadar iliskiyi yasakladi ama kimi doktorda 2 gunde bir iliski diyor kime guvenip kime inanacigimi sasirmis durumdayimsanada iliski yasak falan denildimi acaba caninida hiç sıkma hersey olacagina varir elbet birgun gunes bizim icinde dogacaktir herseyin hayirlisi umarim pozitifi gorursun tatlim...