Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

huzurolsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
3.243
1.934
398
Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç

1) P prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3) eylem008 -2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4) gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5) Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8) elasen -ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9) dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10) fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) B benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) E elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak -Hamileeeee
19) devasuuu - ilk deneme-18 ocak -Malesef negatif
20) S shalalaSU -18 ocak -Malesef negatif
21) D dilekdogus3535 -ilk deneme-19 ocak- Malesef negatif
22) mellooo - 19 ocak- Malesef negatif
23) sissy06 -ilk deneme-22 ocak-Malesef negatif
24) N neslisesu -22 ocak-Malesef negatif
25) hayallergercekolsa -ilk deneme- Malesef negatif
26) C cey_cey6 -25 ocak- Malesef negatif
27) gul_cann -3. Deneme-27 ocak-Malesef negatif
28) B breakfast -ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
29) @kuzuma hasretim- ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
30) umudunu-kaybetme -ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
31) @Pathem84-ilk deneme-27 ocak-Malesef negatif
32) yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
33) bril -2. Deneme-30 ocak-Malesef negatif
34) R Recm -ilk deneme-1 subat-Malesef negatif
35) @aybirgen-ilk deneme-2 subat-Malesef negatif
36) sirer -2. Deneme-3 subat-Hamileeeeee
37) Siyetem - ilk deneme-5 subat-Malesef negatif
38) Z Zeynepkur -ilk deneme-5 subat- Malesef negatif
39) K kelesm - ilk deneme- 6 subat
40) Gokcenn -2. Deneme-6 subat
41) artniyetizm -6. Deneme-8 subat

test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bende varim ocagin ortalarinda tahminen yapilcak asilamam ve Ağustos ta bi tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan malesef . Biz doktorumla tersten tedaviye basladik ben deli o benden deli ama tatli mi tatli iyi mi iyi bir doktor cok sanliyim hayırlisi bakalım ne olcak o arada tedaviye baslayan herkese hayirli olsun gönlünüzce versin Rabbim

Pozitif olalım arkadaşım hersey iyi olacak inşallah kac yıllık evlisin
Artık tükendim ne kadar pozitif olsam da korkuyorum 2. denemede tutmazsa yine hayal kırıklığı o testin başında beklemek negatifi görüp gelip gidip belki değişmiştir diye bakmak çok kötü.
5yıllık evliyim 26 yaşındayım 2,5 yıldır uğraşıyorum=(

merhaba kızlar...öncelikle allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
bizde bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ...eşimde sperm hareketsizliği var hızlı ileri hareketli%10, morfolojide %10.
2015 ocak ayında doktor hemen isterseniz aşılama yapalım tedavi isterseniz tedavi demişti o zamanlar aşılama uzak bir fikir gibi gelmişti 1 yıldır gerek ilaç gerek bitkisel kürler denedik ama maalesef olumlu hiç bir sonuç alamadık . aşılama ya karar verdik adet olmayı bekliyorum bugün 26. günüm normalde adet günüm ama henüz hasta olmadım test yaptım negatif çıktı dolayısıyla aşılama yoluna girdim sayılır ...daha önce yaptıran varsa adetin kaçıncı günü gideyim doktora veya da ilk gün gitsem test falan varsa kaçırmamış olurum ...diye düşünüyorum bu arada bu konuda bilgisi olan tedavi sürecinden bahsedebilir mi + ilaç fiyatları vs.

slm canım adetin 3.günü benim tedavim başlamıştı.7 gün karından iğne ardından çatlatma iğnesi oldum ve ertesi günü aşılamam yapıldı.350 tl sperm yıkama için lab.aldı sadece.bide .ğneye vermiştik eczaneye oda 350 falandı sanırım tam hatırlamıyorum artı 60 tl ya jel aldık dr aşılamadan sonrası için vermişti.ama sonuç hüsran.

hımm 2 bin civarı diye duymuştum ama uygun geldi gözüme nedense of bende çok geriliyorum hani ilaçı parayı gectim o halde doktorların önunde olmak cok üzüyor beni inşallah bu seferkinde olumlu sonuç alırsın canım zaten genelde 2. aşılama tutuyormuş

inşallah canım hepimizin yüzü güler.bu arada 40 yaşına kadar aşılama masrafını devlet karşılıyor.

inşallah canım hepimizin yüzü güler.bu arada 40 yaşına kadar aşılama masrafını devlet karşılıyor.
devletteki doktor normal yolla cocuğunuz olur tatile gidin kafanızı dağıtın falan filan diyor ...aşılamaya gererk yok diyor bide 3 yıl sartı falan mı ne varmış

devletteki doktor normal yolla cocuğunuz olur tatile gidin kafanızı dağıtın falan filan diyor ...aşılamaya gererk yok diyor bide 3 yıl sartı falan mı ne varmış
bende 1 yıllık evliyim ama dr um rapor çıkardı devlet ödesin die.sanırım o birazda dr a bağlı.yaşın 30 un altındaysa dr lar zaman veriyor.

Bi bildigi vardır Rabbimin ben 22 yaşındayım 2 bucuk yili geçti evliyim ve ilk aydan beri istiyorum bebis Rabbim daha kısmet etmedi cok cabaladim bende rahim filmi serophene klomen çatlama igneleri ve hatta tup bebek hepsi de negatif napalim kısmet degilmis ama olcak bigün biliyorum asilamayida ilk kez denicem bakalım artik

bende 1 yıllık evliyim ama dr um rapor çıkardı devlet ödesin die.sanırım o birazda dr a bağlı.yaşın 30 un altındaysa dr lar zaman veriyor.
88 doğumluyum bende bakalım adet olunca gidicem ....inşallah benim doktor da öyle der :)

aşılama denemeden hemen tüp bebek mi yaptılar çok ilginc geldi de kusura bakma halam var benim 43 yaşında yeni evlendi sayılır onda bile önce aşılama denediler bir kez ardından tüp bebeğe geçtiler

aşılama denemeden hemen tüp bebek mi yaptılar çok ilginc geldi de kusura bakma halam var benim 43 yaşında yeni evlendi sayılır onda bile önce aşılama denediler bir kez ardından tüp bebeğe geçtiler
Sebepsiz infertilite tedavisi gordum 2 yil sonuc negatif olunca doktor asilama dogal yolla gebelik gibi deneme bence tup deneyelim dedi oyle yaptik bizde simdi devlet hastanesi asilama yapcak 2 hakkim varmış dedi doktor

Simdilik bi liste olusturuyorum, sonra tarihleri vs ekleyip duzenlerim canlar, hepiniz hosgeldiniz

1)Aybirgen-ilk deneme
2)Safiskus-2. deneme
3)Hayaller gercek olsa-1 tup bebek
denemis-ilk asilama
4)Ahsen su-2. deneme
5)Arsinli-ilk deneme

Insallah listemizdeki herkes tek tek hamile kalirrr. Amin :)

Canlar asilama hakkinda nelere dikkat edeceksiniz, simdiden yaptiginiz ozel biseyler var mi? Ben civanpercemli karisik bitki cayi iciyorum belki sogan kuru yaparim, usutmemeye calisiyorum. Esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk epey, o ilac kullaniyo ayrica bitkisel biseyler yapiyoruz. Daha once asilama tecrubesi olanlar da var aramizda, bize tavsiyeleriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…